Igre - Kako, gdje, šta...?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Koja izdavačka kuća ima najbolje igrice?

Electronic Arts
245
42%
Activision Blizzard
67
11%
Konami
171
29%
CapCom
13
2%
Take-Two
9
2%
Square Enix
12
2%
Sony
40
7%
Nintendo
27
5%

Ukupno glasova: 584

harden
Kontakt:

Re: Igre - Kako, gdje, šta...?

Post Postao/la harden » 23 nov 2019, 22:25

Klare je napisao/la:
23 nov 2019, 22:09
Čudi me pa nije našao nekakvu konzolu tipa Kublot, pa počeo raju da ubjeđuje kako su žute diskete savršenstvo ove priče. :D
:rol:

Da prave postavio bi sigurno, al nema :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 23 nov 2019, 22:52

Klare je napisao/la:
23 nov 2019, 21:42

Niko nikoga ne pokušava da ubijedi, niti ću ikada u životu pokušati mijenjati tuđe mišljenje,
izričem samo svoj stav i primjer kako se čovjek vremenom mijenja i kako njegovi zahtijevi postaju drugačiji i onakve kakve nije mogao da zamisli.

Pa unazad godinu i jače sam bio takav da sam u sebi mislio o ljudima koji napuštaju državu da su kukavice koje neće da se bore za ovu državu, a sada i sam radim za takav cilj.
Nikoga ne osuđujem i sve poštujem, sve dok zlo ne misle, i sebi i drugima na štetu ne rade.
Briga mene da li je bolji pc, laptop ili konzola, znam šta je za mene najbolje, više od toga ne treba da znam.
ma nemoj mi na multiplayer :mrgreen: zbog njega sam propustio mnogo dobrih sp igara. sad vec lagano ide druga prica, nekako me nesto vuce da odigram neke naslove

u buducnosti kad bude prilike pa uzeti ps4, bacit malo koju shadow of colosus, the last guardian, to su starije ekskluzive iz ps2 ere, volio bih remake odigrati. bioshock trilogija koju nikad ni jednu nisam presao do kraja. zadnje sto sam igrao od sp jeste ova lara, prva dva dijela ove zadnje trilogije sam presao, ovaj zadnji jos nisam.

vidim sad i ovaj star wars, ea koja je prije govorila da sp nema buducnost, i izbacise eto igru koja je sp only.

to su ove neke koje mi sad padaju na pamet, ali otom potom.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 nov 2019, 07:24

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
23 nov 2019, 19:32
Denchi je napisao/la:
23 nov 2019, 16:07
Quaresma ako ti je na usa regiji acount i store a ne mozes nista

Onda lazes
Ja lažem? Ne znam šta da ti kažem, da se igramo neke opklade nema poente. No eto ako hoćeš možemo se naći uživo, rado bih ti pokazao koliko stvari ne funkcioniše.

Žao mi što ne mogu doći sad do chat history od Xbox Supporta.
ne trebaš mi ništa reći , 6+ godina sam na xbox live, sa us accountom, i sve preuzimam sa US store, xbox insider sam 3 i kusur godine, xbox ambassador prihvatio da budem druga godina, sad testiram beta aplikaciju za android mobitele s kojima ćeš moći igrat igrice sa konzole na mobitelu...

kad god hoćeš da mi pokažeš može...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 nov 2019, 07:38

Klare je napisao/la:
23 nov 2019, 22:09
Azpi je napisao/la:
23 nov 2019, 22:05
ne znam gdje se ti pronadje kad ti tek prvi post sad napisa, ovdje se o ovom prica ima sedmica, nije se na tebe odnosilo :mrgreen:
Ko, denči? :mrgreen:

Ma denči izvodi gdje stigne, čudi me samo zašto brani Xbox i Microsoft, ja mislio on protiv ovih velikih kompanija tipa Apple.
Čudi me pa nije našao nekakvu konzolu tipa Kublot, pa počeo raju da ubjeđuje kako su žute diskete savršenstvo ove priče. :D
pa switch :D hakovan je sad
ili Playstation Classic isto, sve stare igrice ikad možeš dobit sa konzolom zajedno za nekih 100-150km (moraš i HDD uzet da stane sve) to za ove nostalgične...

pa protiv Apple i jesam ali isključivo zbog pljačke mušterija i laganja(kad su npr. tvrdili da je MBook ima unibody a ljepili ga iz 2 djela i to loše)...i onda ovih trikova sa garancijom i prženja mašina ljudi kad ih dobiju na servis...usporavanja starijih uređaja...a sve to uz najpaprenije cijene...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 24 nov 2019, 13:25

Denchi je napisao/la:
24 nov 2019, 07:24
23 nov 2019, 19:32
Denchi je napisao/la:
23 nov 2019, 16:07
Quaresma ako ti je na usa regiji acount i store a ne mozes nista

Onda lazes
Ja lažem? Ne znam šta da ti kažem, da se igramo neke opklade nema poente. No eto ako hoćeš možemo se naći uživo, rado bih ti pokazao koliko stvari ne funkcioniše.

Žao mi što ne mogu doći sad do chat history od Xbox Supporta.
ne trebaš mi ništa reći , 6+ godina sam na xbox live, sa us accountom, i sve preuzimam sa US store, xbox insider sam 3 i kusur godine, xbox ambassador prihvatio da budem druga godina, sad testiram beta aplikaciju za android mobitele s kojima ćeš moći igrat igrice sa konzole na mobitelu...

kad god hoćeš da mi pokažeš može...

e baš mi je drago. kad donesem xbox od kuce, javicu ti se sigurno. a ti nadji jos nekog forumasa, za svjedoka.

biti insider i ambasador je bas privilegija :bow:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 nov 2019, 13:30

24 nov 2019, 13:25

e baš mi je drago. kad donesem xbox od kuce, javicu ti se sigurno. a ti nadji jos nekog forumasa, za svjedoka.

biti insider i ambasador je bas privilegija :bow:
nema problema, pridruži se u club "Bosna i Hercegovina" na xboxu, ima nas nekih stotinjak, riješit će se i tvoja enigma :thumbup:

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 24 nov 2019, 14:14

23 nov 2019, 22:52
Klare je napisao/la:
23 nov 2019, 21:42

Niko nikoga ne pokušava da ubijedi, niti ću ikada u životu pokušati mijenjati tuđe mišljenje,
izričem samo svoj stav i primjer kako se čovjek vremenom mijenja i kako njegovi zahtijevi postaju drugačiji i onakve kakve nije mogao da zamisli.

Pa unazad godinu i jače sam bio takav da sam u sebi mislio o ljudima koji napuštaju državu da su kukavice koje neće da se bore za ovu državu, a sada i sam radim za takav cilj.
Nikoga ne osuđujem i sve poštujem, sve dok zlo ne misle, i sebi i drugima na štetu ne rade.
Briga mene da li je bolji pc, laptop ili konzola, znam šta je za mene najbolje, više od toga ne treba da znam.
ma nemoj mi na multiplayer :mrgreen: zbog njega sam propustio mnogo dobrih sp igara. sad vec lagano ide druga prica, nekako me nesto vuce da odigram neke naslove

u buducnosti kad bude prilike pa uzeti ps4, bacit malo koju shadow of colosus, the last guardian, to su starije ekskluzive iz ps2 ere, volio bih remake odigrati. bioshock trilogija koju nikad ni jednu nisam presao do kraja. zadnje sto sam igrao od sp jeste ova lara, prva dva dijela ove zadnje trilogije sam presao, ovaj zadnji jos nisam.

vidim sad i ovaj star wars, ea koja je prije govorila da sp nema buducnost, i izbacise eto igru koja je sp only.

to su ove neke koje mi sad padaju na pamet, ali otom potom.
Ne igram MP igre godinama. Skinem neku betu tu i tamo,ali aktivno ne igram MP od Battlefield 3 ere.
MP se danas sveo na mikrotransakcije od kozmetickih gdje je tvoj avatar neki vid socijalnog statusa do pay to win govana. Sjedim kod prijatelja i lik kupi neki kozmeticki random item,COD WW2 je u pitanju,to je kao neki dio mape gdje se "druze" prije meca. I pada sa neba kutija,otvara se uz muziku i svi dotrcase da vide sta je dobio... Koji k.urac,ocigledna psiholoska manipulacija ljubomorom "publike" na glupi hello kitty simbol kog si dobio i kog ces nositi na...celu? Pusci?
MP je postao jako opasan i stetan jer je postao puno vise od kompetitivnog napucavanja uz zejebanciju.
Ja i mimo tih gluposti ne volim mi neki debil oblikuje iskustvo. Sjecam se bijesa kog sam osjecao kad u timu imamo debila koji sjedi u nasoj bazi i unistava nam vozila u BF3 :mrgreen:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 24 nov 2019, 18:48

Glorious days, ja sam dosta tuko na protivnicku bazu na Firestormu sa Jetom :D I tamo sa onog brda skidao snajpere :D

Samo bilo je dobrih sa helicem i TV Missilom, nikad nisam mogao protiv takvih, a nisam nisam nikad to ni usavrsio, vazda promasim za dlaku ili ne procjenim udaljenomst, pa ono bukvalno metar do njega dodje raketa i nestane :D

jel ovo vec krenulo :)

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 24 nov 2019, 20:53

24 nov 2019, 18:48
Glorious days, ja sam dosta tuko na protivnicku bazu na Firestormu sa Jetom :D I tamo sa onog brda skidao snajpere :D

Samo bilo je dobrih sa helicem i TV Missilom, nikad nisam mogao protiv takvih, a nisam nisam nikad to ni usavrsio, vazda promasim za dlaku ili ne procjenim udaljenomst, pa ono bukvalno metar do njega dodje raketa i nestane :D
Volio sam komplexnost te igre. Kako su se klase razlikovale i koliko je vremena trebalo provesti u tenku npr prije nego postanes faktor na mapi i opet se desavalo da naletis na manijaka koji te ubije za sekund.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 25 nov 2019, 00:27

Bf3 mi nije jedan od drazih BF serijala, u startu sam imao problema, ali kasnije izlaskom Back To Karkand DLC.a sam poceo vise igrati. Ali opet zabavio sam se strasno. Nekad poslije BTK dlc-a su izbacili update kad su ubacili onaj suppression efekt kad neko puca na tebe, sto mi je puno shebalo iskustvo.

Ali gledam sad tu montazu, jarane. Podsjeca me samo na hajp koliki je bio pred izlazak. Ne sjecam se da sam bio nahajpan kao ni druga raja toliko za neku igru kao za BF3.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Spaha_BiH/
Sta mi je ovo na feedu, pise da sam igrao Battlefielda 4 prije par minuta od trenutka ovog pisanja, mozda mi neko na origin uletio :urnebes:

a evo nesto s cim bi se Denchi pohvalio, prvi BiH Community sto sam napravio, bilo je raje tada, mislim da je retardirani Battlelog imao ogranicenje koliko je mogao primiti platoon.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl ... 354779596/

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 25 nov 2019, 01:16

A pa HWB raja...Sjecas se Kingsterovog lezanja po brdima? :lol:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 25 nov 2019, 02:06

I dan danas gore lezi :D

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 29 nov 2019, 08:02

Đe danas Modern Warfare najjeftiniji?
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 29 nov 2019, 11:02

Neko naručivao sa - https://www.pcgamingrace.com/pages/all-products

Planirao uzeti ovu Glorious Podlogu vidim dosta jeftina, doduše Shipping je 10 $, ali nije ni to problem, zanima me da li su neki dodatni troškovi veći ovdje ili samo neka poštarina se još plati, jer se šalje iz Amerike.

Ili neko ima neki sajt za naručivanje ove PC opreme, malo sam planirao periferiju da nadogradim, pa gledam šta ima za Blek Frajdej :mrgreen:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 29 nov 2019, 11:59

AA23 je napisao/la:
29 nov 2019, 11:02

Planirao uzeti ovu Glorious Podlogu vidim dosta jeftina, doduše Shipping je 10 $, ali nije ni to problem, zanima me da li su neki dodatni troškovi veći ovdje ili samo neka poštarina se još plati, jer se šalje iz Amerike.

Ili neko ima neki sajt za naručivanje ove PC opreme, malo sam planirao periferiju da nadogradim, pa gledam šta ima za Blek Frajdej :mrgreen:
Naručio sam jutros baš Glorious model O, Bungee i G-Skates set s ove njihove stranice, $55 i $10 shippinga sam platio, ništa više.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 29 nov 2019, 12:05

bodi123 je napisao/la:
29 nov 2019, 11:59
AA23 je napisao/la:

Naručio sam jutros baš Glorious model O, Bungee i G-Skates set s ove njihove stranice, $55 i $10 shippinga sam platio, ništa više.
Eh to mi baš trebalo, nadam se da će da te sluša taj Model O, jedan prijatelj imao prvi batch (lošiji kvalitet, sad su fixali), pa mislio da i ja naručim nešto, vidim da je ova podloga dosta dobra jer već miš imam (iako sam se kontao da uzmem taj combo), ali ja da pogledam jutros - SOLD OUT :tokralju:

Vjerovatno ću naručiti ovu podlogu, 30 KM će izaći, svakako su ovo shit podloge što se uzimaju ovdje, koristim neku fake Razer :rol:

Deathadder Elite 30$, ali nema International Shipping :(

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 29 nov 2019, 12:11

AA23 je napisao/la:
29 nov 2019, 12:05
bodi123 je napisao/la:
AA23 je napisao/la:

Eh to mi baš trebalo, nadam se da će da te sluša taj Model O, jedan prijatelj imao prvi batch (lošiji kvalitet, sad su fixali), pa mislio da i ja naručim nešto, vidim da je ova podloga dosta dobra jer već miš imam (iako sam se kontao da uzmem taj combo), ali ja da pogledam jutros - SOLD OUT :tokralju:

Vjerovatno ću naručiti ovu podlogu, 30 KM će izaći, svakako su ovo shit podloge što se uzimaju ovdje, koristim neku fake Razer :rol:

Da, već je otišlo. Ja sam čekao bukvalno prvu sekundu aktivacije i odmah san naručio, znao sam da će otić za par sati sve.

Vjerovatno najbolja podloga na trzištu kad sve uzmeš u obzir. Ima više od godine kako sam s njemačkog amazona kupio XXL Extended(46 X 91), i danas dan me perfektno sluša. Uostalom Tfue je koristi otkad znam za njega, kud ćeš dalje :mrgreen:

A nadam se da hoće. Gledao sam bruku recenzija i svi ga hvale, čak sam nalazio komentare kako je i bolji od Finalmousea iako je jeftiniji. A išao sam na varijantu ovih pero laganih miševa, 67g je samo tezak.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 29 nov 2019, 12:23

bodi123 je napisao/la:
29 nov 2019, 12:11
AA23 je napisao/la:
29 nov 2019, 12:05
bodi123 je napisao/la:

Da, već je otišlo. Ja sam čekao bukvalno prvu sekundu aktivacije i odmah san naručio, znao sam da će otić za par sati sve.

Vjerovatno najbolja podloga na trzištu kad sve uzmeš u obzir. Ima više od godine kako sam s njemačkog amazona kupio XXL Extended(46 X 91), i danas dan me perfektno sluša. Uostalom Tfue je koristi otkad znam za njega, kud ćeš dalje :mrgreen:

A nadam se da hoće. Gledao sam bruku recenzija i svi ga hvale, čak sam nalazio komentare kako je i bolji od Finalmousea iako je jeftiniji. A išao sam na varijantu ovih pero laganih miševa, 67g je samo tezak.
Nek samo radi kako treba, sad dolazi taj " Ascended " kabal, ako šta ne bude radilo, samo im RMA uradi jer fakat izlaze u susret.

Meni trebaju dobre slušalice i mic, ovo sad što imam je dno dna, a gledam na gearbest da nema šta, ali tamo baš tanko, tako da ću ako ništa uzeti podlogu ovu XL.

Samo, jel moguće da na Amazonu bukvalno onoliko bude velik trošak dostave iako stave " free shipping " - gledao slušalice ReDragon Zeus (kod nas 115 KM), bio sale 40 $, ali kad sam išao ono da mi odradi delivery, navodno morao bih platiti 50$ za tracking i to, nije mi bilo opcije da to uklonim i slično. Haver kaže da ne naručujem sa Amazona već drugih sajtova gdje ne moram plaćati toliku količinu shippinga.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 29 nov 2019, 12:30

AA23 je napisao/la:
29 nov 2019, 12:23
Nek samo radi kako treba, sad dolazi taj " Ascended " kabal, ako šta ne bude radilo, samo im RMA uradi jer fakat izlaze u susret.

Meni trebaju dobre slušalice i mic, ovo sad što imam je dno dna, a gledam na gearbest da nema šta, ali tamo baš tanko, tako da ću ako ništa uzeti podlogu ovu XL.

Samo, jel moguće da na Amazonu bukvalno onoliko bude velik trošak dostave iako stave " free shipping " - gledao slušalice ReDragon Zeus (kod nas 115 KM), bio sale 40 $, ali kad sam išao ono da mi odradi delivery, navodno morao bih platiti 50$ za tracking i to, nije mi bilo opcije da to uklonim i slično. Haver kaže da ne naručujem sa Amazona već drugih sajtova gdje ne moram plaćati toliku količinu shippinga.
I ja moram slušalice uzet. Od sve opreme samo su mi one smeće. Nekakve Mavro od 40 KM, raspadaju se. Kontao sam Logitech G430, djeluju mi fakat odlične, ali evo trazim cijeli dan ne mogu nać ni na jednom sajtu popust kakav. U nas su 150 KM(Uni-Expert), a garantujem da se vani moze nać za 50 eura maks, ovi naši su **** samo takva.

Ja sam naručivao s amazona.de i nisam plaćao nikad toliki shipping. Ili bude free il platim do 10 eura.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 29 nov 2019, 12:35

bodi123 je napisao/la:
29 nov 2019, 12:30
AA23 je napisao/la:
29 nov 2019, 12:23

I ja moram slušalice uzet. Od sve opreme samo su mi one smeće. Nekakve Mavro od 40 KM, raspadaju se. Kontao sam Logitech G430, djeluju mi fakat odlične, ali evo trazim cijeli dan ne mogu nać ni na jednom sajtu popust kakav. U nas su 150 KM(Uni-Expert), a garantujem da se vani moze nać za 50 eura maks, ovi naši su **** samo takva.

Ja sam naručivao s amazona.de i nisam plaćao nikad toliki shipping. Ili bude free il platim do 10 eura.
Moja preporuka - ako možeš da dobaciš, gledao sam dosta reviewsa, te Logitechove su OK ali su dosta lomljive i lahko se kvare (bar se žalili ljudi)

http://us.coolermaster.com/product/Deta ... mh751.html

160 KM - plus.ba

Vani jesu ove malo skuplje, ali kod nas je žara svakako svaka cijena pogotovo za ove periferijske uređaje, nego za ove sluške -

Najbolji mikrofon bukvalno, tako je dobar da čak dere i G PRO X i druge u tom segmentu, a osim toga imaš i MH752 (10 KM skuplji) sa 7.1 surround sistemom i usb priključkom.

Ove su jedne od best buy slušalica ako već planiraš da izdvojiš novac za njih, nećeš se pokajati - zasnovane su na starom TekStar modelu i ovo je kažu jedan od najvećih pogodaka što se tiče tržišta za slušalice.

Imaš tu i Razer Kraken 7.1 150 KM, ja ću uzeti ReDragon Zeus (115KM) najvjerovatnije (Uni Expert), jer kod nas je svakako sve katastrofa što se tiče cijena, vani znaju spustiti na 40$, kod nas ispod 150 ne možeš naći kvalitetnih slušalica.

Da mi je veći budžet, odmah bih otišao na ove Cooler Masterove, nevjerovatne su, pogledaj neke reviewse oko njih -

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 4 gosta.