Probubana priča, treba ugasiti klub. Lahko je ekipi mlatit žito tuđim qurcem, neka nađu oni dole 50 milja ako mogu...combe je napisao/la: ↑05 nov 2019, 08:37Ja ne znam dal se ovdje neki prave ludi ili su stvarno poglupi. Ovde se radi ono sto ja cijelo vrijeme govorim. Oni trose ono opstinskih para sto dobiju a feninga sami ne mogu namaket. To se desaje par godina u nazad. I jos usput syebu pare koje dodu za Musica, Šerbu, Mehica itd.
Novi dug prema poreznoj upravi je iz razloga jer ne placaju obaveze na plate. A kukaju kako ovi prije njih nisu placali. A jedina je istina da ne placaju ni oni nego isplacuju neto a ne bruto plate.
Vece sume novca daju igracima na ruke gdje se automatski i odredeni clanovi uprave ugrade i traze sebe.
To je jedina istina zadnjih par sezona. Da ti ljudi dole trose opstinske/nase pare i gledaju kako tu sebe pronaci.
U zadnjih 5 godina potrosili su 15-ak trenera i izmedu 100-130 igraca. Jos malo neces imati koga dovesti u Zvijezdu.
Ja mogu shvatit da ne valja 2-3 trenera ili 20-30 igraca. Ali da svi ne valjaju i da su svi drugi krivi godinama u nazad sem njih to ne mogu.
Oni moraju bit iskreni pocevsi sa nacelnikom na celu pa jednom priznati carsiji, izaci i reci "mi to ne znamo".
Ja sam u potpunosti za to da se klub ugasi a da se pare usmjere u razvoj turizma. U proteklih nekoliko godina grad je dao u vreću bez dna nekoliko miliona maraka. Osim šalde i pojedinaca dole niko u gradu koristi od tih para nije imao. Ona pizdica zvana Edis Dervišagić nije se udostojio da dođe na stadion a iz gradskog budžeta tolike pare se dale. Raspao se klub baš onako kako su se raspali i drugovi u TK.
Ako neko ima crno na bjelo dokaze za kriminalne radnje u klubu neka mi to dostavi ja ću lično otići predati to u prostorije SIPA-e. Jeste li ti combe i piska spremni svjedociti za sve te radnje? Ako jeste ja sam tu kod kuće javite se da podnesemo krivične prijave.
Ovo je otišlo predaleko, red je da neko krivično odgovara. Red je da se družina skupi u tužilaštvu. Evo ja sam tu ajde da vas vidim govornici na djelima.