Ne ide mi brate to nikako u glavu sta se desava. Znaci protiv ubica onako odigras i trkom, zeljom i znanjem, a onda ovako traljavo protiv Radnika. Isto tako ne moze mi niko reci da nisu mogli dati gol jucer. Imali smo tri cetiri strasne situacije da zabijemo na kontru, ali jednostavno nece da se krecu igraci svi se sabiju i nemaju pojma. Jednostavno uzas zivi je gledat ovo na strani.skoroalen je napisao/la: ↑10 nov 2019, 09:52Baš me zanima, ako nekad zamijenimo Musemića, da li će igrači izjavit "e sad ćemo igrat", kao s Kodrom.
Protiv Lištice su pokazali da mogu, al je to vjerovatno bilo sve na ličnom nivou. Vidjeli smo Rahmana, Hebiba i ostale, grizu radi svega dole što se dešavalo. I Želju ćemo vjerovatno dobit, jer je njihova lična sramota onaj derbi od prije tri mjeseca. Al Veleža i ostale... Tu neće jednostavno, ne trude se, a trener to ne može promijenit.
Sto kazes uzet ce oni i derby, jer tu i cekaju utakmicu poslije mogu i ici,ali hoce svi da odigraju tu tekmu da im vrate, ali sta cemo s ovim manjim tekmama, ne znam fkt.
Ne znam sto uprava ne radi sta po tom pitanju, da zovnu par igraca i Husrefa da se vidi koji k sta se desava. Ako ga bojkotuju, sto ga bojkutuju, ali nemoguce da kuci imamo sve pobjede a u gostima se pogube yebeno