3 ipo sata zabave, to vazda može proć a i pres konferencija će sigurno biti interesantna
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
da šteta, samo 4 seta ali nema veze, na kraju bi otprilike onako kako je većina i očekivala
3 ipo sata zabave, to vazda može proć a i pres konferencija će sigurno biti interesantna
-
bosanskazvijer
- Nail for Real
- Kontakt:
Ocelavi Rafa, a ocelavismo i mi s njim.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nazalost je djokovic glavni favorit organski ga ne mogu.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Gust mec nema sta, kako je otislo na Rafinu moglo je i na Nickovu stranu.
Apsolutno se slazem, ima da prsti sa obje strane..5 setova u najavi..
Show me your donuts 0 0
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ko je babuka
Predikcija-3:2(7:5,4:6,7:6,3:6,6:4) Wawrinka
Rezultatska predikcija:3-1(6-7,7-6,6-4,6-2) za Nadala
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Možda ne bi bilo loše da ta dvojica igraju odmah finale!?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- Nail for Real
- Kontakt:
Lijep govor Rafe
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Valjalo bi
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
bosanskazvijer
Rafa:
4 seta protiv Kyrgiosa
64 winnera i 27 neforsiranih gresaka
Starac i more:
5 setova protiv Milke
62 winnera i 82 neforsirane greske!!!!!
Sto bi Djuro rek'o: " Hjoj razlike, drasticne! "

4 seta protiv Kyrgiosa
Starac i more:
5 setova protiv Milke
Joj hoće ga Thiem nalupat. Tanko je ovo bilo, plitak je previše onaj će ga bombardovat forhendima
Ševčo šta kažeš na rezultate danas i na W, isto sve, jel ti smrdi šta? Oba meča završila 63 36 76 76
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
šta je reko? prebacio sam program..
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma o Kobiju, sta je znacio za sport uopsteno i odao mu postovanje.
Drugaciji tenis ce Nadal igrati protiv Thiema.Ne moze se svaki teniser dobiti istim nacinom.Nick je igrac kojem cesto treba pustiti da sam rjesava poene jer nije u stanju udarati lopticu dovoljno jako i duboko duze vremena.
Bolji Rafa.. Razbit ce i starca i Novaka!!bosanskazvijer je napisao/la: ↑27 jan 2020, 13:01Rafa:
4 seta protiv Kyrgiosa
Starac i more:
5 setova protiv Milke
![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Je li Thiem napokon dovoljno zreo da pobjedi Rafu u nekom velikom mecu? Ocekivao sam otprilike ovakav nekakav mec sa Kyrgiosom ali nisam ocekivao ovoliku mentalnu nestabilnost, trebao i mogao je on ovo puno prije rijesiti, dva puta duplu igra na krucijalnim poenima, sreca mu je da je toliko bolji od pokretljive verzije Isnera pa nije na kraju kaznjen zbog toga. Svaki put je divan dan za tenis kada smece Kyrgios izgubi, limitirana oyebina i klaun.
Sevcet pokazao da je strucnjak broj jedan za tenis. Svaka cast za prognozu. 
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Kako ste se lijepo raspisali kad igra najbolji teniser svijeta, 10+ stranica, mozda bi se trebali izdrkavat sad s ovom pobjedom.
Ocekivano i ocekivano, nije mali smrdo ni trebao doci u cetvrti set u drugom prva BL i odma iskoristi sreckovic.
@Bodi razocarao si me maksimalno. Ti kao navijac pises da ce Thiem nalupat Rafkeca, ne ide brate dragi. Jos pogotovo jer mu Thiem na slemu nista ne moze i kad ga nije dobio onakvog na US nece ni sad. Jos frajer gubi 2 1 od nekog usranog Bolta
i jedva okrece na 3 2.
Nemoj te prognoze pisat vise svega ti.
Shevchet je doktor tenisa! Uvijek sam vjerovao u brata i branio ga ovdje kad niko nije.
Hejtercicima sta da kazem, mnogo se pratilo danas i nerviralo ali vam se nije ispunila zelja.
VAMOS
Ocekivano i ocekivano, nije mali smrdo ni trebao doci u cetvrti set u drugom prva BL i odma iskoristi sreckovic.
@Bodi razocarao si me maksimalno. Ti kao navijac pises da ce Thiem nalupat Rafkeca, ne ide brate dragi. Jos pogotovo jer mu Thiem na slemu nista ne moze i kad ga nije dobio onakvog na US nece ni sad. Jos frajer gubi 2 1 od nekog usranog Bolta
Nemoj te prognoze pisat vise svega ti.
Shevchet je doktor tenisa! Uvijek sam vjerovao u brata i branio ga ovdje kad niko nije.
Hejtercicima sta da kazem, mnogo se pratilo danas i nerviralo ali vam se nije ispunila zelja.
VAMOS
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.