Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

biceDUPLA
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la biceDUPLA » 09 dec 2019, 00:05

keno83 je napisao/la:
08 dec 2019, 22:00
biceDUPLA je napisao/la:
08 dec 2019, 21:29
Sta ce te vi sprdati. Reci mi zadnje sto si proslavio sa tom sprdnjom od kluba?????????? Titulu,kup,evropu???? Ili slavite jednu pobjedu u gostima nakon 20 godina i kad ne gori za opstanak. Zavucite se u jazbinu i shhhh Osima kad spomenete svi ustanite. On je najtrofejniji trener lige . . .
znas sta slavimo kontaminirani? treci stadion,koji svojim parama pravimo, reinkarnaciju koju tek lagano sad dozivljavamo, ekipu koju tek polako spremamo i akBd ojacavamo, upravu koja svojim parama uz pomoc navijaca dize stadion, bez Koldzi I Ajnadzica. Zvijezdu koja na srcu 100 godina stoji. Legende bez mrlje,koje gdje god spomenes, svi samo dignu kapu, redom Vaha, Mara, Dusko, Haso, Barba, Mujic, Bijedic, Baka, Tuce itd,, bez mrlje u zivotu i karijeri, slavimo i to da i danas kad odem do Splita i kad me pitaju odakle sam i kazem Mostar, svi se nasmiju i kazu oo Velez. slavimo sto nam niko legende ne prepoznaje po kupovini i namjestanju utakmica, niti je iko od nasih bio osudjivan za iste, a da ne govorimo o najvecoj legendi, koju mi nemamo,jer ih je toliko da je smijesno jednog izdvojit. Znas, mi se ne prepoznajemo po Osimu, Ronaldu, Mrkeli, Vokriju i slicnim, mi se prepoznajemo po onom Rodjeni, koje je iznad svakog pojedinca, jer mi nismo pojedinac mi smo RAja, ajde sad pozz..
Kakav bolan treci stadion?? Pojacavate vi ekipu pa malo malo ispadanje. I ovo malo sto se trznete do juce visilo ispadanje..ubrzo ce Dudic biti ko Rahimic. Eto vi dizete stadion..neki navijaci... procitaj malo kad je akcija bila sta su Manijaci uradili za Grbavicu..Za 10 zivota to necete skupiti. Zato i jeste zatucane komunjare sa tom zvijezdom i to nije ponos vec dokaz da ste zaostali 30 godina. Nema satrase se te legende oko vas...ali da vas pljuju i ofiraju ko tog sto spomenes BAKA. Moguce da vec poslije slijedece sezone neces moci pisati na ovoj temi vec u prvoj ligi jer se vazda dizete iz nekih pepela,ponora da te dragi Bog sacuva. VEC TI MENI ODGOVORI STA SLAVITE OD NABROJANOG?????? Slavite tu sredinu tabele i to vam je domet do druge lige. Ljudi pored vas uzimaju titule, igraju evropu a vi glumite neku tradiciju i zivite u proslosti. I usput ufati se ovih sto nemaju titule poslije rata pa njima te suplje prospiaj. I tebi pozzzz :urnebes:
Zadnja izmjena: biceDUPLA, dana/u 09 dec 2019, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR 1921

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 09 dec 2019, 00:06

jesu li letili zubi po grbavici :mrgreen:

VLADA129
Kontakt:

Post Postao/la VLADA129 » 09 dec 2019, 00:27

Bolje sami da grade stadion od svojih para a ne da budu sadaka arena, da od konzuma amka i ostalih traže pare...
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.

FK SARAJEVO 💖

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 09 dec 2019, 00:28

biceDUPLA je napisao/la:
09 dec 2019, 00:05
keno83 je napisao/la:
biceDUPLA je napisao/la:
Sta ce te vi sprdati. Reci mi zadnje sto si proslavio sa tom sprdnjom od kluba?????????? Titulu,kup,evropu???? Ili slavite jednu pobjedu u gostima nakon 20 godina i kad ne gori za opstanak. Zavucite se u jazbinu i shhhh Osima kad spomenete svi ustanite. On je najtrofejniji trener lige . . .
znas sta slavimo kontaminirani? treci stadion,koji svojim parama pravimo, reinkarnaciju koju tek lagano sad dozivljavamo, ekipu koju tek polako spremamo i akBd ojacavamo, upravu koja svojim parama uz pomoc navijaca dize stadion, bez Koldzi I Ajnadzica. Zvijezdu koja na srcu 100 godina stoji. Legende bez mrlje,koje gdje god spomenes, svi samo dignu kapu, redom Vaha, Mara, Dusko, Haso, Barba, Mujic, Bijedic, Baka, Tuce itd,, bez mrlje u zivotu i karijeri, slavimo i to da i danas kad odem do Splita i kad me pitaju odakle sam i kazem Mostar, svi se nasmiju i kazu oo Velez. slavimo sto nam niko legende ne prepoznaje po kupovini i namjestanju utakmica, niti je iko od nasih bio osudjivan za iste, a da ne govorimo o najvecoj legendi, koju mi nemamo,jer ih je toliko da je smijesno jednog izdvojit. Znas, mi se ne prepoznajemo po Osimu, Ronaldu, Mrkeli, Vokriju i slicnim, mi se prepoznajemo po onom Rodjeni, koje je iznad svakog pojedinca, jer mi nismo pojedinac mi smo RAja, ajde sad pozz..
Kakav bolan treci stadion?? Pojacavate vi ekipu pa malo malo ispadanje. I ovo malo sto se trznete do juce visilo ispadanje..ubrzo ce Dudic biti ko Rahimic. Eto vi dizete stadion..neki navijaci... procitaj malo kad je akcija bila sta su Manijaci uradili za Grbavicu..Za 10 zivota to necete skupiti. Zato i jeste zatucane komunjare sa tom zvijezdom i to nije ponos vec dokaz da ste zaostali 30 godina. Nema satrase se te legende oko vas...ali da vas pljuju i ofiraju ko tog sto spomenes BAKA. Moguce da vec poslije slijedece sezone neces moci pisati na ovoj temi vec u prvoj ligi jer se vazda dizete iz nekih pepela,ponora da te dragi Bog sacuva. VEC TI MENI ODGOVORI STA SLAVITE OD NABROJANOG?????? Slavite tu sredinu tabele i to vam je domet do druge lige. Ljudi pored vas uzimaju titule, igraju evropu a vi glumite neku tradiciju i zivite u proslosti. I usput ufati se ovih sto nemaju titule poslije rata pa njima te suplje prospiaj. I tebi pozzzz :urnebes:
Sto si agresivan uvijek, ko je ljutio :bih:
Forzza Velez

VLADA129
Kontakt:

Post Postao/la VLADA129 » 09 dec 2019, 00:31

keno83 je napisao/la:

To kraljinoooo

FK SARAJEVO 💖

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 09 dec 2019, 00:42

Evo jedna za ove što ne izlaze iz šupka jedni drugima:

Na srcu mi lezi jedan kompleks stari
Koji nece iz njedara nigdje
Pa se srce pita moje
Kad si NAJTROFEJNIJI, kako li je
Pa se srce pita moje
Kad imaš STADION SVOJ, kako li je...

- Umjetnik Edis Neno :clap:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 dec 2019, 00:49

Lewy21 je napisao/la:
09 dec 2019, 00:42

Pa se srce pita moje
Pa se srce pita moje

A zapita se srce tu i tamo kako je to biti prvi, evo sedma godina.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

VLADA129
Kontakt:

Post Postao/la VLADA129 » 09 dec 2019, 00:49

Ahhahahahaha text nidje veze s vezom Gospodara mi.

FK SARAJEVO 💖

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 09 dec 2019, 00:54

biceDUPLA je napisao/la:
09 dec 2019, 00:05
keno83 je napisao/la:
biceDUPLA je napisao/la:
ovo je treci koji gradi VELEZ, kako da diskutujemo kad to ne znas. Svaki je raja napravila, sto se tice poslije rata, ko je vise dao, smijesno je i pricati, to sto ste vi sakupili za stadion, mi smo do dolaska ove uprave, sakupljali iz godine u godinu. Pa bio jadan nisi samo na Velezovim crvenim nocima je sakupljeno preko 3 miliona maraka do danas, samo nas je wc nedavno izasao preko 150000 eura, nedavno smo na donatorskoj veceri, gdje je ulaz bio 1000 km prodali 266 karata. nemamo marke duga, sve smo porefali, za jednu akciju uzeli bus, ko iz picke da klub ima.

to da se ugledamo na komsije, mi se ugledamo samo na one koji djele iste svjetonazore, kakve i mi bastinimo, to ste nekad i vi predstavljali, nazalolst dolaskom u Sa tih novih stanovnika, postali ste pravi ZeHljeHznicar.
Nasa zvijezda je simbol radnicke klase, a ne komunizma, na prsa je stavljena 1921, prije nego se isti pojavio. Moras puno uciti, ne o FKV, nego o pokretu zvanom Velez, jer ovo sto Velez predstavlja, davno je prestalo da bude samo fudbalski klub,to je ideja i nacin zivljenja, nesto sto ne ovisi o rezultatima, nego o postovanju tradicije, koja se prenosi sa koljena na koljeno, zato i jesmo rodjeni prkosni i ponosni. ljudi vole jednostavnost, to im mi i nudimo, nas klub i nas grad, oslikava samo par rijeci, i u njima je sve receno NERETVA HLADNA, STARI MOST, VELEZ I RAJA. pozz jos jednom.

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 09 dec 2019, 00:56

@Sabinho 6.5 polako, nije još sezona završila. Živ bio! ;)

@Vlada129 idi onda gledaj te helem nejse crtane :urnebes:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 dec 2019, 00:58

Lewy21 je napisao/la:
09 dec 2019, 00:56
@Sabinho 6.5 polako, nije još sezona završila. Živ bio! ;)

@Vlada129 idi onda gledaj te helem nejse crtane :urnebes:
Ganjat cemo se. Zivio. :bih:

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 09 dec 2019, 01:00

@Sabinho Ma ja bolan kazem ti, najzanimljivija liga na svijetu. :mrgreen:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 dec 2019, 01:02

Lewy21 je napisao/la:
09 dec 2019, 01:00
Sarajevo, Zeljeznicar, Borac, Tuzla, Zrinjski. Gore neko ikad. Zestoka konkurencija i sto jr najgore vise fakat protiv nikoga ne mozes racunati na sigurne tri bobe.

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 09 dec 2019, 06:35

Sabinho je napisao/la:
09 dec 2019, 01:02
Lewy21 je napisao/la:
09 dec 2019, 01:00
Sarajevo, Zeljeznicar, Borac, Tuzla, Zrinjski. Gore neko ikad. Zestoka konkurencija i sto jr najgore vise fakat protiv nikoga ne mozes racunati na sigurne tri bobe.
Siroki presudjuje, kup je nas!
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 09 dec 2019, 07:09

Lewy21 je napisao/la:
09 dec 2019, 00:42

Pa se srce pita moje
Pa se srce pita moje

Klasicni primjer supka sa Grbavice. Po forumu laje na nas i Velez, a ovdje medu rajom manji od makova zrna, laje na Zelju. Pametna taktika, bolje biti ziva kukavica nego mrtav heroj. Ili se ti pak druzis sa toplom bracom sa zapadne strane Mostara :urnebes:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 09 dec 2019, 07:27

Mojne ba pusti Veleza ipak je to za mene klub koji treba bit Velika cetvorka u BiH.Imaju tradiciju dali veliki broj odlicnih igraca imaju armiju navijaca.U redu zajebancija ali treba nekad i stat i bit realan. Pretjeruje se sa obadvije strane.

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 09 dec 2019, 07:35

Alipasino je napisao/la:
09 dec 2019, 07:27
Mojne ba pusti Veleza ipak je to za mene klub koji treba bit Velika cetvorka u BiH.Imaju tradiciju dali veliki broj odlicnih igraca imaju armiju navijaca.U redu zajebancija ali treba nekad i stat i bit realan. Pretjeruje se sa obadvije strane.
:thumbup: :thumbup:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

biceDUPLA
Kontakt:

Post Postao/la biceDUPLA » 09 dec 2019, 08:13

Ovaj @keno83 svasta isere i kaze a na kraju nista. Neki wc od 150.000 a za pitanja nikakvih odgovora..Oni ni duga, puni legendi(ni jedan da ih vodi kao trener) svi satro vole VELEEEZZZZ , MAJKEEEE MIII a ne znaju ni kad igrate. Zivite u proslosti, nesto vi nekad uzimali-igrali sa nekim....ma cirkus. Ove sezone vam je najveci uspijeh pobjeda na Grbavici i uzimanje Zrinjskog kuci,prosle povratak u premijer ligu. Jos vam Tito stoji po zidovima. Znamo mi sto je ta petokraka stavljena.
Bicu iskren ne igrate lose ali ste domet srednjih ekipa...to nesto cetvorka vi NIKAD...za mene iza ŽELJE 5arajeva Zrinjskog Sirokog ..da ne kazem Radnika ...tu negdje malo iza ili kao Borac Celik i Sloboda ... Uzivajte u reflektorima i stadionimA. Manite se ovih sto imaju titula ko vi ispadanja.
ŽELJEZNIČAR 1921

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 09 dec 2019, 09:14

LjoZee je napisao/la:
08 dec 2019, 23:29
*p!p!t@* je napisao/la:
08 dec 2019, 23:16
Ako misliš da su se vaši igrali profesionalno i kulturno ponašali u Vrapčićima, onda su i navijači na tribinama!
Prvo nismo igrali jer se ono ne moze nazvati igrom vec pokusajem.
Drugo ja nigdje nisam “napao” sto ste vi dobacivali, psovali nasim igracima vec samo pitam da li ste. Nazalost, u Bosni je to normalna pojava na svakom stadionu.
Psovali vi nasim, mi vasim i eto. Ziva glava, nikom nista nije hvala Bogu, a i sumnjam da to igrace dotice puno. Naviknuti su. Ako nista nadje se jedan od 1000 koji ce dobacivati, psovati i slicno.
E pa upravo o tome ti i pričam. Niko danas nije zlatan majstore i ničije maslo nije za ramazana, pa ni papa štrumfovo, a ni ovog mazluma @biceDUPLA...Biće mu klinac dokle god sa poniženjem gleda na druge. Zbog ovakvih jadova i kompleksaša i jes merak izbit vam jesenju titulu na Grbavici. Živio!
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 09 dec 2019, 09:18

biceDUPLA je napisao/la:
09 dec 2019, 08:13
Ovaj @keno83 svasta isere i kaze a na kraju nista. Neki wc od 150.000 a za pitanja nikakvih odgovora..Oni ni duga, puni legendi(ni jedan da ih vodi kao trener) svi satro vole VELEEEZZZZ , MAJKEEEE MIII a ne znaju ni kad igrate. Zivite u proslosti, nesto vi nekad uzimali-igrali sa nekim....ma cirkus. Ove sezone vam je najveci uspijeh pobjeda na Grbavici i uzimanje Zrinjskog kuci,prosle povratak u premijer ligu. Jos vam Tito stoji po zidovima. Znamo mi sto je ta petokraka stavljena.
Bicu iskren ne igrate lose ali ste domet srednjih ekipa...to nesto cetvorka vi NIKAD...za mene iza ŽELJE 5arajeva Zrinjskog Sirokog ..da ne kazem Radnika ...tu negdje malo iza ili kao Borac Celik i Sloboda ... Uzivajte u reflektorima i stadionimA. Manite se ovih sto imaju titula ko vi ispadanja.
Tebe neka truhla RAja gasi od sinoc. Pisaj po titu, udbi i jna, velezofoj petokraci. Pun gas!
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: supervizor i 18 gostiju.