FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Kockoglavi
Re: FK Sarajevo
Pobjedis i dalje prvi na tabeli i ovakve gluposti po forumu citas. Fuj
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sutra uski uzima malog zelju
Danas je Zvijezdi 09 bio haman za zadnji voz za priključak u borbu za opstanak i nisu uspjeli, nije ni to loše obzirom da polusezonu zaključujemo gostovanjem u Ugljevik.
Danas je Zvijezdi 09 bio haman za zadnji voz za priključak u borbu za opstanak i nisu uspjeli, nije ni to loše obzirom da polusezonu zaključujemo gostovanjem u Ugljevik.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Kakv3 ovdje pojedinci glupowti pisu mene oci bole.
Prvo, faul se svira gdje je poceo, a poceo je dva metra od 16. Igrac je otrcao u 16. Pao. Faul van 16. Zasluxen crveni jer je glup ko k.
Ruka u nasih 16. Igrac drzao ruku uz tijelo i jos je iza ledja stavio od lakta prema dole. Dakle nema teorije da je penal .
Naucite pravila sporta koji gledate ako nista drugo.
Prvo, faul se svira gdje je poceo, a poceo je dva metra od 16. Igrac je otrcao u 16. Pao. Faul van 16. Zasluxen crveni jer je glup ko k.
Ruka u nasih 16. Igrac drzao ruku uz tijelo i jos je iza ledja stavio od lakta prema dole. Dakle nema teorije da je penal .
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
nukleusmember
- Kontakt:
bravi momci,iskreno nisam vjerovao u 3 boda,da je svirao onda penal kada je onaj moron šaban onoga oborio samozapalio bih se ispred saveza
VVVBK
VVVBK
Izvadi Hole jednu glavom sa linije. Jest plitak, ali borben, Dok mi je Gavric mozak, ali kece se u 10m.
Danas me samo saban iznervirao i drago mi sto ga nema u derbiju.
Nadam se dobrom tenernu i nasi su
Evo ti Podrig prvih 11 pa zovi oca, da reaguje ako moze.
post a picture
post a pictureUvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Do mene je za tu drugu situaciju koju sam komentarisao. Bio sam na iglama zadnjih 15 minuta, kad god krenu s centra mene puca nervoza ko da su u 16ercu.Pantelija je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:56Kakv3 ovdje pojedinci glupowti pisu mene oci bole.
Svaka čast na reakciju ROĐENIH kada je policija htjela izvesti HZ. Svaka im čast i na radovima na stadionu, ljudi odma sa riječi na djela. Uz reflektore i novu južnu tribinu i kad bi malo popravili teren, imali bi jedan od ljepših stadiona u državi.
FK Sarajevo
-
Sarajlijaaa46
- Kontakt:
Sta je sa Kovacevicem?Jel ga odmarao ili se povrijedio?
Realno, ovo je najbolje sto imamo...Laznjak je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:00Izvadi Hole jednu glavom sa linije. Jest plitak, ali borben, Dok mi je Gavric mozak, ali kece se u 10m.
post a picture
Drago mi je zbog Krstea, dobra utakmica danas bgmi...
-
VratiloSeZlo
- Kontakt:
Ovaj forum je strimski orijentisan ,slabo oni prate Sarajevo ,seruckanje iz toplih domova im je specijalnost i da J*** majku svakome prvom prilikom posebno igracima i trener,a u Mostar ma jok daleko je ..Kockoglavi je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:38Pobjedis i dalje prvi na tabeli i ovakve gluposti po forumu citas. Fuj
Dignite sebe na veci level pa ce i klub mozda krenuti a ne da je prosjek na kosevu 2000-2500 a u gostima 200 .
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Krste više daje od Milanovića na krilu, samo kad se puno forsira pregori i svima vadi živce jer bude ko prebijena mačka na terenu. Nije ovo danas bilo nešto specijalno ali nije loše. Najbolje se snalazi na ovom lijevom krilu, i meni bi tu bio prvi izbor jer ipak bolje da s klupe ulazi Milanović nego Šišić 
FK Sarajevo
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Prvi dobar potez maga u sezoni.
Kapiten ne puca penale.
Kapiten ne puca penale.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Samo da vidim sta kazu ovdje forumski znalci, trebal smjenjivati sve redom od Husa pa do Krste
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bravo Sarajevo vrlo vazna 3 boda. Ako dobijemo derby za mene ce ovo bit uspjesna polusezona, posebno sto nismo nesto dobro igrali, puno povreda itd.
3 igraca ozljede misica danaas fataju se za loze, prepone. nespremni.
Velez te zakuca cijelo poluvreme da se branis
Za pohvalu prvo poluvrijeme koje smo odigrali kao u sapionskoj sezoni.
Kod 2-1 vadimo dvije sa gol linije, 3 boda i puna saka brade al nismo bili daleko od joa jednog remija nakon 2-0
Spremnijih ima na terminima u vistafonu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
Sarajlijaaa46
- Kontakt:
Eto jednom smo i @sarajevojebordo usreciliSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:14Prvi dobar potez maga u sezoni.
Kapiten ne puca penale.
Eh sad braco skupit snage, zbit redove i oplodit plavu kučkku!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Šest bodova i može prolazna ocjena ali ne i zadovoljavajuća obzirom da smo rano ispali iz kupa. Dvije velike mrlje su kup i derbi ali opet polusezona može biti prolazna jer bi sa 6/6 bili prvi uz min. 3 boda prednosti u odnosu na drugog.bordobijeli je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:22Bravo Sarajevo vrlo vazna 3 boda. Ako dobijemo derby za mene ce ovo bit uspjesna polusezona, posebno sto nismo nesto dobro igrali, puno povreda itd.
FK Sarajevo
Ahahaha zaboravih koliko sam se radovao kad sam vidio da Tatar ga ide pucatSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 nov 2019, 16:14Prvi dobar potez maga u sezoni.
Kapiten ne puca penale.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Svaka čast Rođenim na onom s policijom! Veliki navijači velikog kluba.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Što Hodžić?BordoSarajevo je napisao/la: ↑23 nov 2019, 15:252/2 - 6/6, možemo i moramo!
Sad se vraćaju Lazić i Hebibović a falit će Šabanović i Hodžić.
YEBEM TE zeljo!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.