Pozz druzefera je napisao/la: ↑27 jan 2020, 19:58Kako te nije stid biti takav licemjer?robertkosar je napisao/la: ↑27 jan 2020, 18:37Sta je ovo niko ne pise o tekmi?? Da smo danas zijanili ili igrali nerjeseno ovdje bi bila salva zestokih kritika od pojedinih kriticara posto smo bili bolji od Rudara sada se naslo palamudit o bekovima kako koji fali. Daj ljudi napisite koje danas bio dobar ko je bio los manite price o bekovima ima Hadzo nek razbija glavu o tome i zato je placen![]()
Ti koji pises kako nisi slavio duplu, koji tvrdi da su bar 2 titule sarajeva kupljene i koji je donedavno srao nakon svake utakmice nasao ko fol nekog prozivati.
Kad to uradi nobel svaka cast covjek nije nikad jedva cekao da sarajevo kiksa da bi mogao pljuvati dok ti i tebi slicni treba da se poklopite ušima.
Izvini zbog tvojih godina sto ovo pisem ali stvarno pretjerujes vise. Postujem tvoje poznavanje historije sarajeva i volio bi da si malo normalniji da se moze o bar o tome sa tobom pricati.
Izvini jos jednom al ovo sam morao napisati.
Titule nisu kupljene nego klubovi premirani jer je nadristrucnjak izgubio skoro svu bodovnu prednost, Nisam rekao barenm dvije titule nego titule koje je ovaj strucnjak ufol osvojio. Ako se sjecas Rahm Cele i vladovica is selje sve ce ti biti jasno.
Citaj moje postove kad je osvojena titula sta sam pisao, Nisam slavio usrefovu titulu slavio sam titulu FK Sarajevo naravno sa upravom i igracima na celu. Nisam licimjer samo sam principijelan u mnogim stvarima. Hvala na postu i puno pozzzdrava od navijaca koji ove god slavi 50 godina navijanja za FK Sarajevo. A ovi balavci sto mi psuju i prijete na PP mogu dadodju na istok i da me povuku dobrro za dobrivoja