Sretno Vinko. Uz Custovica najbolji izbor za klupu naseg kluba (od realnih naravno). Nadam se da je svjestan da ce naici na podmetanja od dijela "navijaca" jer da je Murinjo, za njih nije pravi izbor...
Sad' nek sjede sa Emirom i rijese igracku krizaljku i da aBd odbranimo titulu.
@holyman, znao je Husref sta je derbi pa u dva primi osmicu ! Ja npr. za razliku od tebe ne zelim da nas iko guzi, jer to nije dobro za moj klub. Naravno vase pravo je da jedva cekate prvi kiks kako bi likovali i govorili kako je Vinko ubleha i da nas samo HM moze voditi.
Sretno Vinko ! Do titule !!!
Znao je itekako sta je derbi, ako vec koristis statistiku, gledaj zadnjih 4-5 a ne samo dva.
Da bogdom uzmemo titulu i karamo male plave svaki put, ali s ovom spodobom daj boze bilo sta od toga.
Sad igracka slagalica! Dobar strucnjak je doveden, zna s mladim igracima, takticki solidan, mislim da je dobar izbor, ali samo vrijeme ce reci. Ako preuzme nekad krivicu nakon lose utakmice, mi cemo se sokirati.
Vinko je spodoba zbog cega???
Nije dobar trener, jer nije vodio neke klubove??? Lik vodio Zrinjski i Borac, pa mladu repku, sad ce Sarajevo...i sa tako oskudnom trenerskom karijerom, ima bogatiji CV od HM... E sad skontaj koga branis bezrezvno
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Temu ću zaključati dok ne pobrišem stranice i stranice gluposti, sljedeće uvrede prema forumašima i roditeljima istih će rezultirati automatskim banom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sretno Vinko. Uz Custovica najbolji izbor za klupu naseg kluba (od realnih naravno). Nadam se da je svjestan da ce naici na podmetanja od dijela "navijaca" jer da je Murinjo, za njih nije pravi izbor...
Sad' nek sjede sa Emirom i rijese igracku krizaljku i da aBd odbranimo titulu.
@holyman, znao je Husref sta je derbi pa u dva primi osmicu ! Ja npr. za razliku od tebe ne zelim da nas iko guzi, jer to nije dobro za moj klub. Naravno vase pravo je da jedva cekate prvi kiks kako bi likovali i govorili kako je Vinko ubleha i da nas samo HM moze voditi.
Sretno Vinko ! Do titule !!!
Znao je itekako sta je derbi, ako vec koristis statistiku, gledaj zadnjih 4-5 a ne samo dva.
Da bogdom uzmemo titulu i karamo male plave svaki put, ali s ovom spodobom daj boze bilo sta od toga.
Spodoba?
Mozes li argumentovano objasnti zasto tako mislis za Vinka i koje su prednosti Husrefa (kojeg ocigledno branis) u odnosu na Vinka?
Temu ću zaključati dok ne pobrišem stranice i stranice gluposti, sljedeće uvrede prema forumašima i roditeljima istih će rezultirati automatskim banom.
To
Bravo admine !
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Ja prezadovoljan..Trener koji ako se ne varam nije dobio otkaz ni kao trener Borca ni Zrinjskog,a sad iz BiH u-21 nije dobio otkaz vec napustio..Jedan od rijetkih u nasoj ligi koji se moze time pohvaliti..Sad jos da se lijepo pojacamo i onda da napunimo kosevo protiv laznih tuzlaka!
Gdje su nam ona 2 forumasa sa odlicnim informacijama?Jedan je i bio prolazan,sto je pricao samo o custi i stavio njegovu sliku..Ali onaj frajko je bio komican sa svojim povezivanjem kako dolazi risto i selimovic ahahhahahaha..