Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Riziko
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Riziko » 09 dec 2019, 09:20

Kakvo će proljeće biti, 5-6 prvih ekipa u par bodova, a i borba za opstanak će biti zanimljiva.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

alfheim
Kontakt:

Post Postao/la alfheim » 09 dec 2019, 09:34

biceDUPLA je napisao/la:
09 dec 2019, 08:13
Ovaj @keno83 svasta isere i kaze a na kraju nista. Neki wc od 150.000 a za pitanja nikakvih odgovora..Oni ni duga, puni legendi(ni jedan da ih vodi kao trener) svi satro vole VELEEEZZZZ , MAJKEEEE MIII a ne znaju ni kad igrate. Zivite u proslosti, nesto vi nekad uzimali-igrali sa nekim....ma cirkus. Ove sezone vam je najveci uspijeh pobjeda na Grbavici i uzimanje Zrinjskog kuci,prosle povratak u premijer ligu. Jos vam Tito stoji po zidovima. Znamo mi sto je ta petokraka stavljena.
Bicu iskren ne igrate lose ali ste domet srednjih ekipa...to nesto cetvorka vi NIKAD...za mene iza ŽELJE 5arajeva Zrinjskog Sirokog ..da ne kazem Radnika ...tu negdje malo iza ili kao Borac Celik i Sloboda ... Uzivajte u reflektorima i stadionimA. Manite se ovih sto imaju titula ko vi ispadanja.
Post pun frustracije, jada i muke :urnebes: :D jel bar malo lakše sad majstore? :D

Mujke1921
Kontakt:

Post Postao/la Mujke1921 » 09 dec 2019, 10:45

Fighter1926 je napisao/la:
08 dec 2019, 23:46
Mujke1921 je napisao/la:
08 dec 2019, 23:07
Mislim da ce Borac pasti u drugom dijelu sezone, ne vidim prevelike kvalitete da bi se ukljucili za titulu, 4-5pozicija

Željo i Sarajevo ce se boriti, uz prijljucak Zrinjskog, ocekujem da ce i oni zaigrati..

Željo ako nadje pojacanje u odbrani, (bek-štoper).. Mislim da imaju najviše šansi, E.Zec ce biti spreman, Štilić je najbolji igrac PL , ocekujem da ce se jos bolje spremiti..
Krpic-Ramovic-Veselinovic.. Odbrana škripi, tu fali 2-3 dobra pojacanja..

Sarajevo širok igracki kadar.. ali fali kvalitete. Hebibovic otpao, najbitniji igrac njihov.. bice zanimljivo u prijelaznom roku.. Odbrana im je dosta dobra, vezni katastrotalan.. Ahmetovica jedinog špica imaju..jedini koji umije zabiti gol.. Vezni red dosta loš, tu fali dosta pojacanja.. bice zanimljivo

Nakon sto smo vam uzeli bod na grbavici i nabili vas 3 : 0 na gradskom ti govoris o kvalitetu... :damn:
Citirajte me nakon 4kola .. Ko se ne razumije u fudbal, reci ce ovo sto si ti rekao.. pa bod smo vam uzeli bla bla.. parkirali autobus tad na Grbavici, niste pogledali gola .. ne bih o tome, u BL naša najgora utakmica, ne zaboravi da tad nismo imali dvojac .. ti znaš koji ..

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 09 dec 2019, 10:49

biceDUPLA je napisao/la:
Ovaj @keno83 svasta isere i kaze a na kraju nista. Neki wc od 150.000 a za pitanja nikakvih odgovora..Oni ni duga, puni legendi(ni jedan da ih vodi kao trener) svi satro vole VELEEEZZZZ , MAJKEEEE MIII a ne znaju ni kad igrate. Zivite u proslosti, nesto vi nekad uzimali-igrali sa nekim....ma cirkus. Ove sezone vam je najveci uspijeh pobjeda na Grbavici i uzimanje Zrinjskog kuci,prosle povratak u premijer ligu. Jos vam Tito stoji po zidovima. Znamo mi sto je ta petokraka stavljena.
Bicu iskren ne igrate lose ali ste domet srednjih ekipa...to nesto cetvorka vi NIKAD...za mene iza ŽELJE 5arajeva Zrinjskog Sirokog ..da ne kazem Radnika ...tu negdje malo iza ili kao Borac Celik i Sloboda ... Uzivajte u reflektorima i stadionimA. Manite se ovih sto imaju titula ko vi ispadanja.
Cuj nijedna legenda da im vodi klub...treba eto Vaha ili Dusko preuzeti Velez da im Begic i njemu slicni kroje sudbinu :bow:
Forzza Velez

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 09 dec 2019, 11:30

Nadam se da su svi imali priliku da uoce u kakvom stanju je teren u Banjaluci, nije hibrid, ali se u teren ulagalo i sjajno izgleda obzirom da smo zagazili u decembar.
Dakle mogu se i ove livade dovesti u red, samo treba raditi na njima.
"JOŠ OD 1926"

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 09 dec 2019, 11:37

Realno gledajuci sve i jedan grad, mjesto - lokalna zajednica imaju takav buđet da uz pomoc saveza se moze sve i jedan teren napaviti kako treba da klubovi ni marke ne daju.

Savez forsiran reflektore od 2017. evo dan danas nemaju svi premijerligasi iste a nece ih ni imati u skorije vrijeme. Da barem tu pomognu pa da se to rijesi da se prelazi na mnogo vaznije terene.
Mjau !

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 09 dec 2019, 11:50

ManciniLevatKlasican je napisao/la:
09 dec 2019, 10:49
biceDUPLA je napisao/la:
Cuj nijedna legenda da im vodi klub...treba eto Vaha ili Dusko preuzeti Velez da im Begic i njemu slicni kroje sudbinu :bow:
Jbt nisam znao da su Zeljeznicara vodili Bazdarevic i slicni njemu. Ili je ipak u Zelje Amaw Osim veca legenda od Bazdarevica i slicnih :urnebes:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 dec 2019, 11:52

Jel vas stid Lesinari, na 5 momaka ste krenuli iako nikakvog razloga nije bilo za to.
Na golorukih 5 Fukara vasa horda krenula palicama i drugim orudjem, dao Bog vam sve najgore u zivotu, kao i vasoj policiji. Ali najceca kazna vam je to sto jeste i odakle ste. Uvijek cete biti stanovnici Bosne i Hercegovine, nikada Srbije, nikada Kosova.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 09 dec 2019, 13:15

Beduin je napisao/la:
09 dec 2019, 11:52
Jel vas stid Lesinari, na 5 momaka ste krenuli iako nikakvog razloga nije bilo za to.
Na golorukih 5 Fukara vasa horda krenula palicama i drugim orudjem, dao Bog vam sve najgore u zivotu, kao i vasoj policiji. Ali najceca kazna vam je to sto jeste i odakle ste. Uvijek cete biti stanovnici Bosne i Hercegovine, nikada Srbije, nikada Kosova.
Klošarski.

Šta je epilog, jesu ih dohvatili?

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 09 dec 2019, 13:17

nije ni tema ni mjesto..

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 09 dec 2019, 13:23

Sto ih je doslo 5,navijacki ako jesu krenuli po zastavu,nemojte mi glumit hodze,popove,fratre i ostale.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 09 dec 2019, 13:25

Ja mislim da su ocekivali cvijece.. Nije frajerski, ali je ocekivano. 5 vas nosi trans, nemate sta drugo biti nego plijen, i to je vrlo znacajan trans u igri bio.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 dec 2019, 13:32

Baader je napisao/la:
09 dec 2019, 13:15
Beduin je napisao/la:
09 dec 2019, 11:52
Klošarski.

Šta je epilog, jesu ih dohvatili?
Sto kaze Sariel, nije za foruma druze. Ali ono pravo pacerski, hinjski, a u Tuzli ih policija pazi ko polarne medvjede. Tako nam i treba kad ne cijenimo svoje i vazda gledamo druge da stitimo, da se osjecaju kao kod kuce, a njihova policija nek provocira nase i svasta govori.

Cuj onog smecara, zasto ih je doslo 5. Treba znaci vas izvan Tuzle sacekati, zaustaviti i iznabijati, ili barem demolirati prevozna sredstva, pi4ke smrdljive. Nestali sa lica zemlje, aBd.

To se radilo krajem '90ih i pocetkom 2000. kad se pravile sacekuse samo da se kamenuju autobusi i ako se uspije ko nalemat ako izadje iz kombija, proslo je to bolan. Sad se dogovori tuca pa ko koga iznabija.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 09 dec 2019, 13:48

Pa ako nije za foruma, sta uopste pises o tome koji q?
Totalno promasena tema i prica.

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 09 dec 2019, 13:50

Ako su dosli sa obiljezjima onda su legitimna meta iz navijacke te neke ultra multra perspektive.
Od kukanja po forumu nema nista. Da je tih 5 likova htjelo da dodje na utakmicu i pogledaju je u miru zasto nisu sjeli u auto, kupili kartu za neku tribinu i normalno je odgledali vec ovako sa zastavom???
Prozivka navijaca sto au napali druge navijace je smijesna.
Ja sam tako 100 puta na skoro svakom stadionu bio i nikakvih problema nije bilo,cak se i prebaci koja sa lokalcima.
Ko hoce da se fura na navijace neka bude onda spreman i na to da preuzima rizik na sebe da dobije po glavi.

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 09 dec 2019, 13:53

S kakvim ljudima dijelimo zrak i ne cudim se sto nas pogadjaju poplave,zemljotresi picke materine. I Bog kad bi cito ove izjave zeljinih navijaca (cast izuzecima) i on bi reko tobejarabi. Sta sve iz piccke izadje :wtf:
Sportski pozdrav normalnim forumasima :bih:
Volim Velez, volim BiH :salut:

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 09 dec 2019, 13:58

nekoIzMostara je napisao/la:
09 dec 2019, 07:09
Klasicni primjer supka sa Grbavice. Po forumu laje na nas i Velez, a ovdje medu rajom manji od makova zrna, laje na Zelju. Pametna taktika, bolje biti ziva kukavica nego mrtav heroj. Ili se ti pak druzis sa toplom bracom sa zapadne strane Mostara :urnebes:
Ali vi neopravdano mrzite Grbavicu malo je reci. Kopirao sam tekst te pjesme radi ovih sto je nazivaju "sadaka arena". Svi valjda znate sta je ta Grbavica dozivjela u ratu i sta smo mi dali da napravimo stadion od nje. Bit ce ona jos bolja ako Bog da, isto kao i vas stadion, ako Bog da. I opet kazem ako Bog da, nece Grbavica i Vrapcici biti jedini stadioni koji ce se nadogradit.

Pretpostavke su ti pogresne, imam u Mostaru par jarana s kojima pijem kafu kad sam dolje i sasvim su regularni, samo sto oni ne prate nogomet kao sto ja pratim. U istocnom su dijelu, mada nemam nikakav problem s tim da izadjem negdje u zapadni dio. Navijaju za Velez eto zato sto svi navijaju, ali nije ih niko stigao nahajcat da mrze Zelju vise nego Zrinjski, da dove da Zrinjski osvoji samo da Zeljo ne bi. E vidis to se meni gadi, ja znam da si ti sad uvjeren da ovdje pisem o vama zato sto je Zeljo izgubio od Veleza. Niste vi krivi sto pored Bogicevica cak i drugoligaski napadaci mogu neometano proci, niti ste vi krivi sto su nasi isfulali 1000 prilika. Iskoristili ste nase greske i losu odbranu isto kao sto bi svaka malo ozbiljnija ekipa u ligi iskoristila. Sad, zasto su vam igraci izvizdani, pisao sam vec. Kad odigraju protiv nekoga drugog ovako kako su protiv nas, ja cu bit prvi da cestitam, slobodno me napomeni tad.

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 09 dec 2019, 13:59

Nije niko fukare dirao, ne izmišljajte
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 09 dec 2019, 14:16

Lewy21 je napisao/la:
09 dec 2019, 13:58
Klasicni primjer supka sa Grbavice. Po forumu laje na nas i Velez, a ovdje medu rajom manji od makova zrna, laje na Zelju. Pametna taktika, bolje biti ziva kukavica nego mrtav heroj. Ili se ti pak druzis sa toplom bracom sa zapadne strane Mostara :urnebes:
Ali vi neopravdano mrzite Grbavicu malo je reci. Kopirao sam tekst te pjesme radi ovih sto je nazivaju "sadaka arena". Svi valjda znate sta je ta Grbavica dozivjela u ratu i sta smo mi dali da napravimo stadion od nje. Bit ce ona jos bolja ako Bog da, isto kao i vas stadion, ako Bog da. I opet kazem ako Bog da, nece Grbavica i Vrapcici biti jedini stadioni koji ce se nadogradit.

Pretpostavke su ti pogresne, imam u Mostaru par jarana s kojima pijem kafu kad sam dolje i sasvim su regularni, samo sto oni ne prate nogomet kao sto ja pratim. U istocnom su dijelu, mada nemam nikakav problem s tim da izadjem negdje u zapadni dio. Navijaju za Velez eto zato sto svi navijaju, ali nije ih niko stigao nahajcat da mrze Zelju vise nego Zrinjski, da dove da Zrinjski osvoji samo da Zeljo ne bi. E vidis to se meni gadi, ja znam da si ti sad uvjeren da ovdje pisem o vama zato sto je Zeljo izgubio od Veleza. Niste vi krivi sto pored Bogicevica cak i drugoligaski napadaci mogu neometano proci, niti ste vi krivi sto su nasi isfulali 1000 prilika. Iskoristili ste nase greske i losu odbranu isto kao sto bi svaka malo ozbiljnija ekipa u ligi iskoristila. Sad, zasto su vam igraci izvizdani, pisao sam vec. Kad odigraju protiv nekoga drugog ovako kako su protiv nas, ja cu bit prvi da cestitam, slobodno me napomeni tad.
Previse ozbiljno shvatas neke stvari koje su vecinom zajebancija, ali kad se ti primis ili neko drugi, cak i ja nekad, nastane loziona i onda belaj. 100puta sam napisao, ne volim vas, ali vas respektujem. Nikad vas nisam poredio sa Zrinjskim, cak sam naglasavao bolje vi nego oni. Grbavicu spomenuo nisam ni ja ni 95% forumasa ovdje, jer je nama ista situacija bila sa Starim mostom ili kradom stadiona pod BB. Prevazilazi granice sporta i normalnih zajebancija. Ista stvar je i u vas. Opusti se i uzivaj. Samo vrijedanje i omalovazavanje Veleza nece ici, nema sanse. Zivio :bih:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 09 dec 2019, 14:27

Lewy21 je napisao/la:
09 dec 2019, 13:58

Ne mozes na osnovu par pojedinaca imati takvo misljenje o svim navijacima Veleza. Ja ti garantujem da 99% pravih navijaca Veleza bi uvijek natezali za vas, za zrinjski ne bi nikad al bas nikad u bilo kakvim uslovima, pogotovo ne kada bi morali birali izmedju Zelje i zrinjskog. Ja licno imam isto misljenje i o Zelji i Sarajevu, u isti vas kos stavljam maltene, svejedno mi je ko ce biti prvak od 2 Sarajevske ekipe ako to vec ne moze biti Velez. Sarajevo najdrazi grad poslije Mostara i jedini grad gdje odem vikendom sa curom da se odmorim malo, kada nema smoga naravno, mlatnem 15 komada u Zmaja i nazad :D sportski pozdrav
Forzza Velez

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], HeavyBassBlues, pitar9876 i 34 gosta.