Da prave postavio bi sigurno, al nema

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma nemoj mi na multiplayerKlare je napisao/la: ↑23 nov 2019, 21:42
Niko nikoga ne pokušava da ubijedi, niti ću ikada u životu pokušati mijenjati tuđe mišljenje,
izričem samo svoj stav i primjer kako se čovjek vremenom mijenja i kako njegovi zahtijevi postaju drugačiji i onakve kakve nije mogao da zamisli.
Pa unazad godinu i jače sam bio takav da sam u sebi mislio o ljudima koji napuštaju državu da su kukavice koje neće da se bore za ovu državu, a sada i sam radim za takav cilj.
Nikoga ne osuđujem i sve poštujem, sve dok zlo ne misle, i sebi i drugima na štetu ne rade.
Briga mene da li je bolji pc, laptop ili konzola, znam šta je za mene najbolje, više od toga ne treba da znam.
ne trebaš mi ništa reći , 6+ godina sam na xbox live, sa us accountom, i sve preuzimam sa US store, xbox insider sam 3 i kusur godine, xbox ambassador prihvatio da budem druga godina, sad testiram beta aplikaciju za android mobitele s kojima ćeš moći igrat igrice sa konzole na mobitelu...QUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑23 nov 2019, 19:32Ja lažem? Ne znam šta da ti kažem, da se igramo neke opklade nema poente. No eto ako hoćeš možemo se naći uživo, rado bih ti pokazao koliko stvari ne funkcioniše.
Žao mi što ne mogu doći sad do chat history od Xbox Supporta.
pa switch
Denchi je napisao/la: ↑24 nov 2019, 07:24ne trebaš mi ništa reći , 6+ godina sam na xbox live, sa us accountom, i sve preuzimam sa US store, xbox insider sam 3 i kusur godine, xbox ambassador prihvatio da budem druga godina, sad testiram beta aplikaciju za android mobitele s kojima ćeš moći igrat igrice sa konzole na mobitelu...QUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑23 nov 2019, 19:32Ja lažem? Ne znam šta da ti kažem, da se igramo neke opklade nema poente. No eto ako hoćeš možemo se naći uživo, rado bih ti pokazao koliko stvari ne funkcioniše.
Žao mi što ne mogu doći sad do chat history od Xbox Supporta.
kad god hoćeš da mi pokažeš može...
nema problema, pridruži se u club "Bosna i Hercegovina" na xboxu, ima nas nekih stotinjak, riješit će se i tvoja enigmaQUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑24 nov 2019, 13:25
e baš mi je drago. kad donesem xbox od kuce, javicu ti se sigurno. a ti nadji jos nekog forumasa, za svjedoka.
biti insider i ambasador je bas privilegija![]()
Ne igram MP igre godinama. Skinem neku betu tu i tamo,ali aktivno ne igram MP od Battlefield 3 ere.QUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑23 nov 2019, 22:52ma nemoj mi na multiplayerKlare je napisao/la: ↑23 nov 2019, 21:42
Niko nikoga ne pokušava da ubijedi, niti ću ikada u životu pokušati mijenjati tuđe mišljenje,
izričem samo svoj stav i primjer kako se čovjek vremenom mijenja i kako njegovi zahtijevi postaju drugačiji i onakve kakve nije mogao da zamisli.
Pa unazad godinu i jače sam bio takav da sam u sebi mislio o ljudima koji napuštaju državu da su kukavice koje neće da se bore za ovu državu, a sada i sam radim za takav cilj.
Nikoga ne osuđujem i sve poštujem, sve dok zlo ne misle, i sebi i drugima na štetu ne rade.
Briga mene da li je bolji pc, laptop ili konzola, znam šta je za mene najbolje, više od toga ne treba da znam.zbog njega sam propustio mnogo dobrih sp igara. sad vec lagano ide druga prica, nekako me nesto vuce da odigram neke naslove
u buducnosti kad bude prilike pa uzeti ps4, bacit malo koju shadow of colosus, the last guardian, to su starije ekskluzive iz ps2 ere, volio bih remake odigrati. bioshock trilogija koju nikad ni jednu nisam presao do kraja. zadnje sto sam igrao od sp jeste ova lara, prva dva dijela ove zadnje trilogije sam presao, ovaj zadnji jos nisam.
vidim sad i ovaj star wars, ea koja je prije govorila da sp nema buducnost, i izbacise eto igru koja je sp only.
to su ove neke koje mi sad padaju na pamet, ali otom potom.
Volio sam komplexnost te igre. Kako su se klase razlikovale i koliko je vremena trebalo provesti u tenku npr prije nego postanes faktor na mapi i opet se desavalo da naletis na manijaka koji te ubije za sekund.QUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑24 nov 2019, 18:48Glorious days, ja sam dosta tuko na protivnicku bazu na Firestormu sa JetomI tamo sa onog brda skidao snajpere
![]()
Samo bilo je dobrih sa helicem i TV Missilom, nikad nisam mogao protiv takvih, a nisam nisam nikad to ni usavrsio, vazda promasim za dlaku ili ne procjenim udaljenomst, pa ono bukvalno metar do njega dodje raketa i nestane![]()
Naručio sam jutros baš Glorious model O, Bungee i G-Skates set s ove njihove stranice, $55 i $10 shippinga sam platio, ništa više.AA23 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 11:02Neko naručivao sa - https://www.pcgamingrace.com/pages/all-products
Planirao uzeti ovu Glorious Podlogu vidim dosta jeftina, doduše Shipping je 10 $, ali nije ni to problem, zanima me da li su neki dodatni troškovi veći ovdje ili samo neka poštarina se još plati, jer se šalje iz Amerike.
Ili neko ima neki sajt za naručivanje ove PC opreme, malo sam planirao periferiju da nadogradim, pa gledam šta ima za Blek Frajdej![]()
Eh to mi baš trebalo, nadam se da će da te sluša taj Model O, jedan prijatelj imao prvi batch (lošiji kvalitet, sad su fixali), pa mislio da i ja naručim nešto, vidim da je ova podloga dosta dobra jer već miš imam (iako sam se kontao da uzmem taj combo), ali ja da pogledam jutros - SOLD OUTbodi123 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 11:59Naručio sam jutros baš Glorious model O, Bungee i G-Skates set s ove njihove stranice, $55 i $10 shippinga sam platio, ništa više.AA23 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 11:02Neko naručivao sa - https://www.pcgamingrace.com/pages/all-products
Planirao uzeti ovu Glorious Podlogu vidim dosta jeftina, doduše Shipping je 10 $, ali nije ni to problem, zanima me da li su neki dodatni troškovi veći ovdje ili samo neka poštarina se još plati, jer se šalje iz Amerike.
Ili neko ima neki sajt za naručivanje ove PC opreme, malo sam planirao periferiju da nadogradim, pa gledam šta ima za Blek Frajdej![]()
Da, već je otišlo. Ja sam čekao bukvalno prvu sekundu aktivacije i odmah san naručio, znao sam da će otić za par sati sve.AA23 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 12:05Eh to mi baš trebalo, nadam se da će da te sluša taj Model O, jedan prijatelj imao prvi batch (lošiji kvalitet, sad su fixali), pa mislio da i ja naručim nešto, vidim da je ova podloga dosta dobra jer već miš imam (iako sam se kontao da uzmem taj combo), ali ja da pogledam jutros - SOLD OUTbodi123 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 11:59Naručio sam jutros baš Glorious model O, Bungee i G-Skates set s ove njihove stranice, $55 i $10 shippinga sam platio, ništa više.AA23 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 11:02Neko naručivao sa - https://www.pcgamingrace.com/pages/all-products
![]()
Vjerovatno ću naručiti ovu podlogu, 30 KM će izaći, svakako su ovo shit podloge što se uzimaju ovdje, koristim neku fake Razer![]()
Deathadder Elite 30$, ali nema International Shipping![]()
Nek samo radi kako treba, sad dolazi taj " Ascended " kabal, ako šta ne bude radilo, samo im RMA uradi jer fakat izlaze u susret.bodi123 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 12:11Da, već je otišlo. Ja sam čekao bukvalno prvu sekundu aktivacije i odmah san naručio, znao sam da će otić za par sati sve.AA23 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 12:05Eh to mi baš trebalo, nadam se da će da te sluša taj Model O, jedan prijatelj imao prvi batch (lošiji kvalitet, sad su fixali), pa mislio da i ja naručim nešto, vidim da je ova podloga dosta dobra jer već miš imam (iako sam se kontao da uzmem taj combo), ali ja da pogledam jutros - SOLD OUT![]()
Vjerovatno ću naručiti ovu podlogu, 30 KM će izaći, svakako su ovo shit podloge što se uzimaju ovdje, koristim neku fake Razer![]()
Deathadder Elite 30$, ali nema International Shipping![]()
Vjerovatno najbolja podloga na trzištu kad sve uzmeš u obzir. Ima više od godine kako sam s njemačkog amazona kupio XXL Extended(46 X 91), i danas dan me perfektno sluša. Uostalom Tfue je koristi otkad znam za njega, kud ćeš dalje![]()
A nadam se da hoće. Gledao sam bruku recenzija i svi ga hvale, čak sam nalazio komentare kako je i bolji od Finalmousea iako je jeftiniji. A išao sam na varijantu ovih pero laganih miševa, 67g je samo tezak.
I ja moram slušalice uzet. Od sve opreme samo su mi one smeće. Nekakve Mavro od 40 KM, raspadaju se. Kontao sam Logitech G430, djeluju mi fakat odlične, ali evo trazim cijeli dan ne mogu nać ni na jednom sajtu popust kakav. U nas su 150 KM(Uni-Expert), a garantujem da se vani moze nać za 50 eura maks, ovi naši su **** samo takva.AA23 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 12:23Nek samo radi kako treba, sad dolazi taj " Ascended " kabal, ako šta ne bude radilo, samo im RMA uradi jer fakat izlaze u susret.
Meni trebaju dobre slušalice i mic, ovo sad što imam je dno dna, a gledam na gearbest da nema šta, ali tamo baš tanko, tako da ću ako ništa uzeti podlogu ovu XL.
Samo, jel moguće da na Amazonu bukvalno onoliko bude velik trošak dostave iako stave " free shipping " - gledao slušalice ReDragon Zeus (kod nas 115 KM), bio sale 40 $, ali kad sam išao ono da mi odradi delivery, navodno morao bih platiti 50$ za tracking i to, nije mi bilo opcije da to uklonim i slično. Haver kaže da ne naručujem sa Amazona već drugih sajtova gdje ne moram plaćati toliku količinu shippinga.
Moja preporuka - ako možeš da dobaciš, gledao sam dosta reviewsa, te Logitechove su OK ali su dosta lomljive i lahko se kvare (bar se žalili ljudi)bodi123 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 12:30I ja moram slušalice uzet. Od sve opreme samo su mi one smeće. Nekakve Mavro od 40 KM, raspadaju se. Kontao sam Logitech G430, djeluju mi fakat odlične, ali evo trazim cijeli dan ne mogu nać ni na jednom sajtu popust kakav. U nas su 150 KM(Uni-Expert), a garantujem da se vani moze nać za 50 eura maks, ovi naši su **** samo takva.AA23 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 12:23Nek samo radi kako treba, sad dolazi taj " Ascended " kabal, ako šta ne bude radilo, samo im RMA uradi jer fakat izlaze u susret.
Meni trebaju dobre slušalice i mic, ovo sad što imam je dno dna, a gledam na gearbest da nema šta, ali tamo baš tanko, tako da ću ako ništa uzeti podlogu ovu XL.
Samo, jel moguće da na Amazonu bukvalno onoliko bude velik trošak dostave iako stave " free shipping " - gledao slušalice ReDragon Zeus (kod nas 115 KM), bio sale 40 $, ali kad sam išao ono da mi odradi delivery, navodno morao bih platiti 50$ za tracking i to, nije mi bilo opcije da to uklonim i slično. Haver kaže da ne naručujem sa Amazona već drugih sajtova gdje ne moram plaćati toliku količinu shippinga.
Ja sam naručivao s amazona.de i nisam plaćao nikad toliki shipping. Ili bude free il platim do 10 eura.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.