FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

badboy
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la badboy » 03 dec 2019, 17:01

Cirkus, da ne upotrijebim neku ruzniju rijec!
Nakon prvog derbija, bar cetvrtina ljudi koji zalaze i pisu na ovom forumu, je tjerala Husrefa.
Od tad pa do ovog derbija ta cetvrtina je porasla na polovinu pravdajuci zahtjev za smjenom, losim postavkama, losom igrom, losim taktickim zamislima i na koncu rezultatima koji ”nisu dostojni” danasnjeg F K S.
Nakon ovog derbija, tacnije jos u prvom poluvremenu ga je histericno tjeralo vise od 80% i psovalo mu od-do, nazivali ga kojekakvim imenima itd.
Danas kad su ga otjerali, 90% prica kao zao im, utrkuju se ko ce naci vise argumenata zasto je Hus dobar, i jos bi ga vracali - psuju upravi od -do.
Nije cirkus?

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 03 dec 2019, 17:03

Memara je napisao/la:
03 dec 2019, 16:59
VratiloSeZlo je napisao/la:
03 dec 2019, 16:24
Mnogi cete uskoro biti na aparatima ,gazdarica i takvi uhljebi kao i ti ,ocekujte nas !..
Ma ti ni sam ne znas zbog cega se protestuje sutra :lol:
A ti znas li zbog cega platu primaas i ko te zaposlio?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 dec 2019, 17:05

Pitar6785 je napisao/la:
03 dec 2019, 16:42
Covjeku koji je osvoio sve koji ima navise vremena privedeno sa FK SARAJEVO daje te otkaz 5 dana prije kraja prvenstva jos plus nemaju novog trenera..

Nije mi problem sto Hus ide misljenja sam da je vrijeme al Jedna fufica iz siminog hana da tretira COVJEKA koji je osvoio sve kao igrac i kao trener i koji je u klubu 40 godina kao nekog obicnog trenera to nemogu dozvolit.

Moglo se pustit kraj prvenstva glave bi se ohladile razic se ko ljudi ako ima neko mjesto u klubu ponudit mu

HUSREF MUSEMIC PRAVIJE HORDAS HUSREF MUSEMIC JEDAN JE OD NAS
opet ste svi idalje nafurani da lokalni ljudi donose krupne odluke, to jednostavno nije tačno...Nam se pita, on je tu bio i godinu prije dok je Tan držao konce, bio je u nadzornom odboru svo vrijeme...

najavio je čovjek ovo sve u intervjuu a neki su sami sebe zavaravali....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 03 dec 2019, 17:06

bordobijeli je napisao/la:
03 dec 2019, 16:55
Ovaj robert uziva kad smo u krizi evo i sad priziva sukobe sutra. Sta ti je covjece???
Ne prizivam ja nista druze , citaj postove od ovih sto prijete sa wc i zatvaranjem u neke objekte.
I jos jednom nismo u krizi fala bogu samo su ljudi uklonili ovo trenera jer je izgubio uzde u svlacionici :bih:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 03 dec 2019, 17:07

Jasta neg cirkus, npr, da je sviran penal protiv slobode imali bi 2 boda vise na tabeli i nitko ne bi spomenuo smjenu

North, jesi ti kolosar pa tako razgovaras il si samo malo nervozan?

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 dec 2019, 17:11

Lakoste je napisao/la:
03 dec 2019, 16:20
stb je napisao/la:
03 dec 2019, 16:05
Sutra u 17:30 je mirni protest ispred prostorija kluba.
Svi koji volite Sarajevo, nadam se da cete sutra biti tu.
Ja volim Sarajevo, volim i Husrefa ali necu biti jer ne zelim, moje je da navijam a ne da krojim politiku kluba.
Horde su odavno izgubile kompas.
Ovako bi trebali razmisljati svi navijaci Sarajeva.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 03 dec 2019, 17:12

Unfks je pozvao na mirne proteste , javno!
Al pojedini placenici tipa Amira pasica Faće , Mai i kompanija pozivaju na rusenje svega, ovog se treba cuvat, ti ljudi sigurno ne zele dobro ni klubu ni navijacima, za licnu korist bi dijete rodjeno prodali

Ovaj video saHusrefom mene stvarno pogodio, iskren je i znas da voli klub, ja bi najvise volio da se naslo neko rijesenje postavit ga na neku funkciju u klubu... al sto se tice klupe mislim da je vakat za rastanak bio idavno
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 dec 2019, 17:12

broj6 je napisao/la:
03 dec 2019, 16:50
Denchi je napisao/la:
03 dec 2019, 16:33
broj6 je napisao/la:
03 dec 2019, 16:28

Da se razumijemo. Otkaz je sasvim normalna stvar i nije neocekivana. Ali na ovakav nacin ni najgorem neprijatelju a ne najuspjesnijem treneru pa ko god bio. Necemo spominjati ni probleme iz ove sezone, ni trenutnu poziciju na tabeli, ni proslu sezonu s kojom je kupio dosta kredita. Jednostavno za sve postoji nacin! Ali ovo je upravi bio jedini alibi da ga se rijese i dovedu covjeka kojeg vjerovatno odavno zele. U cetvrtak u Vijecnici Husref dobija nagradu za najboljeg trenera. Za vikend je moguc bio scenarij da se uzme Zvijezda a Zeljo kiksa protiv Veleza i tako kao prvi zavrsis polusezonu. U tom slucaju ne bi opet imali obraza da mu daju otkaz ni poslije kakvih analiza. Ovo im je jedino rjesenje bilo da se skrene prica sa svih drugih problema koje imamo i da sacuvaju svoju guzicu, ali ustvari samo su na sebe stavili metu.
NAM je stavio metu na sebe? ko puca?
Ti si siguran da je Namova odluka? Mislim sasvim nebitno i da jeste i da nije. Ja se i dalje nadam da je on ozbiljan u ovome sto radi i da ce biti tih ulaganja. A eto sad ide duga pauza pa pokazat ce se. Vidjet cemo ko ce za trenera doci, vidjet cemo koliko ce slucajeva Adukor biti, koliko ce igraca otici, koliko ce doci. Hocemo li i dalje ko prosjaci traziti samo igrace bez ugovora, hoce li se onima koji hoce da produze zadovoljiti uslovi itd itd..
100%
ne reče ti ko puca?
svakako govorite da treba sve rastjerati igrače sad treba dati ugovore ko hoće??? hajmo malo dogovora...
ne, buraz ko nama treba i kakav karakter nama treba, a baš kao i Juventus ćemo naravno i dovesti neke igrače bez ugovora a neke i platiti kao i dosad...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 03 dec 2019, 17:14

Husref je trebao biti gospodin zahvalit se i reci tu sam uvjek a ne ovo su moje titule i tako dalje i dalje fkt smijesan je ....

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 dec 2019, 17:14

Lakoste je napisao/la:
03 dec 2019, 16:20
stb je napisao/la:
03 dec 2019, 16:05
Sutra u 17:30 je mirni protest ispred prostorija kluba.
Svi koji volite Sarajevo, nadam se da cete sutra biti tu.
Ja volim Sarajevo, volim i Husrefa ali necu biti jer ne zelim, moje je da navijam a ne da krojim politiku kluba.
Horde su odavno izgubile kompas.
:clap: :clap: :clap: :salut:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 dec 2019, 17:15

Najbolji primjer identične situacije su vam Tottenham i Pochettino. Pod njegovom palicom igrali finale Lige Prvaka, igrali odlično i čvrsto. Došla nova sezona, loši rezultati i ljudi se odlučili da presjeku i daju mu otkaz. Jel navijači Tottenhema ponavljaju "paaa doveo nas je u finale sad ga tjerate picke placenicke"? Svjesni i oni da je i do tog nekad moralo doći i ide se dalje.

Puno serrete, i previše. Da ne bih i ja gušio već i ovako smaračku i glupu temu oko otkaza i nekuh sastanaka s Upravom, ovo je moj zadnji post oko ovoga. Džaba objašnjavati, onda skontam da je ovo najdebilnija nacija u svakom segmentu na svijetu, da se lako nafiluju, tako da se samo džaba trošim uzalud.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 03 dec 2019, 17:18

Kako ljudi ne shvatate da ako jednom nešto uradite , a to je da ste stavili igrače prije trenera , da će se to opet desiti ?
Vidite u Bayernu, mrtvi Miler uz podršku suigrača je otjerao Anćelotija , pa sad i Kovača...

Zašto mislite da će sutra kad bude novi trener , biti nešto drugačije?

Lijepa košarka , kako im Željko Obradović yebe mame , da se zna ko je igrač , a ko trener ...

Rahmanović i Tatar vam otjeraše legendu kluba , čovjek osvoji duplu krunu , i dijeli prvo mjesto na tabeli !?!?! E moji stručnjaci...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 03 dec 2019, 17:19

AlfredNobel je napisao/la:
03 dec 2019, 17:15
Najbolji primjer identične situacije su vam Tottenham i Pochettino. Pod njegovom palicom igrali finale Lige Prvaka, igrali odlično i čvrsto. Došla nova sezona, loši rezultati i ljudi se odlučili da presjeku i daju mu otkaz. Jel navijači Tottenhema ponavljaju "paaa doveo nas je u finale sad ga tjerate picke placenicke"? Svjesni i oni da je i do tog nekad moralo doći i ide se dalje.

Puno serrete, i previše. Da ne bih i ja gušio već i ovako smaračku i glupu temu oko otkaza i nekuh sastanaka s Upravom, ovo je moj zadnji post oko ovoga. Džaba objašnjavati, onda skontam da je ovo najdebilnija nacija u svakom segmentu na svijetu, da se lako nafiluju, tako da se samo džaba trošim uzalud.
Tottenham nakon finala i treceg mjesta u ligi, jedva prolazi grupu i nalazi se na 10.mjestu. Mi dijelimo prvo mjesto, ali rezultati su i dalje losi?! Postujem tvoj nacin razmisljanja, ali nemoj pricati o rezultatima. Igra, da, rezultati, ne!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 03 dec 2019, 17:20

kraljlavova je napisao/la:
03 dec 2019, 15:49
Ako uprava podlegne pritisku nekih tamo par balavaca ja vracam clansku i sezonsku jednostavno husref je zasluzio ovaj otkaz svidjelo se to nekom ili ne
Ja svoju necu vratiti, vec pojesti

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 dec 2019, 17:21

Napapijri je napisao/la:
03 dec 2019, 17:19
AlfredNobel je napisao/la:
03 dec 2019, 17:15

Tottenham nakon finala i treceg mjesta u ligi, jedva prolazi grupu i nalazi se na 10.mjestu. Mi dijelimo prvo mjesto, ali rezultati su i dalje losi?! Postujem tvoj nacin razmisljanja, ali nemoj pricati o rezultatima. Igra, da, rezultati, ne!
Inače, isti nivo je Engleska i BiH. Pa kod nas ako si fizički na korektnom nivou i ako treneri znaju da nalože igrače, u vrhu si.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 03 dec 2019, 17:22

Ne znam oklen vam to za Tatara, al niste u pravu, Tatar sa navodnim bojkotom nema nista, covjek povrijeđen igra. Lako vas je naloziti ko malu djecu

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 03 dec 2019, 17:22

bombaysaphire je napisao/la:
03 dec 2019, 17:18
Kako ljudi ne shvatate da ako jednom nešto uradite , a to je da ste stavili igrače prije trenera , da će se to opet desiti ?
Vidite u Bayernu, mrtvi Miler uz podršku suigrača je otjerao Anćelotija , pa sad i Kovača...

Zašto mislite da će sutra kad bude novi trener , biti nešto drugačije?

Lijepa košarka , kako im Željko Obradović yebe mame , da se zna ko je igrač , a ko trener ...

Rahmanović i Tatar vam otjeraše legendu kluba , čovjek osvoji duplu krunu , i dijeli prvo mjesto na tabeli !?!?! E moji stručnjaci...
Nemoj ljude stavljati na nisan nije posteno nista nije dokazano sve je rekla kazala, koliko sam upucen skoro citava ekipa je protiv ljegende :bih:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 dec 2019, 17:23

Duplu Krunu NIJE donio samo HM, nego komplet uprava sa svim zaposlenim, igraci, treneri, svi, svi....

Prestanite prisvajati uspjeh HM, jer on to nije ssm donio.

Taman sutra da vidimo koliko to navijaca podrzava HM. Posto se spominje procenat od 90%, a ako cemo onako optimisticno reci da u gradu ima 100k simpatizera FKS, ( zeljo 100k i 100k neutralnih)nekom racunicom bi to trebalo biti oko 90k navijaca... Ne znam hocel svi moci stati.... :kafa:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 03 dec 2019, 17:24

Nikako da shvatite metod rada Musemica se nije od pocetka uklapao u metod vlasnika i samo se cekalo kiks i noga , nema se sta drugo filozofirati , Namu je cilj razvijati mlade igrace i prodavati plus leprsava igra i sto vise titula , Musemic je osvajao pravo na nas nacin ho ruk i ako se mora priznati prosla sezona mu je super bila doduse pred kraj pogubio konce al osvojismo , ova godina losa igra , al eto rezultati su bili , nasa sreca sto je Zrinja los , Zeljo pun kikseva inace bjezao bi nam 10 bodova . Mi imamo kuci skoro 100 % a zeljo ima poraze i kikseva zato smo tu gdje jesmo , zeljo da nije kuci kiksao bjezao bi nam 10 bodova ..

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 dec 2019, 17:25

HeraklitMracni je napisao/la:
03 dec 2019, 17:14
Husref je trebao biti gospodin zahvalit se i reci tu sam uvjek a ne ovo su moje titule i tako dalje i dalje fkt smijesan je ....
imao je priliku da ode na vrhuncu, poput Mourinha, uzeo je sve, oba trofeja, popišo kone na derbiju, znači dotakao je vrh sami i trebao je otići sam i reći ostat ću u kontaktu sa klubom u ulozi savjetnika, počasni direktor kluba, nešto....kao što sam pisao na kraju prošle sezone, ljudi bi ga obožavali, tetovirali i imao bi reputaciju legende i miljenika svih navijača zauvijek....jer ništa više nije mogao osvojiti što već nije, bolju igru ON ne može imati od prošlosezonske i tu je kraj priči o tome, ostao je zbog love ili zbog čega god ali je to ogromna greška....srozao je svoju reputaciju ovim i bez razloga se ovako udaljava od kluba...žao mi je njega jer je tvrdoglavošću sebe doveo u glup položaj...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, riki46, Rule_hz i 45 gostiju.