FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 09 dec 2019, 17:49

simidobar je napisao/la:
09 dec 2019, 17:42

I valentin, al ne cudi me sto ga nisi primjetio.. dva puta se pojavio u javnosti za 3-4 godine
pa tako je i skupština bilo, taman toliko, a nemoj mi reć da misliš da ne može komunicirat drugačije osim da bude na 2m od kluba?
al dobro eto nek odu....siguran sam da će 2 vijetnamca više pazit o klubu,navijačima i historiji Sarajeva :think: :hmmmmm:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 09 dec 2019, 17:52

Pantelija je napisao/la:
09 dec 2019, 17:47
I Bosna je imala dusu pa je u drugoj ligi.
Pa je red da ubijemo dusu u svemu ?

Dace Bog i da se KK Bosna opet digne, da dozivimo opet onaj nekadasnji sjaj i ponos grada.. srce me boli sta rade ovi razbojnici, godinama..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 09 dec 2019, 17:54

Denchi je napisao/la:
09 dec 2019, 17:49
simidobar je napisao/la:
09 dec 2019, 17:42

I valentin, al ne cudi me sto ga nisi primjetio.. dva puta se pojavio u javnosti za 3-4 godine
pa tako je i skupština bilo, taman toliko, a nemoj mi reć da misliš da ne može komunicirat drugačije osim da bude na 2m od kluba?
al dobro eto nek odu....siguran sam da će 2 vijetnamca više pazit o klubu,navijačima i historiji Sarajeva :think: :hmmmmm:
Ovoliko ne postovanja sigurno nece imat..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 09 dec 2019, 18:01

robertkosar je napisao/la:
09 dec 2019, 17:46
Samozdravlje je napisao/la:
09 dec 2019, 17:38
robertkosar je napisao/la:
09 dec 2019, 17:20
Nedostaje mi "Samozdravlje" i "Bordopoeta" :hmmmmm:
Evo Jarancino jedna od mene :
Ako je trener glava tima , ondaje direktor (Ilijevski ? ) glava Uprave .
Ne znam za jarana @bordopoetu(neopravdano me ukorio , ali halalim mu), ali nije ti ova prepiska za moje godine i sama agresivnost i pljuvacina medju momcima koji bi trebali biti kao braca . Postujem razlicito misljenje , ali pojedincima ne sluzi na cast . Selam brate ROBERTE . :njanjanja: :bih:
POzzzz i Selam ljudino bas mi je neobicno drago sto si se javio :wave:
Pokusavam da ubjedim pojedince da je Sarajevo jedno a ostalo je sve prolazno ali slabo mi ide sa pojedincima koji misle da je jedan covjek veci od kluba :nene:
Napisao sam 2 posta na prosloj stranici , ali mozda nisu po tvom ukusu , pa bolje ne citaj . Ne ostajes im ni Ti duzan , malo odsaburi (biraj rijeci i oni se raduju uspjehu naseg FKS) . Znam takva ti narav :njanjanja: , carsijska . Pozdrav za Tebe sa memli strane grada . Od srca tebi i svim dobronamjernim navijacima FKS (bez interesa ) zelim puno srece i radosti u 2020 god. i svim buducim godinama . Prva cestitka , Titulom da bude ukrasena i 2020 kao 19 g. :thumbup: :clap: :wave: :urnebes:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 09 dec 2019, 18:03

simidobar je napisao/la:
09 dec 2019, 17:52
Pantelija je napisao/la:

Dace Bog i da se KK Bosna opet digne, da dozivimo opet onaj nekadasnji sjaj i ponos grada.. srce me boli sta rade ovi razbojnici, godinama..
To je Bosna Royal Bosna vise ne postoji jer su je ugasili a i mi smo bili blizu,ako se sjecas bilo je prijedloga da nam se ukinu dugovi da budemo Fk Sarajevo 1923 il 1928 kako se kome svidja

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 09 dec 2019, 18:06

zagor1987 je napisao/la:
09 dec 2019, 18:03
simidobar je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:

To je Bosna Royal Bosna vise ne postoji jer su je ugasili a i mi smo bili blizu,ako se sjecas bilo je prijedloga da nam se ukinu dugovi da budemo Fk Sarajevo 1923 il 1928 kako se kome svidja
Bilo je prijedloga i da nam drzavu podijele.. mi haman bez oruzja bili.. ;)

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 dec 2019, 18:07

simidobar je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:

Vidi druze, Bog da dobrim ljudima, **** nezahvalni slabo. Ako ne znas vic o Sulji vjerniku i Bogu da ti ispričam.

Mujo bio vjernik samo takav. I umro, otisao na nebo i sretne prijatelje. Kazu oni sto Mujo ti tako mlad, a bio vjernik. Kaze Mujo, ja isao u ribolov i izgubim se na pucini. I ja se molio Bogu da me spasi. I molio. I molio. Uto naidje brod, pitaju me treba li pomoci, ja kazem ne, ja sam se molio Bogu i on ce mi pomoci. Nađe sluzba spasavanja, ja opet isto. Naiđu turisti, ja opet kazem ne, Bog ce mi pomoci. Kad sam umro skontao sam da mi je Bog 3x pokusao pomoci a ja sam odbio.

Nama su dusmani pokrenuli stečajni postupak, legende se krile od kluba, neke nisu htjele da potpisu reprograme, igraci letjeli iz stanova, dugovanja svima. Bog nam je poslao Feđu, pa Tana pa sad Nama koji je duplo, 100x ukljuceniji u sve nego Tan.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 09 dec 2019, 18:14

Pantelija je napisao/la:
09 dec 2019, 18:07
simidobar je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:

Vidi druze, Bog da dobrim ljudima, **** nezahvalni slabo. Ako ne znas vic o Sulji vjerniku i Bogu da ti ispričam.

Mujo bio vjernik samo takav. I umro, otisao na nebo i sretne prijatelje. Kazu oni sto Mujo ti tako mlad, a bio vjernik. Kaze Mujo, ja isao u ribolov i izgubim se na pucini. I ja se molio Bogu da me spasi. I molio. I molio. Uto naidje brod, pitaju me treba li pomoci, ja kazem ne, ja sam se molio Bogu i on ce mi pomoci. Nađe sluzba spasavanja, ja opet isto. Naiđu turisti, ja opet kazem ne, Bog ce mi pomoci. Kad sam umro skontao sam da mi je Bog 3x pokusao pomoci a ja sam odbio.

Nama su dusmani pokrenuli stečajni postupak, legende se krile od kluba, neke nisu htjele da potpisu reprograme, igraci letjeli iz stanova, dugovanja svima. Bog nam je poslao Feđu, pa Tana pa sad Nama koji je duplo, 100x ukljuceniji u sve nego Tan.
Pa sto Fedju ne stavi na neku funkciju ? On bi npr. bio dobro docekan..
Nama nisam spomenuo u ruznom kontekstu zato sto vjerujem da su i njemu vrlo lako mogli napravit podvalu.. ko nama u derbiju..

Citavo vrijeme prozivam 3 osobe.. ako Nam ne vidi mi vidimo... ;)

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 09 dec 2019, 18:15

Pantelija je napisao/la:
09 dec 2019, 18:07
simidobar je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:

VELIKA ISTINA , KO TOGA NIJE SVJESTAN , TAJ JE NAIVAN ILI ZLONAMJERAN . Ne prepoznajem nikog da je to opovrgao , ako ga ima onda navija za neki drugi klub .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 09 dec 2019, 18:26

Ma upravu vala neću prozivati do kraja sezone, ne osvoje li titulu i vama noga.
Ne zanima me niko ni Husref ni uprava, zanima me FK Sarajevo i želimo titulu.
Kad bi dopustili da oni prosjaci vam uzmu titulu, sami bi se trebali objesiti na M.Dvoru.
Igraci im idu jer su nesretni (ovo sto su igrali na Amarovu ložionu kula i gradova ).
Hej sad navijaci traze nake ostavke, sad kad ce biti borba za titulu, kad ce se morz sluziti svim i svacim da dodje do cilja, al jok daj ti pitaru da serenda.
Husrefe hvala ti osvojio si dk, ali ovim potezom uprava je pokazala sta zeli za bolje Sarajevo. Ne podrzavam kako su ga smijenili, ako je tacno to da je preko novina sazno, to je fkt amaterski, ali i ovo cu podrzazi samo ako ce doci neko trenersko imee jako, budemo li se vracali na Mirzu, Calu i tako te nosite se odmah.
Volim te Sabro !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 dec 2019, 18:33

simidobar je napisao/la:
09 dec 2019, 18:14

Nama nisam spomenuo u ruznom kontekstu zato sto vjerujem da su i njemu vrlo lako mogli napravit podvalu.. ko nama u derbiju..

Na zalosz nisi upućen a onda...
Feđa ima karijeru tako dobru da bi mu poniženje bilo raditi sa Bošnjama. Ja samo se pitam koliko bi vam trebalo da i njega popljujete i isprozivate.
Zivi u Kanadi, a ovo sto je uradio za FKS je čista ljubav.

Te osobe Nam smatra osobama od povjerenja. Koliko god to meni ili tebi bilo cudno. Kada napadaš nečiju osobu od povjerenja, on to u svijetu biznisa shvata kao napad na njegove ljude. Pa vi skontajte.
A ako mislite da ste u pravu, imate načina. Zna se kada Nam dolazi, dogovorite sastanak sa njim, sve mu objasnite i pokazite veličinu. Ovi natpisi ku.vo, droljo, kosooki, pasojed nece donijeti nista klubu. A ni nama.

Vratite se u 2012 /2013. Kakve šamare je dobio ovaj klub. 6 godina kasnije imamo dva kupa, dvije titule, play OF lige evrope. Celtic, borusisa MG. DV transfera od 1+ Mil. I da ne nabrajam druge stvari.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 09 dec 2019, 18:35

Jeleskovic vjerovatno ponovo u SŠ :clap:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 09 dec 2019, 18:47

Pantelija je napisao/la:
09 dec 2019, 18:33
simidobar je napisao/la:
09 dec 2019, 18:14

Na zalosz nisi upućen a onda...
Feđa ima karijeru tako dobru da bi mu poniženje bilo raditi sa Bošnjama. Ja samo se pitam koliko bi vam trebalo da i njega popljujete i isprozivate.
Zivi u Kanadi, a ovo sto je uradio za FKS je čista ljubav.

Te osobe Nam smatra osobama od povjerenja. Koliko god to meni ili tebi bilo cudno. Kada napadaš nečiju osobu od povjerenja, on to u svijetu biznisa shvata kao napad na njegove ljude. Pa vi skontajte.
A ako mislite da ste u pravu, imate načina. Zna se kada Nam dolazi, dogovorite sastanak sa njim, sve mu objasnite i pokazite veličinu. Ovi natpisi ku.vo, droljo, kosooki, pasojed nece donijeti nista klubu. A ni nama.

Vratite se u 2012 /2013. Kakve šamare je dobio ovaj klub. 6 godina kasnije imamo dva kupa, dvije titule, play OF lige evrope. Celtic, borusisa MG. DV transfera od 1+ Mil. I da ne nabrajam druge stvari.
Nek on svata sta hoce i nek ih brani.. jbga onda imamo problem.. a znamo da nas narod nije tvrdoglav i da ne voli inat..

Nece ovo na dobro na zalost.. mrznja prema tim go*nima moze bit samo veca.. nije da ih ne znamo.. opet na zalost..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 dec 2019, 18:48

Ado76 je napisao/la:
09 dec 2019, 18:35
I Denchi mi je to rekao prije par dana.. joj koliko bi volio da je istina
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 09 dec 2019, 18:51

MortemHz je napisao/la:
09 dec 2019, 18:48
Ado76 je napisao/la:

Morto brate 99% :D
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 09 dec 2019, 18:52

simidobar je napisao/la:
09 dec 2019, 17:32
SarajevoJeBordo je napisao/la:
09 dec 2019, 17:22
simidobar je napisao/la:
09 dec 2019, 16:43
Nam je ulozio sitnicu u odnosu na navijace..
Haj molim te još jednom ovo napiši pa da se nasmijemo svi ovako đuture :bow: :rol:
Evo ti jedna iz privatne zbirke mog dede...

slika

Ova je iz Igala '77

slika

Malo Nam miliona ima za ovo papak...
I navijači Palerma sigurno imaju slične zbirke. Pretpostavljam da sad uživaju na osnovu toga.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 dec 2019, 18:53

:silent: Čiji inat simidobar, majke ti? Ko ste vi? Ako moze Informacija, ja sam od 95' na kosevu i znam jako puno ljudi sa svih tribina, koji 10+godina prate klub i mozda par njih je za neke smjene i slicno. Ostali svi traze samo rezultat i titule.

Sta vi hocete tacno? Koga umjesto njih? Kako mislite to nametnuti Namu, na koji način? I šta tačno rade oni toliko loše a da utiče na klub? Ne navodi mi smjenu Husrefa, kao sto vidimo i na reakciji JELESKOVICA, do Husrefa je.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 dec 2019, 18:53

Ado76 je napisao/la:
09 dec 2019, 18:51
MortemHz je napisao/la:
09 dec 2019, 18:48
Ado76 je napisao/la:

Morto brate 99% :D
:bow: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 09 dec 2019, 18:54

Husref gost na N1 u 21h. Samo naprijed, sefe, otkrij mafiju!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 dec 2019, 18:57

Samo naprijed sefe, pljuj po klubu. A mi idemo naprijed.
Jeleskovic je tu, sad je jasno zasto je otisao!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Velo6 i 45 gostiju.