da bilo bi top kada bi dosao ali vidicemo sta ce bitiHistoricar je napisao/la: ↑10 jan 2020, 12:00Upravu si, sezonu 2015/2016, Zakarić je proveo u Zrinjskom, bio je standardan, uzeli su te sezone titulu, a Vinko je bio trener.RajaBa1983 je napisao/la: ↑10 jan 2020, 11:53ja mislim da je vinko bio trener dok je on igrao i za zrinjskiHistoricar je napisao/la: ↑10 jan 2020, 11:43Marinović je iz Gradiške, tamo je odrastao, a Zakarić je rođen u Gradišci.Marinović kada je završavao karijeru u Kozari, Zakarić ju je u Kozari počinjao, odlično se poznaju.Ja ne bi isključio mogučnost da ga ja Vinko lično kontaktirao, i on je svjestan da nam je potreban neko kvalitetan na desnoj strani, nakon povrede Hebibovića.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- RajaBa1983
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Necu cesto pisati, jer nemam vremena, a amidza mi je u klubu, pa kad sta saznam podijelit cu.
Odlican je potez obilazak ove djecice, to ne smije niko da ospori bez obzira na sve. Malo bi saprali ljagu kad bi obisli i Husrefa, ipak se covjek operisao. Njima je to mala stvar, a mogu sebi znatno popraviti sliku medju rajom.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
stas tako ti je to moj debilcicuAlfredNobel je napisao/la: ↑10 jan 2020, 11:07Vidiš kako se fino solidarišu kamuflazn i north, baš jaranski. Ovaj kad napuše, eto drugog da mu saluta i da ga podrži.fanatikk je napisao/la: ↑10 jan 2020, 10:12E cuj prozivaju nekoga sto anonimno pise. Covjek bi rek'o svi pisu pod imenom i prezimenom ovdje, i sa cipsovom prijavnicom na avataru, samo par momaka se skrilo pod nikom da pljuje Rundu...
Hajd' da brane Husrefa, on je nesto i dao klubu, ali Nedima Rundu??? Doduse, bff, mozda zato...![]()

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Au kakav bi posao i kakav bi "kredit" dobili iz uprave kara bi doveli Zakarića, samo se bojim sa ne ode kod kona.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
I onda neko po forumima i društvenim mrežama, napada Sabrinu, što na protestima nije izašla pred onu ološBenjolos je napisao/la: ↑10 jan 2020, 11:58Tacno me nekad stid sto sam najvijac/simpatizer ovog kluba zbog pojedini navijaca, udjem na fb objavu sto su nasi objavili za dodjelu paketića za djecu u Mjedenici, pojedine osobe na to stavljaju one slike “uprava napolje” pa Sabrinu nazivaju “kurvom”, za mene je taj potez obilazak te djece za svaku pohvalu i tako treba da rade, i tako rade veliki klubovi, al de gdje ce to neko pohvaliti daj da vrijedjamo Sabrinu i ostale..
A kao druga stvar to vrijedjanje Sabrine nazivajuci je dr0ljom, kurv0m ne moze niko nikome zabraniti, al bilo ko da ima obraza, srama, ne bi joj tako nesto rekao, jer ta žena šta je sve postigla u zivotu, da je jedna od poznatijih zena sto se tice zenskog fudbala u svijetu, pa izmedju ostalog je i profesor na fakultetu u Madridu, HEJ profesor u Madridu, pa ovi sto je vrijedjaju Madrid nisu vidjeli ni na slikama...

Ej rodjaci, Sabrina nam je profesor **** te..profesor rodjaciBenjolos je napisao/la: ↑10 jan 2020, 11:58Tacno me nekad stid sto sam najvijac/simpatizer ovog kluba zbog pojedini navijaca, udjem na fb objavu sto su nasi objavili za dodjelu paketića za djecu u Mjedenici, pojedine osobe na to stavljaju one slike “uprava napolje” pa Sabrinu nazivaju “kurvom”, za mene je taj potez obilazak te djece za svaku pohvalu i tako treba da rade, i tako rade veliki klubovi, al de gdje ce to neko pohvaliti daj da vrijedjamo Sabrinu i ostale..
A kao druga stvar to vrijedjanje Sabrine nazivajuci je dr0ljom, kurv0m ne moze niko nikome zabraniti, al bilo ko da ima obraza, srama, ne bi joj tako nesto rekao, jer ta žena šta je sve postigla u zivotu, da je jedna od poznatijih zena sto se tice zenskog fudbala u svijetu, pa izmedju ostalog je i profesor na fakultetu u Madridu, HEJ profesor u Madridu, pa ovi sto je vrijedjaju Madrid nisu vidjeli ni na slikama...

Golema stvar fakat

Koje su njene obaveze i sta od istih nije obavljala i dali mislite da nam ne prati sta se radi i desava
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sta ovo sc pise neki interni sastanak sutra sa igracima. Da li su opet neki belaji?
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne, sutra je prozivka.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nisam znao da najmanje osam godina školovanja na fakultetu, uz određen broj napisanih knjiga i stručnih djela (uslov da bi se radilo kao univerzitetski profesor) nije velika stvar. Bujrum, nek svako proba.
Btw, kako lezba i qrva u isto vrijeme? Zar je LGBT scena u Sarajevu toliko napredovala da imamo i profesionalne lezbače?
Btw, kako lezba i qrva u isto vrijeme? Zar je LGBT scena u Sarajevu toliko napredovala da imamo i profesionalne lezbače?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Općina Centar, 2020.
Planiran je i nastavak aktivnosti na realizaciji projekta modernizacije stadiona "Asim Ferhatović Hase" za šta je u budžetu planirano 700.000 KM.
Planiran je i nastavak aktivnosti na realizaciji projekta modernizacije stadiona "Asim Ferhatović Hase" za šta je u budžetu planirano 700.000 KM.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma jok,bolje da nam klub vodi Nedim Brunda,ipak on pravi najbolju kiflu u graduskoroalen je napisao/la: ↑10 jan 2020, 13:10Nisam znao da najmanje osam godina školovanja na fakultetu, uz određen broj napisanih knjiga i stručnih djela (uslov da bi se radilo kao univerzitetski profesor) nije velika stvar. Bujrum, nek svako proba.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
nije nikakav belaj
vec novinari ne mogu prisustvovati sastanku jer je to sastanak izmedzu igraca i strucnog staba
ali zato su svi mediji dobili poziv u ponedjeljak da dodju na trening
vec novinari ne mogu prisustvovati sastanku jer je to sastanak izmedzu igraca i strucnog staba
ali zato su svi mediji dobili poziv u ponedjeljak da dodju na trening
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- ElCartel11
- Kontakt:
A. M.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Alen Melunovic
ajdohordas je napisao/la: ↑10 jan 2020, 13:19Alen Melunovic

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nije nego I. V.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: juka55, Rodman, Uvijeknapravojstrani i 32 gosta.