Danas me samo saban iznervirao i drago mi sto ga nema u derbiju.
Nadam se dobrom tenernu i nasi su
Evo ti Podrig prvih 11 pa zovi oca, da reaguje ako moze.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Do mene je za tu drugu situaciju koju sam komentarisao. Bio sam na iglama zadnjih 15 minuta, kad god krenu s centra mene puca nervoza ko da su u 16ercu.Pantelija je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:56Kakv3 ovdje pojedinci glupowti pisu mene oci bole.
Prvo, faul se svira gdje je poceo, a poceo je dva metra od 16. Igrac je otrcao u 16. Pao. Faul van 16. Zasluxen crveni jer je glup ko k.
Ruka u nasih 16. Igrac drzao ruku uz tijelo i jos je iza ledja stavio od lakta prema dole. Dakle nema teorije da je penal .
Naucite pravila sporta koji gledate ako nista drugo.
Realno, ovo je najbolje sto imamo...Laznjak je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:00Izvadi Hole jednu glavom sa linije. Jest plitak, ali borben, Dok mi je Gavric mozak, ali kece se u 10m.
Danas me samo saban iznervirao i drago mi sto ga nema u derbiju.
Nadam se dobrom tenernu i nasi su
Evo ti Podrig prvih 11 pa zovi oca, da reaguje ako moze.
post a picture
Ovaj forum je strimski orijentisan ,slabo oni prate Sarajevo ,seruckanje iz toplih domova im je specijalnost i da jebu majku svakome prvom prilikom posebno igracima i trener,a u Mostar ma jok daleko je ..Kockoglavi je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:38Pobjedis i dalje prvi na tabeli i ovakve gluposti po forumu citas. Fuj
3 igraca ozljede misica danaas fataju se za loze, prepone. nespremni.
Eto jednom smo i @sarajevojebordo usreciliSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:14Prvi dobar potez maga u sezoni.
Kapiten ne puca penale.
Šest bodova i može prolazna ocjena ali ne i zadovoljavajuća obzirom da smo rano ispali iz kupa. Dvije velike mrlje su kup i derbi ali opet polusezona može biti prolazna jer bi sa 6/6 bili prvi uz min. 3 boda prednosti u odnosu na drugog.bordobijeli je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:22Bravo Sarajevo vrlo vazna 3 boda. Ako dobijemo derby za mene ce ovo bit uspjesna polusezona, posebno sto nismo nesto dobro igrali, puno povreda itd.
Ahahaha zaboravih koliko sam se radovao kad sam vidio da Tatar ga ide pucatSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:14Prvi dobar potez maga u sezoni.
Kapiten ne puca penale.
Što Hodžić?BordoSarajevo je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:252/2 - 6/6, možemo i moramo!
Sad se vraćaju Lazić i Hebibović a falit će Šabanović i Hodžić.
YEBEM TE zeljo!!!
Čuj sve za ekipu.. Velika je razlika šta se uradi "za ekipu" i gluposti koja nas je direktno mogla koštati. Mali je haos arogantan i antipatičan s svojim pršenjem i kurcenjem. Uredu je biti borben, takav je recimo Gavrić, ali ispadati glup konstantno, to je problem.muhamedhulk je napisao/la: ↑23 nov 2019, 17:10Hodzic spasio gol, Saban fino odigrao kod prvog gola. To sto je Saban dobio crveni nema veze, sve za ekipu. Hodzic na neprirodnoj poziciji solidan. Dobra priprema trenera, kao i izvedba igraca. Rahmanovic dominirao.![]()