FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sretno Vinko, do titule!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Najjace mi je sto sam ovdje citao pojedine "ne zelim Vinka, igra defanzivan fudbal". Vinko je dobar takticar, igrao onako u zavisnosti sa cim raspolaze i protiv koga igra. Sutra ces opet igrati proti Atalante ili nekog slicnog, naravno da ces igrati defanzivan fudbal. Sa Vinkom na klupi, garantujem da nam niko nece zabiti 8 komada. Husref i moderno shvatanje fudbala, Husref i takticke zamisli, ne idu u istu recenicu. Njegovo poimanje vodjenja ekipe bilo je deri se na igrace i psuj im. Vinko nije taj tip trenera.
-
johntravolta123
- Kontakt:
Zadovoljan, idemo sada rijesit igracki roster.
Znao je itekako sta je derbi, ako vec koristis statistiku, gledaj zadnjih 4-5 a ne samo dva.belosevic28 je napisao/la: ↑26 dec 2019, 16:15Sretno Vinko. Uz Custovica najbolji izbor za klupu naseg kluba (od realnih naravno). Nadam se da je svjestan da ce naici na podmetanja od dijela "navijaca" jer da je Murinjo, za njih nije pravi izbor...
Sad' nek sjede sa Emirom i rijese igracku krizaljku i da aBd odbranimo titulu.
@holyman, znao je Husref sta je derbi pa u dva primi osmicu ! Ja npr. za razliku od tebe ne zelim da nas iko guzi, jer to nije dobro za moj klub. Naravno vase pravo je da jedva cekate prvi kiks kako bi likovali i govorili kako je Vinko ubleha i da nas samo HM moze voditi.
Sretno Vinko ! Do titule !!!
Da bogdom uzmemo titulu i karamo male plave svaki put, ali s ovom spodobom daj boze bilo sta od toga.
NEMA NAZAD
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ne bi i neka nije bolji izbor je Vinko. Ako treba izvinjenje upucujem svima, ja imao info i napisao,eto nije sta sad.joker90 je napisao/la: ↑26 dec 2019, 16:19Ne bi ti Riste drug!
Sad igracka slagalica! Dobar strucnjak je doveden, zna s mladim igracima, takticki solidan, mislim da je dobar izbor, ali samo vrijeme ce reci. Ako preuzme nekad krivicu nakon lose utakmice, mi cemo se sokirati. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sretno!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Vise mi lezi Pivko ali moze i Vinko.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
belosevic28
- Kontakt:
Vinko je spodoba zbog cega???
Nije dobar trener, jer nije vodio neke klubove??? Lik vodio Zrinjski i Borac, pa mladu repku, sad ce Sarajevo...i sa tako oskudnom trenerskom karijerom, ima bogatiji CV od HM... E sad skontaj koga branis bezrezvno
Nije dobar trener, jer nije vodio neke klubove??? Lik vodio Zrinjski i Borac, pa mladu repku, sad ce Sarajevo...i sa tako oskudnom trenerskom karijerom, ima bogatiji CV od HM... E sad skontaj koga branis bezrezvno
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Dosao je puno bolji trener.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jedva cekam maj i titulu..da nam veliki strucnjak Emir objasni kako smo pobjedili 3.derbi sezone i razbili konkurenciju ..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hajde Vinko povedi sa sobom Ćavara,Mujakića i još nekog krila 
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Temu ću zaključati dok ne pobrišem stranice i stranice gluposti, sljedeće uvrede prema forumašima i roditeljima istih će rezultirati automatskim banom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Otključano.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
JURIŠ, BOŠNJACI!
Spodoba?holyman je napisao/la: ↑26 dec 2019, 16:28Znao je itekako sta je derbi, ako vec koristis statistiku, gledaj zadnjih 4-5 a ne samo dva.belosevic28 je napisao/la: ↑26 dec 2019, 16:15Sretno Vinko. Uz Custovica najbolji izbor za klupu naseg kluba (od realnih naravno). Nadam se da je svjestan da ce naici na podmetanja od dijela "navijaca" jer da je Murinjo, za njih nije pravi izbor...
Sad' nek sjede sa Emirom i rijese igracku krizaljku i da aBd odbranimo titulu.
@holyman, znao je Husref sta je derbi pa u dva primi osmicu ! Ja npr. za razliku od tebe ne zelim da nas iko guzi, jer to nije dobro za moj klub. Naravno vase pravo je da jedva cekate prvi kiks kako bi likovali i govorili kako je Vinko ubleha i da nas samo HM moze voditi.
Sretno Vinko ! Do titule !!!
Da bogdom uzmemo titulu i karamo male plave svaki put, ali s ovom spodobom daj boze bilo sta od toga.
Mozes li argumentovano objasnti zasto tako mislis za Vinka i koje su prednosti Husrefa (kojeg ocigledno branis) u odnosu na Vinka?
Bordo bijeli za život cijeli!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.