Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Nail for Real
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Nail for Real » 27 jan 2020, 13:06

jestamaji je napisao/la:
27 jan 2020, 13:04
Nail for Real je napisao/la:
27 jan 2020, 13:00
Lijep govor Rafe :( .
šta je reko? prebacio sam program..
Ma o Kobiju, sta je znacio za sport uopsteno i odao mu postovanje.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 27 jan 2020, 13:08

Drugaciji tenis ce Nadal igrati protiv Thiema.Ne moze se svaki teniser dobiti istim nacinom.Nick je igrac kojem cesto treba pustiti da sam rjesava poene jer nije u stanju udarati lopticu dovoljno jako i duboko duze vremena.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 27 jan 2020, 13:10

bosanskazvijer je napisao/la:
27 jan 2020, 13:01
Rafa:
4 seta protiv Kyrgiosa

64 winnera i 27 neforsiranih gresaka

Starac i more:
5 setova protiv Milke

62 winnera i 82 neforsirane greske!!!!!

Sto bi Djuro rek'o: " Hjoj razlike, drasticne! "
😁🤣🐐🎾💪🇪🇸🐂
Bolji Rafa.. Razbit ce i starca i Novaka!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 jan 2020, 13:11

bodi123 je napisao/la:
27 jan 2020, 13:02
Nail for Real je napisao/la:
27 jan 2020, 12:55
Ocelavi Rafa, a ocelavismo i mi s njim.
Joj hoće ga Thiem nalupat. Tanko je ovo bilo, plitak je previše onaj će ga bombardovat forhendima
još samo thiem i ostade rafa no.1 :mrgreen:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 27 jan 2020, 13:12

Je li Thiem napokon dovoljno zreo da pobjedi Rafu u nekom velikom mecu? Ocekivao sam otprilike ovakav nekakav mec sa Kyrgiosom ali nisam ocekivao ovoliku mentalnu nestabilnost, trebao i mogao je on ovo puno prije rijesiti, dva puta duplu igra na krucijalnim poenima, sreca mu je da je toliko bolji od pokretljive verzije Isnera pa nije na kraju kaznjen zbog toga. Svaki put je divan dan za tenis kada smece Kyrgios izgubi, limitirana oyebina i klaun.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 27 jan 2020, 13:16

Sevcet pokazao da je strucnjak broj jedan za tenis. Svaka cast za prognozu. :salut:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 27 jan 2020, 13:22

Kako ste se lijepo raspisali kad igra najbolji teniser svijeta, 10+ stranica, mozda bi se trebali izdrkavat sad s ovom pobjedom. :kafa:
Ocekivano i ocekivano, nije mali smrdo ni trebao doci u cetvrti set u drugom prva BL i odma iskoristi sreckovic.

@Bodi razocarao si me maksimalno. Ti kao navijac pises da ce Thiem nalupat Rafkeca, ne ide brate dragi. Jos pogotovo jer mu Thiem na slemu nista ne moze i kad ga nije dobio onakvog na US nece ni sad. Jos frajer gubi 2 1 od nekog usranog Bolta :rol: i jedva okrece na 3 2.
Nemoj te prognoze pisat vise svega ti. :stop:

Shevchet je doktor tenisa! Uvijek sam vjerovao u brata i branio ga ovdje kad niko nije.

Hejtercicima sta da kazem, mnogo se pratilo danas i nerviralo ali vam se nije ispunila zelja. :kafa:

VAMOS :kralj:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 27 jan 2020, 13:24

JoeBleck je napisao/la:
27 jan 2020, 13:08
Drugaciji tenis ce Nadal igrati protiv Thiema.Ne moze se svaki teniser dobiti istim nacinom.Nick je igrac kojem cesto treba pustiti da sam rjesava poene jer nije u stanju udarati lopticu dovoljno jako i duboko duze vremena.
Svakako da će igrat drugačiji tenis, ofanzivniji s više rizika jer se drugačije Thiem ne moze pobjedit. Pitanje je, da li će to bit dovoljno za ovako dobrog Austrijanca? Ne djeluje mi Rafa ni fizički baš toliko spreman, i on je disao na škrge u ovoj završnici četvrtog seta. Skoro 4 sata, baš velika potrošnja već u četvrtom kolu.
japa je napisao/la:
27 jan 2020, 13:12
Je li Thiem napokon dovoljno zreo da pobjedi Rafu u nekom velikom mecu? Ocekivao sam otprilike ovakav nekakav mec sa Kyrgiosom ali nisam ocekivao ovoliku mentalnu nestabilnost, trebao i mogao je on ovo puno prije rijesiti, dva puta duplu igra na krucijalnim poenima, sreca mu je da je toliko bolji od pokretljive verzije Isnera pa nije na kraju kaznjen zbog toga. Svaki put je divan dan za tenis kada smece Kyrgios izgubi, limitirana oyebina i klaun.
Pravi ispit zrelosti je pred njim. RG mu se moze oprostiti jer je tamo Rafa nešto sasvim drugo, ali u srijedu će imat veliku šansu da ga na slemu klepi po prvi puta u karijeri.

Ne treba propustit meč ni pod razno, teško da će izostati spektakl, a vrlo moguće da ćemo gledati i triler u 5 setova.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Krofna
Kontakt:

Post Postao/la Krofna » 27 jan 2020, 13:26

japa je napisao/la:
27 jan 2020, 13:12
Ja kao navijaca Nadala mislim da jeste, ako cemo samo suditi po mecevima od danas. Ako zeli pobjedu Nadal ce morati nametnuti svoj ritam i sa varijacijama slajs i spin udaraca pokusati drzati Thiema daleko od komforne zone jer ako dozvoli Thiemu da se razmase sa forhendima i bekendima ne pise mu se dobro, ovo je sve pod uslovom da Thiem bude onaj pravi, ali kod njega se cesto znaju desiti oscilacije, tako da je svaki ishod pod velikim upitnikom.
Show me your donuts 0 0

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 27 jan 2020, 13:27

NadalRafa je napisao/la:
27 jan 2020, 13:22
Kako ste se lijepo raspisali kad igra najbolji teniser svijeta, 10+ stranica, mozda bi se trebali izdrkavat sad s ovom pobjedom. :kafa:
Ocekivano i ocekivano, nije mali smrdo ni trebao doci u cetvrti set u drugom prva BL i odma iskoristi sreckovic.

@Bodi razocarao si me maksimalno. Ti kao navijac pises da ce Thiem nalupat Rafkeca, ne ide brate dragi. Jos pogotovo jer mu Thiem na slemu nista ne moze i kad ga nije dobio onakvog na US nece ni sad. Jos frajer gubi 2 1 od nekog usranog Bolta :rol: i jedva okrece na 3 2.

Shevchet je doktor tenisa! Uvijek sam vjerovao u brata i branio ga ovdje kad niko nije.

Hejtercicima sta da kazem, mnogo se pratilo danas i nerviralo ali vam se nije ispunila zelja. :kafa:

sta je pickice,cim gurav mec odmah si se usutio,tamo na tabletama zavrsio :mrgreen: :kafa:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 27 jan 2020, 13:29

delinjo je napisao/la:
27 jan 2020, 13:27
NadalRafa je napisao/la:

sta je pickice,cim gurav mec odmah si se usutio,tamo na tabletama zavrsio :mrgreen: :kafa:
Iz nocne buraz jutros i nije mi palo na pamet da gledam mec. Budim se pocetak 4. seta jbg.. Znas da sam ja uvijek tu kad se igra mec :D I nije gutav mec bio, bolji je bio Rafaelo :)

Krofna
Kontakt:

Post Postao/la Krofna » 27 jan 2020, 13:29

NadalRafa je napisao/la:

Pa nisu navijaci Nadala zaludjeni kao navijaci Federera pa da im je prica da je njihov pulen uvijek apsolutni favorit protiv bilo koga i bilo gdje..Mec sa Thiemom ce biti ultra mega giga ispit za Nadala htio ti to priznati ili ne.
Show me your donuts 0 0

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 27 jan 2020, 13:30

NadalRafa je napisao/la:
27 jan 2020, 13:29
delinjo je napisao/la:
27 jan 2020, 13:27
NadalRafa je napisao/la:

Iz nocne buraz jutros i nije mi palo na pamet da gledam mec. Budim se pocetak 4. seta jbg.. Znas da sam ja uvijek tu kad se igra mec :D I nije gutav mec bio, bolji je bio Rafaelo :)
znas da se zezam,ma nije bio los osim par gemova krize ,ovaj to koristio ...ali je na mrezi bio fantastican danas ....ali onako fin mec bio :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 27 jan 2020, 13:34

@Krofna shvatam buraz sta zelis reci i upravu si, ali ja kao navijac Nadala ili bilo koga drugog nikad ne bih napisao da ce ga neko raznijet i slicno. Taman da znam da hoce ne bih to rekao. 3 1 za Rafaela opet. Thiem je malo jaci igrac od Kyrgiosa al opet psihicki nestabilan, sumnjam da ce moci iznijet 100% mec. Pogotovo ovdje nije napravio neki znacajniji rezultat, a protiv Rafe na GS se sasere.

@delinjo znam stari, morat cu pogledat highlightse da prosudim malo :D Uvijek je dobar na mrezi Rafa iako to ne ide uz njegov stil igre. Ali lijepo je ako je miksao igru. Ovdje vidim da ste lijepe stvari pisali, znaci bio je na visokom levelu. Fedal finale aBd :)

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 27 jan 2020, 13:36

Krofna je napisao/la:
27 jan 2020, 13:29
NadalRafa je napisao/la:

Pa nisu navijaci Nadala zaludjeni kao navijaci Federera pa da im je prica da je njihov pulen uvijek apsolutni favorit protiv bilo koga i bilo gdje..Mec sa Thiemom ce biti ultra mega giga ispit za Nadala htio ti to priznati ili ne.
Objektivnost samo, pa će i razočaranje lakše past.

Za Nika sam bio siguran da meč dobit ne moze jer je nesposoban, isto tako sam poprilično siguran da Thiem moze ukoliko odigra onako kako zna jer je do sada na turniru pokazao strašne napadačke sposobnosti.

To da mu Thiem na slemu ne moze ništa nije tačno. Odigrali su jedan meč na tvrdoj podlozi koji je otišo u TB petog seta i faktički bio na jednu lopticu. A ovaj sadašnji Thiem je iskusniji, bolji i ulazi s kudikamo više samopouzdanja.

Ono što sam siguran je to da će Rafi trebat najbolji nivo od početka turnira za pobjedu, a u meč ulazi poslije 4 sata današnjeg rudarenja... vidjet ćemo sve.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 27 jan 2020, 13:39

Gdje je Bodi strucnjak za vremenske uslove :mrgreen: Gledam u cetvrtak i petak ce u Melbourneu bit dosta vece temperature s tim sto ce procenat vlage u ovim vecernjim terminima polufinala bit dosta manji nego ovih dana.Sta mislis bil se uslovi mogli malko ubrzat za polufinale i finale ? :mrgreen: U nedjelju jos neka kisa ,moglo bi se igrat i pod krovom :D

Krofna
Kontakt:

Post Postao/la Krofna » 27 jan 2020, 13:43

Kako je samo zrijeb bio maceha za Nadala to je nevjerovatno a uz to si prvi nosioc..Put do eventualne titule preko Kyrgiosa/Thiema/Zvereva-Wawrinke i Djokovica bi vjerovatno bio najtezi put do GS titule nekog tenisera iz novije historije.
Zadnja izmjena: Krofna, dana/u 27 jan 2020, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
Show me your donuts 0 0

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 27 jan 2020, 13:44

Wawas ako dobije zvereva ide na 9.mjesto ATP @bodi :kafa:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Krofna
Kontakt:

Post Postao/la Krofna » 27 jan 2020, 13:45

BosniaBoston je napisao/la:
27 jan 2020, 13:44
Zverev ako bude na danasnjem nivou Wawrinka ce skupljati gemove..
Show me your donuts 0 0

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 27 jan 2020, 13:46

Krofna je napisao/la:
27 jan 2020, 13:45
BosniaBoston je napisao/la:
27 jan 2020, 13:44
Zverev ako bude na danasnjem nivou Wawrinka ce skupljati gemove..
Tako ste govorili i za Medu...
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.