FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zeko87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zeko87 » 09 dec 2019, 23:36

Sva ova fama oko Husrefa pokazuje snagu medija, da je Hayat bio profesionalan i izbrisao onih par sekundi izljeva emocija, ovo bi bilo u rangu vijesti kad je Željo onog svog stručnjaka otpustio dan prije početka sezone, (Krčmarević ako se ne varam) što je puno bezobrazniji potez od ovog.

Husref će biti upisan zlatnim slovima u povijest našeg kluba, puno radosti nam se desilo za sve ove godine sa njim na čelu. Glupo bi bilo zvati ga više ikad da gasi požar, okrenuti se novoj generaciji trenera i tražiti najboljeg za nas među njima.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 dec 2019, 23:39

skoroalen je napisao/la:
09 dec 2019, 23:13

Jelešković kad vidi koliko su njegovi nekadašnji igrači "spremni".
:urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 dec 2019, 23:56

Husref je odbio ponudu kluba za odstetu, oni je nisu dogovorili, ovako Hus pregovara.....tek trebaju sjesti da rijese to pitanje to je vise puta rekao....dakle ovo je sve smisljeno prozivanje.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 10 dec 2019, 00:00

skoroalen je napisao/la:

Nema sta gledati. Sad idu odmori, pauza, pa tek onda pripreme. Kakvi god da su bili krecu od nule.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 10 dec 2019, 00:01

Denchi je napisao/la:
09 dec 2019, 23:56
Husref je odbio ponudu kluba za odstetu, oni je nisu dogovorili, ovako Hus pregovara.....tek trebaju sjesti da rijese to pitanje to je vise puta rekao....dakle ovo je sve smisljeno prozivanje.....
Nisu su svi pokvareni ko ti.. :urnebes: :urnebes:

Oni ce isplatit ugovor svakako i da ne ode na razgovor.. ti bi im duplo trazio da si na njegovom mjestu.. ;)
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 dec 2019, 00:04

simidobar je napisao/la:
10 dec 2019, 00:01
Denchi je napisao/la:

Oni ce isplatit ugovor svakako i da ne ode na razgovor.. ti bi im duplo trazio da si na njegovim mjestu.. ;)
Ja bi im dao od sebe jbg da im se nadje za igraca, al ja volim klub jbg, ne od zivota nego i vise od toga....puno je to ozbiljnije....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 10 dec 2019, 00:06

Denchi je napisao/la:
10 dec 2019, 00:04
simidobar je napisao/la:
10 dec 2019, 00:01
Denchi je napisao/la:

Oni ce isplatit ugovor svakako i da ne ode na razgovor.. ti bi im duplo trazio da si na njegovim mjestu.. ;)
Ja bi im dao od sebe jbg da im se nadje za igraca, al ja volim klub jbg, ne od zivota nego i vise od toga....puno je to ozbiljnije....
Eis.. uopste ti ne vjerujem.. on nije spomenuo novac nego osjecaj ponizenja koji je dozivjeo od nekih tamo anonimusa.. samo ti pricas o parama..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 dec 2019, 00:09

Ma ja Denchi odugovlacio ljetos zbog para hahahahah

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 10 dec 2019, 00:10

Denchi je napisao/la:
10 dec 2019, 00:09
Ma ja Denchi odugovlacio ljetos zbog para hahahahah
sabrinu cekali iz Amerike da se vrati...

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 10 dec 2019, 00:14

Denchi je napisao/la:
Jučer, u raspravi sa tobom gdje sam spomenuo Husrefa si mi napisao da ne pišem o bivšim na ovoj temi jer postoji ista za to, potrudio si se čak i zalijepiti mi link te teme. Od tog tvog posta do trenutka kada se ponovo zakotrljala tema o bivšem treneru, o istom si napisao dvocifren broj postova OVDJE a od trenutka kada se zakotrljala ta tema, haman pa trocifren opet OVDJE a postoji tema za to, DRUGA, koju si mi juče ovdje ZALIJEPIO i zamolio me.

Zašto se ti toga ne pridržavaš?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 10 dec 2019, 00:15

skoroalen je napisao/la:

:urnebes: :urnebes:

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 10 dec 2019, 00:19

obiteljskicovjek je napisao/la:
10 dec 2019, 00:10
Ode vam Rumeni,, yebo vam on mater u stau.
Šta sad?
Kad odu junferice (zbog ranije preuzetih ili porodičnih obaveza) ode i Valentin ko djeca iz škole.
Ko će promovirati "vašu djecu"
Kako vratiti uloženi novac?
Koliko se pitate i koliko ćete se pitati kad vam propadnu planovi za trenera?
Koliko je jaka agencija?
Jadovi bili i još veći postali, majci bi u pakaš penetrirali za siću.
Ne, neće horde otjerati Nama, nego vi zbog svoje gladi, namirisali repa, mater vam gladnu yebem.

Ciju djecu ?
Ko su ti ljudi ako se smije znat..
Jel moguce da ima spletka nad spletkama ?

Nek se serija zove Sabrinalda.. bice interesantno i je*eno u isto vrijeme...

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 dec 2019, 00:22

Off; ponudjen nam jedan igrac listice (zamjena za Hebu), i kedan Slobode (mlad, istice mu ugovor).
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 10 dec 2019, 00:41

Previše mi imamo katastrofalnih fudbalera i rupa u ekipi da bi se mogli lahko odreći igrača koji su imali neku značajniju minutažu u ovoj polusezoni.

Naš igrački kadar bi trenutno, po mom mišljenju, mogao podjeliti na tri kategorije:
1. Kostur ekipe, igrači sa velikom minutažom, igrači koji kvalitetom zaslužuju dres najvećeg kluba u državi
2. Igrači sa solidnom minutažom, kvalitetom nijansu iznad prosjeka ligaških igrača, nekad dobri, nekad loši, igrači za klupe ako imamo jasan cilj i radimo dobro.
3. Igrači sa mizernom minutažom koji bi teško izborili mjesto u prvih 11 i u ekipama koje se bore za opstanak.

Cilj treba biti rješavanje igrača iz KATEGORIJE 3 a dovesti igrače za KATEGORIJU 1 kako bi naš igrački kadar se mogao dijeliti na dva, a ne na tri dijela odnosno da imamo dosta više igrača koje ćemo koristiti.

Sve bih zadržao, POD MORANJEM, osim: Cruza, Guzine, Šišića, Mustafića, Kurdića, Crničkog. Doduše ova dva akademca bi poslao na posudbu.

Zakrpio bi odmah kvalitetno izostanak Hebibovića kako bi bili na nekoj nuli pa da onda popunjavamo rupe i pojačavamo ekipu, a definitivno nam treba svježe krvi i KVALITET ako planiramo odbraniti titulu prvaka.

Obzirom da nema Hebibovića i da nam treba zamjena za njega, otprilike 4 TOP igrača uz USLOV da ostali ostanu SVI.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 dec 2019, 01:06

Jel to 100% provjerena info da se vraća Jelešković? Ako jeste, onda svaka čast na potezu. Ima li neko više informacija?

E moj Husrefe, pao si mi u očima haos. Kakvo hlinjenje heftu dana zbog najobičnijeg otkaza. Još gore kako u tim izjavama nema trunke samokritičnosti, već svi drugi krivi, a ja Guardiola. Nije ti ovo trebalo, samo se glupiraš bezveze.

Jest jadan ovaj emir ebo ti sebe kralju. Ne blamiraj se bezveze s tim postovima. Možda mu je i sinčina ko zna..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 dec 2019, 01:17

BordoSarajevo je napisao/la:
10 dec 2019, 00:41
Previše mi imamo katastrofalnih fudbalera i rupa u ekipi da bi se mogli lahko odreći igrača koji su imali neku značajniju minutažu u ovoj polusezoni.

Naš igrački kadar bi trenutno, po mom mišljenju, mogao podjeliti na tri kategorije:
1. Kostur ekipe, igrači sa velikom minutažom, igrači koji kvalitetom zaslužuju dres najvećeg kluba u državi
2. Igrači sa solidnom minutažom, kvalitetom nijansu iznad prosjeka ligaških igrača, nekad dobri, nekad loši, igrači za klupe ako imamo jasan cilj i radimo dobro.
3. Igrači sa mizernom minutažom koji bi teško izborili mjesto u prvih 11 i u ekipama koje se bore za opstanak.

Cilj treba biti rješavanje igrača iz KATEGORIJE 3 a dovesti igrače za KATEGORIJU 1 kako bi naš igrački kadar se mogao dijeliti na dva, a ne na tri dijela odnosno da imamo dosta više igrača koje ćemo koristiti.

Sve bih zadržao, POD MORANJEM, osim: Cruza, Guzine, Šišića, Mustafića, Kurdića, Crničkog. Doduše ova dva akademca bi poslao na posudbu.

Zakrpio bi odmah kvalitetno izostanak Hebibovića kako bi bili na nekoj nuli pa da onda popunjavamo rupe i pojačavamo ekipu, a definitivno nam treba svježe krvi i KVALITET ako planiramo odbraniti titulu prvaka.

Obzirom da nema Hebibovića i da nam treba zamjena za njega, otprilike 4 TOP igrača uz USLOV da ostali ostanu SVI.
Otkud sad da nam treba 4 top igraca ?
Hiljade postava procitao od pocetka sezone kako imamo daleko najbolju ekipu samo trener loš. Ja bi volio da dovedemo 4 top igraca kao sto i ti rece treba svjeze krvi al moram napomenuti ovo. Onaj jedan pres mislim poslje Seltica da je bio kad je Husref trazio još dva kvalitetna veznjaka ovdje ga razapeli kako je čkapi ima najbolju ekipu ima Mustafica i Djokanovica a trazi vezne.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 dec 2019, 01:23

Pa ne mozes kupiti Ferrarija i dati ga u ruke vozacu sa onim P.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Hase1946FKS
Kontakt:

Post Postao/la Hase1946FKS » 10 dec 2019, 01:32

Samo FKS

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 10 dec 2019, 01:49

Fakat me Husref razočarao, a na početku mi ga žao bilo i mogu reći da sam ga branio. Onda je otkrio pravo lice. Bolan ne brukaj se molim te eto. Još gori su mi ovi navijači što ga brane. Što peru sa postovima svako 10 min i provociraju, misle da će nekome naškoditi. Debili jedni.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 dec 2019, 02:42

belosevic28 je napisao/la:
10 dec 2019, 00:22
Off; ponudjen nam jedan igrac listice (zamjena za Hebu), i kedan Slobode (mlad, istice mu ugovor).
:rol: :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Haksss, insimadop, JavierBosnia, rimljanin90, ristagrad, TETRAPAK, USB, Vanja8 i 65 gostiju.