On bi sigurno bio u klubu na nekoj funkciji da postoji takva bajka...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Znaš, znaš, nego te stid da ti titula na pdfu ne izgubi kredibilitet. Ne smiješ se nijednoj forumskoj struji zamjeriti

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Nije klub,al je jedna od legendi kluba i nas najuspjesniji trener,to su cinjenice, apsolutno nebitno dal ti tako mislis ili ne.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:09Husref je klubSjeverjecudo je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:04Pljuvanje uprave i pljuvanje kluba nije isto
Uprava nije klub !!!!!![]()
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
sekretarica

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
robertkosar je napisao/la: ↑09 dec 2019, 17:40Veliki rahmet velikom covjeku i igracu, Molim allaha dragog da ga uvede u dzenetske bascesimidobar je napisao/la: ↑09 dec 2019, 17:32Evo ti jedna iz privatne zbirke mog dede...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑09 dec 2019, 17:22
Haj molim te još jednom ovo napiši pa da se nasmijemo svi ovako đuture![]()
![]()
Ova je iz Igala '77
Malo Nam miliona ima za ovo papak...![]()
Brate, velikim A Allaha, molim te!!!
Ali kad rece da ga nisu zelili u upravi Sarajeva i da je zato otisao u Zvezdu

Pare i samo pare. Nudili ti manje nego Zvezda i ti otisao. Ok je meni to, ali mani me se onda suplje o nekakvoj ljubavi.

Pare i samo pare. Nudili ti manje nego Zvezda i ti otisao. Ok je meni to, ali mani me se onda suplje o nekakvoj ljubavi.

sabrinica bi u tom slucaju pomagala cistacici a rumeni i valentin bi bili zaduzeni za odvoz djubreta i ciscenje tribina...

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
nije Tanović jedini Oskarovac

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- robertkosar
- Kontakt:
Predlazem upravi da privremeno zatvori sjever. Ovom egoisti od covjeka da zabrani ulazak u svecanu lozu, eno mjesta na istoku kod Aga Sarajlija a ko nece enomu sugavica i morz svakako ini placu sto je doticni smjenjen 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Jel se to Husref smijao veceras u emisiji?? PA JA NE MOGU DA VJERUJEM KAKAV LICEMJER. Ne valja kad se smije, ne valja kad place. Pa ti si Husrefe stvarno jedna velika nistarija.
Nas Jela nikad nit se smije, niti place, ali to je Jela nas, a nas Senći Jahic on se samo rumeni ljube ga pitari njegovi. Imaju boju nema je planeta. :*
Definitivno zabraniti prilazak klubu (Husrefu naravno, a Jeli i Senciju statuu podici!!!!!!
Nas Jela nikad nit se smije, niti place, ali to je Jela nas, a nas Senći Jahic on se samo rumeni ljube ga pitari njegovi. Imaju boju nema je planeta. :*
Definitivno zabraniti prilazak klubu (Husrefu naravno, a Jeli i Senciju statuu podici!!!!!!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Gledajući prema onom uglu kamere kako smo mi vidili utakmicu, stvarno ih jeste zakinuo za taj ofsajd i fakat bi bila izgledna situacija za postizanje pogotka.Prvi detalj: Dosuđen ofsajd za Zvijezdu 09 u izglednoj šansi
"Jedna veoma teška i zahtjevna situacija za asistenta. Možemo ipak tvrditi da je asistent ovdje pogriješio i da nije trebao signalizirati ofsajd. Bijeli igrač se nalazio ispred napadača".
Drugi detalj: Ofsajd ili ne kod gola Zvijezde?
"Sudija je bio u doborj poziciji. Smatram da je ipak donio ispravnu odluku kada nije signalizirao ofsajd".
I onda, isti taj ugao kamere pokaže da je kod njihovog gola bio ofsajd od 3 metra ali konsultant kaže da je dobra odluka nesviranje ofsajda

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- robertkosar
- Kontakt:
Hallali ahbabu greska mojabordopoeta je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:14robertkosar je napisao/la: ↑09 dec 2019, 17:40Veliki rahmet velikom covjeku i igracu, Molim Allaha dragog da ga uvede u dzenetske basce![]()
Brate, velikim A Allaha, molim te!!!

Zadnja izmjena: robertkosar, dana/u 09 dec 2019, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sto si istukao novinare Nova BH radi objektivnog izvjestavanja tokom protesta? Jesi zaista mislio da ce biti jos tvojih istomisljenika na protestu?robertkosar je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:17Predlazem upravi da privremeno zatvori sjever. Ovom egoisti od covjeka da zabrani ulazak u svecanu lozu, eno mjesta na istoku kod Aga Sarajlija a ko nece enomu sugavica i morz svakako ini placu sto je doticni smjenjen![]()
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U pravu si, kao i uvijek.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:12Znaš, znaš, nego te stid da ti titula na pdfu ne izgubi kredibilitet. Ne smiješ se nijednoj forumskoj struji zamjeriti![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kriterijumi pripisivanja termina "legenda", koji su očigledno labavi, su doveli do toga da se mi ovdje krvimo i vrijeđamo. Ako mene pitaš, "legenda" ne posjeduje samo sportske uspjehe, treba imati neke manire od kojih je Husref daleko.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:12Nije klub,al je jedna od legendi kluba i nas najuspjesniji trener,to su cinjenice, apsolutno nebitno dal ti tako mislis ili ne.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:09Husref je klubSjeverjecudo je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:04Pljuvanje uprave i pljuvanje kluba nije isto
Uprava nije klub !!!!!![]()
Kad ga je već Husref večeras spomenuo, neka onda nauči kako se ponaša legenda koja ima i gospodske manire, pravi profesionalac i kako izgleda prava kritika na igrača, kako se argumentovano proziva neko, a ne ko pičqa "zašto-pitajte njih" i šta na kraju kaže za sebe ovaj čovjek.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Bog te čuo, ali teško brate, u meni umire i posljednja nada da će se to desiti. A gledao sam skoro svaku u Skenderiji, počeo ih redovno gledati jednu sezonu u drugoj ligi (pred ulazak u prvu), svaku tekmu prolamala se dvorana od navijanja, a navijače predvodio rah. Jefa (Metiljević Mirsad) koji je predvodio i navijače FKS.
- robertkosar
- Kontakt:
Mali gdje ti vidi da policija bije novinare samo zapisuje a poslije dolaze pozivi prestupnicimaNapapijri je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:20Sto si istukao novinare Nova BH radi objektivnog izvjestavanja tokom protesta? Jesi zaista mislio da ce biti jos tvojih istomisljenika na protestu?robertkosar je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:17Predlazem upravi da privremeno zatvori sjever. Ovom egoisti od covjeka da zabrani ulazak u svecanu lozu, eno mjesta na istoku kod Aga Sarajlija a ko nece enomu sugavica i morz svakako ini placu sto je doticni smjenjen![]()

- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Cemu tolika agresija i mrznja od tebe kao starijeg i iskusnog covjeka ?robertkosar je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:17Predlazem upravi da privremeno zatvori sjever. Ovom egoisti od covjeka da zabrani ulazak u svecanu lozu, eno mjesta na istoku kod Aga Sarajlija a ko nece enomu sugavica i morz svakako ini placu sto je doticni smjenjen![]()
Zadnja izmjena: Sjeverjecudo, dana/u 10 dec 2019, 02:04, ukupno mijenjano 3 puta.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Sva "elita" forumska se skupila da oblati velikog covjeka...
Jel moguce da smo ovakva go*na postali..
Sto me niko nije obavijestio ?
I kad gledas budale kako se ponose sto su tamo neki papci otjerali legendu kluba poput psa.. cemu se dobrom nadat.. crnjak pravi..

Jel moguce da smo ovakva go*na postali..

Sto me niko nije obavijestio ?

I kad gledas budale kako se ponose sto su tamo neki papci otjerali legendu kluba poput psa.. cemu se dobrom nadat.. crnjak pravi..
Cuj Bukovica i Sabrina odlucuju o treneru, trebli su i Poturu vratiti i onu Sejlu da cirkus bude potpun.
Ovo Sarajevo nije zasluzilo Allaha mi.
Ovo Sarajevo nije zasluzilo Allaha mi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, samoFKS, Sinfoc1986 i 34 gosta.