FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

robertkosar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la robertkosar » 28 jan 2020, 08:07

fera je napisao/la:
27 jan 2020, 19:58
robertkosar je napisao/la:
27 jan 2020, 18:37
Sta je ovo niko ne pise o tekmi?? Da smo danas zijanili ili igrali nerjeseno ovdje bi bila salva zestokih kritika od pojedinih kriticara posto smo bili bolji od Rudara sada se naslo palamudit o bekovima kako koji fali. Daj ljudi napisite koje danas bio dobar ko je bio los manite price o bekovima ima Hadzo nek razbija glavu o tome i zato je placen :kafa:
Kako te nije stid biti takav licemjer?

Ti koji pises kako nisi slavio duplu, koji tvrdi da su bar 2 titule sarajeva kupljene i koji je donedavno srao nakon svake utakmice nasao ko fol nekog prozivati.

Kad to uradi nobel svaka cast covjek nije nikad jedva cekao da sarajevo kiksa da bi mogao pljuvati dok ti i tebi slicni treba da se poklopite ušima.

Izvini zbog tvojih godina sto ovo pisem ali stvarno pretjerujes vise. Postujem tvoje poznavanje historije sarajeva i volio bi da si malo normalniji da se moze o bar o tome sa tobom pricati.
Izvini jos jednom al ovo sam morao napisati.
Pozz druze
Titule nisu kupljene nego klubovi premirani jer je nadristrucnjak izgubio skoro svu bodovnu prednost, Nisam rekao barenm dvije titule nego titule koje je ovaj strucnjak ufol osvojio. Ako se sjecas Rahm Cele i vladovica is selje sve ce ti biti jasno.
Citaj moje postove kad je osvojena titula sta sam pisao, Nisam slavio usrefovu titulu slavio sam titulu FK Sarajevo naravno sa upravom i igracima na celu. Nisam licimjer samo sam principijelan u mnogim stvarima. Hvala na postu i puno pozzzdrava od navijaca koji ove god slavi 50 godina navijanja za FK Sarajevo. A ovi balavci sto mi psuju i prijete na PP mogu dadodju na istok i da me povuku dobrro za dobrivoja :mrgreen: :bih:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 28 jan 2020, 08:11

:crazy: :shh: Majka rodi i kaje se citav zivot.
Zadnja izmjena: Kamuflazn, dana/u 28 jan 2020, 08:53, ukupno mijenjano 1 put.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 28 jan 2020, 08:37

Tačno čovjek nije normalan.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 28 jan 2020, 08:38

Ljudi, on je policajac, ne cudite se.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 jan 2020, 08:46

Dezurna ekipa za odbranu bivseg trenera nikad ne spava :kafa:

Ne znam sto ga uopste spominjete, kad ga niko i ne trazi da bude trener zasto mi opet o njemu?
Kako je on otisao, mi prodisali. Ev idemo na pripreme, a plate ne kasne, ne kasne pripreme... Vratio se Jela, ostao Handza... Pidro prodisao... Cruz proigrao... Velkoski poceo zabijati... Nema povreda... Pobjedili Kakanj po onoj magli, usput recite ivicnjaku da moze kuci, jadan prespavao na tribini... itd...

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 28 jan 2020, 09:20

Ja evo dezuram da vidim ko ide u avion i imal magle hocel moci uzlecet. Vala da se hoce i lazicem vise rijesit popeo mi se na po kurca..

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 jan 2020, 09:42

Jutrosnji od pola 7 za zagreb nije poletio

Ovaj nas od 11:40, bi trebao....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 28 jan 2020, 09:46

28 jan 2020, 08:07
fera je napisao/la:
Sta je ovo niko ne pise o tekmi?? Da smo danas zijanili ili igrali nerjeseno ovdje bi bila salva zestokih kritika od pojedinih kriticara posto smo bili bolji od Rudara sada se naslo palamudit o bekovima kako koji fali. Daj ljudi napisite koje danas bio dobar ko je bio los manite price o bekovima ima Hadzo nek razbija glavu o tome i zato je placen :kafa:

Ti koji pises kako nisi slavio duplu, koji tvrdi da su bar 2 titule sarajeva kupljene i koji je donedavno srao nakon svake utakmice nasao ko fol nekog prozivati.

Kad to uradi nobel svaka cast covjek nije nikad jedva cekao da sarajevo kiksa da bi mogao pljuvati dok ti i tebi slicni treba da se poklopite ušima.

Izvini zbog tvojih godina sto ovo pisem ali stvarno pretjerujes vise. Postujem tvoje poznavanje historije sarajeva i volio bi da si malo normalniji da se moze o bar o tome sa tobom pricati.
Pozz druze
Titule nisu kupljene nego klubovi premirani jer je nadristrucnjak izgubio skoro svu bodovnu prednost
Joj šuti, 10. marta, kod +11 smo već počeli sa slavljem, a onda mjesec i pol kasnije, zahvaljujuči promašenom penalu Čurjurića u 95 min. protiv Mladosti, prednost se nije istopila, na samo +2.U međuvremenu, Vladanova odbrana zicera u 96 min. na Koševu protiv Zrinjskog, sačuvala nam je bolji međusobni od njih.

Sanchezhz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchezhz » 28 jan 2020, 09:51

28 jan 2020, 08:07
fera je napisao/la:

Pozz druze
Titule nisu kupljene nego klubovi premirani jer je nadristrucnjak izgubio skoro svu bodovnu prednost, Nisam rekao barenm dvije titule nego titule koje je ovaj strucnjak ufol osvojio. Ako se sjecas Rahm Cele i vladovica is selje sve ce ti biti jasno.
Citaj moje postove kad je osvojena titula sta sam pisao, Nisam slavio usrefovu titulu slavio sam titulu FK Sarajevo naravno sa upravom i igracima na celu. Nisam licimjer samo sam principijelan u mnogim stvarima. Hvala na postu i puno pozzzdrava od navijaca koji ove god slavi 50 godina navijanja za FK Sarajevo. A ovi balavci sto mi psuju i prijete na PP mogu dadodju na istok i da me povuku dobrro za dobrivoja :mrgreen: :bih:
Lijep rijecnik nema sta,znaci ima veze i cija je titula? Ocigledno je da imas nesto licno protiv bivseg neki licni problem,dok ni titulu od kluba koji volis ne slavis zbog njega.🤔 Klubovi se premiraju zadnjih 25 god.

Sanchezhz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchezhz » 28 jan 2020, 09:55

Zip je napisao/la:
28 jan 2020, 08:46

Ne znam sto ga uopste spominjete, kad ga niko i ne trazi da bude trener zasto mi opet o njemu?
Kako je on otisao, mi prodisali. Ev idemo na pripreme, a plate ne kasne, ne kasne pripreme... Vratio se Jela, ostao Handza... Pidro prodisao... Cruz proigrao... Velkoski poceo zabijati... Nema povreda... Pobjedili Kakanj po onoj magli, usput recite ivicnjaku da moze kuci, jadan prespavao na tribini... itd...
A nije ti dobro kad smo derali siroki u gostima,poslije koliko gidina?Zrinjski u Mostaru ,Zelju na Sugavici to nije valjalo?

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 jan 2020, 09:59

Sanchezhz je napisao/la:
28 jan 2020, 09:55
Zip je napisao/la:
28 jan 2020, 08:46

A nije ti dobro kad smo derali siroki u gostima,poslije koliko gidina?Zrinjski u Mostaru ,Zelju na Sugavici to nije valjalo?
Cek, ja napisem da se ljudi vracaju jer je otisao bivsi trener, ti meni govorio o nekim pobjedama, taboze kao da mi je bilo mrsko gledati i biti ucesnik u istim?
Gdje sam ja osporio te pobjede? Nisam, niti cu... Jer su to pobjede FKSarajevo.

Sanchezhz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchezhz » 28 jan 2020, 10:06

Po cemu smo prodisali,ako smo derali sve,pripreme kasnile zbog trenera?

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 28 jan 2020, 10:08

Sanchezhz je napisao/la:
28 jan 2020, 10:06
Koliko uzimaš po postu?

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 jan 2020, 10:08

Kako nismo prodisali, na skrge disali od 60 minute...
Ne znam da li smo od rata na ovamo vise puta ispustili vodstvo u jednoj polusezoni nego ove...

Sanchezhz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchezhz » 28 jan 2020, 10:08

alacious je napisao/la:
28 jan 2020, 10:08
Sanchezhz je napisao/la:
Koliko uzimaš po postu?
Sto?mislis da je vise od tebe?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 jan 2020, 10:11

Uprava je dovela Vinka da budemo bolji.sve je jasno ovu i iducu sezonu ocekujemo dva trofeja to bi bio nastavak ovog sto je Husref postigao. Sve drugo je loše i korak nazad.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 28 jan 2020, 10:13

Sanchezhz je napisao/la:
alacious je napisao/la:
Sanchezhz je napisao/la:
Koliko uzimaš po postu?
Pa ja, rek'o da ne trošim vrijeme bezveze na pogrešnom poslu, da pređem u tim koji više plaća

Sanchezhz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchezhz » 28 jan 2020, 10:14

Zip je napisao/la:
Kako nismo prodisali, na skrge disali od 60 minute...
Ne znam da li smo od rata na ovamo vise puta ispustili vodstvo u jednoj polusezoni nego ove...
Ne kazem da nije covjek strucnjak to stoji,al i drugi klubovi uzimali titule bez jeleskovica.

Sanchezhz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchezhz » 28 jan 2020, 10:15

alacious je napisao/la:
28 jan 2020, 10:13
Sanchezhz je napisao/la:
alacious je napisao/la:

Koliko uzimaš po postu?
Pa ja, rek'o da ne trošim vrijeme bezveze na pogrešnom poslu, da pređem u tim koji više plaća
Onda se javi Rumenom,on ih je nafatao,pun ih forum.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 28 jan 2020, 10:17

Sanchezhz je napisao/la:
28 jan 2020, 10:15
Onda se javi Rumenom,on ih je nafatao,pun ih forum.
Čisto sumnjam, vidi se ko je tvoj šef i ko te plaća

nemoj bit pi*ka, reci raji koliko zarađuješ, loša je situacija u društvu, pusti da još neko digne koju kintu braneći "legendu"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, Ado_77, Amidzaa, Beli98, boki86, Fort, Haksss, Kyle88, OsmanhodzicBuco, Sinfoc1986, Venom i 96 gostiju.