FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bolje ti je kuci k drkat neg radit za 3 stoje
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma brate,onih 2 ipo milje ludaka(ukljucujuci i mene) ce doci na stadion bilo da je na kosevu ili na butmiru..MortemHz je napisao/la: ↑28 jan 2020, 22:05Ma znam da je bolje imati nego nemati ali ja baš ne bi volio da napravimo stadion na tom mjestu iz više razloga.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jan 2020, 22:03Htio sam ja ovdje napisati plan oko stadiona,ali necu da ispadne suplja..Bio se Nam bas nalozio da pravi stadion,ali usporio je jer zna da je to velika investicija,ali prilicno sam siguran da cemo praviti stadion..
Ako procitate intervju Nama,shvatit ce te da je indirektno rekao da bi volio na Butmiru stadion napraviti
Ako bi se uradio top stadion oko 20k kategorije 4 sa ogromnim parkingom,fan shopom ne bi nikome smetalo sto smo u Butmiru..Pardon,opet bi se naslo barem 1000 ljudi da pljuju upravu jer su napravili stadion na butmiru i udaljiji sarajevo od Koseva

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pa prvi bi ti pljuvao nas ogorceni moderator, jer kako ce to fks igrat izvan opcine centar. Doticni ne podnosi sve sto nije opcina centar, i sto nije bijele rase.
1946~
Breza padala vise puta od zeljeznicke u StaljingraduInijesta je napisao/la: ↑28 jan 2020, 19:07Prico je Ibro da je tebi skoro pao trans Hz breza, susio ga na striku kaze neki momak pise na forumu ko skoroalen![]()
7 1 2 1 0
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma znam, ne propuštam ni ja utakmice gdje god da se igraju ali bolje je da napravimo stadion na ''atraktivnijoj'' lokaciji, moje mišljenje je da bi bila velika greška da se napravi tu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Moja zelja je da sruse kosevo ili da ga cijelog rekonstruisu,ali samo ako ce biti 100% u vlasnistvu FKS
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pa i Butmir je atraktivna lokacija, tu su Rimske iskopine, Iliri bili, znaci od historijskog znacaja mjesto! Plus aerodrom, planine, tereni, sve ti blizu.
Zadnja izmjena: ThrillerHz, dana/u 28 jan 2020, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
1946~
Ja bi dolazio i da na marsu prave stadion.
Jel volim Sarajevo vise od sebe.
Sarajevo mi je sve.
Jel volim Sarajevo vise od sebe.
Sarajevo mi je sve.

Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
Za navijače iz drugih gradova Butmir je utopija naspram Koševa. Autoputem pravo do stadiona, a ne ovako, kreneš 2 sata ranije radi yebene gužve u Vogošći.ThrillerHz je napisao/la: ↑28 jan 2020, 22:20Pa i Butmir je atraktivna lokacija, tu su Rimske iskopine, Iliri bili, znaci od historijskog znacaja mjesto! Plus aerodrom, planine, tereni, sve ti blizu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Svakako ako budu pravili stadion u butmiru da ce se praviti nova cesta..
Otom potom
Otom potom
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravo to samo što je i dosta skuplja opcija. Otoka je recimo jako dobra lokacija ali nas čitava historija veže za Koševo i lično bi volio tu da napravimo moderan stadion. Sjećaš se da je onaj SDA bot rekao kako bi on dao stadion za džaba ako se napravi najmoderniji stadion u regiji ili tako nešto. Ne ide to tako ali uz pritisak javnosti se svašta može uraditi, vjeruj mi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jan 2020, 22:19Moja zelja je da sruse kosevo ili da ga cijelog rekonstruisu,ali samo ako ce biti 100% u vlasnistvu FKS
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pa ko i napravi od Koseva najmoderniji stadion u regiji, ne samo da ga treba dobit dzaba, vec treba i Nobelovu nagradu dobit!
1946~
Ilidža nije Sarajevo i tu se po meni sva priča oko Butmira završava.skoroalen je napisao/la: ↑28 jan 2020, 22:25Za navijače iz drugih gradova Butmir je utopija naspram Koševa. Autoputem pravo do stadiona, a ne ovako, kreneš 2 sata ranije radi yebene gužve u Vogošći.ThrillerHz je napisao/la: ↑28 jan 2020, 22:20Pa i Butmir je atraktivna lokacija, tu su Rimske iskopine, Iliri bili, znaci od historijskog znacaja mjesto! Plus aerodrom, planine, tereni, sve ti blizu.
7 1 2 1 0
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma otoka je meni licno losa,usred tekme cujes hodzu,a na sve to tu nema mjesta za veliki stadion..Parkinga nemas ni blizu koliko trebasMortemHz je napisao/la: ↑28 jan 2020, 22:27Upravo to samo što je i dosta skuplja opcija. Otoka je recimo jako dobra lokacija ali nas čitava historija veže za Koševo i lično bi volio tu da napravimo moderan stadion. Sjećaš se da je onaj SDA bot rekao kako bi on dao stadion za džaba ako se napravi najmoderniji stadion u regiji ili tako nešto. Ne ide to tako ali uz pritisak javnosti se svašta može uraditi, vjeruj mi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jan 2020, 22:19Moja zelja je da sruse kosevo ili da ga cijelog rekonstruisu,ali samo ako ce biti 100% u vlasnistvu FKS
Ma kakav Ajnadzi* ,picka govori kako cemo izgraditi stadion zajedno,a nedavno odbio prijedlog za rekonstrukciju koseva ukljucujuci i ostale objekte
Radije bih pristao na vlastiti stadion u Podlugovima nego na rentani na vrh Alte. Naravno, po mom mišljenju.stb je napisao/la: ↑28 jan 2020, 22:30Ilidža nije Sarajevo i tu se po meni sva priča oko Butmira završava.skoroalen je napisao/la: ↑28 jan 2020, 22:25Za navijače iz drugih gradova Butmir je utopija naspram Koševa. Autoputem pravo do stadiona, a ne ovako, kreneš 2 sata ranije radi yebene gužve u Vogošći.ThrillerHz je napisao/la: ↑28 jan 2020, 22:20Pa i Butmir je atraktivna lokacija, tu su Rimske iskopine, Iliri bili, znaci od historijskog znacaja mjesto! Plus aerodrom, planine, tereni, sve ti blizu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sjoo kriterija, nemoj da je blizu stadiona džamija, a šta je na Koševu iza istoka? Dupli aršini su po ovom pitanju. Grbavica je sadaka Arena jer se ulaže općinski novac, a Koševo bismo da obnovi država, prepiše stadion na nas iako je vlasnik kluba privatnik, tj. upravljačkih prava.
Ja ne mogu da vjerujem da je nekome ideja stadiona u Butmiru opcija, još pričamo o nekim iskoraci ma. Pa ljudi odbijaju poslove kojima se skrbe o porodici ako mora ići sa dva prijevozna sredstva, a da ti neko ide na utakmice u Butmir, a Koševo prazno iako te trola izbaci za marki i po pred tribinu...
Ja ne mogu da vjerujem da je nekome ideja stadiona u Butmiru opcija, još pričamo o nekim iskoraci ma. Pa ljudi odbijaju poslove kojima se skrbe o porodici ako mora ići sa dva prijevozna sredstva, a da ti neko ide na utakmice u Butmir, a Koševo prazno iako te trola izbaci za marki i po pred tribinu...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Nakon svega, mnogi se Kosevu nadaju.
Pogledajte iz 2013 godine sta je pricao Ajndzic sa Kusturicom i Selimovicem, istu pricu kao i danas.. al opet, nada se bosnjo da ce Kosevo biti najmoderniji stadion na Balkanu
Pogledajte iz 2013 godine sta je pricao Ajndzic sa Kusturicom i Selimovicem, istu pricu kao i danas.. al opet, nada se bosnjo da ce Kosevo biti najmoderniji stadion na Balkanu

- feniksptica
- Kontakt:
U svako doba dana bez obzira na stanje u klubu, najgore il najgore uvijek vas se moze podgrijat pricom o stadionu.
Tajno oruzje svake uprave. Stadion treba gradit gdje je najeftnije za klub i najbolje za navijace. Sredina toga. Procitajte koliko su se fanovi Atl Madrida bunili oko novog stadion ( pa je ipak izgradjen ). Stadion Arsenala u centru tog dijela grada i nema sezone da se neka utakmca ne pomjeri radi guzve jer navijaci ne mogu stic. Alianz arena izlovana hajmo rec ..AL svi su stadioni puno. U nas gdje god se sagradi nece bit vise od 3 4 hiljade ljudi prosjek i to je jedina istina.
Tajno oruzje svake uprave. Stadion treba gradit gdje je najeftnije za klub i najbolje za navijace. Sredina toga. Procitajte koliko su se fanovi Atl Madrida bunili oko novog stadion ( pa je ipak izgradjen ). Stadion Arsenala u centru tog dijela grada i nema sezone da se neka utakmca ne pomjeri radi guzve jer navijaci ne mogu stic. Alianz arena izlovana hajmo rec ..AL svi su stadioni puno. U nas gdje god se sagradi nece bit vise od 3 4 hiljade ljudi prosjek i to je jedina istina.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U ovom slučaju ti ispadaš taj famozni ''bošnjo'' jer si ti jedina osoba koja je napisala to.
Ne vjerujem da se iko nada da će Koševo biti najmoderniji stadion na Balkanu ali da se može napraviti solidan stadion sa 4 zvjezdice - može.
Mjenjaju plocu kako im se naredisimidobar je napisao/la: ↑28 jan 2020, 18:09Imas izgovor za sve, sta da ti kazem..![]()
Mogli su i sa KK Bosnom odigrat prijateljsku, isti im ku*ac..
U jednom momentu imamo milione u drugom se borimo sa treceligasima iz straha da nas neki "normalan" klub ne osramoti..
Sampionski... hrabro..![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, dlakavijazavac, Hajdeee, rimljanin90, Rule_hz i 42 gosta.