e jest dobar ibanez nema sta vidili smo lik vise povrednje nego sto je zdravHistoricar je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:20Kako su kone dovele iskusnog stopera, koji je prije 3 godine u Superligi Kine imao 700.000 dolara godišnje, Zakarić izgleda potpisuje za Tuzlu, Ibanez došao u Zrinjski......vidiš da se dobar igrac može dovesti u ovu škrabotinu od Lige.Samo moraš imati sposobne ljude u sportskom segmentu i moraš im ponuditi dobru platu, što su ovi klubovi i učinili.ajdohordas je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:08Ma nece Lazić ostat 99%. Zato se dalo u potragu za stoperom jer na kraju i Serbecic odlazi.
Nije HM los, ali Lazic je vec uigran poznaje ekipu i stanje u klubu i naviknut je na pritisak.
Evo vam jos jednog dokaza koliko je tesko uopste zadrzati imalo kvalitetnijeg igraca a kamo li da ga dovedes. Jos koliko ja znam Lazicu se davao poboljšan ugovor i vjerovatno opet nista od toga sto znaci da i pare nisu problem vec jednostavno ljudi nece da dodju u ovu škrabotinu od lige.
Koliko god to bila izlizana floskula i cak je i meni tih izjava preko glave, to je jednostavno surova istina.
Puna podrška i Vinku i Hadžiji i kompletnoj upravi sve do kraja sezone, a reakcije ce na kraju biti takve u zavisnosti od rezultata.![]()
doveli smo i mi zinedin i sad evo hrvoj zar to nisu super igraci
ali ne kada neku drugi dovede pojacanje onda se divimo
a kada kod nas neku dodje odma ide pljuvanje a nismo ni vidili kako igra