Potajno se nadamo, mokri snovi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Potajno se nadamo, mokri snovi
Ako ne voli klub vise od zivota, nek ne dolazi, da je Murinjo licnoAlfredNobel je napisao/la: ↑21 dec 2019, 00:01Ne mora, dovoljno je da se rasplače u nekoj od TV emisija nakon odlaska.
Kriteriji koji se trebaju gledati kod novog trenera:belosevic28 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 00:12Ako ne voli klub vise od zivota, nek ne dolazi, da je Murinjo licnoAlfredNobel je napisao/la: ↑21 dec 2019, 00:01Ne mora, dovoljno je da se rasplače u nekoj od TV emisija nakon odlaska.![]()
eo bio sam odusto od pisanja nekog ovdje o ovim temama i et nisam na vasoj strani, iskreno mislim sve najgore o vama ko grupi itd, zelim da uprava ostane (mozda me placaju) i sve to super da se ti ne mucis pisati, samo mi recite kakav je vas plan nakon tog tjeranja, koga da stavite u upravu, koji su kriteriji i sta mislite raditi sa vijetnamcem (jel i njeg tjerate il on moze ostat)
Bit ce glasanje u UNFKS i tu ce se izabrat igrac koji cr dobiti nagradu Ismir Pintol.
Ja sam glasao u UNFKS za Ahmetovića prošle sezone ali nije dobio..Sjeverjecudo je napisao/la: ↑21 dec 2019, 03:09Bit ce glasanje u UNFKS i tu ce se izabrat igrac koji cr dobiti nagradu Ismir Pintol.
A ja se dvoumim izmedju Hebibovica i Ahmetovica,po meni njih dvojica su van konkurencije i ko god od njih dobije tu nagradu nece otici u pogresne ruke
Ne zanima me ko ce doci (poimenicno), ali ovi moraju otici iz svima poznatih razloga. Nismo mi ti koji ce predlagati Vijetnamcu ljude, neka postavi druge, pa ako i oni ne budu valjali, letit ce takodjer. Niko nije predlagao ni one nakon Selimovica i Ibrakovica, ali smo i njih otjerali kad su krenuli raditi protiv kluba. Niko se ovdje ne bori za neku osobu nego za dobrobit kluba. Ovi idu, dolaze slijedeci, slicno kao i sa fudbalerima. Ako zadovolje, ostaju, ako ne, idemo dalje.dundee je napisao/la: ↑21 dec 2019, 02:56eo bio sam odusto od pisanja nekog ovdje o ovim temama i et nisam na vasoj strani, iskreno mislim sve najgore o vama ko grupi itd, zelim da uprava ostane (mozda me placaju) i sve to super da se ti ne mucis pisati, samo mi recite kakav je vas plan nakon tog tjeranja, koga da stavite u upravu, koji su kriteriji i sta mislite raditi sa vijetnamcem (jel i njeg tjerate il on moze ostat)
Ne znam ko ti info prenosi, da nebi tebi rekao da si lazov... Al trebas malo povuci rucnu i ne znam sta ti je ovde cilj.
Čim vidim to "Kljuno", zamanta mi se...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑21 dec 2019, 07:29Ragnick u Milan. Yebiga....
Vidim, pominju se Ante Čačić i Kruno (Kljuno) Jurčić.
Nadam se da ce Uprava biti toliko pametna pa ove apologete kriminalca Mamića nece ni uzimati u razmatranje.
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, muhamedhulk, nedimmmm1337, Pablo11 i 20 gostiju.