To ona lopina sto je protiv Liht zapucala 5 puta u nebo.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
To ona lopina sto je protiv Liht zapucala 5 puta u nebo.
Robijev rukopisbhfanatic14 je napisao/la: ↑26 jan 2020, 14:59Dino Hota na klupi Cercle Briza. Jajalo na klupi Udina .
Zar nam ga nisu prodali ko Papu Gomez za siromasne.bhfanatic14 je napisao/la: ↑26 jan 2020, 14:59Dino Hota na klupi Cercle Briza. Jajalo na klupi Udina .
Kaže da su ga hrvati već zvali, ali čeka poziv Austrije. Dali ima nekakve veze sa BiH, to ne znamKompromis je napisao/la: ↑25 jan 2020, 16:27Ima li sa nama ikakve veze Adrian Grbic (96. godiste), ubi ove sezone u 2. Francuskoj ligi... zabio je bas poprilicno golova ove sezone i vec se pise o njegovom transferu u jace klubove i jacu ligu... istina msm da je austrijanac po drzavljanstvu, ali me zanima odakle vuce korijene jer ko zna sta buducnost nosi i u kakvog se napadaca moze pretvoriti jer objektivno gkedano statistika mu je dosta dobra, a jos nije odigrao nijednu oficijalnu tekmu za A selekciju Austrije...
Ne bih ulazio u to koliko mi fakticki imamo takvih igraca u BiHPL. Ja mislim da kad bi on igrao u nasoj ligi bio bi dosta dobar igrac sa svojom brzinom i ima isto dobar udarac iz vana. Ali isto tako da je neki veci potencijal izborio bi valjda mjesto u Standardu i presao u vecu ligu, i ne bi uopste prelazio u Tursku ligu.
Moze i Dumic igrati u barazu
Trenutno korisnika/ca: 231983, Proximic, sirBobbyMoore i 34 gosta.