FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Brate,evo nije ni problem dati 300-350k eura za igraca,ali problem je taj sto ti nemas para da ga placas..Mozda i imas para,ali u konacnici ti budes u minusu nakon svega..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Sto se toliko muce oko Mujakica i tako bi bila samo jeb.ena posudba posle koje bi se vratio nazad. Brat bratu imas sad jedno 3-4 vrh stopera koja su slobodna i imaju iskustva igranja po ligama 5.
Zapeli za Mujakica ko ludi...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bas vala..Zar im nije bolje i lakse ako planiramo igraticsa 3 stopera,da sad damo pare koje trazi Lazic i produziti ugovor,i sad dovesti 2 top stopera(ako se Serbecic nece otkupiti) i tako biti miran..Jer onda na ljeto pred evropske tekme ostajes bez 2 stopera(Serbecica i Mujakica) i onda si u problemima..Sve i da imas dogovorene transfere top igraca neces imati dobro uigranu odbranu pred aBd prvo pretkolo LPElCartel11 je napisao/la: ↑16 jan 2020, 01:17Sto se toliko muce oko Mujakica i t²ako bi bila samo jeb.ena posudba posle koje bi se vratio nazad. Brat bratu imas sad jedno 3-4 vrh stopera koja su slobodna i imaju iskustva igranja po ligama 5.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
I Letic je bio kapitalac za dosta ljudi,dolazi iz iste lige ko ovaj Zidan tako da,polako samo.
- RUMENIge1946
- Kontakt:
Zlatno pravilo: Nikad ne vracaj bivse zene i igrace!
Izuzetak su zene koje su dobile na lotu i igraci svjetske klase koji igraju za najbolje klubove liga petice, svima ostalima odgovoris sa 4 slova
Izuzetak su zene koje su dobile na lotu i igraci svjetske klase koji igraju za najbolje klubove liga petice, svima ostalima odgovoris sa 4 slova
Vjerovatno dolazi Mustedanagić, i jos neko pozicija desni bek iz svinjskog al debele pare ce dat da ga uzmu.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
- RUMENIge1946
- Kontakt:
On ili mozda onaj listice Corić cini mi se
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
Napokon mirna tema.
Ja sam misljenja da bez kupovine nema napredovanja, mozda se nekad ulovi u mutnom al to je jedno evropsko kolo maksimalno dva al konstantno da igramo play off le ili grupu le to nemoze bez kupovine igrac Bar od 250 k €
Jer ako ides striktno preko akademije moras imat akademiju tako dobru da je na svakom nivou bar 10x bolja od svih domaci skola fudbala, moras imat srecu da bar od odlicni igraca roditelji i menageri budu normalni (ne mahniti i pohlepni ko u suareA) i moras imat muda (uzet rizik) da kad ti dode ponuda ko za gojka ili nihada da trazis duplo znaci 2.5 m € u suprotnom nema idiva (svi znamo da su djeca sportasi jako siromasni umno neki i financiski i kad im neko ponudi platu 300 k km godisnje umjesto 80 k km sto imaju kod nas i recimo klub ne pristane desi samir radovac koji spominue samoubistvo ili prijeti da ce nekog upucat)
Sto je jos problem svemu ovome sto su uslovi za treniranje te djece kad su pjetlici pa do kadeta teska kita, vecina njih pocinju na betonu pa onda cumur pa onda na stadion gdje svako 35 m imas jedan busem i sta tu trazit, njima je super ako mogu tu naucit da hodaju a ne da trci, repka klubovi igraci iz pl
Bh niko se nije pokazo da vrijedi po p i c k e hladne vode, malo jedino visca i gojko..dzeka nemozemo brojat jer je covjek u teplikama tek poceo igrat.. Reputacija nula
Igrace zakaric benku zenedin cavara nermin brandeo treba dovest i dat im platu 110k € sezonski
Igrace poput stilica sejtan serbedzica nihada treba bit u situaci da ih mozes kupit i finu platu 150€ godisnje i ostetu do 300 k € dat ako su vezani ugovorom
Mislim da je ovo naj brza naj jeftinija i naj profitabilnija varijanta uz to imas mogucnost brzeg razvijanja juniora pored ovakvi igraca.
Posto saban se nemoze razvijat pored hodzica kad je saban sa 15 godina bio bolji igrac od dusana sa 27
Ja sam misljenja da bez kupovine nema napredovanja, mozda se nekad ulovi u mutnom al to je jedno evropsko kolo maksimalno dva al konstantno da igramo play off le ili grupu le to nemoze bez kupovine igrac Bar od 250 k €
Jer ako ides striktno preko akademije moras imat akademiju tako dobru da je na svakom nivou bar 10x bolja od svih domaci skola fudbala, moras imat srecu da bar od odlicni igraca roditelji i menageri budu normalni (ne mahniti i pohlepni ko u suareA) i moras imat muda (uzet rizik) da kad ti dode ponuda ko za gojka ili nihada da trazis duplo znaci 2.5 m € u suprotnom nema idiva (svi znamo da su djeca sportasi jako siromasni umno neki i financiski i kad im neko ponudi platu 300 k km godisnje umjesto 80 k km sto imaju kod nas i recimo klub ne pristane desi samir radovac koji spominue samoubistvo ili prijeti da ce nekog upucat)
Sto je jos problem svemu ovome sto su uslovi za treniranje te djece kad su pjetlici pa do kadeta teska kita, vecina njih pocinju na betonu pa onda cumur pa onda na stadion gdje svako 35 m imas jedan busem i sta tu trazit, njima je super ako mogu tu naucit da hodaju a ne da trci, repka klubovi igraci iz pl
Bh niko se nije pokazo da vrijedi po p i c k e hladne vode, malo jedino visca i gojko..dzeka nemozemo brojat jer je covjek u teplikama tek poceo igrat.. Reputacija nula
Igrace zakaric benku zenedin cavara nermin brandeo treba dovest i dat im platu 110k € sezonski
Igrace poput stilica sejtan serbedzica nihada treba bit u situaci da ih mozes kupit i finu platu 150€ godisnje i ostetu do 300 k € dat ako su vezani ugovorom
Mislim da je ovo naj brza naj jeftinija i naj profitabilnija varijanta uz to imas mogucnost brzeg razvijanja juniora pored ovakvi igraca.
Posto saban se nemoze razvijat pored hodzica kad je saban sa 15 godina bio bolji igrac od dusana sa 27
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mogu to završiti ako ima dovoljno volje, Nihad nije ni u planu tamo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nihad ne zeli da se vrati ovamo, e sad hoce li se sta promijeniti vidjet cemo. Treba ze okrenuti dugorocnijim rijesenjima.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Ako planira igrati sa 3 stopera, bolje da se ne vraća Nihad pa da odustane od te ideje
- robertkosar
- Kontakt:
Neka njega u svinjskom ziv bio

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Mozda ona plavuša koju stalno objavljuje na instagramu neće u Bosnu, pa ona koči sve

Bordo bijeli za život cijeli!!
Rece mi drug koji je dobar sa nihadom.
Mozda je i do plavkice

HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Neko spomenu Kadusica, on je presao u Celje, prekjucer je bila vijest. Da nije onaj Galic u pitanju, on je igrao u Zrinjskom, trenutno u Interu iz Zapresica?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Nedavno Sam citao o njemu da raskida tamo u Interu, da su nesto kao novi ljudi dosli.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Nisam insajder, ali i ja sumnjam da bi se Mujakic vratio, iako bih bas, bas volio. Momak je fajter i vjerujem da ce nastaviti da se namece treneru i bori za svoje mjesto u ekipi, mislim da je jos u fazi adaptacije na njihov stil igranja.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.