A otkud ti ta informacija?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vidiš kako se fino solidarišu kamuflazn i north, baš jaranski. Ovaj kad napuše, eto drugog da mu saluta i da ga podrži.fanatikk je napisao/la: ↑10 jan 2020, 10:12E cuj prozivaju nekoga sto anonimno pise. Covjek bi rek'o svi pisu pod imenom i prezimenom ovdje, i sa cipsovom prijavnicom na avataru, samo par momaka se skrilo pod nikom da pljuje Rundu...
Hajd' da brane Husrefa, on je nesto i dao klubu, ali Nedima Rundu??? Doduse, bff, mozda zato...

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Otkud info da Lazic ostaje? Pa morao je doci u Sarajevo na ljekarske, nece se prodati iz Srbije.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Što vi yebete upravi sve sto mozete, i ovde i preko fb, sto ne odete ispred kluba, udjete u prostorije, pronadjete ih i ne yebete sve u lice ?

-
- Kontakt:
Sport centar piše, da je Zakarića zaintrigirala jedna ponuda iz naše lige i da će na prolječe igrati za klub, koji se bori za titulu ??
Ide Zakaric u Zelju.
Što vi yebete upravi sve sto mozete, i ovde i preko fb, sto ne odete ispred kluba, udjete u prostorije, pronadjete ih i ne yebete sve u lice ?

[/quote]
Isli, ali nisu smjeli izac.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ne u grupi od 100 ljudi na jednu zenu, odi ti sam licno u klub i yei majke svima redom...
Et ti isao da nekom yebes majku jer su ti cacu otpustili, to razumijem...
Ja tebe razumijem, al ove druge, kojima je zvijezda vodilja Runda, nikako i koji hoce da brane klub od ovih trenutnih... Ako ces Sabrinu zamjeniti sa Rundom... Nemojte nas molim vas braniti...
Sve bi bilo dobro, kada bi nam klub bio na prvom mjestu, id ase ne poistovjecuje jedna individua sa velicinom kluba...
Al eto...
Et ti isao da nekom yebes majku jer su ti cacu otpustili, to razumijem...
Ja tebe razumijem, al ove druge, kojima je zvijezda vodilja Runda, nikako i koji hoce da brane klub od ovih trenutnih... Ako ces Sabrinu zamjeniti sa Rundom... Nemojte nas molim vas braniti...
Sve bi bilo dobro, kada bi nam klub bio na prvom mjestu, id ase ne poistovjecuje jedna individua sa velicinom kluba...
Al eto...
-
- Kontakt:
Marinović je iz Gradiške, tamo je odrastao, a Zakarić je rođen u Gradišci.Marinović kada je završavao karijeru u Kozari, Zakarić ju je u Kozari počinjao, odlično se poznaju.Ja ne bi isključio mogučnost da ga je Vinko lično kontaktirao, i on je svjestan da nam je potreban neko kvalitetan na desnoj strani, nakon povrede Hebibovića.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 10 jan 2020, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.
**** im na fb, u klubskim prostorijama, na ulici , gdje god stignemo..na fb opet nije anonimno jer ima i ime i prezime i slika, ovde samo neki izmisljeni nick .. **** rundu nego eto ovde mu psuju nekakvi a garantujem uzivo da niko to ne bi smio ili htio..
Eto Zake
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- RajaBa1983
- Kontakt:
ja mislim da je vinko bio trener dok je on igrao i za zrinjskiHistoricar je napisao/la: ↑10 jan 2020, 11:43Marinović je iz Gradiške, tamo je odrastao, a Zakarić je rođen u Gradišci.Marinović kada je završavao karijeru u Kozari, Zakarić ju je u Kozari počinjao, odlično se poznaju.Ja ne bi isključio mogučnost da ga ja Vinko lično kontaktirao, i on je svjestan da nam je potreban neko kvalitetan na desnoj strani, nakon povrede Hebibovića.
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Pozdrav braco, novi sam na forumu, pratim ga odavno pa sam odlucio da se registrujem. Sutra na prozivci novo ime i to poznato dobro 

Tacno me nekad stid sto sam najvijac/simpatizer ovog kluba zbog pojedini navijaca, udjem na fb objavu sto su nasi objavili za dodjelu paketića za djecu u Mjedenici, pojedine osobe na to stavljaju one slike “uprava napolje” pa Sabrinu nazivaju “kurvom”, za mene je taj potez obilazak te djece za svaku pohvalu i tako treba da rade, i tako rade veliki klubovi, al de gdje ce to neko pohvaliti daj da vrijedjamo Sabrinu i ostale..
A kao druga stvar to vrijedjanje Sabrine nazivajuci je dr0ljom, kurv0m ne moze niko nikome zabraniti, al bilo ko da ima obraza, srama, ne bi joj tako nesto rekao, jer ta žena šta je sve postigla u zivotu, da je jedna od poznatijih zena sto se tice zenskog fudbala u svijetu, pa izmedju ostalog je i profesor na fakultetu u Madridu, HEJ profesor u Madridu, pa ovi sto je vrijedjaju Madrid nisu vidjeli ni na slikama...
A kao druga stvar to vrijedjanje Sabrine nazivajuci je dr0ljom, kurv0m ne moze niko nikome zabraniti, al bilo ko da ima obraza, srama, ne bi joj tako nesto rekao, jer ta žena šta je sve postigla u zivotu, da je jedna od poznatijih zena sto se tice zenskog fudbala u svijetu, pa izmedju ostalog je i profesor na fakultetu u Madridu, HEJ profesor u Madridu, pa ovi sto je vrijedjaju Madrid nisu vidjeli ni na slikama...
Bordo bijeli za život cijeli!!
- RajaBa1983
- Kontakt:
e sad kada bi ga nasi znali dovesti bilo bi superZukanovic je napisao/la: ↑10 jan 2020, 11:56https://www.transfermarkt.com/goran-zak ... r_id=20099
Da on i Vinko 2015

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Upravu si, sezonu 2015/2016, Zakarić je proveo u Zrinjskom, bio je standardan, uzeli su te sezone titulu, a Vinko je bio trener.RajaBa1983 je napisao/la: ↑10 jan 2020, 11:53ja mislim da je vinko bio trener dok je on igrao i za zrinjskiHistoricar je napisao/la: ↑10 jan 2020, 11:43Marinović je iz Gradiške, tamo je odrastao, a Zakarić je rođen u Gradišci.Marinović kada je završavao karijeru u Kozari, Zakarić ju je u Kozari počinjao, odlično se poznaju.Ja ne bi isključio mogučnost da ga ja Vinko lično kontaktirao, i on je svjestan da nam je potreban neko kvalitetan na desnoj strani, nakon povrede Hebibovića.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Benjolos, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Hajdeee, JavierBosnia, juka55, mma_hz, mnon46, Rodman i 100 gostiju.