Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Tuga da Roger i Novak. Moraju polufinale igrsti, a neko od ovih laki luzera u finale ide.. Sto. Ti je zrijeb 

Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 27 jan 2020, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
Nekad se fakat znas dobro osramotiti sa tim izjavama...delinjo je napisao/la: ↑27 jan 2020, 12:32ma nema,pravi servis - volej igrac ..bosanskazvijer je napisao/la: ↑27 jan 2020, 12:28Danas ?!?
Covjek uz Fedexa ima sigurno najbolju volley igru, u procentima mislim i najbolju od svih igraca, vrhunski i brutalno igra na mrezi i to mu je jedno od najjacih oruzja koje nazalost rijetko ko spominje.
Cak je i u dublu vrhunski igrac zbog takvih stvari.

Evo sa US Open finala:
Rafael Nadal defeated Daniil Medvedev 7-5, 6-3, 5-7, 4-6, 6-4 in four hours and 50 minutes, with a combined 49 serve-and-volley points naturally occurring from both players to counter each other’s ruthless baseline patterns of play.
When push came to shove in the deciding fifth set, Nadal served and volleyed seven times, winning six (86%) of those points. Overall, Nadal served and volleyed a jaw-dropping 20 times in the final, winning 17 (85%) points. When all seemed equal from the back of the court, the Spaniard cleverly decided to take the battle forward, and reaped the rewards of his aggressive net rushing tactics.
Evo i sta tvoj ljubimac kaze ko ima najbolji volley:

Jel to sumnjas i u Fedexovo znanje?!

Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 27 jan 2020, 12:50, ukupno mijenjano 1 put.
Pa sta sam ja rekao, ne kontam, sta mi dokazujes konkretno???bosanskazvijer je napisao/la: ↑27 jan 2020, 12:43Nekad se fakat znas dobro osrsmotiti sa tim izjavama...delinjo je napisao/la: ↑27 jan 2020, 12:32ma nema,pravi servis - volej igrac ..bosanskazvijer je napisao/la: ↑27 jan 2020, 12:28
Danas ?!?
Covjek uz Fedexa ima sigurno najbolju volley igru, u procentima mislim i najbolju od svih igraca, vrhunski i brutalno igra na mrezi i to mu je jedno od najjacih oruzja koje nazalost rijetko ko spominje.
Cak je i u dublu vrhunski igrac zbog takvih stvari.![]()
Evo sa US Open finala:
Rafael Nadal defeated Daniil Medvedev 7-5, 6-3, 5-7, 4-6, 6-4 in four hours and 50 minutes, with a combined 49 serve-and-volley points naturally occurring from both players to counter each other’s ruthless baseline patterns of play.
When push came to shove in the deciding fifth set, Nadal served and volleyed seven times, winning six (86%) of those points. Overall, Nadal served and volleyed a jaw-dropping 20 times in the final, winning 17 (85%) points. When all seemed equal from the back of the court, the Spaniard cleverly decided to take the battle forward, and reaped the rewards of his aggressive net rushing tactics.
Evo i sta tvoj ljubimac kaze ko ima najbolji volley:
Jel to sumnjas i u Fedexovo znanje?!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
mac, pa edberg pa cash ... ostalo je sve druga klasa 
ajde sad da vidimo TB ... da bude priprema za super TB u petom

ajde sad da vidimo TB ... da bude priprema za super TB u petom

Za Rogera je bolje da s Novakom igra što ranije, manje su šanse da će ga proganjat duhovi prošlosti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ali dobro ti kazes za ovog parmaka, kako mu se skrati ruka ne zna. Gdje bi, cim zagusti haha
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
da šteta, samo 4 seta ali nema veze, na kraju bi otprilike onako kako je većina i očekivala
3 ipo sata zabave, to vazda može proć a i pres konferencija će sigurno biti interesantna

3 ipo sata zabave, to vazda može proć a i pres konferencija će sigurno biti interesantna

-
- Nail for Real
- Kontakt:
Ocelavi Rafa, a ocelavismo i mi s njim.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nazalost je djokovic glavni favorit organski ga ne mogu.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Gust mec nema sta, kako je otislo na Rafinu moglo je i na Nickovu stranu.
Apsolutno se slazem, ima da prsti sa obje strane..5 setova u najavi..
Show me your donuts 0 0
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ko je babuka

Predikcija-3:2(7:5,4:6,7:6,3:6,6:4) Wawrinka
Rezultatska predikcija:3-1(6-7,7-6,6-4,6-2) za Nadala
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Možda ne bi bilo loše da ta dvojica igraju odmah finale!?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- Nail for Real
- Kontakt:
Lijep govor Rafe
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Valjalo bi

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
Rafa:
4 seta protiv Kyrgiosa
64 winnera i 27 neforsiranih gresaka
Starac i more:
5 setova protiv Milke
62 winnera i 82 neforsirane greske!!!!!
Sto bi Djuro rek'o: " Hjoj razlike, drasticne! "

4 seta protiv Kyrgiosa
64 winnera i 27 neforsiranih gresaka
Starac i more:
5 setova protiv Milke
62 winnera i 82 neforsirane greske!!!!!
Sto bi Djuro rek'o: " Hjoj razlike, drasticne! "
Joj hoće ga Thiem nalupat. Tanko je ovo bilo, plitak je previše onaj će ga bombardovat forhendima
Ševčo šta kažeš na rezultate danas i na W, isto sve, jel ti smrdi šta? Oba meča završila 63 36 76 76
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
šta je reko? prebacio sam program..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.