FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Veliki rizik je mjenjati Lazića koji je za nas kapitalac sa mačkom u vreći koji nije igrao jel 9 mjeseci zbog teške povrede.
Ma nek ide džaba Lazić nakon ovih 14 tekmi al ne bih ja sad toliko rizikovao, nije to rizik ustvari, nema šanse da bude ni na 60% Lazića. Nemam ništa protiv momka, nek dođe i nek se bori za minute uz Šerbečića i Lazića, obojica odlaze na ljeto i eto mu i prilike da upadne u prvi plan od sljedeće sezone.
Jednostavno, ne možemo zadržati igrače koje želimo, slanje na tribine Adukora ništa nije promjenilo, sad problem pravi Lazić, sljedeći put će isto neko drugi biti.... a klub ispašta. Ti igrači su svakako navikli dugo pauzirat pa ih to ne pogađa..
Ostavio bi ja Lazića, ne mora ni produžit, da syebemo sad i stoperski par koji nam jedini ne škripi u ekipi je katastrofa i kilometarski korak unazad.
Ma nek ide džaba Lazić nakon ovih 14 tekmi al ne bih ja sad toliko rizikovao, nije to rizik ustvari, nema šanse da bude ni na 60% Lazića. Nemam ništa protiv momka, nek dođe i nek se bori za minute uz Šerbečića i Lazića, obojica odlaze na ljeto i eto mu i prilike da upadne u prvi plan od sljedeće sezone.
Jednostavno, ne možemo zadržati igrače koje želimo, slanje na tribine Adukora ništa nije promjenilo, sad problem pravi Lazić, sljedeći put će isto neko drugi biti.... a klub ispašta. Ti igrači su svakako navikli dugo pauzirat pa ih to ne pogađa..
Ostavio bi ja Lazića, ne mora ni produžit, da syebemo sad i stoperski par koji nam jedini ne škripi u ekipi je katastrofa i kilometarski korak unazad.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Zadnja utakmica u septembru al hajd, po statistici za nase uslove izgleda da je odlican
NEMA NAZAD
-
Historicar
- Kontakt:
Kako su kone dovele iskusnog stopera, koji je prije 3 godine u Superligi Kine imao 700.000 dolara godišnje, Zakarić izgleda potpisuje za Tuzlu, Ibanez došao u Zrinjski......vidiš da se dobar igrac može dovesti u ovu škrabotinu od Lige.Samo moraš imati sposobne ljude u sportskom segmentu i moraš im ponuditi dobru platu, što su ovi klubovi i učinili.ajdohordas je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:08Ma nece Lazić ostat 99%. Zato se dalo u potragu za stoperom jer na kraju i Serbecic odlazi.
Nije HM los, ali Lazic je vec uigran poznaje ekipu i stanje u klubu i naviknut je na pritisak.
Evo vam jos jednog dokaza koliko je tesko uopste zadrzati imalo kvalitetnijeg igraca a kamo li da ga dovedes. Jos koliko ja znam Lazicu se davao poboljšan ugovor i vjerovatno opet nista od toga sto znaci da i pare nisu problem vec jednostavno ljudi nece da dodju u ovu škrabotinu od lige.
Koliko god to bila izlizana floskula i cak je i meni tih izjava preko glave, to je jednostavno surova istina.
Puna podrška i Vinku i Hadžiji i kompletnoj upravi sve do kraja sezone, a reakcije ce na kraju biti takve u zavisnosti od rezultata.![]()
:historicar:Historicar je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:20Kako su kone dovele iskusnog stopera, koji je prije 3 godine u Superligi Kine imao 700.000 dolara godišnje, Zakarić izgleda potpisuje za Tuzlu, Ibanez došao u Zrinjski......vidiš da se dobar igrac može dovesti u ovu škrabotinu od Lige.Samo moraš imati sposobne ljude u sportskom segmentu i moraš im ponuditi dobru platu, što su ovi klubovi i učinili.ajdohordas je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:08Ma nece Lazić ostat 99%. Zato se dalo u potragu za stoperom jer na kraju i Serbecic odlazi.
Nije HM los, ali Lazic je vec uigran poznaje ekipu i stanje u klubu i naviknut je na pritisak.
Evo vam jos jednog dokaza koliko je tesko uopste zadrzati imalo kvalitetnijeg igraca a kamo li da ga dovedes. Jos koliko ja znam Lazicu se davao poboljšan ugovor i vjerovatno opet nista od toga sto znaci da i pare nisu problem vec jednostavno ljudi nece da dodju u ovu škrabotinu od lige.
Koliko god to bila izlizana floskula i cak je i meni tih izjava preko glave, to je jednostavno surova istina.
Puna podrška i Vinku i Hadžiji i kompletnoj upravi sve do kraja sezone, a reakcije ce na kraju biti takve u zavisnosti od rezultata.![]()
- RajaBa1983
- Kontakt:
e jest dobar ibanez nema sta vidili smo lik vise povrednje nego sto je zdravHistoricar je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:20Kako su kone dovele iskusnog stopera, koji je prije 3 godine u Superligi Kine imao 700.000 dolara godišnje, Zakarić izgleda potpisuje za Tuzlu, Ibanez došao u Zrinjski......vidiš da se dobar igrac može dovesti u ovu škrabotinu od Lige.Samo moraš imati sposobne ljude u sportskom segmentu i moraš im ponuditi dobru platu, što su ovi klubovi i učinili.ajdohordas je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:08Ma nece Lazić ostat 99%. Zato se dalo u potragu za stoperom jer na kraju i Serbecic odlazi.
doveli smo i mi zinedin i sad evo hrvoj zar to nisu super igraci
ali ne kada neku drugi dovede pojacanje onda se divimo
a kada kod nas neku dodje odma ide pljuvanje a nismo ni vidili kako igra
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Milicevic ima bolju karijeru od svih igraca na koje se ovde svrsavalo (Bilbija, Filipovic, Lendric, Kosoric...).
Po meni maximalni kvalitet koji se moze dovesti u nasu ligu (rang Zakarica npr.).
Po meni maximalni kvalitet koji se moze dovesti u nasu ligu (rang Zakarica npr.).
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
- TheNorthFace
- Kontakt:
čuj nihe brata 
ma kakav hajduk ba lave, de će ko bit' ravan sarajevuŠta znam o Hajduku? Da je velik klub, ja bih rek'o ravan Sarajevu koji je naš najveći klub u BiH.
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možda Lazić ide? Miličević dobar igrač za naše uslove kao što sam i neki dan napisao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Posto je Lazic trebao u Brann, a propao transfer, neka nam posalju Ordagica (ako je tamo jos uvijek), a mi cemo njima Lazica 
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Po meni veci je problem sto nasi mladi kvalitetni igraci prerano odlaze i to skoro pa djaba. To mi je veci problem nego sto je problem dovesti neko extra pojacanje. Primjer recimo da smo zadrzali Mujakica, Čatakovica i Crepulju nama i nebi trebala pojacanja, otišli igraci a ni klub nista specijalno nije zaradio.
- RajaBa1983
- Kontakt:
Nemoj druze sad ce ti neku napisati da je oradagic bio povrednje jbg
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Koga danas nismo doveli 
Jel prebrojo onaj pare ba
Jel prebrojo onaj pare ba
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
@alacious i @Napapijri, imate ignore listu ako vam se ne sviđa šta neko piše, da bezveze svi ljudi sa teme ne čitaju o tome ko je iskompleksiran, majmun, retard i slično.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- jurisicduska
- Kontakt:
Šta se misli o formaciji 352
Kovačević
Lazić Miličević Šerbečić
Aksentijević Pidro
Rahmanović Oremuš Zidan
Tatar Ahmetović
Kovačević
Lazić Miličević Šerbečić
Aksentijević Pidro
Rahmanović Oremuš Zidan
Tatar Ahmetović
jurisicduska je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:52Šta se misli o formaciji 352
Kovačević
Lazić Miličević Šerbečić
Aksentijević Pidro
Rahmanović Oremuš Zidan
Tatar Ahmetović![]()
P E R V !
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Bilo bi top al nažalost, po svemu sudeći, nema od tog ništa. Sumnjam u bilo koju formaciju osim 4231, sumnjam da će "klupirat" Velkoskog i sumnjam da će Lazić bit u konkurenciji.jurisicduska je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:52Šta se misli o formaciji 352
Kovačević
Lazić Miličević Šerbečić
Aksentijević Pidro
Rahmanović Oremuš Zidan
Tatar Ahmetović![]()
FK Sarajevo
Misli se da milicevic to moze ko iz picke igrat, + moze uci u vezu kao destruktivac kad imamo loptu.....
Otkud ti taj Aksentijevic u sastavu?
Otkud ti taj Aksentijevic u sastavu?
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 23 jan 2020, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Historicar
- Kontakt:
Nadam se da se šališ.Od 2014 do 2018, Milićević je u Italiji odigrao 5 utakmica u Seriji B (večinu ušao sa klupe) i 17 utakmici u Seriji D.Dakle, 22 utakmice za 4 godine u Italiji.Tek je sezonu 2018/2019 bio standardan u Kazahstanu.Od septembra prošle godine, nije odigrao utakmicu.
Aksentijevic je tvoja zelja ili znas nesto vise?jurisicduska je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:52Šta se misli o formaciji 352
Kovačević
Lazić Miličević Šerbečić
Aksentijević Pidro
Rahmanović Oremuš Zidan
Tatar Ahmetović![]()
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Ja bih zamijenio mozda pozicije Rahmanovica i Oremuša i bilo bijurisicduska je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:52Šta se misli o formaciji 352
Kovačević
Lazić Miličević Šerbečić
Aksentijević Pidro
Rahmanović Oremuš Zidan
Tatar Ahmetović![]()
Bordo bijeli za život cijeli!!
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Laganini1986, rimljanin90 i 28 gostiju.