I sta cete? Skupiti se vas 50 mangupa i prebit ih?
Jer volite Sarajevo,zelite napredak?
Ne biste prepoznali bojkot da vam vam se odbije od glavu
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I sta cete? Skupiti se vas 50 mangupa i prebit ih?
Identična situacija kao i u sezoni 2015/2016.Umjesto da nakon titule, težimo ka još večem napretku i nekom iskoraku, mi nismo ni Evropu izborili, izgubili oba derbija i usput odradili najgori prelazni rok u historiji kluba.A još, negdje u junu 2015, Kusturica izjavio da ce Sarajevo za četiri godine igrati grupnu fazufks74 je napisao/la: ↑06 dec 2019, 21:02Kako se sve srusi. Nisam ni sanjao, da ce ovako biti. Umjesto brzog koracanja naprijed, opet se ide nazad. Neko ovo smisljeno radi, politika je cudo, ne odgovara im sto ne mogu turati nos u klub. Kako ce se zavrsiti, samo bog zna. I onaj pakas morz, koristi svaku priliku da nas podj.be. J.bem ga u ona usta zvaljava.
Ide Amar
To se mozda vama Husrefovcima sve srusilo, nema vise HusrefaHistoricar je napisao/la: ↑06 dec 2019, 21:41Identična situacija kao i u sezoni 2015/2016.Umjesto da nakon titule, težimo ka još večem napretku i nekom iskoraku, mi nismo ni Evropu izborili, izgubili oba derbija i usput odradili najgori prelazni rok u historiji kluba.A još, negdje u junu 2015, Kusturica izjavio da ce Sarajevo za četiri godine igrati grupnu fazufks74 je napisao/la: ↑06 dec 2019, 21:02Kako se sve srusi. Nisam ni sanjao, da ce ovako biti. Umjesto brzog koracanja naprijed, opet se ide nazad. Neko ovo smisljeno radi, politika je cudo, ne odgovara im sto ne mogu turati nos u klub. Kako ce se zavrsiti, samo bog zna. I onaj pakas morz, koristi svaku priliku da nas podj.be. J.bem ga u ona usta zvaljava.![]()
![]()
![]()
Kakvog ba bojkota? Jel fino husre 3x rekao da ga nije bilo. Sta radite ba sa kluba? Jeste pri sebi?
Upravo to dobar igrac, medju top u ovoj ligi, ali glava ga jeb.e pa tako od njega imamo koristi u jednoj utakmici, na iduce 3 zasere, pa dobije kartone mora odmarati i tako u krug. Sretno mu gdje god ode
Tino bi bio ozbiljan upgrade u odnosu na Rahmana, no kao i uvijek do sad veliki sam skeptik kad su takva imena u pitanju.
Husref je rekao da NE zeli da razmislja o toj mogucnosti.. uopste.. nije isto..
Necemo, plasimo se tebe.
Ispostavilo se da u klubu ima para, pa bi sad raznorazni mahalasi i zelembasi da iskoriste to, uz rszlog da oni vole klubZeko87 je napisao/la: ↑06 dec 2019, 21:14Nažalost, ispostavilo se tačnim da klub nema viziju, strategiju ni za jednu sezonu, o dugoročnim planovima da ne govorimo.
Nakon historijske sezone ekipa se raspada, trener tjera kao pašče zadnje, navijači protestvuju... Mogu kupiti privremeni mir sa jakim trenerom i stručnim štabom.
Kone su to par puta uspjele, pa su dovodili jake igrače za naše uslove: Bešlija, Zec, Stevanović i Štilić sad, igrači koji te ništa više ne koštaju od ovih naših primadona, ali za čas postanu ljubimci navijača i prevaga na terenu.
Meni se čini da je Rahmanović konfliktna osoba, uvijek oko njega neke enigme, ako je zaista takav neka ga se riješe što prije, džaba ti kvalitet ako ti je svlačionici tempirana bomba, dobro ispitati situaciju da li je neko sabotirao Husrefa, ako je tačno nogom ga nabiti za sva vremena pa makar Merso bio (iako je on po meni zadnji koji bi to činio).
Ma iskreno ako ce dolaziti neki kao Selimovic, Baljak itd., onda su ovi bolja opcija 100 puta. Samo i da ova garnitura ode, sta neki koji su opozicija, kako misle uci u klub? Pa nije ovo 1999, da svako moze da udje u klub. Pa Nam ce aminovati svoje ljude svakakoZeko87 je napisao/la: ↑06 dec 2019, 21:57Sjećam se kad se zviždalo Pušini na utakmicama repke pa ga zamijeniše Ušanović, Pašalić i ostala mafija, a njih Begić.. Sve od zla oca, a za njih Pušina gospodin teški i moralna vertikalu. Fali nama kao društvu kadrova u svim sferama, ja pojma nemam koga bih stavio sad da mene pitaju. Nisam džaba spomenuo "arapsko proljeće", ono je meni sinonim za revoluciju bez cilja i ideje za šta se konkretno bori. Šta znači uprava napolje, ko da je mijenja i šta želimo da mijenjamo, protiv čega se borimo i koga želimo na njihovim pozicijama?
Uvijek je cool biti opozicija, boriš se protiv nekoga i nečega bez odgovornosti i konkretnih rješenja.
Trenutno korisnika/ca: Dave, Grk1234, Hamagara, MSOZ101, muhamedhulk, nedimmmm1337 i 71 gost.