On se ne pika!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
On se ne pika!
neki djelovi lisice zaboravili da nam je grožđe zabilo 8 komadaThrillerHz je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:04Ne kontam zasto bi lisica jela grozdje?Evander je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:04Nekad mi pisanje po forumima lici na onu basnu:
"Lisica, vidjevšo grožđe na jednoj visokoj lozi, pokuša ga na sve načine dohvatiti. Nikako nije mogla doći do njega. Kad je sve probala, ona se okrene i ode govoreći: - Još je kiselo. Ništa ne valja...."
E upravo ovako neki pisu o Zakaricu. A da je doveden, isti bi onanisali ovdje.
i Tatar je....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:23
Igrao je i desno krilo trecinu tekmi tako da...
Igračina. Kupljen iz ogromnog kluba koji ga nije htio pustit bez 5 godina besplatnih ćevapa kod Ferhatovića.Denchi je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:30vadi ga Zipe, Slobo Milanović kupljen pod ugovorom lani još....kosevskobrdo je napisao/la: ↑23 jan 2020, 15:57Netačno. Doveo si igrača koji je bilo bez kluba, tj. free agent...
Kad počnemo plaćat za igrače pod ugovorom onda se počni kur**t.![]()
![]()
![]()
sad mora bit i iz ogromnog kluba, nije više dosta da ga kupujemo pod ugovorom?kosevskobrdo je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:35Igračina. Kupljen iz ogromnog kluba koji ga nije htio pustit bez 5 godina besplatnih ćevapa kod Ferhatovića.Denchi je napisao/la: ↑23 jan 2020, 16:30vadi ga Zipe, Slobo Milanović kupljen pod ugovorom lani još....kosevskobrdo je napisao/la: ↑23 jan 2020, 15:57
Netačno. Doveo si igrača koji je bilo bez kluba, tj. free agent...
Kad počnemo plaćat za igrače pod ugovorom onda se počni kur**t.![]()
![]()
![]()
denchi ikona foruma
Ja milanovica desno nisam nikad vidio,tatar duplo bolji lijevo,a jukic igrao koliko ja vidim sve lijevo,po tome ja kazem,moze on igrati al nije to to kad igracu ne lezi nesto,drugo su svjetski igraci,ovi nasi jedva na svojim prirodnim pozicijama
Ono sto treba Kosevu se sve odradi na ljetnoj pauzi, samo je pitanje hoce li biti para.
pa neki dan na prijateljskoj kriziro po desnoj,Sanchezhz je napisao/la: ↑23 jan 2020, 17:00Ja milanovica desno nisam nikad vidio,tatar duplo bolji lijevo,a jukic igrao koliko ja vidim sve lijevo,po tome ja kazem,moze on igrati al nije to to kad igracu ne lezi nesto,drugo su svjetski igraci,ovi nasi jedva na svojim prirodnim pozicijama![]()
Zato i kazem strasan je bio desnoDenchi je napisao/la: ↑23 jan 2020, 17:13pa neki dan na prijateljskoj kriziro po desnoj,
kažem sva 3 su lijeva krila ali dešnjaci i idu na šut prema golu....ne na centaršut kao klasično krilo....
ne vidim poentu toga, ako neće Benjo ići? na ljeto?
simidobar je napisao/la: ↑23 jan 2020, 01:32Samozdravlje je napisao/la: ↑22 jan 2020, 20:44
Ako dozvolite drugacije misljenje . Meni ste Vas dvojica, a pogotovo svih onih 3.000 navijaca vazniji i drazi od Merse,Stanojevica,Rahmanovica i dr. igraca . Mozda samo Akademce bih izravnao sa navijacima. Igraci ce svako 3 mjeseca dici od 10 do 40 kKM . Vas dvojica cete kupiti godisnje,ici na gostovanja i oni se vuku po terenu u Tuzli i protiv Zvijezde 09 (sa i bez Husrefa - pice su igraci ). Hoce li Crepulja,Adukor ili Halilovic kupiti clanske i godisnje . Hoce ili nece kad ponovo dodju u Šeher . Postujem ja da Vi postujete pojedince , ali vjerujte nema napretka u tom pogledu , nema napretka za FKS i nema grupa EL .
Jarane-komso jesi li to TI ?Samo me Ti poznajes ovako , a i ja Tebe . Ako se iza @simidobar nalazi neko ko me licno ne poznaje , ja se Tebi @simidobar zahvaljujem na lijepim rijecima . Malo sumnjam da si @simidobar upoznat sa mojim pisanjem . Meni su sto se FKS tice najvazniji:
1. NAVIJACI
2. AKADEMIJA
3. USPJEH I TITULE
4. nema
5. nama
Meni Husref , Velkoski nisu ono sto su Tebi . Jesu mi oba blizi srcu od Marinovica i Lazica (npr.). No ako Marinovic uspije ovo pod 1,2 i 3 , dakle pod 1.obraduje navijace(leprsavom igrom) , afirmise 1-2 ili 3 Akademca ala K+P+Dj i naravno osvoji Titulu(e).... . Rekao sam jednom:
- Kad bi birao prijatelje onda bi to bio Musemic & i moj jaran-komso i svi Vi (volim odanu raju , naravno bez interesa ,onako kao moj jaran)
- Kad bi birao trenera i misljenje navijaca onda bi se priklonio Marinovicu & @fenikptici,@paulasu ,@AngelDiMaria ....
Nisam ja od onih koji ne bi branio svog brata , familiju , ono bas slijepo(iskren sam) . Otisao bih ja za lovom u bhTelekom , iako znam da ima boljih i mladjih ing. na forumu (opet iskreno , lagao bih da kazem drugacije ).
Znam ja da moj jaran-komso nije u rodbinskoj vezi sa Husrefom,zato ga i gotivim sto ima stav. E sad moj jaran-komso kaze da je Husref otjeran hinjski , a ja mu odgovaram da su ga igraci izdali . Husref je sam sebi podapeo sa FKŽ , a balerine nisu mu vratile ni 10% , oni igraci koji su mu trebali vatiti na terenu to nisu uradili . Ja slijepo ne vjerujem nikom od profesionalnih uposlenika . Namazani su profesionalci svi (bojim se da ne pokvare i Akademce), svi bi oni u FKŽ za 10% veca primanja . Samo su navijaci constanta (ovi ili Vi ).Zao mi sto se vrijedjate , ko je prvi poceo(to je kao ,sta je starije kokos ili jaje ) . Nek si srecan @simidobar i mi svi na forumu (ma kakvi bili).
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, senad82, xinxee i 56 gostiju.