Kako ba ja mogu dic nekog u zvijezde ? covjek ucestvovao u 5 nasih titula.. bas sam ja bitan u toj prici..dundee je napisao/la: ↑09 dec 2019, 23:04previse ga dizes u zvijezde, puno je mutniji nego sto se misli, ne bavi se cistim poslovima, i da vrlo je gladan i vrlo kompromitovan samo se o tome ne prica jer bi izgubio status legende koju je dobio, svaka mu cast, hvala mu za sve, uvijek ce biti dio historije, al vrijeme je da se krene daljesimidobar je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:59Gledas stvari iz svog ugla.. Husref NIKAD ne moze bit gladan.. i da ne radi 20 godina ima mnogo prijatelja, on je DOBAR covjek, jedan od rijetkih ne kompromitovanih trenera iz ove nase PL.. ima "otvorenih vrata" na svakom koraku..Denchi je napisao/la: ↑09 dec 2019, 22:42
četničkoj himni?
ili srpskoj? pa portali to prenijeli kao pozitivan primjer![]()
nek se on pogleda, zašto je odluka o smjeni bila jednoglasna? zašto šuti o svlačionici?
ima li taj čovjek stida? ova gostovanja po medijima su samo taktika da izvuče više para i da mu plate šutnju većom odštetom...
zašto je rekao da mu ne treba skaut a da mu dignu platu? zašto je rekao da mu ne treba kondicioni a da njemu dignu platu?
sve zna.....samo ga primi....![]()
To zasto je rekao... prvi put cujem sad od tebe.. NE odlucuje samo on trebal nam skaut il neko drugi, nije on vlasnik kluba..
Za haman 40 godina oko FK Sarajeva nikad nije bio toliki cigan da nekom otima hljeb iz usta..
I sad je rekao da nikad sebi nebi dozvolio da unisti nekom karijeru sa pricom o nekom bojkotu.. gospodin.
Prozvao je upravu i zahvalio se navijacima na podrsci..
To jel mutniji il bistriji ne znam, nisam cuo.. vjerujem da nesto postoji ovih par forumasa bi to sigurno iskoristili, pljuju ga od proslih zimskih priprema..
Naravno da je vrijeme za dalje, samo da fino rastjeramo ova ukorijenjena go*na i mozemo krenut.. nista nas vise nece sprijecit..