dscile je napisao/la: ↑25 jan 2020, 12:29Ma uzimaju njihovo misljenje kao relevantno u raspravama ako im odgovara. Ako ne odgovara, onda ko ga j*be.
Sad ce ispasti da je Nowitzki bolji od Kukoca zato sto je njemu sve podredjeno bilo. Pa normalno da ce se sve podrediti onakvoj igracini, samo budala to ne bi uradila. Nece sigurno niko Dirka staviti da bude 4. igrac ekipe. Ovo me malo podsjeca na one diskusije Doncic/Musa, u kojim su ljudi bili sa pricom kako je Doncic bolji jer ga guraju u Realu i daju mu prostor, dok Musu trener sabotira. I tada sam govorio sto cu reci i sada.. dobija prostor zato sto ga je zasluzio.
Mislim ono, ako se uopste treba voditi diskusija Kukoc-Nowitzki.. pa gasi forum.
Praviš se budala buraz , niko nije napisao da je Dirk bolji od Tonija samo zato što je njemu sve podređeno bilo .
Samo sam napisao da je nezamislivo u to doba bilo da jedan Evropljnanin bude lice franšize.
I tebi postavljam , šta misliš da je Dirk sa svim svojim talentom došao u Bullse , kakvu bi karijeru napravio tada ?