FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja ne ocekujem da ce se trener znati, pojavit, objaviti prije 31.12.
Da dodam ko god bude trener imace moju podrsku.
Da dodam ko god bude trener imace moju podrsku.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
bordopoeta je napisao/la: ↑20 dec 2019, 17:55Da si ti zdrav i živ Čusta samo što nije stigao, eno ga piči preko Igmana![]()
Ja se nadam da je istina za Krunu. Kruni je 10 koraka naprijed.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- robertkosar
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Joj da hoce vise i to imenovanje da se ima kvalitetno o cemu pisati ovdje
Fudbalski Klub Napoli i mnogi drugi imaju zenu u klubu tako da su to smjesne price.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
Otprilike situacija..

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Adnan Čustović najozbiljniji kandidat da naslijedi Husrefa Musemića na klupi Sarajeva, saznaju ****. Mladi stručnjak početkom naredne sedmice trebao bi stići u glavni grad naše zemlje i vjerovatno ozvaničiti saradnju sa klubom sa Koševa.
Čustović je dosad radio u Belgiji, zemlji u kojoj je okončao uspješnu igračku karijeru. Posljednji klub koji je vodio bio je Waaslund Beveren, a prethodno je radio i u Oostendeu i Kortrijku.
Čustović je dijete Veleža i veliki navijač Rođenih, a vjerovatno preuzimanje klupe bordo kluba bit će njegov povratak u domovinu nakon više od 25 godina.
Čustović je dosad radio u Belgiji, zemlji u kojoj je okončao uspješnu igračku karijeru. Posljednji klub koji je vodio bio je Waaslund Beveren, a prethodno je radio i u Oostendeu i Kortrijku.
Čustović je dijete Veleža i veliki navijač Rođenih, a vjerovatno preuzimanje klupe bordo kluba bit će njegov povratak u domovinu nakon više od 25 godina.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Je li to opet avaz?Zukanovic je napisao/la: ↑20 dec 2019, 20:57Adnan Čustović najozbiljniji kandidat da naslijedi Husrefa Musemića na klupi Sarajeva, saznaju ****. Mladi stručnjak početkom naredne sedmice trebao bi stići u glavni grad naše zemlje i vjerovatno ozvaničiti saradnju sa klubom sa Koševa.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sinan 

Zna i Sinan ubosti. Ipak je nabrojao 20 trenera, male su sanse da nije ubo 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Danas je opet onaj dan kad se par novih imena plasira, a par starih opet potencira 

-
- Kontakt:
dobrodosao Ado
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Risto i Eso moj konacni odgovor.
-
- Kontakt:
Koliko si ti naporan frajer sa tim Ristom to nije normalno... popusti malo čovječe
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zanimljivo da niko Ješića ne spominje, što da ne 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bhfanatic14, BungaBum, edgarallanpoe04, Google Adsense [Bot], Hajdeee, insimadop, juka55, keli, Varijantas8 i 63 gosta.