Zavrsicemo raspravu sa ovim , sa takvim glupanom oko ovakvih stvari ne vrijedi raspravljati .Denchi je napisao/la: ↑27 dec 2019, 19:00ok kako ti je ime?VratiloSeZlo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 18:52
Ti poredis uprave kluba koji zive od kluba sa ljudima koji ginu za klub ,dovoljno mi je to od tebe nemoj mi vise odgovarati ,mi mucki skriveni prozivamo svi imenom i prezimenom bez ikakvih problema ,jesu kapacitet sjevera jer kada su svi pobjegli od raznoraznih krimosa koji su htjeli oteti tribinu i biti Elvirovi placenici su se suprostavili i odbranili cast Hordi Zla bez da iko nastrada,nisu bjezali na druge tribine ,a da nema tih rak rana i dan danas bi Dino i Elvir kolo vodili da ih ne bi ti i takvi ko ti otjerali mozda .Srami se sta pises![]()
![]()
zar nije itad počelo sa "uprava napolje"??? a prije toga Fening? kolko ima tih krimosa na tribini da svaki put kad krenete na upravu otkrijete nove?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
važi. i nemoj prozivat anonimno preko foruma više, fino ličnu u mup pa prozivajVratiloSeZlo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 19:08
Zavrsicemo raspravu sa ovim , sa takvim glupanom oko ovakvih stvari ne vrijedi raspravljati .

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nije mi bitan datum ako će svi produžiti ali sumnjam u to. Pripreme počinju za 15ak dana, neki neće htjet produžiti ugovor, neki će zatezati i odugovlačiti, neki će biti nezadovoljni ponuđenim, dok neki neće pravit probleme. Zar nije ozbiljnije to riješiti na vrijeme kao prošli put i odma znaš na čemu si. Ko neće tribine, tražimo zamjene do priprema. Adaptacija, upoznavanje, uigravanje... sve je to na dosta većem nivou kada je na vrijeme dok u suprotnom idu u zadnji čas eksperimenti koje neće voditi do našeg cilja/titule.belosevic28 je napisao/la: ↑27 dec 2019, 18:48A u cemu kasnimo? Jel ti bitno hocemo li produziti 23.12. ili 14.1.? Ili ti nije bitno da se produzi ili ne, nego samo da se stavis na stranu ljudi koji kritikuju?
Vratili najbolkeg kondicionog u drzavi, kojeg je prosli trener otjerao, zar to nije RAD? Ili se to me racuna jer je pozitivna stvar a ti si od onih koji se.ru?
Ne kontan jel imamo neki rok, ili sta vec pa kasnimo? Haj'mo pustiti da neko nesto (ne)uradi pa da onda pohvalimo ili kritikujemo...
10 dana si pisao gdje je trener, evo ljudi dogovorili, sad si presao na igrace? Nisi ti nezadovoljan, nego hices da si inn jer 86 % raje se.re pa da si i ti na toj strani...
Čemu toliko negodovanje zbog kritike? Da li zdrava kritika može donijeti dobro ili loše? Prije ovo prvo.
86% ljudi kritikuje a ti se uvijek zakačiš samo za mene, zanimljivo.
I iskreno, nisam zadovoljan odvijanjem situacije za sada.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Stvarno ste kriticni obojica!VratiloSeZlo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:20Pa kad ti predhodni ugase ti napravis novi da imas u zalihi koji ,sta djete drago ,e jado jadni hahaha, ti nekog nazivas degenom i kazes jel vrijedjanjeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:17Pogledaj kad sam otvorio profil dijete drago!Hajde ne korisiti taj mobitel u skoli nego prati nastavu..Inace,jel ovo medjusobno vrijedjanje ili si medjusobno majke hebemo papak?VratiloSeZlo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:11
Degen ti je babo koji te napravio ,majmuncino jel te ko sta pitao ?
Pravite samo profile i sirite botovsku organizaciju .
Ruzno je vidjeti da se navijaci naseg kluba ovako medjusobno vrijedjaju. Umjesto da smo si uz nas klub i da razmisljamo o igri i posjeti na tribinama mi se medjusobno koljemo. Da sam ja administrator svako medjusobno vrijedjanje navijaca Sarajeva bih sankcionisao u startu. Eno vam tamo zeljovci, zenicani, ubice i slicni pa se s njima vrijedjajte i koljite
mogo bi Handže ostat, Vinko ga je i doveo onda u Borac....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Da nije stranih para pored ove nesposobne uprave ne bi imali za hljeba. Oduzimali bi nam bodove ko Čeliku
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Mozda Nam njima vjeruje. Ili da mu predlozimo njihovu zamjenu. Ali koga?? Koga umjesto njih?
Jedino nas Nam moze iscupati iz prosjeka. Pa mozda nam nekad i stadion izgradi. Treba pustiti kraj sezone pa ako ne uzmu titulu onda ih idemo svi tjerati. Ali i tad treba biti pametan s Namom fino jer on nam je trenutno najbolje sto nas je snaslo.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Najbolje da nemamo para, nema ulagača, vratiti se u doba viršli i da ulica vodi klub.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ili je bolje da ima još neko ko može namaći neki dinarSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 19:32Najbolje da nemamo para, nema ulagača, vratiti se u doba viršli i da ulica vodi klub.
ISTINA ZA VEDRANA!
Ja se brate ibretim, kakav glupan moras biti pa izostavit Saida , covjeka zbog cijih poteza je raja dolazila na tekme, covjeka koji nm je donio vise sretnih trenutaka nego svi ovi igraci zajedno ...
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
da nije Blekić

Cekaj ba sad, prosle sedmice se yebavalo sve upravi sto objavljuju imena sponzora... Sada opet se poteze prica o nesposobnosti da se namaknu pare.... Opet neki pokusaji necega?Lecler je napisao/la: ↑27 dec 2019, 19:34Ili je bolje da ima još neko ko može namaći neki dinarSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 19:32Najbolje da nemamo para, nema ulagača, vratiti se u doba viršli i da ulica vodi klub.

Ajd ba odredite ciljeve, i razloge zasto nesta radite....
Nemojte ko djeca cas ovo, cas ono...
znate šta bi Petar reko na sve ovo?
Ostavi se ti zip-a na miru...VratiloSeZlo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:31
Vidi se fino ko su ti ljudi ,to sto maloumnici to prebacuju sjeveru to je druga prica ,oni nece otici ljepljennjem slika po fb ,niti ce biti odbranjeni botovskim tekstovima po forumu,otice kao i predhodni kad im bude guzica ugrozena na ulici,zalost ce 40 dana trajati za dencija zipa i nobela na proljece ,nek vide da ih cuvaju bar na zapadu da su sigurni. ....
Uzivaj u svojoj furci, pivi, baklji, itd....
Otisao je jedan od vas, znam da vam je krivo i da vas boli... Prebolite...
Boli me briga i za tebe i za one kojima klub nije na prvom mjestu. Pogotovo me boli briga za vas koji samo prijetite, utjerujete neki strah.... Mani se glupa posla... Puatite da ljudi pricaju sta zele i misle...ako ne mozete to podnijeti, ostavite se toga jer nije za vas ako ne mozete podnjeti lose komentafe i kritike.
Klub je iznad vas, iznad tebe iznad mene...
Imas opciju ignora ako ti se ne svidja....
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 27 dec 2019, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Po tebi, na koji način se namiču dodatna sredstva osim ovih investitorskih para?Lecler je napisao/la: ↑27 dec 2019, 19:34Ili je bolje da ima još neko ko može namaći neki dinarSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 19:32Najbolje da nemamo para, nema ulagača, vratiti se u doba viršli i da ulica vodi klub.
Zadnja izmjena: SarajevoJeBordo, dana/u 27 dec 2019, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ode husref dodje vinko
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Trenutno korisnika/ca: adoado, Amidzaa, ANamelessGhoul, boki86, budzak, bvsic, Cautinho, Combattente87, ErosViverosViv, fera, Fudo, galia95, HZbec, insimadop, jasmin10, johntravolta123, jurisicduska, leo1946, Lewy21, MaroonBjelave, misstianopenaldo, MSOZ101, muhamedhulk, Posejdon, Rigoletto, Serha, Sinfoc1986, spezial, StevieG8, USB, voltron30, ŠTA_JE i 305 gostiju.