FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

moj uzor-S.G
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la moj uzor-S.G » 21 dec 2019, 00:04

BordoSarajevo je napisao/la:
20 dec 2019, 23:48
Zanimljivo da niko Ješića ne spominje, što da ne :cool:
Potajno se nadamo, mokri snovi :ljepota:
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 21 dec 2019, 00:07

Velkoskom prijeti oduzimanje statusa kapitena zbog cinjenice da je odbio nositi traku u bojama duge. Onaj koji je spreman preuzeti odgovornost je Rahmanovic, u raji poznat kao "uvaljivac s ledja". UPRAVA NAPOLJE, necete podijeliti ni paketice!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 21 dec 2019, 00:12

AlfredNobel je napisao/la:
21 dec 2019, 00:01
Ne mora, dovoljno je da se rasplače u nekoj od TV emisija nakon odlaska.
Ako ne voli klub vise od zivota, nek ne dolazi, da je Murinjo licno :nene:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 21 dec 2019, 00:20

belosevic28 je napisao/la:
21 dec 2019, 00:12
AlfredNobel je napisao/la:
21 dec 2019, 00:01
Ne mora, dovoljno je da se rasplače u nekoj od TV emisija nakon odlaska.
Ako ne voli klub vise od zivota, nek ne dolazi, da je Murinjo licno :nene:
Kriteriji koji se trebaju gledati kod novog trenera:

- Poznavanje lige
- Poznavanje našeg mentaliteta
- Mahalac
- Vojnik/legenda/nekadašnji igrač FKS (znaju se nositi s pritiskom)
- Da voli FKS više od života
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 dec 2019, 00:49

Milojevic u cz imao godisnju platu 800 000 eura.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 21 dec 2019, 00:49

Gledam danas interviju Vladan Milojević... dvije titule sa njim, dvije grupne faze lige prvaka, grupna faza evropske lige cini mi se i sada +11 bodova u odnosu na Partizan... odlazi u APOEL i danas na pres konferenciji predstavnicima navijača govori nesto u fazonu, izvinite za teske poraze do mene je nadam se da iza mene nista lose nije ostalo... znači čovjek gospodin u svakom smislu te riječi.

A ovom našem su svi krivi osim njega, akademci od 18 godina, povrijedjeni igraci, los teren, umor, kartoni, kisa, vjetar itd itd. Mjesec poslije otkaza place po televizijama i stvara dodatni nemir medju navijacima jer eto njemu je bitno sto nisu sacekali tih glamuroznih 4-5 dana. I ono meni neke komplekse spominje, favorizuje ga kao ikonu Sarajeva i sta sve ne. Bio mi je drag do skora ali...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 dec 2019, 00:59

Jojj da je nama Milojevica ili Nikolica dovesti za jedno 8000 eura mjesecno .

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 21 dec 2019, 01:17

Bez obzira na ishod u drugom dijelu sezone, Ismir Pintol nagradu je zasluzio hebib kao najborbeniji nas igrac. Steta pa se ne pitam
NEMA NAZAD

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 21 dec 2019, 01:19

holyman je napisao/la:
21 dec 2019, 01:17
Bez obzira na ishod u drugom dijelu sezone, Ismir Pintol nagradu je zasluzio hebib kao najborbeniji nas igrac. Steta pa se ne pitam
:thumbup:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 21 dec 2019, 01:20

Taman krene prica u normalnom smjeru a vi nastavite po starom. Ne znam stvarno cemu sve ovo ali znam da treba imati mjeru a vi ste je veceras definitivno prekoračili.
Pokusavate biti duhoviti ali sa jedinim ciljem da isprovocirate tu drugu stranu i da jos jedan dan bude uzas od foruma.
Dovoljno je to sto je kruzio po raznim medijima da ga nijedan normalan klub ne zaposli i da 99% nikad vise ne bude klupi Sarajeva. Ali i nama je i previse bilo price o tome i vrijeme je da ostavimo sve to iza sebe i krenemo dalje.
Zato vas evo ja molim sve i za i protiv da ostavimo to iza sebe i nastavimo pricati o nasem klubu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 21 dec 2019, 02:56

Napapijri je napisao/la:
21 dec 2019, 00:07
Velkoskom prijeti oduzimanje statusa kapitena zbog cinjenice da je odbio nositi traku u bojama duge. Onaj koji je spreman preuzeti odgovornost je Rahmanovic, u raji poznat kao "uvaljivac s ledja". UPRAVA NAPOLJE, necete podijeliti ni paketice!
eo bio sam odusto od pisanja nekog ovdje o ovim temama i et nisam na vasoj strani, iskreno mislim sve najgore o vama ko grupi itd, zelim da uprava ostane (mozda me placaju) i sve to super da se ti ne mucis pisati, samo mi recite kakav je vas plan nakon tog tjeranja, koga da stavite u upravu, koji su kriteriji i sta mislite raditi sa vijetnamcem (jel i njeg tjerate il on moze ostat)

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 21 dec 2019, 03:09

holyman je napisao/la:
Bit ce glasanje u UNFKS i tu ce se izabrat igrac koji cr dobiti nagradu Ismir Pintol.
A ja se dvoumim izmedju Hebibovica i Ahmetovica,po meni njih dvojica su van konkurencije i ko god od njih dobije tu nagradu nece otici u pogresne ruke
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 dec 2019, 07:21

Sjeverjecudo je napisao/la:
21 dec 2019, 03:09
holyman je napisao/la:
Bit ce glasanje u UNFKS i tu ce se izabrat igrac koji cr dobiti nagradu Ismir Pintol.
A ja se dvoumim izmedju Hebibovica i Ahmetovica,po meni njih dvojica su van konkurencije i ko god od njih dobije tu nagradu nece otici u pogresne ruke
Ja sam glasao u UNFKS za Ahmetovića prošle sezone ali nije dobio..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 21 dec 2019, 07:29

Ragnick u Milan. Yebiga....
Vidim, pominju se Ante Čačić i Kruno (Kljuno) Jurčić.
Nadam se da ce Uprava biti toliko pametna pa ove apologete kriminalca Mamića nece ni uzimati u razmatranje.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 21 dec 2019, 08:23

dundee je napisao/la:
21 dec 2019, 02:56
Napapijri je napisao/la:
eo bio sam odusto od pisanja nekog ovdje o ovim temama i et nisam na vasoj strani, iskreno mislim sve najgore o vama ko grupi itd, zelim da uprava ostane (mozda me placaju) i sve to super da se ti ne mucis pisati, samo mi recite kakav je vas plan nakon tog tjeranja, koga da stavite u upravu, koji su kriteriji i sta mislite raditi sa vijetnamcem (jel i njeg tjerate il on moze ostat)
Ne zanima me ko ce doci (poimenicno), ali ovi moraju otici iz svima poznatih razloga. Nismo mi ti koji ce predlagati Vijetnamcu ljude, neka postavi druge, pa ako i oni ne budu valjali, letit ce takodjer. Niko nije predlagao ni one nakon Selimovica i Ibrakovica, ali smo i njih otjerali kad su krenuli raditi protiv kluba. Niko se ovdje ne bori za neku osobu nego za dobrobit kluba. Ovi idu, dolaze slijedeci, slicno kao i sa fudbalerima. Ako zadovolje, ostaju, ako ne, idemo dalje.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

koznazna
Kontakt:

Post Postao/la koznazna » 21 dec 2019, 08:28

Cuj za dobroit kluba, haj ne lazite vise i ukljucite to mozga sto imate konacno.
Kako je za dobrobit kluba tjeranje uprave kad imas priliku da odbranis trofej? Jeli ova uprava sta ukrala, koliko znamo nije, jeli klub redovno servisira svoje obaveze servisisra, jeli reaguju na sportski odron, reaguju, sta hocete vise koji vrag? Cuj ti price, ne zanima me ko ce doci, a sta da Nam odabare njih kontra navijaca sta tada pametnjakovici?

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 dec 2019, 08:56

Napapijri je napisao/la:
Ne znam ko ti info prenosi, da nebi tebi rekao da si lazov... Al trebas malo povuci rucnu i ne znam sta ti je ovde cilj.

Vi upravu mozete za muda povuci, to je cinjenica.
Ova uprava ima kikseva, ali je najbolja sto smo imali do sada. To sto vi ne mozete da podnesete sto vise nema info iz kluba i mahalske, morat cete se pomiriti sa tim.

Navijaj za klub i za njegovo dobro, a ne ovde ismisljati price i hajcati na neko nasilje.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 21 dec 2019, 09:03

Ljudi na godišnjem na maldivima, kanadskim ostrvima, Dubaiju, a ovdje kao ooko kapitenske se svađaju :D a dajjjjjj
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 dec 2019, 09:23

VenamaHrabrih je napisao/la:
21 dec 2019, 07:29
Ragnick u Milan. Yebiga....
Vidim, pominju se Ante Čačić i Kruno (Kljuno) Jurčić.
Nadam se da ce Uprava biti toliko pametna pa ove apologete kriminalca Mamića nece ni uzimati u razmatranje.
Čim vidim to "Kljuno", zamanta mi se...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 21 dec 2019, 10:55

Rece mi jedan forumas, da ga ne prozivam imenom, da cu poslije protesta saznati sta je radila uprava i da nisam dobar u glavu ako ih nastavim podrzavati i poslije toga...

Pa eto, samo da pitam, sta je to radila uprava da je zasluzila tjeranje, posto nista nije receno, osim da je Sabrina lezba i ku*va, a Jahić rumenko, sto nije dovoljno za tjeranje

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], benko21, Haksss, nedimmmm1337 i 39 gostiju.