FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ja samo molim Boga da ne dodju nalić, kodro,sir dragan jović,ćao ćao vozdrica,risto i sl prodavači magle,od ovih koji nikoga u rumuniji,hrvatskoj,srbiji i bugarskoj ne mogu trenirari bih izabrao sablića kada bih već morao
VVVBK
VVVBK
To za sjever je istina 1/1, on jeste klošar, kad bude spiderman zvat ću ga spidermanom... Ne znam kome je bilo potrebno da kao tetkica ide od jedne do druge TV stanice i plače kao čkapi, a što je najgore plače zbog para ne FKS. Eto mu 200.000, nek da nećaku, yebo ga on u ustasimidobar je napisao/la: ↑14 dec 2019, 15:33Sutio je zato sto je takva politika kluba ? Jel Potura bila JASAN primjer svima ?![]()
Kazem ti otisao je covjek.. I ja isto zelim kao i ti.. ako Bog da da ja grijesim.. vise volim FK Sarajevo ko sampiona nego da ja budem upravu..![]()
Za te pare i "Sjever" prvi put od tebe cujem.. a ne ide uz Husrefa to.. ne poznajemo ba covjeka 2 dana pa da ga ti tako bahato svodis na nivo nakog klosara.. covjek je veliki gospodin..
Al to je sve proslo..
Reci to meni jel vise bilo logicno mijenjat teren i podizat standard u Akademiji nego uradit ovakvu glupost oko trenera ?
Kome je potrebno bilo da napravi ovoliku frku a sve se moglo ljudski zavrsit ? Lagano..
Umjesto da trosimo vrijeme na hitne stvari neko je dobio razlog da odmori, il ode na kakav seminar.. iz straha.![]()

FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Gazi SDA-ovu prčiju!
Zasto ti tek PETI put to smeta ?Mig_Mig je napisao/la: ↑14 dec 2019, 15:52Zasto ne bi vjerovato u ovo? Pa Hodzicu je psovao majku i sve u bjeljini, na njegovu nesrecu mikrofon je bio pored njeca.simidobar je napisao/la: ↑14 dec 2019, 14:38Jel na psihijatriji zavrsio na kraju ?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 dec 2019, 08:03Ne volim da prenosim price za koje sam zamoljen da ne navodim izvor, jer su iste u domenu traca.
Svi, odnosno, vecina navijaca sa kojima se druzim i koje zatičem na raznoraznim mjestima, uključujuči i ovaj forum, pitali su se; zasto Musemicu nije urucen otkaz nakon zadnjeg kola, a ne prije njega. Koristi se eufemizam; nesloga i nedisciplina u svlacionici i sl. i sl.
Međutim, po informaciji koju ja imam, Musemic je dobio momentalni otkaz na poluvremenu susreta protiv zeljeznicara. Razlog su najogavnije psovke (djeca, mrtvi roditelji itd) koje je dotični uputio igračima, tako da je i Ahmetovic ustao da se bije sa njim. Onaj Ahmetovic koji je, od dolaska u klub, bio oličenje rada, poštenja, profesionalizma i koga je publika obozavala. To je bila definitivna kap koja je prelila čašu. Rahmanovic je dobio suspenziju jer se uhvatio u koštac sa Musemicem, a svi ostali igrači su stali uz Rahmanovica. Sa Musemicem se vise nije moglo.
Manje-više, to se ionako zna. Ja bih se upitao nesto drugo;
Mi smo skloni stvaranju legendi, heroja, junaka gazija... Da li je to zbog toga što smo 500 godina bili pod tuđom vlašću i nečiji podanici, pa nam sad fale naše istorijske ličnosti, ne znam, nek se time bave stručnjaci socijalnih kretanja. Ja hocu da pitam, da li mi pravljenjem legende od osobe koja psuje mrtvu majku, djecu, babine svatove itd., ne vrijeđamo istinske legende Haseta i Kelija? Kako mogu u isti partenon stati Hase, koji je szu pustao nad gladnom djecicom i osoba koja tu istu djecu psuje? Kako ispod istog slavoluka mogu proci osoba koja je poginula spasavajuci očeve i majke i osoba koja koja yebe te iste roditelje?
Budala, nasilnika, laznih proroka, laznih legendi, bilo je i uvijek ce biti. Ostalo je do nas!Morao je po zakonu tamo zavrsit...
![]()
I 10% da se desilo ovog sto si ti napisao komplet bi region znao.. portali bi sigurno presutjeli tu senzaciju, ne zive od klikova nego od tog da zastite Musemica...
Ma hajte molim vas, ko djeca isto..![]()
Kad malo bolje covjek skonta, sreca da ta budala nije koga na kolac nabila na poluvremenu.. svasta ruzno nam je ostalo iz tih 500 godina.. Sam Bog nas je spasio od takvog covjeka..
![]()
![]()
Hoce da poprave igru ??? Kako nece..![]()
Mora da im je ku*cev teren prirastao srcu pa njega ne mijenjaju.. i ako se i treneri i igraci non-stop zale na teren, neka ga, donosi nam srecu...![]()
Dosta nam je ba suplje i dosta nam je bacanja kostiju od onih papaka sto su se zakopitili u upravi...
Jesil o tom razmisljao kad smo duplu slavili ?
Procitaj opet kakav je belaj bio.. ja sam u jednom momentu pomislio da ce i glava past, previse je dramaticno brate..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nama pod hitno treba KVALITETAN trener i 3-4 EKSTRA POJAČANJA.
Kvalitetan trener i par kapitalaca bi u velikoj većini razbilo ove podjele i lošu atmosferu.
Nama treba taj KORAK NAPRIJED kojeg nikako da zakoračimo ako mislimo osvojiti titulu.
Nadam se da će ovi koji su najavili dobre stvari i taj KORAK NAPRIJED biti što prije upravu da ih častimo svi redom.
Ukoliko nastavimo po starom, odnosno da dovedemo trenera tipa Jović, Nalić i slično i da pojačanja tražimo na način "ako se pokaže - super" kao i do sad, mislim da će atmosfera biti jako kancerogena i nemoguća za ispunjenje cilja odnosno odbranu titule.
Kvalitetan trener i par kapitalaca bi u velikoj većini razbilo ove podjele i lošu atmosferu.
Nama treba taj KORAK NAPRIJED kojeg nikako da zakoračimo ako mislimo osvojiti titulu.
Nadam se da će ovi koji su najavili dobre stvari i taj KORAK NAPRIJED biti što prije upravu da ih častimo svi redom.
Ukoliko nastavimo po starom, odnosno da dovedemo trenera tipa Jović, Nalić i slično i da pojačanja tražimo na način "ako se pokaže - super" kao i do sad, mislim da će atmosfera biti jako kancerogena i nemoguća za ispunjenje cilja odnosno odbranu titule.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
@Aemon
Ti pricas o covjeku kojeg svi znamo.. uradio je sta je uradio..
Ko si ti ? Sta si ti uradio ? Sa kojom osnovom ti za njega mozes rec da je klosar ?
Pazi sad, ti si anoniman, nemas misljenje o FK Sarajevu, maksuz si dosao da pljujes po dobrom covjeku..
Fakat nemas nista pametnije da radis u zivotu ?

Ko si ti ? Sta si ti uradio ? Sa kojom osnovom ti za njega mozes rec da je klosar ?
Pazi sad, ti si anoniman, nemas misljenje o FK Sarajevu, maksuz si dosao da pljujes po dobrom covjeku..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Koga Horde Zla predlažu u upravu? Koga umjesto kako oni kažu kurvetine stare? Koga umjesto Hadzija? I na kraju koga umjesto Nama? Jer je on dao zadnju riječ po pitanju smjene njegovog velicanstva.
Imaš kravu koja daje puno mlijeka, pa to sve poslije prospe nogom.
Tobe oprosti, za sve si bio u pravu! Yebo nas je Husref za sva vremena.
Neko ko moze vratit porodicnu atmosferu oko kluba bio bi idealan za nas.. To bi zacas vratilo ljude.. Neko ko razumije da je teren OSNOVA za igru..OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑14 dec 2019, 16:11Koga Horde Zla predlažu u upravu? Koga umjesto kako oni kažu kurvetine stare? Koga umjesto Hadzija? I na kraju koga umjesto Nama? Jer je on dao zadnju riječ po pitanju smjene njegovog velicanstva.
Neko sa emocijama, razumijevanjem.. ne mozes ba lijepit plakate i ignorisat navijace u isto vrijeme. Bit i dobar i los drot u isto vrijeme.. UPRAVA mora znat da radi sa ljudima..
Neko ko ce poslije onakve utakmice u listici ustat i rec dosta !!
Mora se to puno bolje povezat..
Kapital jednog kluba su navijaci.. Sve se svodi na: sto vise navijaca = jaci klub..
Zajedno smo rasli, grade ja i ti...
- ElCartel11
- Kontakt:
Iscima me ja konto onaj iz Madjarske napadacbelosevic23 je napisao/la: ↑14 dec 2019, 15:15Dolazi Armin Hodzic iz slobode, zadnji vezni 19 godina, jako dobar igrac, primjetio sam ga i ranije, dao gol konama cini mi se, stamen i agresivan na sredini iako je mlad

Jel to znaci onda da se Stanoje ne moze vratiti potpuno u fudbal ako dovodimo ovog zadnjeg veznog?

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ja nisam uzimao 14 000 KM od Sarajeva, a poslije toga plakao kao pič.ić na svakoj TV stanici, i pored toga što je dobio 200 miljasimidobar je napisao/la: ↑14 dec 2019, 16:03@Aemon
![]()
![]()

Nemam nikakav problem, ali nemoj mi patetike Volim Sarajevo više od svog života, jedino što on i wanna be krimos nećak sa sjeverne tribine vole više od života su pare. Ovdje završavam raspravu. Živ bio! Zbogom Usro!
FK Sarajevo 1946
Gazi SDA-ovu prčiju!
Gazi SDA-ovu prčiju!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma iskreno ne bih volio Jovica, limitaran trener kao i Husref.
Nikolicuuuu pusti pare, imas ih ne moze ih krava sazvakat, dodji kod nas iz ljubavi prema fudbalu
Od svih imena sto se vrte i koji bi realno mogli doci, ja bi uzeo Sablica.
Nikolicuuuu pusti pare, imas ih ne moze ih krava sazvakat, dodji kod nas iz ljubavi prema fudbalu

Od svih imena sto se vrte i koji bi realno mogli doci, ja bi uzeo Sablica.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Samo mlad, moderan i ambiciozan trener, svi ovi jovici kodre itd su jednaki drugom mjestu na kraju.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Meni Jovic ostao u dobrom sjecanju, fino smo igrali, nije neka ekipa bila a dosta dobro igrali i Saida je u zivot vratio. Zeta mu je minus al koji trener nema kikseva?
Dosadni ste s Husrefom, nek je ziv i zdrav legenda nasa al FKS ide dalje.
Dosadni ste s Husrefom, nek je ziv i zdrav legenda nasa al FKS ide dalje.
“To je jako ružno. Na taj se način ne radi. Ne vjerujem da se može tako nešto pričati. Ne znam je li namjera, nepsretnost, ali nije ispalo fino. Armin ima ponuda, ali to još držimo u tajnosti, kad bude sve gotovo, bit će zeleno svijetlo da se plasira u javnost. Ja sam zamolio i Sabrinu da se očituje po ovom pitanju, jer je i ona spomenuta u kontekstu njegovog transfera u Sarajevo”, rekao je Hasanović na **** , a na pitanje generalno o karijeri Armina Hodžića i da li može napraviti iskorak kao imenjak iz reprezentacije odgovorio je:
“Iskreno, teško je o tome govoriti. Ja bih volio da napravi puno, očekujem mnogo više, ali ima još tu rada, da je veliki potencijal jeste, to je sigurno.”
“Iskreno, teško je o tome govoriti. Ja bih volio da napravi puno, očekujem mnogo više, ali ima još tu rada, da je veliki potencijal jeste, to je sigurno.”
Lave moj, kako ti stitiš svoj identitet, tako sam i ja duzan zastititi identitet osobe koja mi je to rekla u najvecem povjerenju.simidobar je napisao/la: ↑14 dec 2019, 14:38Jel na psihijatriji zavrsio na kraju ?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 dec 2019, 08:03Ne volim da prenosim price za koje sam zamoljen da ne navodim izvor, jer su iste u domenu traca.
Svi, odnosno, vecina navijaca sa kojima se druzim i koje zatičem na raznoraznim mjestima, uključujuči i ovaj forum, pitali su se; zasto Musemicu nije urucen otkaz nakon zadnjeg kola, a ne prije njega. Koristi se eufemizam; nesloga i nedisciplina u svlacionici i sl. i sl.
Međutim, po informaciji koju ja imam, Musemic je dobio momentalni otkaz na poluvremenu susreta protiv zeljeznicara. Razlog su najogavnije psovke (djeca, mrtvi roditelji itd) koje je dotični uputio igračima, tako da je i Ahmetovic ustao da se bije sa njim. Onaj Ahmetovic koji je, od dolaska u klub, bio oličenje rada, poštenja, profesionalizma i koga je publika obozavala. To je bila definitivna kap koja je prelila čašu. Rahmanovic je dobio suspenziju jer se uhvatio u koštac sa Musemicem, a svi ostali igrači su stali uz Rahmanovica. Sa Musemicem se vise nije moglo.
Mi smo skloni stvaranju legendi, heroja, junaka gazija... Da li je to zbog toga što smo 500 godina bili pod tuđom vlašću i nečiji podanici, pa nam sad fale naše istorijske ličnosti, ne znam, nek se time bave stručnjaci socijalnih kretanja. Ja hocu da pitam, da li mi pravljenjem legende od osobe koja psuje mrtvu majku, djecu, babine svatove itd., ne vrijeđamo istinske legende Haseta i Kelija? Kako mogu u isti partenon stati Hase, koji je szu pustao nad gladnom djecicom i osoba koja tu istu djecu psuje? Kako ispod istog slavoluka mogu proci osoba koja je poginula spasavajuci očeve i majke i osoba koja koja yebe te iste roditelje?
Budala, nasilnika, laznih proroka, laznih legendi, bilo je i uvijek ce biti. Ostalo je do nas!Morao je po zakonu tamo zavrsit...
![]()
I 10% da se desilo ovog sto si ti napisao komplet bi region znao.. portali bi sigurno presutjeli tu senzaciju, ne zive od klikova nego od tog da zastite Musemica...
Kad malo bolje covjek skonta, sreca da ta budala nije koga na kolac nabila na poluvremenu.. svasta ruzno nam je ostalo iz tih 500 godina.. Sam Bog nas je spasio od takvog covjeka..
![]()
![]()
Mora da im je ku*cev teren prirastao srcu pa njega ne mijenjaju.. i ako se i treneri i igraci non-stop zale na teren, neka ga, donosi nam srecu...![]()
Dosta nam je ba suplje i dosta nam je bacanja kostiju od onih papaka sto su se zakopitili u upravi...
Zasto mislis da je to neko iz uprave? Zasto to ne bi bio neko od igraca, ekonoma, cistacica, medicinara???
Na kraju krajeva, nije ni vazno, ne zelim ulaziti u besplodne rasprave.
Nemoj se ljutiti, ali ocigledno nisi upoznat sa zakonskog procedurom postupka sa nemirno-psihoticnim osobama.
No, kako rekoh, nije ni bitno. Najvaznije je da se ucini sve sto je u najboljem interesu kluba. Nadam se da su uprava, igraci i navijaci dorasli izazovu.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Možemo li konačno dovesti par TOP igrača koji malo više koštaju i tako napraviti veliki korak ka odbrani titule?
FK Sarajevo
Još ćemo mi čekati na to ljudinoBordoSarajevo je napisao/la: ↑14 dec 2019, 17:32Možemo li konačno dovesti par TOP igrača koji malo više koštaju i tako napraviti veliki korak ka odbrani titule?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Definitivno je moguće ali ne znam da li ćemo se adekvatno pojačati. Treba prvo vidjeti ko će nas voditi, dolazak Jeleškovića je veliki plus ali to je samo početak. Vidim spominje se Armin Hodžić kao potencijalna prinova i to je okej ali on ne može biti pojačanje već zalog za budućnost. Nama trebaju pojačanja u pravom smislu te riječi, ne previše igrača ali bez 2-3 kvalitetna igrača slijedi nam teška borba za titulu.BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 dec 2019, 17:32Možemo li konačno dovesti par TOP igrača koji malo više koštaju i tako napraviti veliki korak ka odbrani titule?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Braca moj ko god da ti je to rekao treba ga iz kluba otjerat.. I to sa noge na nogu..VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 dec 2019, 17:30Lave moj, kako ti stitiš svoj identitet, tako sam i ja duzan zastititi identitet osobe koja mi je to rekla u najvecem povjerenju.simidobar je napisao/la: ↑14 dec 2019, 14:38Jel na psihijatriji zavrsio na kraju ?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 dec 2019, 08:03Ne volim da prenosim price za koje sam zamoljen da ne navodim izvor, jer su iste u domenu traca.
![]()
![]()
![]()
Zasto mislis da je to neko iz uprave? Zasto to ne bi bio neko od igraca, ekonoma, cistacica, medicinara???
Na kraju krajeva, nije ni vazno, ne zelim ulaziti u besplodne rasprave.
Nemoj se ljutiti, ali ocigledno nisi upoznat sa zakonskog procedurom postupka sa nemirno-psihoticnim osobama.
No, kako rekoh, nije ni bitno. Najvaznije je da se ucini sve sto je u najboljem interesu kluba. Nadam se da su uprava, igraci i navijaci dorasli izazovu.
Ne ljutim se uopste nego nije logicno da se nesto tako desi.. javne prostorije, veliki belaj a vidjeo je samo taj neko..
Sve se vidi i sve se zna al bas su najbolje uspjeli sakrit..

Izvini ti sto ti ja ne vjerujem. Reci brate tom nekom da se malo skoncentrise, nek prica sta realno...
Pitaj ga jel to nece da kaze javno iz ljubavi prema klubu..

Otis'o ba covjek cemu dalja polemika ?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ništa od tog iz Slobode Hodžića, bar za sada, provjerih kod jarana iz Srebrenika koji mu je komšija, reko mu da ga niko nije zvao, prije sat-dva mu to rekao.MortemHz je napisao/la: ↑14 dec 2019, 17:36Definitivno je moguće ali ne znam da li ćemo se adekvatno pojačati. Treba prvo vidjeti ko će nas voditi, dolazak Jeleškovića je veliki plus ali to je samo početak. Vidim spominje se Armin Hodžić kao potencijalna prinova i to je okej ali on ne može biti pojačanje već zalog za budućnost. Nama trebaju pojačanja u pravom smislu te riječi, ne previše igrača ali bez 2-3 kvalitetna igrača slijedi nam teška borba za titulu.BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 dec 2019, 17:32Možemo li konačno dovesti par TOP igrača koji malo više koštaju i tako napraviti veliki korak ka odbrani titule?
Bojim se da nam ostaje Šarić a da će mu upute davati Jelešković, bode u oči ono "stručni konsultant", pogotovo nakon što sam juče pročitao intervju novog trenera Olimpica, Vojvodića, koji je rekao da će konsultovat Jeleškovića za plan i program treninga. Nema od tog ništa ako on neće moći biti svaki trening sa igračima.
Sporo to skroz ide kod nas, a u startu smo dosta oslabljeni Hebibovićem. Da hoće riješiti pitanje trenera pa makar to bio i Jusufbašić, pa da se krene radit, puno posla a oni sumnjam da išta i rade, vjerovatno odmaraju na planinama i pripremaju se šta će i gdje će za novu godinu. Presporo i jako rizično je to...
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amazon [Bot], Armija1987, bordobijeli, Cwirek, dacco, ErosViverosViv, fera, Fudo, galia95, Hilmo123, kogmagie46, N3R3D, nedimmmm1337, Pantelija, relativizam, Riziko, SamoDaKazeem, sekac, Sinfoc1986, UltraSa46, VensanKasel, zagorski i 192 gosta.