Nikad u zivotu, nauci pravila
zeljo se ne pise velikim slovom
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nikad u zivotu, nauci pravila
Majmune jedan strumfovski pisem u inat tebi i takvim k'o ti. Napusite mi se svi qrca, dusmani kluba, koji bi najradije otjerali sve sto valja. Godinama smo se borili protiv svakakvih uprava i navijaca i sad kad dodju normalni ljudi koji su iscupali klub iz dugova vi bi najradije tjerali. Ne valja ti Husref, sto smo prvi na tabelti sto branimo titulu i odbranit cemo je. Đa pun mi vas je vise qrac vas koji bi najjradije da vi mozete u upravu da kradete.
Druže zaista pišeš notorne gluposti, ha ja
Tacno. Cist. Na Rahmanovicu.
Amca007 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:20Majmune jedan strumfovski pisem u inat tebi i takvim k'o ti. Napusite mi se svi qrca, dusmani kluba, koji bi najradije otjerali sve sto valja. Godinama smo se borili protiv svakakvih uprava i navijaca i sad kad dodju normalni ljudi koji su iscupali klub iz dugova vi bi najradije tjerali. Ne valja ti Husref, sto smo prvi na tabelti sto branimo titulu i odbranit cemo je. Đa pun mi vas je vise qrac vas koji bi najjradije da vi mozete u upravu da kradete.
HUSREF MUSEMIC
Pisat cu dok ima ovog foruma jeli jasno keru..
Ne predaje, ja sam na Mašinstvu.
Aaa ok,ja mislio da ti ne predaje na fakultetu a ono ti na masinstvuskoroalen je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:27Ne predaje, ja sam na Mašinstvu.![]()
Al onako kažem, čovjek je stroj, jedino što čini razliku između dominacije na terenu i ovih "na zor" utakmica. Gdje god je bio, donosio je titule. Nije slučajnost...
Ne možemo to uradit sportskim prijateljima...
Trenutno korisnika/ca: benko21, Hajdeee, HordasFks, miguelramos, nedimmmm1337 i 68 gostiju.