Grupu sam osnovao ja sa jos par vjernih navijaca a link grupe je na sljedecem linku
pridružite nam se i činite i vi Veliku Bordo zajednicu.
https://invite.viber.com/?g2=AQAjkGHhEy ... l6Pu%2FlFL
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Grupu sam osnovao ja sa jos par vjernih navijaca a link grupe je na sljedecem linku
Na ta pitanja odgovore ces dobiti u ppDenchi je napisao/la: ↑18 dec 2019, 19:06par pitanja u vezi ovog:
teoretski:Vatreni navijači Fudbalskog kluba Sarajevo pokrenuli su u Viber grupu, koja bi se u budućnosti trebala širiti, a kako nam je rečeno, nadaju se da će to biti pravo mjesto, gdje će dijeliti ono što je važno za voljeni klub.
- Dosta navijača Sarajeva tražilo je u prijašnjem periodu da neko oformi Viber grupu. Smatram da se na toj mreži može normalno razgovarati, imati svoje mišljenje, a da nema neke stege ili limita bilo koga. U kratkom periodu smo premašili brojku od 200 navijača. Planiramo se širiti i ovo je poziv svima kojima je bordo boja u srcu, da nas podrže i da budu dio ove priče - kaže jedan od osnivača grupe koja se nalazi na sljedećem linku:
1) ja sam navijač druge skupine koji želi da prikupi info o kretanju i organizovanju Navijača FKS i pridružim se ovoj grupi, kako ćete znati to? - bacam gluposti ložim raju, podstičem na svašta?
2) ja sam drot, pridružio sam se grupi, imam 200 imena i prezimena i brojeva mobitela, ako mi zatreba, ako se nekad nešto desi na gostovanju u prolazu ili ako se ništa ne desi a ja nisam pošten drot npr. kako ćete znati?
Bordo-bijela Ilidža!MortemHz je napisao/la: ↑18 dec 2019, 22:17Grand Centar novi partner FK Sarajevo
Partner Fudbalskog kluba Sarajevo odnedavno je Grand Centar Ilidža, koji se nalazi na adresi Butmirska Cesta 14, a sa kojim je ozvaničena jednogodišnja saradnja.
Navijači Bordo kluba tamo će ubuduće imati priliku kupiti ulaznice za domaće utakmice, te proizvode iz Bordo Fan Shopa, što je bio slučaj već za prethodni gradski derbi.
"Zadovoljstvo nam je što smo sklopili ugovor s Fudbalskim klubom Sarajevo, koji će u narednoj godini u našem centru imati svoj prodajni štand. Nadamo se da to pričinjava zadovoljstvo i svim ljubiteljima Bordo kluba, koji će imati priliku kupiti ulaznice za domaće utakmice, te proizvode iz Bordo Fan Shopa. FK Sarajevo želimo sretan nastavak drugog dijela prvenstva“, istakli su iz marketing odjela Grand Centra.
Grand Centar je trgovinsko-poslovni centar sa više od 60 otvorenih poslovnica, koji u svom kompleksu ima shopping, gastro i razne druge usluge, kao i stambeni objekat. Otvoren je 2009. godine, a posjeti ga više od 30.000 ljudi sedmično.
Samo distanciraj drug, nemam nista protiv tih grupa, sve je to u nekom cilju, isto sto imaju i fejsbuk, instagram stranice i slicno koje predstavljaju slike, videoklipove itd kluba i grupe. Samo mi je zasmetalo to najvatreniji ili vatreni kako vec.. ne smatram ja da ti nisi "vatren" navijac, nego eto (ako je ovaj tekst neki medij napisao a cini mi se da jeste) ljudi sa strane ce pomisliti da su HZ napravile presedan i napravile viber grupu na bujrum policiji i ostalim grupama (kao sto Denci kaze, ma koliko se mi neslagali oko drugih stvari citaj uprava i seruckanje za hz, on je u pravu za ovo i napisao je super post) . Dakle to je simpatizerska viber grupa, bas kao sto je i ovdje sve nezvanicno i odrazava stav pojedinca a ne grupe. Dakle, sve zvanicno je UNFKS FB stranica i instgram nalog i tjt. Živ bioVLADA129 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 01:02Na ta pitanja odgovore ces dobiti u ppDenchi je napisao/la: ↑18 dec 2019, 19:06par pitanja u vezi ovog:
teoretski:Vatreni navijači Fudbalskog kluba Sarajevo pokrenuli su u Viber grupu, koja bi se u budućnosti trebala širiti, a kako nam je rečeno, nadaju se da će to biti pravo mjesto, gdje će dijeliti ono što je važno za voljeni klub.
- Dosta navijača Sarajeva tražilo je u prijašnjem periodu da neko oformi Viber grupu. Smatram da se na toj mreži može normalno razgovarati, imati svoje mišljenje, a da nema neke stege ili limita bilo koga. U kratkom periodu smo premašili brojku od 200 navijača. Planiramo se širiti i ovo je poziv svima kojima je bordo boja u srcu, da nas podrže i da budu dio ove priče - kaže jedan od osnivača grupe koja se nalazi na sljedećem linku:
1) ja sam navijač druge skupine koji želi da prikupi info o kretanju i organizovanju Navijača FKS i pridružim se ovoj grupi, kako ćete znati to? - bacam gluposti ložim raju, podstičem na svašta?
2) ja sam drot, pridružio sam se grupi, imam 200 imena i prezimena i brojeva mobitela, ako mi zatreba, ako se nekad nešto desi na gostovanju u prolazu ili ako se ništa ne desi a ja nisam pošten drot npr. kako ćete znati?
Kako sam navod i opis kaze grupa je za sve kojima je Bordo boja u srcu, mislim da je logicno da se ovdje nece okupljati pojedina djeca ili neko ko bi mogao samo zloupotrebu da ima od grupe, cim vidimo da je nesto sto se kosi sa nasim standardima odma blok itd.stb je napisao/la: ↑19 dec 2019, 01:31
Samo distanciraj drug, nemam nista protiv tih grupa, sve je to u nekom cilju, isto sto imaju i fejsbuk, instagram stranice i slicno koje predstavljaju slike, videoklipove itd kluba i grupe. Samo mi je zasmetalo to najvatreniji ili vatreni kako vec.. ne smatram ja da ti nisi "vatren" navijac, nego eto (ako je ovaj tekst neki medij napisao a cini mi se da jeste) ljudi sa strane ce pomisliti da su HZ napravile presedan i napravile viber grupu na bujrum policiji i ostalim grupama (kao sto Denci kaze, ma koliko se mi neslagali oko drugih stvari citaj uprava i seruckanje za hz, on je u pravu za ovo i napisao je super post) . Dakle to je simpatizerska viber grupa, bas kao sto je i ovdje sve nezvanicno i odrazava stav pojedinca a ne grupe. Dakle, sve zvanicno je UNFKS FB stranica i instgram nalog i tjt. Živ bio
Pantelija je napisao/la: ↑19 dec 2019, 00:55Ma ko bolan pljuje sjever, eto vas ko i za Husrefa, kad kaze da ga je amaw ponizio, kaze ti pljujes Husrefa.
Ima pojedinaca koji napisu lose ali to nije nikakva vecina. Ja sam nezadovoljan sjeverom npr jer su dizali trans protiv istoka jer im je isti zvizdao zbog onoga u Zenici. Moras shvatiti nekada da kada ppgrijesis to shvati i prizbas a ne da na silu guras.
Evo neka mi neko kaze da nije ishitreno ovako reagovati na otkaz trenera koji je fakat zasluzio otkaz. Jeste. Isto tako niko ne moze oduzeti sjeveru to da su najvjeernija publika od svih tribina, da idu na svaku tekmu, da trose tesko zaradjen novac i zadužuju se hda bi bili uz klub. Znam, prosao sam to sve. I to treba postovati. Medutim, treba postovati i klub, druge navijace.
Evo samo pogledajte na zvanicnoj, ako bilo ko napise nesto a da nije uprava napolje, Jel odmah ide 10 komentara da mu je. Bu sve rumeno placenicko?
Podjelu je napravio prvo Husref svojim ponasanjem i haj anjem situacije. Zatim nekontrolisana Masa navijaca. Najveci podjelu prave navijači koji prijete silom nekom i nekim debilnim prijetnjama i dizanjem sebe na neki visi nivo. Ja nigdje nisam vidio da je neko na zvanicnoj napisao uprava napolje a da mu je 10 ljudi napisalo odgovor da mu hebu sve. Nisam cuo ni da su privatne poruke stizale istima. Obrnuto je redovna pojava.
Podjela je sama po sebi debilna. Husref bio i otisao. To je odluka uprave koja je sacuvala Husrefa na klupi vise od dvije godine i koja je osjetila da je zadnji momenat da se promjeni trener da ne ispadnemo iz utrke za titulu. Da li je ispravna, to cemo vidjeti na kraju sezone. Oni su na takvoj poziciji da odlucuju, sve dok su odluke dobre, bile slucajne ili ne, mene boli k gdje ko putuje, ko koga lize i ko se s kim taslaci.
Njihova odluka povlacio odgovornost, da na kraju sezone bez titule, ne daj boze, lete iz kluba. Ja Cu prvi da stanem pred klub. Ali su oni uprava i smatram da su dobro postupili.
A nas je posao da podrzimo ekipu a ne da ih ganja o po gradu, nas je posao da stvorimo pozitivnu atmosferu a ne da se potpaljuje ista.
Zanima me jesteli Usrefovi ili SabrininiVLADA129 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 01:02Na ta pitanja odgovore ces dobiti u ppDenchi je napisao/la: ↑18 dec 2019, 19:06par pitanja u vezi ovog:
holyman je napisao/la: ↑19 dec 2019, 02:07Sjever je, kao sto je naglaseno pred prvi protest, iskazao nezadovoljstvo prema upravi zbog nacina na koji je husref otjeran iz kluba, kolo prije kraja prvenstva pred utakmicu protiv zadnjeplasiranog tima. Time je data podrska husrefu i stvorila se zajednicka energija i sefa i navijaca protiv uprave.
Ta ista podrska ne znaci da je iko bio za vracanje husrefa za trenera, npr ja sam za ako ne funkcionise da se prvi trener smijeni pa makar mi babo bio.
Takodjer, husrefu je iskazana podrska i zbog pojedinih igraca koji su uveliko pokazivali qrcobolju, a to se sve odrazilo i kulminiralo na derbiju. Nisu ni igraci zlatni, bas kao ni uprava, pa ni husref.
Rusio je on nama ovu polusezonu mozak i pruzio debakle direktno svojom krivicom, pretpostsvljam da je trebalo te bravure trpiti do kraja ugovora?
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, amypitar, bhfanatic14, enzo1, gh0stHZ, OzmoodPinglewood, perodeformero, pjankesarajevo i 47 gostiju.