od lijevih krila samo je Cruz klasično, ova 3 Jukić,benjo i milanović su moderna krila, kontra(desne) noge koja ulaze u sredinu i šutiraju....
od desnih šišić i hebib su više klasična jer su dešnjaci ali netipično lošeg centaršuta...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
od lijevih krila samo je Cruz klasično, ova 3 Jukić,benjo i milanović su moderna krila, kontra(desne) noge koja ulaze u sredinu i šutiraju....
Pa ćemo za jedno desetak opet pomoći i odgovoriti.
Jel istina da nasi ganjaju Milicevica
vadi ga Zipe, Slobo Milanović kupljen pod ugovorom lani još....kosevskobrdo je napisao/la: ↑23 jan 2020, 15:57Netačno. Doveo si igrača koji je bilo bez kluba, tj. free agent...
Kad počnemo plaćat za igrače pod ugovorom onda se počni kur**t.
On se ne pika!
neki djelovi lisice zaboravili da nam je grožđe zabilo 8 komadaThrillerHz je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:04Ne kontam zasto bi lisica jela grozdje?Evander je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:04Nekad mi pisanje po forumima lici na onu basnu:
"Lisica, vidjevšo grožđe na jednoj visokoj lozi, pokuša ga na sve načine dohvatiti. Nikako nije mogla doći do njega. Kad je sve probala, ona se okrene i ode govoreći: - Još je kiselo. Ništa ne valja...."
E upravo ovako neki pisu o Zakaricu. A da je doveden, isti bi onanisali ovdje.
i Tatar je....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:23
Igrao je i desno krilo trecinu tekmi tako da...
Igračina. Kupljen iz ogromnog kluba koji ga nije htio pustit bez 5 godina besplatnih ćevapa kod Ferhatovića.Denchi je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:30vadi ga Zipe, Slobo Milanović kupljen pod ugovorom lani još....kosevskobrdo je napisao/la: ↑23 jan 2020, 15:57Netačno. Doveo si igrača koji je bilo bez kluba, tj. free agent...
Kad počnemo plaćat za igrače pod ugovorom onda se počni kur**t.![]()
![]()
![]()
sad mora bit i iz ogromnog kluba, nije više dosta da ga kupujemo pod ugovorom?kosevskobrdo je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:35Igračina. Kupljen iz ogromnog kluba koji ga nije htio pustit bez 5 godina besplatnih ćevapa kod Ferhatovića.Denchi je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:30vadi ga Zipe, Slobo Milanović kupljen pod ugovorom lani još....kosevskobrdo je napisao/la: ↑23 jan 2020, 15:57
Netačno. Doveo si igrača koji je bilo bez kluba, tj. free agent...
Kad počnemo plaćat za igrače pod ugovorom onda se počni kur**t.![]()
![]()
![]()
denchi ikona foruma
Ja milanovica desno nisam nikad vidio,tatar duplo bolji lijevo,a jukic igrao koliko ja vidim sve lijevo,po tome ja kazem,moze on igrati al nije to to kad igracu ne lezi nesto,drugo su svjetski igraci,ovi nasi jedva na svojim prirodnim pozicijama
Ono sto treba Kosevu se sve odradi na ljetnoj pauzi, samo je pitanje hoce li biti para.
pa neki dan na prijateljskoj kriziro po desnoj,Sanchezhz je napisao/la: ↑23 jan 2020, 17:00Ja milanovica desno nisam nikad vidio,tatar duplo bolji lijevo,a jukic igrao koliko ja vidim sve lijevo,po tome ja kazem,moze on igrati al nije to to kad igracu ne lezi nesto,drugo su svjetski igraci,ovi nasi jedva na svojim prirodnim pozicijama![]()