NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

bombaysaphire
Kontakt:

Re: NBA chat/svastara/prepucavanja

Post Postao/la bombaysaphire » 25 jan 2020, 12:33

dscile je napisao/la:
25 jan 2020, 12:29
miki_92 je napisao/la:
25 jan 2020, 12:21
zasto ljudi uzimaju misljenje kosarkasa kao relevantno

najneobjektivniji daleko
Ma uzimaju njihovo misljenje kao relevantno u raspravama ako im odgovara. Ako ne odgovara, onda ko ga j*be.

Sad ce ispasti da je Nowitzki bolji od Kukoca zato sto je njemu sve podredjeno bilo. Pa normalno da ce se sve podrediti onakvoj igracini, samo budala to ne bi uradila. Nece sigurno niko Dirka staviti da bude 4. igrac ekipe. Ovo me malo podsjeca na one diskusije Doncic/Musa, u kojim su ljudi bili sa pricom kako je Doncic bolji jer ga guraju u Realu i daju mu prostor, dok Musu trener sabotira. I tada sam govorio sto cu reci i sada.. dobija prostor zato sto ga je zasluzio.

Mislim ono, ako se uopste treba voditi diskusija Kukoc-Nowitzki.. pa gasi forum.

Praviš se budala buraz , niko nije napisao da je Dirk bolji od Tonija samo zato što je njemu sve podređeno bilo .

Samo sam napisao da je nezamislivo u to doba bilo da jedan Evropljnanin bude lice franšize.

I tebi postavljam , šta misliš da je Dirk sa svim svojim talentom došao u Bullse , kakvu bi karijeru napravio tada ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 25 jan 2020, 12:41

bombaysaphire je napisao/la:
25 jan 2020, 12:33
dscile je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:

najneobjektivniji daleko
Ma uzimaju njihovo misljenje kao relevantno u raspravama ako im odgovara. Ako ne odgovara, onda ko ga j*be.

Sad ce ispasti da je Nowitzki bolji od Kukoca zato sto je njemu sve podredjeno bilo. Pa normalno da ce se sve podrediti onakvoj igracini, samo budala to ne bi uradila. Nece sigurno niko Dirka staviti da bude 4. igrac ekipe. Ovo me malo podsjeca na one diskusije Doncic/Musa, u kojim su ljudi bili sa pricom kako je Doncic bolji jer ga guraju u Realu i daju mu prostor, dok Musu trener sabotira. I tada sam govorio sto cu reci i sada.. dobija prostor zato sto ga je zasluzio.

Mislim ono, ako se uopste treba voditi diskusija Kukoc-Nowitzki.. pa gasi forum.

Praviš se budala buraz , niko nije napisao da je Dirk bolji od Tonija samo zato što je njemu sve podređeno bilo .

Samo sam napisao da je nezamislivo u to doba bilo da jedan Evropljnanin bude lice franšize.

I tebi postavljam , šta misliš da je Dirk sa svim svojim talentom došao u Bullse , kakvu bi karijeru napravio tada ?
Ajde da ja tebi postavim kontra pitanje. Pa kad ti odgovoris na to ja cu na ovo.

Sta mislis da je Kukoc dosao u Mavse? Da li bi bio 15-20 godina lice fransize, da li bi sam oborio LeBronov supertim i bio MVP finala, da li bi bio MVP lige, da li bi 10+ puta bio izabran u all nba timove, da li bi bio top 5 u istoriji po poenima?

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 25 jan 2020, 12:45

"JORDAN PLAYS his new favorite trivia game, asking which current players could be nearly as successful in his era. "Our era," he says over and over again, calling modern players soft, coddled and ill-prepared for the highest level of the game. This is personal to him, since he'll be compared to this generation, and since he has to build a franchise with this generation's players.

"I'll give you a hint," he says. "I can only come up with four."

He lists them: LeBron, Kobe, Tim Duncan, Dirk Nowitzki."
2013.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 25 jan 2020, 12:56

Evo ja koji sam gledao uzivo Kukoca vise puta i prije i poslije rata i jednom Dirka (uzivo)

Toni nije volio trenirati , ali je NAJVECI TALENAT IKADA IZ EUROPE :!: :!: :!: , ali NIJE NAJBOLJI IGRAC :kafa:

To su dvije ere kosarke i sigurno da je Dirk dosao u one Bullese nebi imao vecu ulogu, ali Toni i u eri Dirka nebi dosao do njegovog nivoa jer nije volio trenirati bio taleant volio je ko svi Dalmatinsci na uziva ljencari pije vino :cool:
Ali kad je htio i da je htio raditi u nekom manjem intervalu uraditi sve sto i Dirk pa i puno toga vise mogao je ;)

Dok je Drazen neka druga dimenzja koja tezi Jordanu sto se tice rada i treninga i vjezbe imao je i talenta ali puno vise je tu isplivao njegov rad na sebi. ŠBB KBB , za nas koji smo ga gledali u YUBA ligi je bio strah i trepet , pokazao je dio toga u Netsima ali prerana smrt se desila i nikada necemo otkriti do koje visine bi ga vodila , ali da sam GM ili vlasnik kluba i imam vremeplov i da mogu birati bilo kojeg igraca iz Europe u svom prime ( ne onda kada je dosao u NBA) u bilo kojoj eri moj redosljed bi ovo : (ako ne racunam Antetokounmpo-a , ako da onda je on vjerovatno #1)

1. Sabonis , 2. Dirk 3. Drazen, 4. Kukoc 5. Gasol (nazalost Sabinis je dosao kao starac u NBA i sa sje*anim koljenima ali u prime on bi bio nocna mora ali bukvalno bez zone , pa on bi jedini uz Hakeema izludjivao Shaqa jer ima sve i foot work i sut iz vana valjalo bi mu izlaziti na trcu )

ako ce mo po (NBA) karijerama onda Dirk niko mu nije jos ni blizu , pa Parker , Gasol . .....

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 25 jan 2020, 12:59

Dirk je u top 15 igrača koji su ikad zakoračili na NBA parket i ovaj pravi neke scenarije gdje bi drugi trebali biti bolji od njega

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

filip13

Post Postao/la filip13 » 25 jan 2020, 13:56

filip13 je napisao/la:
25 jan 2020, 12:10
25 jan 2020, 11:49

Reci mu ti buraz , šta će MJ kao da je on igrao sa njima ...
pa kako onda objasniti to da je po njemu kukoč bolji od nowitzkog?

Polako , vidjećeš za 5-10 godina i Luka će biti bolji od Dirka ...
Opet Dallas , ljudi potrefili sa Dirkom , sad rade istu stvar sa Lukom , sve igrače podređuju Luki , bukvalno sve ...

Jednostavno u to vrijeme Toni je došao u superjake Bullse , i opet je bio veoma bitan igrač..
Jednom sam napisao ovdje , pa su me ismijavali , Kukoč je mogao zakucati sa slobodnih bacanja, trojke sigurno bolje od Dirka , Dirk bolji u 1 na 1 ...

Eto zamisli da je Dirk došao kao Toni u Bullse , kakvu bi karijeru napravio ?
meni nema dražeg košarkaša u 35 godina koliko pratim košarku od kukoča,ali je smijesno porediti karijere njega i nowitzkog,i pisati šbb kbb,nowitzki je MVP nba lige,kukoč je u nba bio dobar igrač,i to je to,da ne ulazimo u rasprave ko je u kojem elementu igre bolji

filip13

Post Postao/la filip13 » 25 jan 2020, 13:57

dscile je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:

najneobjektivniji daleko

da

filip13

Post Postao/la filip13 » 25 jan 2020, 14:01

dscile je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:

najneobjektivniji daleko

petrovic je 1993. u 4. sezoni u nba ,kao bek,u ta doba,bio u 3. petorci lige,skoro pa da je postajao nesto sto bi se mozda moglo nazvati kao lice fransize,istina uz d. colemana

to je šbb kbb,niko ti na to ne moze odgovoriti realno

filip13

Post Postao/la filip13 » 25 jan 2020, 14:35

miki_92 je napisao/la:
25 jan 2020, 12:59
Dirk je u top 15 igrača koji su ikad zakoračili na NBA parket i ovaj pravi neke scenarije gdje bi drugi trebali biti bolji od njega

:thumbup:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 25 jan 2020, 15:19

Torres_9 je napisao/la:
25 jan 2020, 02:41
zato i samarate po nba godinama, prsten do prstena
nemaju gdje stati na ruku vise :kafa:
Samarali ili ne, samo govorim fakte :kafa:

Od Hakeema:
Drexler
Barkley
Pippen
Francis
Yao
Tmac
Harden
Dwight
Cp
Wb

10 allstara/superstara jebte, to nea nijedna ekipa ikad u tom vremenskom periodu. Samo Yao draftan, znaci draft Houstonu ne predstavlja nista, kad dovedemo superstara k'o nista. Nismo mi SAS i to da imamo problema s tim

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 25 jan 2020, 15:25

Vi imate problem samo s prstenjem, to vas nece pa nece...i niste nikad ni blizu bili.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 jan 2020, 15:25

Ko da je prstenje bitno :kafa:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 jan 2020, 15:28

alemsa je napisao/la:
25 jan 2020, 15:19
Torres_9 je napisao/la:
25 jan 2020, 02:41
zato i samarate po nba godinama, prsten do prstena
nemaju gdje stati na ruku vise :kafa:
Samarali ili ne, samo govorim fakte :kafa:

Od Hakeema:
Drexler
Barkley
Pippen
Francis
Yao
Tmac
Harden
Dwight
Cp
Wb

10 allstara/superstara jebte, to nea nijedna ekipa ikad u tom vremenskom periodu. Samo Yao draftan, znaci draft Houstonu ne predstavlja nista, kad dovedemo superstara k'o nista. Nismo mi SAS i to da imamo problema s tim
Daj me samo podsjeti za sto se ono igra NBA liga??

Neko neupucen bi pomislio da se igra za dovodjenje superstara!? :kafa:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 25 jan 2020, 15:29

BuffonGigi je napisao/la:
25 jan 2020, 15:25
Vi imate problem samo s prstenjem, to vas nece pa nece...i niste nikad ni blizu bili.
Jebga Yao era je trajala 8 godina ili koliko vec, tad su Tmac ili Yao vazda bili povrijedjeni za playoff, 09e bi sprcali Lakerse da je samo Yao ostao zdrav, s Tmacom bi uzeli sve te godine, nea tu dileme. Lal vazda prcamo, isto ti se pise i ove sezone

@nez

Pa evo recimo ovo vase smrdjenje po ligi koje ce trajat Bog zna koliko, Hou ne traje vise od 2 sezone i boom superstar. :kafa:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 jan 2020, 15:31

Nisam te to pitao.

Ponovicu, za sta se to igra NBA liga?? Za dovodjenje superstara??

I moze SA "smrditi" dovijeka, ali ga HOU NIKAD za NIKAD nece stici po broju titula.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 25 jan 2020, 15:38

NEZALAGANJE je napisao/la:
25 jan 2020, 15:31
Nisam te to pitao.

Ponovicu, za sta se to igra NBA liga?? Za dovodjenje superstara??

I moze SA "smrditi" dovijeka, ali ga HOU NIKAD za NIKAD nece stici po broju titula.
Pa smijes se gore za nake pikove date u trade-u za WB, samo ti ilistruriram da nam pikovi ne znace nista, 2 su bila bitna u zadnjih 35 godina i to oba puta bili prvi pikovi, znaci ti pikovi dati ukoliko nisu prvi pikovi (a svi su top 4 protected), ama bas nemaju nikakvu vrijednost za Hou s obzirom na prilozenu proslost :kafa:

Normalno da se igra za titule to niko ne spori, a fino je biti i vazda relevantan. Fino je kad ti Tmac igra u ekipi, ja se rado sjetim :kafa: Recimo onog kara.nja Dallasa kad je game winner zvizno game 2, povedes 2-0 pa te sudije izj.ebu, svaku tekmu poslje toga Mingu sviraju svaki moving screen, iskljucivo prate to, jer se Cuban zalio, pa he.bo majku Gsw ne bi nikad bio relevantan bez moving screens (pre kd) :rol: ali eto tako je kako je

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 25 jan 2020, 15:43

Divota :kafa:

@pasha vidi bob sure je.bo mater svoju :rol: :urnebes:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 25 jan 2020, 15:46

Kad se sjetim i onda Hardena varalicom nazivaju :urnebes:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 25 jan 2020, 15:51

Pa eto zbog tog gore screena Minga gdje Tmac pogodio za pobjedu, izgubili seriju, svaku tekmu poslje toga Mingu 2 faula u prvoj cetvrtini znaci nea ga do trece cetvrtine. Tad je JVG dobio najvecu kaznu jer je javno rekao da je dobio info da sudije target Minga. A Gsw je mogo ubit covjeka nista, kakve je Bogut podlstavljo, 6 koraka se pomjeri, jebga zivot je takav pravila nisu za sve ista :kafa:

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 25 jan 2020, 16:05

dscile je napisao/la:
25 jan 2020, 12:41
dscile je napisao/la:

Ajde da ja tebi postavim kontra pitanje. Pa kad ti odgovoris na to ja cu na ovo.

Sta mislis da je Kukoc dosao u Mavse? Da li bi bio 15-20 godina lice fransize, da li bi sam oborio LeBronov supertim i bio MVP finala, da li bi bio MVP lige, da li bi 10+ puta bio izabran u all nba timove, da li bi bio top 5 u istoriji po poenima?

Stvar kulture jeste kada tebi neko postavi pitanje , da i odgovoriš.

Ipak , ja ću odgovoriti, Toni Kukoč ne bi napravio ni 70% onog što je Dirk napravio , jednostavno...
Tebi hvala što si mi odgovorio :thumbup:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.