FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 09 dec 2019, 07:57

Samo navedite koga bi vi u upravu?

Naravno moraju bar duplu imat osvojenu, inace su gori od ovih....

:D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 09 dec 2019, 08:01

Denchi je napisao/la:
09 dec 2019, 07:57
Samo navedite koga bi vi u upravu?

Naravno moraju bar duplu imat osvojenu, inace su gori od ovih....

:D
Joseph Maria Bartomeu :urnebes:
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 09 dec 2019, 08:18

zlo87 je napisao/la:
09 dec 2019, 02:22
Laznjak je napisao/la:
09 dec 2019, 02:04
Nasa uprava i muda? Nasmijah se grohotom.
Otkazuju sastanak sa navijacima 45 min prije pocetka, tokliko nas postuju.
Dogovoreno je bilo da izadju medju nas i odgovore na par pitanja, sto nisu ispostovali, vec pobjegli i sami sebe osudili na propast. Da su izasli nista od ovog ne bi bilo.
Rahmanovic je kaznjen jer je dao podrsku Husu i to je jedini razlog sto nije bio sa ekipom.
Da dovedu Murinja orit ce se uprava napolje.
Mogu dovesti pet kapitalaca, iz lige petice isto ce im biti.
Nova uprava ili nema mira.
Mi zivimo za Sarajevo, oni zive od Sarajeva.
:bih:
Neka su oni smijenili vasu zakletvu pa sad sto se mene tice mogu i oni u hladovinu :tralala: :bih:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 dec 2019, 08:18

Kamuflidani, daj vise dogovorite se.

-zasto protesti
-ko poslije njih, koji kandidati
-ako su 4x stali u zastitu musemica (atalanta, gosk kada su navijac trazili odlazak, kraj sezone i 5komada u derbiju), zasto mislis da sad su pogriješili? Dakle 4x su pogodili.
-da li osvajanje titule znaci da su oni u pravu
-da li znate da smo Privatni klub
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 09 dec 2019, 08:45

Laznjak je napisao/la:
Dogovoreno je bilo da izadju medju nas i odgovore na par pitanja, sto nisu ispostovali, vec pobjegli i sami sebe osudili na propast. Da su izasli nista od ovog ne bi bilo.
Rahmanovic je kaznjen jer je dao podrsku Husu i to je jedini razlog sto nije bio sa ekipom.
Brate i ja sam svaku na sjeveru i vani kad mogu al u ovoj situaciji ne podrzavam nacin djelovanja Unfks, ko da ti izadje pred rulju od 500 ljudi??
Postojalo je mnogo drugih nacina, od toga da ode 20 momaka u klub sasvim dovoljno da se ne stvari rasprave a ako treba i neki naglavacke izbace iz Uprave ( Jahic i Bukovica jer nista dobro ne donose klubu osim licne koristi i interesa)
Ova buduca “ borba” pjevanjem uprava napolje je smijesna vjeruj mi i prevazidjenja, a evo zapamti sta sam ti reko nek se potrefe dobri rezultat i titula zaboravit ce se da se iko tjero,

Rahmanoviceva podrska Husrefu je ironicna, to je najvece smece u klubu s kojim je Husref najvise imo problema
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 09 dec 2019, 09:01

Bas, uprava vas nije izradila, ljudi rekli na razgovore, a ne da jedna zena izlazi medju 500 navijaca. Pa nije caj. ODbor i u kancelariju i pitanja postavljajte brate dragi.
A takve proteste kakvi se prave pred prostorijama kluba, trebamo se skupiti pa pred opcinu centar zbog neispunjenih obecanja za stadion, pa od ajnadzica trazis da izadje medju navijace.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 09 dec 2019, 09:05

Inijesta je napisao/la:
09 dec 2019, 08:45
Laznjak je napisao/la:
Brate i ja sam svaku na sjeveru i vani kad mogu al u ovoj situaciji ne podrzavam nacin djelovanja Unfks, ko da ti izadje pred rulju od 500 ljudi??
Postojalo je mnogo drugih nacina, od toga da ode 20 momaka u klub sasvim dovoljno da se ne stvari rasprave a ako treba i neki naglavacke izbace iz Uprave ( Jahic i Bukovica jer nista dobro ne donose klubu osim licne koristi i interesa)
Ova buduca “ borba” pjevanjem uprava napolje je smijesna vjeruj mi i prevazidjenja, a evo zapamti sta sam ti reko nek se potrefe dobri rezultat i titula zaboravit ce se da se iko tjero,

Rahmanoviceva podrska Husrefu je ironicna, to je najvece smece u klubu s kojim je Husref najvise imo problema
Ne padose li i mnoge druge uprave, a sve sto se znalo je "uprava napolje"? To je vid borbe na tribini, ono iza paravana se nikada i nije iznosilo u javnost i obicno ostaje u jako uskom krugu ljudi. Mislila je raja da Kantardzic nece otici, cak se i kofrcio, pa je zavrsio kako je zavrsio, a mnogo je veca faca od rumenog seljaka i ku.rve.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 09 dec 2019, 09:12

Napapijri je napisao/la:
09 dec 2019, 09:05
Inijesta je napisao/la:
09 dec 2019, 08:45
Laznjak je napisao/la:

Ne padose li i mnoge druge uprave, a sve sto se znalo je "uprava napolje"? To je vid borbe na tribini, ono iza paravana se nikada i nije iznosilo u javnost i obicno ostaje u jako uskom krugu ljudi. Mislila je raja da Kantardzic nece otici, cak se i kofrcio, pa je zavrsio kako je zavrsio, a mnogo je veca faca od rumenog seljaka i ku.rve.
Mogu ti reci ime i prezime osobe koja je sjedila sa Elvirom u kaficu pored kluba al nebitno ista ta borba protiv elvira nam umalo ugasi tribinu, znam na koje stvari mislis al isto tako mislim da se moglo na puno bolji i uspjesniji nacin ovo zavrsit, al et vrijeme ce pokazati
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 09 dec 2019, 09:19

Mogu ti reci ime i prezime osobe koja je sjedila sa Elvirom u kaficu pored kluba al nebitno ista ta borba protiv elvira nam umalo ugasi tribinu, znam na koje stvari mislis al isto tako mislim da se moglo na puno bolji i uspjesniji nacin ovo zavrsit, al et vrijeme ce pokazati
[/quote]

Slazem se s tobom, moja poenta je bila samo ta da se i u to vrijeme znalo jedino za "uprava napolje". Mislim ipak da ovi nisu u stanju slijediti korake Elvira, a i kukolj sa tribine je ociscen. Kao neko ko je ispratio i generaciju 2008. (po prici vjerujem da si i ti), odgovorno mogu tvrditi da trenutna selekcija ljudi nije nista losija (govorimo o ljudskosti), ali se pogresna slika stvara zbog manjka kvantiteta, sto realno nije zbog necijeg razmisljanja i vodjenja nego zbog mentaliteta ljudi i odlaska za boljim zivotom. Bilo kako bilo, rumenom i ku.rvi je jasno da su bivsi, mogu se samo pokusati odrzati jos neko vrijeme kako bi usicarili jos neku platu i to je sve, vjerujem da se slazes.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 dec 2019, 09:28

I ja sam protiv ove Uprave, samo kad mi naumpane onaj Ilijevski dobijem osip, nista bolja nije ni Sabrina ni te ekipice i pojedinci oko nje, mogao bi sada iznijeti niz argumenata ali da ne duljim manje-vise se sve zna.
Samo mene muci pitanje, ko ce doci i ko bi dosao poslije njih?! Bojim se onda da ne dodu jos gori ili da Nam ne postavi neke svoje ljude sa kojima nece biti nikakve komunikacije. Da ima ikakve garancije da ce doci iole sposobni ljudi poslije ovih najlakse bi bilo vrsiti pritisak na ove da odu. Jer ovi opet kakvi su takvi su, nesta i rade, moze se ostvariti komunikacija sa njima.
Ne znam, tesko biti pametan sada.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 09 dec 2019, 09:38, ukupno mijenjano 1 put.

koznazna
Kontakt:

Post Postao/la koznazna » 09 dec 2019, 09:34

Napapijri je napisao/la:
09 dec 2019, 09:19
Slazem se s tobom, moja poenta je bila samo ta da se i u to vrijeme znalo jedino za "uprava napolje". Mislim ipak da ovi nisu u stanju slijediti korake Elvira, a i kukolj sa tribine je ociscen. Kao neko ko je ispratio i generaciju 2008. (po prici vjerujem da si i ti), odgovorno mogu tvrditi da trenutna selekcija ljudi nije nista losija (govorimo o ljudskosti), ali se pogresna slika stvara zbog manjka kvantiteta, sto realno nije zbog necijeg razmisljanja i vodjenja nego zbog mentaliteta ljudi i odlaska za boljim zivotom. Bilo kako bilo, rumenom i ku.rvi je jasno da su bivsi, mogu se samo pokusati odrzati jos neko vrijeme kako bi usicarili jos neku platu i to je sve, vjerujem da se slazes.
[/quote]

izivni sto se ubacujem ali inijesta je upravu i ima zdrav kont, ne bih da ga ponavljam samo bih dodato malo vise postovanja prema direktorici koja je zadnji derbi spasila horde zla bruke zbog reciprocitetnih mjera, znas dobro da doticna nikad nije bjezala od razgovora i rjesavanja problema samo sto je grupa sama sebi nametnula izolaciju prema klubu pa nije imala ni skim razgovarazi, inace taj stil i kvalifikacije ilustruju kvalitet trenutnog razmisljanja unfks, ako hoces superiornu poziciju onda se moras tako i ponasati. ovaj kao pokrenuti rat sigurno nema nepodjeljenu podrsku svih navijaca fks, za razliku kad je se kantardzic tjerao i samo moze rezultirati daljim slabljenjem pozicije kako grupe tako i kluba, ovo je samo moje razmisljanje i nemam ambiciju da ikoga ubijedjujem u suprotno.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 dec 2019, 09:59

Pantelija je napisao/la:
09 dec 2019, 08:18

-zasto protesti
-ako su 4x stali u zastitu musemica (atalanta, gosk kada su navijac trazili odlazak, kraj sezone i 5komada u derbiju), zasto mislis da sad su pogriješili? Dakle 4x su pogodili.
Glupo pitanje brate. Kad su se tjerali Dino i ekipa, je li iko imao ideju ko da vodi klub dalje i je li iko tad spominjao Jahica i Sabrinu?
Protesti su bespotrebni.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 dec 2019, 10:07

Sabinho je napisao/la:
09 dec 2019, 09:59
Pantelija je napisao/la:

-zasto protesti
Glupo pitanje brate. Kad su se tjerali Dino i ekipa, je li iko imao ideju ko da vodi klub dalje i je li iko tad spominjao Jahica i Sabrinu?
Protesti su bespotrebni.
Upravo iz tog razloga pitam. Da nam ne dodju ovakvi ili gori. Ako nemas bolje, nemoj ni mjenjati da bi mjenjao. Zato kazem, imena. Ako su bolja, ja Cu prvi pred klub.

Ako ce doci neko ko ce me ubjeđivati da nas je zadnje pola godine Husref dobro vodio i da treba dozivotni ugovor dobiti, ostani sabrina sve ti je oprosteno

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 09 dec 2019, 10:12

ElCartel11 je napisao/la:
09 dec 2019, 01:42
Jos sam uvijek misljenja, da sa vrh trenerom i pojacanjima, mogu sebi spasiti guzice.

Kako budu dolazili kapitalci tako ce sve manje raje biti protiv njih, bice ono standardno "vidis da su ljudi doveli tog i tog pustite ih da rade svoj posao".

Ako dovedu nekog telebatisa za trenera i igrace ranga Guzine i ovi neustralni po pitanju uprave ce biti ZA njihov odlazak.
Vidi druze, ja sam za opciju vrh trenera i par pojacanja, ne da se necije guzicé spase, nego da KLUB ZA KOJI NAVIJAM napreduje i odbrani titulu.
Imam osjecaj da kad bi doveli top igrace, pojedinci bi yebavali majku Upravi, sto nisu i Husrefu takve doveli.
E tu je osnovni problem podjele. Imas ljude koje boli uho i za Sabrom i ostalima i hoce titule, igru, pa i stadion...s druge strane ce se sve hejtati jer je otisao Husref...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 dec 2019, 10:16

Ja kad vidim da se kritikuje Kovacevic, shvatim u kakvom drustvu zivim jbte.
Lik u 17 utakmica primio 9 golova, na mnogim utakmicama nam direktno on donio bodove, i et on je los zato sto navijaci infrakt dobiju kada je lopta kod njega. Ma hajte molim vas...

Najbolji igrac ove polusezone, uz par kikseva... Bruku bodova nam je donio.

Sto se tice ovog odnosa uprava-navijaci...
Ja samo znam da su ispravnu odluku donijeli sto su smjenili trenera. Hoce li oni biti bivsi ili ne, ne zanima me previse. Al ovo su najbolji ljudi u upravi koje smo imali do sada. Al ni to nije dovoljno nekima izgleda.

Ako ce doci svi stranci u upravu, ja sam za da se smjene. A ako ce nasi krimosi i kvazi navijaci i legende u klub, ja sam protiv.
Nista dobrog nismo od nasih bosnja dobili, niti cemo ulaskom novih ljudi. A vjerujem da se to pokusava jer je u klubu itekako dobra situacija, pa bi svi da omaste brk.

Sto se tice tog nekog sastanka izmedju uprave i navijaca, fino se dogovorite.. Pa 10ak navijaca za jednom stanom stola, uprava za drugom.. pa se pljujte do mile volje dok ne izgladite situaciju. Al dan prije pozivati navijace da dodju ispred prostorija kluba, i pritom ocekivati da ce te neko sa poklonom docekati je stvarno smjesno ocekivati.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 dec 2019, 10:22

Sabinho je napisao/la:
09 dec 2019, 09:59
Pantelija je napisao/la:

-zasto protesti
Protesti su bespotrebni.
Vidim brate,uboli smo pravo i STA poslije Sabre i rumenog.Neki novi rumeni.
Eto neka Facu i Pitice stave u upravu,namirisala **** Bgm pare ba..misle staviti gore neke levate kojima Ce moci upravljati.Zaboravljaju seljqdija da su ta vremena davno prosla.
Sta da izadje pred Facu i Pitice rumeni??.
Kakav je da je on je ostvaren covjek,STA Ce covjek izlaziti pred taj polusvijet.E sad ako se odabere 5 momaka ,kulturnih i obrazovanih i odu razgovarati podrzacu to a ovako rulja stil da ti se neko obrasca pa nije linc Bog te.
Sta da je izasao neko iz kluba a neka budala krenula nesto da napravi i specijalci bi vas u onom cosku pregazili i bilo bi uprava kriva,nastimala a ustvari policija radila svoj posao.Daj ba malo realnosti.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 dec 2019, 10:28

O tome ja pricam a neko konta da sam na strani uprave.
Velike pare ce se vratiti u narednom periodu. Mnogi bi da umaču prste, da se promovisu preko kluba i da imaju uticaj neki u klubu.
Zato i kazem, ovi bar ne kradu, to je jasno. Zaposle koga svog tu i tamo, malo se o sramote al realno duplu imaju, par dobrih odluka i ni prigovora da neko krade i uzima na igracima pare i ssll.

Dakle, vrlo sam oprezan, ne bih se igrao sa promjenama jer s obzirom na lovu o kojoj se pricca, mogli bi lihvari da see dokopaju kluba a onda smo donji.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 dec 2019, 10:32

Pantelija je napisao/la:
09 dec 2019, 10:28
O tome ja pricam a neko konta da sam na strani uprave.
Velike pare ce se vratiti u narednom periodu. Mnogi bi da umaču prste, da se promovisu preko kluba i da imaju uticaj neki u klubu.
Zato i kazem, ovi bar ne kradu, to je jasno. Zaposle koga svog tu i tamo, malo se o sramote al realno duplu imaju, par dobrih odluka i ni prigovora da neko krade i uzima na igracima pare i ssll.

Dakle, vrlo sam oprezan, ne bih se igrao sa promjenama jer s obzirom na lovu o kojoj se pricca, mogli bi lihvari da see dokopaju kluba a onda smo donji.
Ta bosnjo zna... Naviko da ga kradu i lazu... Cim ne kradu, odmah cudno... Pa ne mozes ti tako raditi i ne krasti, ti mislis da smo mi ludi, itd :lol: :tokralju:

Da ljudi fkt lose rade, da je klub na niskim granama, pa ajde.. Al ova hajka sve zbog trenera. Plus, sto se preko ovoga pokusava uci u klub koji ima dobru poziciju s finansijkse strane... Da se opet pocne krasti? Kao sto su prosli uradili sa Tanom i vratili na 4 koraka nazad...
Da nije tako bilo, siguran sam da bi sad igrali grupe.. Da je Tan vidio da ima postenja i zelje za napredkom kluba a ne licni interesi.. Ulagao bi vise i bili bi rezultati

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 09 dec 2019, 10:48

Ja bi volio da dovedu nekog stranca, da mu plate i postave ga godinu dana u upravu da im vodi sve i da im pokaze kako se klub vodi. Ista je stvar sa akademijom. Stranca na godinu dana da drzi predavanja, oragnizuje i ukaze na nepravilnosti. Mi smo narod podanickog mentaliteta i nama treba da nas neko vodi, jer mi samo ne znamo, nismo sposobni za velike stvari. Obrni, okreni za cenera i puna saka brade.... Taman za kafe i cigara.... Fali nam taj mentalitet za nesto vece i da rezonujemo stvari na pravilan nacin. I najbitnije nemamo takticnosti i etiku rada. A kad dodju velike stvari, onda zastopaju, zalede se, sta cu sad ???? Sve nam je navrat na nos i daj instant uspjeh, bez vizije sta i kako dalje. Klubovi prave plan i program, narednih 3,4 godine, kod nas je uvali se, uhljebi se, raduckaj malo, pa kad dodje 5 do 12, bjezi..... Obicno ostave iza rusvaj.... Zato nijedan klub nema uspjeha u evropi i dominaciju u ligi.... Mi imamo sve, od finasija, okoline, navijaca, imas kamp itd., sve potencijale, nedostaje aktivnosti i mozga, a sve stoji pred njima, isto oe igracke iz kinder jajeta, samo trebaju sklopiti na pravi nacin i dobiju sve. Nije samo ova uprava takva, i one predhodne su bile, ko da su pohadjali istu skolu za idiotluke i imali iste profesore.....

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 dec 2019, 10:50

Daleko od toga da podrzavam ovu upravu, sto sam bezbroj puta i pisao, ali ovaj kao bojkot je neozbiljan i smijesan.
Od tajminga, do toga sto se ne zna radi cega se konkretno protestvuje.
Bio je i onaj bojkot, pa se prekinu radi utakmice protiv Atalante, sto je isto tako neozbiljno.
Hoce li se isto desiti ako na ljeto opet izvucemo nekog jakog protivnika?
Svi bi mi volili jace ljude u i oko kluba, ali koliko je to relno?
Na celu kluba ce biti oni koje kosooki postave, to je realnost, svidjela nam se ili ne.

Ja se sa tim u opste ne zamram. Nadam se samo da ce Nam ugurati kakve pare ovu zimu da se pojacamo. Od toga ce nam sve zavisiti. Prvak ce biti ona ekipa koja upumpa najvise para sad preko zime, a kandidata je bar 4. Zrinjski, Borac, Zeljeznicar i mi. Bilo ko od navedenih ekipa neka dovede 3-4 jaka igraca, uzima titulu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, bvsic, jurisicduska, MaroonBjelave, OzmoodPinglewood i 34 gosta.