A za TSS je smijesno i za nas i za njih..Dug post jeste,ali nadam se i zanimljiv.
Lp
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne ide LazicGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jan 2020, 12:09Evo ide Lazić!Nista,ja ne bi ni dovodio stopera,mali Besic bi bio odlican igrac za prvi tim jer je lijevak..Bilo bi glupo da dovode nekog lijevaka npr.Franica a imas svog igraca za kojeg nne trebas tolike troskove kao za navedenog.
Ako su pametni,to ce uraditi..Ne bi me cudilo da to urade jer Vinko stvarno obozava mlade nade![]()
Pisao Sinan + rijetko je šta do trenera.amypitar je napisao/la: ↑08 jan 2020, 11:23Vec je pisalo da Marinovic ima impresivan budzet za pojacanja,sad je do njega.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 jan 2020, 11:17Ne znam otkud nekima ideje da cemo dovesti Bog zna neke kapitalce. Sa izborom trenera su potvrdili, da se nece razbacivati sa parama.
Na Zubanovom portalu - Sport centru je 26. decembra izašao tekst, pod naslovom "Marinović uskoro potpisuje ugovor sa FK Sarajevo, NSBiH kreće u potragu za novim selektorom". U tekstu jasno piše: "Što se tiče samog Marinovića, računica je jasna. Dobit će priliku voditi ekipu aktuelnog prvaka BiH i odličnu poziciju za odbranu titule s obzirom da je Sarajevo trenutno na prvom mjestu premijerligaške tabele. Također, na raspolaganju će imati i IZDAŠAN budžet za pojačanja u zimskom prelaznom roku".MortemHz je napisao/la: ↑08 jan 2020, 12:18Pisao Sinan + rijetko je šta do trenera.amypitar je napisao/la: ↑08 jan 2020, 11:23Vec je pisalo da Marinovic ima impresivan budzet za pojacanja,sad je do njega.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 jan 2020, 11:17Ne znam otkud nekima ideje da cemo dovesti Bog zna neke kapitalce. Sa izborom trenera su potvrdili, da se nece razbacivati sa parama.
Tacnije, imaju sve infoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jan 2020, 12:27Koliko god vi zezali taj portal,imaju oni neke dobre info iz kluba
Intelektualni nivo @mohikanca
Pomoćnik iz Dervente + Jelešković.
Rade i kod nas sigurno, vrijeme ce pokazati kako. Zavisi koliko novaca imaju na raspolaganju.BordoSarajevo je napisao/la: ↑08 jan 2020, 14:41Sve je ovo presporo, usporeno maximalno.
Sve su ovo koraci nazad, nikako naprijed.
Trener se odužio, još niko nije produžio ugovor, o pojačanjima da i ne pričam..Pa ni prijateljske nisu osigurali, i tu nešto čekaju.
Kako vrijeme odmiče, nezadovoljstvo kod mene sve veće, nisam nikako zadovoljan.
Opravdavanje ovog trenutnog i ismijavanje tzv. kmečanja kako ste ga nazvali je bespotrebno kao i omalovažavanje onog kod konkurenata, koji ipak i nešto rade za razliku od nas. U milion puta gorim situacijama se nalaze a što se tiče sportskog segmenta, bojim da će bolje proći od nas.
Hvala, buraz. Je li taj iz Dervente onaj o kojem su se koplja lomila kada je trazio da dodje iz U21 strucnog staba ili dolazi direktno iz FK Derventa (ili kako se vec zove klub)?
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 18 gostiju.