FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 10 dec 2019, 21:11

skoroalen je napisao/la:
10 dec 2019, 20:51
zagorski je napisao/la:
10 dec 2019, 20:50
Iako nemamo bas dobra iskustva sa bivsim trenerima Partizana, pogodite ko je slobodan of 2. decembra :kafa:
:rol: :rol:
Dovesti ga jedan mjesec samo, da se raja istrese na njemu i onda da hvale Upravu sto su ga nogirali. Tamam da se izmire 'sjever' i uprava :mrgreen:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 10 dec 2019, 21:14

Evander je napisao/la:
10 dec 2019, 20:16
I Nedim Runda stavlja na FB uprava napolje :rol:
Nema vise da preko havera Musemica gura amatere u klub :rol: :rol: :rol:
E kad takvi nekog tjeraju onda znaš da je onaj koga tjeraju pošten.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 dec 2019, 21:17

SarajevoJeBordo je napisao/la:
10 dec 2019, 21:14
Evander je napisao/la:
10 dec 2019, 20:16
I Nedim Runda stavlja na FB uprava napolje :rol:
Nema vise da preko havera Musemica gura amatere u klub :rol: :rol: :rol:
E kad takvi nekog tjeraju onda znaš da je onaj koga tjeraju pošten.
:urnebes: :D :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 10 dec 2019, 21:20

AlfredNobel je napisao/la:
10 dec 2019, 18:54
Sjeverjecudo je napisao/la:
10 dec 2019, 17:39
AlfredNobel je napisao/la:
10 dec 2019, 17:30

E levatu hahahahahahhahahah

Nema više mahale i mahalske politike, dozovite se mangupi.
Zasto vrijedjas momka,ne podrzavam njegovo misljenje za Nam -a, podrzavam za upravu,al jel zato sto ne misli isto kao ti razlog da ga vrijedjas,i poslije kad ti budu prijetili plakat ces ovuda kako ti neko prijeti,a nicim izazvan vrijedjas momka
Neću, ne boj se, niti sam to kad radio, niti ću. Mislim na ovaj zadnji dio. Ove čestitike idu za takve slične mangupe kao što ste vi, koji ste se nešto nafurali kao da ste bog i batina. Kakvo tjeranje, koga ćete vi skidati, našutati s pozicija itd.? Ne budite smiješni, ne blamirajte se i ne pucajte kontru bezveze s tim nekim floskulama o tjeranju, kontajući da ste neki mangupi i face. Niste, vjerujte, ni sekunde. Ako mislite da ćete nekog otjerati samo zato što dovikujete "Uprava napolje", te poštapalicama "Sabra lezba", rumeni ovakav onakav, onda ne znam šta da kažem. Što prije utuvite u te glavurde da nema više toga da mahala vodi klub, da se pita nešto, da 'ubaca' u Klub koga hoće, da se oko i unutar Kluba vrte neki kvazi-menadžerčići tipa Husarića, Runde, Bulića i sličnih kokošara, uz milion ostalih stvari, biće vam puno lakše.

Sad se pita samo ova garnitura ljudi uz dobrog biznismena Nama, čovjeka koji je tu uz Klub, uz ekipu, koji prati sva dešavanja i koji se evidentno razumije u fudbal i ima uvid u trenutnu situaciju. Ako je vama neka furka da galamite i koprcate se s "Uprava napolje", Sabra ovo ono, Bukovica ovo ono, rumeni peto deseto, onda okej. Samo je sve to beskorisno i smiješno. Uzdravlje.

@simido
Zamolio bih te da me ne citiraš više. Ako si me citirao prethodna tri puta i ne odgovorim ti, onda ti je to dovoljno. LP
Sta jos mi ne mozemo ociju ti ? :urnebes: :urnebes:

Dok je ovo javni forum citiracu koga ja hocu.. uopste ne trazim tvoj odgovor.. valjda razumijes demokratiju.. kupis sebi domen i zovnes one koji ti se svidjaju... LP ;)
Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 10 dec 2019, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 dec 2019, 21:22

Ohanite ljude. Citirat cu jednu recenicu iz jednog poznatog filma.

“I’m tired of people being ugly to each other.”

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 10 dec 2019, 21:27

Stroj1946 je napisao/la:
10 dec 2019, 20:32
Zukanovic je napisao/la:
10 dec 2019, 20:21
Uprava koševskog premijerligaša se osim šturog objašnjenja razloga za odlazak Musemića, nije oglašavala, niti je moguće dobiti informacije, ko će, kada i na koji način izabrati ime nasljednika najtrofejnijeg trenera u historiji kluba. Iako se obično ime nasljednika u ovakvim situacijama čuva "u rukavu", očigledno je da takav plan "ne stanuje" na Koševu. Kako to obično biva u situacijama poput ove, svi imaju neke svoje favorite, koji bi trebali u narednom periodu preuzeti kormilo jesenjeg prvaka. Sama šutnja čelnika kluba, daje za pravo da se špekulira potencijalnim nasljednicima, a svakako je u takvim momentima, "kandidata" svakim danom sve više i više. To će svakako stvarati dodatni pritisak kako ljudima u klubu, tako i novom treneru, kako god se on zvao.

O imenima se konkretno ne govori, ali se sve više šapuće o pet imena, iako kada se pogleda lista kandidata pitanje je ko bi se od njih prihvatio posla. Jedan od onih koji su već bili na klupi tima sa Koševa, a pominje se kao Musemićev nasljednik je Mirza Varešanović, koji je svoj prvi angažman imao u Sarajevu. Bivši stoper bh. reprezentacije u međuvremenu je radio u Veležu, Olimpiku i Tuzla Cityju, sa kojim je osvojio i Kup Bosne i Hercegovine. S obzirom na to da se radi o mladom stručnjaku, sigurno je da ima ambiciju da se vrati na klupu tima u kojem je počeo svoju trenersku karijeru, no postavlja se pitanje da li bi ovo bio pravi trenutak za njega gledajući cjelokupnu situaciju. Varešanović je u fudbalskim krugovima poznat kao trener modernih shvatanja, koji se ne boji izazova i nije nemoguće da bi prihvatio eventualni poziv.

Bivši fudbaler Sarajeva Risto Vidaković jedan je od kandidata, koji bi mogli preuzeti "vruću" bordo klupu. Vidaković je nakon sjajne karijere u Španiji, radio kao trener u nekoliko klubova na Pirinejskom poluostrvu, Hondurasu i Filipinima, a jedno vrijeme je bio pomoćnik u stručnom štabu reprezentacije Srbije.

.hrvatski trener pojavio se kao jedan od kandidata, a u svojoj karijeri je kao trener osvojio titulu prvaka i nacionalni kup sa poljskom Legijom iz Varšave. Klafurić je radio u stručnom štabu sa nekoliko trenera, a najuspješniji period mu je bio onaj kada je sa Zoranom Mamićem sarađivao u Dinamu, a potom i Al-Nassru.

Bivši trener Sheriffa i Širokog Brijega Goran Sablić, pominje se kao eventualna zamjena za Musemića. Hrvatski stručnjak je svojim radom u našoj državi pobrao dosta simpatija, a trenutno je nakon odlaska iz Moldavije bez angažmana.

Zlatan Nalić je jedno od imena koje se često pominje nakon otkaza Musemiću. Bivši trener tuzlanske Slobode, je nakon odlaska sa kormila premijerligaša sa Tušnja, dovođen u vezu sa mnogim klubovima u BiH i državnom reprezentacijom. Sada se pojavio kao jedan od kandidata za klupu koševskog premijerligaša, ali kako smo uspjeli saznati, iako je bilo objavljeno da su razgovori sa Nalićem obavljeni, to se nije desilo, niti prije, a niti poslije smjene Musemića.
:urnebes: :urnebes: :facepalm:
Samo ne Nalic . ocajan izvbor osim ovog.Dean Klafurić , u svojoj karijeri je kao trener osvojio titulu prvaka i nacionalni kup sa poljskom Legijom iz Varšave. Klafurić je radio u stručnom štabu sa nekoliko trenera, a najuspješniji period mu je bio onaj kada je sa Zoranom Mamićem sarađivao u Dinamu, a potom i Al-Nassru. ,a ne znam trenera sa vise trofeja i islkustva da je sjeo na nasu klupo i ovaj se iraziz tlšđo. , Nadan se da ce rositit ovaj izbot,
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 dec 2019, 21:27

MortemHz je napisao/la:
10 dec 2019, 20:55
slika
UPRAVA NAPOLJE
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 10 dec 2019, 21:32

E vala ako je istina to sto je **** objavio tesko nama onda,e jedino mozda Klafuric da je ok,ovo ostalo smjesno
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 10 dec 2019, 21:35

belosevic28 je napisao/la:
10 dec 2019, 21:27
MortemHz je napisao/la:
10 dec 2019, 20:55
slika
UPRAVA NAPOLJE
:D

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 10 dec 2019, 21:37

10 dec 2019, 21:32
E vala ako je istina to sto je **** objavio tesko nama onda,e jedino mozda Klafuric da je ok,ovo ostalo smjesno
upravo to sam i ja pomislio. Jedino on ima finih uspijeha, jer ipak moraš biti neki kvalitet da te Legija dovede za trenera

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 10 dec 2019, 21:43

Uvrede po fb, instagramu uzasne, bez ikakvog stila ili bilo cega, doslovno sramota me otvoriti komentare i procitati kakve idiotarije pisu. Kao da ce se neko otjerati komentarom na drustvenoj mrezi, al nek vidi rodbina i prijatelji da sam ljut i da tjeram upravu. Ne vjerujem :sick:

A povrh svega vrijedjanje vecinskog vlasnika jos gore. Pitam se sta se nalazi u glavama ljudi koji vrijedjaju osobu(e) radi kojih uzivamo finansijski mir od neke 2013. godine. :facepalm:

A broj placenih clanarina na godisnjoj bazi i prodatih sezonskih ko da smo FK Seona, kakav manjak mentaliteta i navijacke kulture (a i kulture opcenito, bontona, i sl)... Divljina

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 dec 2019, 21:45

Evander je napisao/la:
10 dec 2019, 21:22
Ohanite ljude. Citirat cu jednu recenicu iz jednog poznatog filma.

“I’m tired of people being ugly to each other.”
Što me podsjeti, sad ga moram gledat poslije LŠ.
Like the drink, only not spelled the same.
:cry:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 10 dec 2019, 21:50

Vaha1946 je napisao/la:
10 dec 2019, 21:43
Uvrede po fb, instagramu uzasne, bez ikakvog stila ili bilo cega, doslovno sramota me otvoriti komentare i procitati kakve idiotarije pisu. Kao da ce se neko otjerati komentarom na drustvenoj mrezi, al nek vidi rodbina i prijatelji da sam ljut i da tjeram upravu. Ne vjerujem :sick:

A povrh svega vrijedjanje vecinskog vlasnika jos gore. Pitam se sta se nalazi u glavama ljudi koji vrijedjaju osobu(e) radi kojih uzivamo finansijski mir od neke 2013. godine. :facepalm:

A broj placenih clanarina na godisnjoj bazi i prodatih sezonskih ko da smo FK Seona, kakav manjak mentaliteta i navijacke kulture (a i kulture opcenito, bontona, i sl)... Divljina
Garantujem ti zivotom da vecina onih nemaju ni clansku ni sezonsku...

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 10 dec 2019, 21:51

MortemHz je napisao/la:
10 dec 2019, 20:54
Svaka čast klubu za Catapult.
Ja sam na ovo čekao godinama. Uskoro bi trebao doći i novi autobus.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 dec 2019, 21:52

Članak u avazu je dokaz da se ipak nesto vece krije od samih šatro protesta oko nacina otkaza husrefu. Previse tv, radio i portal-novinarskih ekskluziva za jedan obican protest.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 dec 2019, 21:55

Kad vidim ovolike napade,sve sam blizi ovoj upravi Sarajeva.Cim se nesto ovoliko sistemski ofirno pokusava srusiti ima tu nesto drugo.Nogom nabiti Avaz.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 dec 2019, 21:57

mma_hz je napisao/la:
10 dec 2019, 21:55
Kad vidim ovolike napade,sve sam blizi ovoj upravi Sarajeva.Cim se nesto ovoliko sistemski ofirno pokusava srusiti ima tu nesto drugo.Nogom nabiti Avaz.
Majke mi ljudi me nisu interesovali 5%.
Ja gledam samo teren ne interesuje me ko koga gu.zi i ko kome lize. Ali kako je povela hajka sve mi je jasnije.
I majstorski su ovo odradili. Sutili i pustili da raja sama skonta sta ko radi. Ko ima mozga, vidi da ovdje neko ima interes ito dobar interes.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 10 dec 2019, 22:02

Samo klub je bitan kakve šatro legende samo mi recite koliko su te legende kluba navukle para za nas klub bilo kad

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 dec 2019, 22:02

10 dec 2019, 21:32
Sumnjam iskreno, mislim da slinan lupeta.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 10 dec 2019, 22:04

revolt je napisao/la:
10 dec 2019, 21:50
Vaha1946 je napisao/la:
10 dec 2019, 21:43

Garantujem ti zivotom da vecina onih nemaju ni clansku ni sezonsku...
100% ali hajde od takvih i ne ocekujem nesto pozitivno i normalno, ali ono sto me vise negativno iznenadi su komentari pojedinaca za koje znam da su fkt veliki navijaci kluba, i s te navijacke strane im nista ne mozes reci. Tek tad mi nista ne bude jasno... :crazy:

Na kraju nekako skontas da zasluzujemo prezivljavanje, moljakanje lokalnih vlastodrzaca da nas poguraju, da zasluzujemo dugove, neisplacene plate radnicima, upitne licence, kabadahije i lazove da loze neizivljene mase o "evropskom Sarajevu", da nas zasipaju obecanjima o kulama i gradovima, da budemo neka politicka kujica kao kone i s tim ce Sarajevom bit zadovoljni i age i begovi i pitari i sjever i istok i zapad i oni kauc navijaci. Valjda...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, EastMadness, Google Adsense [Bot], keli, Pena i 96 gostiju.