pa tako je i skupština bilo, taman toliko, a nemoj mi reć da misliš da ne može komunicirat drugačije osim da bude na 2m od kluba?
al dobro eto nek odu....siguran sam da će 2 vijetnamca više pazit o klubu,navijačima i historiji Sarajeva

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pa tako je i skupština bilo, taman toliko, a nemoj mi reć da misliš da ne može komunicirat drugačije osim da bude na 2m od kluba?
Pa je red da ubijemo dusu u svemu ?
Ovoliko ne postovanja sigurno nece imat..
Napisao sam 2 posta na prosloj stranici , ali mozda nisu po tvom ukusu , pa bolje ne citaj . Ne ostajes im ni Ti duzan , malo odsaburi (biraj rijeci i oni se raduju uspjehu naseg FKS) . Znam takva ti naravrobertkosar je napisao/la: ↑09 dec 2019, 17:46POzzzz i Selam ljudino bas mi je neobicno drago sto si se javioSamozdravlje je napisao/la: ↑09 dec 2019, 17:38Evo Jarancino jedna od mene :
Ako je trener glava tima , ondaje direktor (Ilijevski ? ) glava Uprave .
Ne znam za jarana @bordopoetu(neopravdano me ukorio , ali halalim mu), ali nije ti ova prepiska za moje godine i sama agresivnost i pljuvacina medju momcima koji bi trebali biti kao braca . Postujem razlicito misljenje , ali pojedincima ne sluzi na cast . Selam brate ROBERTE .![]()
![]()
![]()
Pokusavam da ubjedim pojedince da je Sarajevo jedno a ostalo je sve prolazno ali slabo mi ide sa pojedincima koji misle da je jedan covjek veci od kluba![]()
To je Bosna Royal Bosna vise ne postoji jer su je ugasili a i mi smo bili blizu,ako se sjecas bilo je prijedloga da nam se ukinu dugovi da budemo Fk Sarajevo 1923 il 1928 kako se kome svidja
Bilo je prijedloga i da nam drzavu podijele.. mi haman bez oruzja bili..zagor1987 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 18:03To je Bosna Royal Bosna vise ne postoji jer su je ugasili a i mi smo bili blizu,ako se sjecas bilo je prijedloga da nam se ukinu dugovi da budemo Fk Sarajevo 1923 il 1928 kako se kome svidja
Vidi druze, Bog da dobrim ljudima, **** nezahvalni slabo. Ako ne znas vic o Sulji vjerniku i Bogu da ti ispričam.
Pa sto Fedju ne stavi na neku funkciju ? On bi npr. bio dobro docekan..Pantelija je napisao/la: ↑09 dec 2019, 18:07Vidi druze, Bog da dobrim ljudima, **** nezahvalni slabo. Ako ne znas vic o Sulji vjerniku i Bogu da ti ispričam.
Mujo bio vjernik samo takav. I umro, otisao na nebo i sretne prijatelje. Kazu oni sto Mujo ti tako mlad, a bio vjernik. Kaze Mujo, ja isao u ribolov i izgubim se na pucini. I ja se molio Bogu da me spasi. I molio. I molio. Uto naidje brod, pitaju me treba li pomoci, ja kazem ne, ja sam se molio Bogu i on ce mi pomoci. Nađe sluzba spasavanja, ja opet isto. Naiđu turisti, ja opet kazem ne, Bog ce mi pomoci. Kad sam umro skontao sam da mi je Bog 3x pokusao pomoci a ja sam odbio.
Nama su dusmani pokrenuli stečajni postupak, legende se krile od kluba, neke nisu htjele da potpisu reprograme, igraci letjeli iz stanova, dugovanja svima. Bog nam je poslao Feđu, pa Tana pa sad Nama koji je duplo, 100x ukljuceniji u sve nego Tan.
VELIKA ISTINA , KO TOGA NIJE SVJESTAN , TAJ JE NAIVAN ILI ZLONAMJERAN . Ne prepoznajem nikog da je to opovrgao , ako ga ima onda navija za neki drugi klub .Pantelija je napisao/la: ↑09 dec 2019, 18:07Vidi druze, Bog da dobrim ljudima, **** nezahvalni slabo. Ako ne znas vic o Sulji vjerniku i Bogu da ti ispričam.
Mujo bio vjernik samo takav. I umro, otisao na nebo i sretne prijatelje. Kazu oni sto Mujo ti tako mlad, a bio vjernik. Kaze Mujo, ja isao u ribolov i izgubim se na pucini. I ja se molio Bogu da me spasi. I molio. I molio. Uto naidje brod, pitaju me treba li pomoci, ja kazem ne, ja sam se molio Bogu i on ce mi pomoci. Nađe sluzba spasavanja, ja opet isto. Naiđu turisti, ja opet kazem ne, Bog ce mi pomoci. Kad sam umro skontao sam da mi je Bog 3x pokusao pomoci a ja sam odbio.
Nama su dusmani pokrenuli stečajni postupak, legende se krile od kluba, neke nisu htjele da potpisu reprograme, igraci letjeli iz stanova, dugovanja svima. Bog nam je poslao Feđu, pa Tana pa sad Nama koji je duplo, 100x ukljuceniji u sve nego Tan.
Na zalosz nisi upućen a onda...simidobar je napisao/la: ↑09 dec 2019, 18:14
Pa sto Fedju ne stavi na neku funkciju ? On bi npr. bio dobro docekan..
Nama nisam spomenuo u ruznom kontekstu zato sto vjerujem da su i njemu vrlo lako mogli napravit podvalu.. ko nama u derbiju..
Citavo vrijeme prozivam 3 osobe.. ako Nam ne vidi mi vidimo...![]()
Nek on svata sta hoce i nek ih brani.. jbga onda imamo problem.. a znamo da nas narod nije tvrdoglav i da ne voli inat..Pantelija je napisao/la: ↑09 dec 2019, 18:33Na zalosz nisi upućen a onda...simidobar je napisao/la: ↑09 dec 2019, 18:14
Pa sto Fedju ne stavi na neku funkciju ? On bi npr. bio dobro docekan..
Nama nisam spomenuo u ruznom kontekstu zato sto vjerujem da su i njemu vrlo lako mogli napravit podvalu.. ko nama u derbiju..
Citavo vrijeme prozivam 3 osobe.. ako Nam ne vidi mi vidimo...![]()
Feđa ima karijeru tako dobru da bi mu poniženje bilo raditi sa Bošnjama. Ja samo se pitam koliko bi vam trebalo da i njega popljujete i isprozivate.
Zivi u Kanadi, a ovo sto je uradio za FKS je čista ljubav.
Te osobe Nam smatra osobama od povjerenja. Koliko god to meni ili tebi bilo cudno. Kada napadaš nečiju osobu od povjerenja, on to u svijetu biznisa shvata kao napad na njegove ljude. Pa vi skontajte.
A ako mislite da ste u pravu, imate načina. Zna se kada Nam dolazi, dogovorite sastanak sa njim, sve mu objasnite i pokazite veličinu. Ovi natpisi ku.vo, droljo, kosooki, pasojed nece donijeti nista klubu. A ni nama.
Vratite se u 2012 /2013. Kakve šamare je dobio ovaj klub. 6 godina kasnije imamo dva kupa, dvije titule, play OF lige evrope. Celtic, borusisa MG. DV transfera od 1+ Mil. I da ne nabrajam druge stvari.
I Denchi mi je to rekao prije par dana.. joj koliko bi volio da je istina
I navijači Palerma sigurno imaju slične zbirke. Pretpostavljam da sad uživaju na osnovu toga.simidobar je napisao/la: ↑09 dec 2019, 17:32Evo ti jedna iz privatne zbirke mog dede...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑09 dec 2019, 17:22Haj molim te još jednom ovo napiši pa da se nasmijemo svi ovako đuture![]()
![]()
Ova je iz Igala '77
Malo Nam miliona ima za ovo papak...