A lažeš
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Doboj ima najbolju policiju u državi. Ljudi rade svoj posao, bilo podne ili ponoć.
Sinoć dok su mi pisali kaznu, pohvalio sam ih. Prođem 200km kroz druge gradove i dođem pred kuću par kilometara, odmah zaustavljaju. Lagano spremim kaznu pored sebe na suvozačevo, nastavljam dalje, novi me zaustavljaju, ugleda on kaznu sa onom baterijicom, pročita i kaže, sretan put.
Često me zaustavi policija, a evo za skoro 4 godine otkako vozim, još nisam puhao u onaj aparat.
Sinoć dok su mi pisali kaznu, pohvalio sam ih. Prođem 200km kroz druge gradove i dođem pred kuću par kilometara, odmah zaustavljaju. Lagano spremim kaznu pored sebe na suvozačevo, nastavljam dalje, novi me zaustavljaju, ugleda on kaznu sa onom baterijicom, pročita i kaže, sretan put.
Često me zaustavi policija, a evo za skoro 4 godine otkako vozim, još nisam puhao u onaj aparat.
Neke idiote gaze 3 20 m od nas, dolazi četvrti: "Mogu li vas zamoliti da napustite park"BelminM23 je napisao/la: ↑27 nov 2019, 16:57Doboj ima najbolju policiju u državi. Ljudi rade svoj posao, bilo podne ili ponoć.
Često me zaustavi policija, a evo za skoro 4 godine otkako vozim, još nisam puhao u onaj aparat.![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma hajde nisi znao, ima onih pacenika koji to nesvjesno rade iako znaju. Ali su mi najgori oni sto imaju potrebu da flertuju sa svim drugaricama, poznanicama, kolegicama vjerovatno flertuju i sa mamom kući.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Čuj Helche, pa jesi to pomislio da joj je taj lik jaran?
Pa ja sam mislio da si ti malo veći alfa mega giga prosječni Bošnjo koji misli da muško i žensko ne mogu biti jarani
Pa ja sam mislio da si ti malo veći alfa mega giga prosječni Bošnjo koji misli da muško i žensko ne mogu biti jarani
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
znači učestvovao Helčo u "cuckingu" 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pozz ima li ovdje raje iz Sttutgarta ili okolice od 50km?
Koliko se helco zaljubio nije ni skonto da je fata lik aw aw
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Fantasista
- Kontakt:
Mog'o je Helćo bit ubiven
ma jok ba ovo su neki što se lože na ljubomoru
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Antipolitika3
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
https://www.radio.sarajevo.ba/vijesti/s ... ura/358500
Hoće li ih uhvatiti.
Olabavio im ovaj sigurnosni sistem otkako puštaju svašta u državu.
Hoće li ih uhvatiti.
Olabavio im ovaj sigurnosni sistem otkako puštaju svašta u državu.
A nema sigurne pirat stranice nego sacekati dok skine par ljudi pa vidis jeli scam ili je ispravno sve.TonySosa je napisao/la: ↑26 nov 2019, 10:40Nesigurna ti je ta stranica.
- Fantasista
- Kontakt:
Slabo pratim Federalnu, vidi derpaša ćelavog ni Dodikove tužbe mu ne mogu ništa
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Što si bolji prema ljudima, to si gori.
vol23151
vol23151
"We need to suffer. And we need to fight."
Pa stoji pored ko mrtav, a ona se prima...
Kod mene su sve muškarci na poslu. Došla nova kolegica, "čin" iznad nas. Sad je i šef drugog odjela.
Koji paćenici. Čim sam vidio da peru zube svako jutro i da de mirišu odma sam znao šta je u pitanju, onaj se miriše, onaj priča kako ima BMW džipa, onaj nešto ko bari, i kaže ona izaću ja s vama na pivo jednom, nama trojici, kaže ovaj jedan paćenik a mene ne zoveš, kad će ona mrtva hladna, ti ostani s ženom i da djecu ušuškaš
Nullius in verba
- ASD
- Kontakt:
Jel valja čemu ili je situacija kao u domu kecu kad bilo kakvo žensko naiđe, odmah svi ko mungosi počnu izvirivati.Heller je napisao/la: ↑27 nov 2019, 21:20Pa stoji pored ko mrtav, a ona se prima...Kod mene su sve muškarci na poslu. Došla nova kolegica, "čin" iznad nas. Sad je i šef drugog odjela.
Koji paćenici. Čim sam vidio da peru zube svako jutro i da de mirišu odma sam znao šta je u pitanju, onaj se miriše, onaj priča kako ima BMW džipa, onaj nešto ko bari, i kaže ona izaću ja s vama na pivo jednom, nama trojici, kaže ovaj jedan paćenik a mene ne zoveš, kad će ona mrtva hladna, ti ostani s ženom i da djecu ušuškaš![]()
Trenutno korisnika/ca: Nemanja99, Wilshere10 i 25 gostiju.