Ne znam, servis ga je odlično služio u prva dva seta, imao je mnogo laganih poena. Rafa je u trećem krenuo dosta agresivnije, nije se Thiem mnogo pitao.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Nail for Real
- Kontakt:
Potcjenjujete spremnost Rafe da salje banane na pola terena...ne bi me iznenadilo da ga oduva Thiem u cetvrtom.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Previše se oslanja na udarce i ove winnere, ako to ne ide nema plan B, ograničen kao i većina next gen tenisera, teniski IQ je debelo ispod Nadalovog
Pa realan sam ja. Ti ako mislis da Nadal u ovim godinama sad moze drzat nivo kroz citave meceve kao sto je radio u prethodnim godinama onda ces se neugodno iznenadit isto kao mi Fedovci sa Federerom.bosanskazvijer je napisao/la: ↑29 jan 2020, 12:51Da si malo realniji, trebao si prvo napisati, da je Rafa bio pravi kad je imao break viska u oba seta, sad bi Domi checkirao kartu za Bec uz poraz od
3-0...![]()
S godinama osim sto fizicki oslabis i koncentracija ode u kuratz pa je tako Nadal vjerovatno u tim trenutcima lezao na nekoj plazi na Mallorci
a nije vala ni plaho inteligentan ovaj Thiem ...Mada nikako ne mogu da shvatim Rafu,kada udje previse defanzivno u mec,ceka servis 5 metara iza,vraca loptice na pola terena,i tek kad vrag odnese salu postane agresivniji,i ta agresivna igra mu donese set.Pa igraj cijeli mec tako covjece..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
bosanskazvijer
Qrvetina teska, kakva glupaca...
Ma dobro, osvaja Thiem poene na prvi servis al ga ne ubacuje nesto specijalno ni u jednom setu. Sve je to oko 50%.Kazem mozda je trebao odmah na pocetku seta poslije tie breaka navalit na Nadala, al izgleda da je tb psihicki vise ujebo Thiema nego Nadala
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Thiem igra ubjedljivo najljepsi tenis na touru. Milina ga za gledati 
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
bosanskazvijer
U kojim godinama?!darker10 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 12:55Pa realan sam ja. Ti ako mislis da Nadal u ovim godinama sad moze drzat nivo kroz citave meceve kao sto je radio u prethodnim godinama onda ces se neugodno iznenadit isto kao mi Fedovci sa Federerom.bosanskazvijer je napisao/la: ↑29 jan 2020, 12:51Da si malo realniji, trebao si prvo napisati, da je Rafa bio pravi kad je imao break viska u oba seta, sad bi Domi checkirao kartu za Bec uz poraz od
3-0...![]()
S godinama osim sto fizicki oslabis i koncentracija ode u kuratz pa je tako Nadal vjerovatno u tim trenutcima lezao na nekoj plazi na Mallorci![]()
Izgleda si ti moj Darkercicu prespavao proslu godinu, slab je nivo Rafa drzao cijelu 2019 godinu.
Doduse, u pravu si za Federera.
Pa gdje sam prespavao. Evo zar ga zamal Medo nije okrenuo na USO? Na WTF igra pola meca katastrofa pa okrene Medu sa 1-5 i tako dosta meceva prosle godine.
A uostalom Thiem malko Nadalu radi ono sto on godinama radi narodu. Natjera ga da udari udarac vise pa kakav god. Nije cudo sto nekad pogrijesi.
A uostalom Thiem malko Nadalu radi ono sto on godinama radi narodu. Natjera ga da udari udarac vise pa kakav god. Nije cudo sto nekad pogrijesi.
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 29 jan 2020, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
ma kad vidim ovo da vrati na pola terena lopticu...i mene iznervira dokle je doslo 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
bosanskazvijer
Kratak rezime meca:
Imas 5-3 i set loptu, zijanis 6-7.
Imas break viska u drugom setu zijanis 6-7.
Imas 15-40 da prelomis mec, ne uzmes break i odmah sljedeci izgubis servis.
Nije kaze do Nadala?!
Jok do mog oca je...

Nije kaze do Nadala?!
Jok do mog oca je...
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 29 jan 2020, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nema energije, spor je
**** je igrat s ovim konjem jer ga ne možeš fizički slomit nego baš suprotno
Rafa je navikao fizički lomit ovakve mečeve, ovaj udara jače, više stiže... prva 2 seta su ključ bila, morao je uzeti barem jedan
**** je igrat s ovim konjem jer ga ne možeš fizički slomit nego baš suprotno
Rafa je navikao fizički lomit ovakve mečeve, ovaj udara jače, više stiže... prva 2 seta su ključ bila, morao je uzeti barem jedan
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
u babukinom stilubosanskazvijer je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:03Kratak rezime meca:
Nije kaze do Nadala?!![]()
Jok do mog oca je...![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Shevcete pa zar se nisi kladio protiv Nadala ?
Win-win situacija, bravo Shevco !!!
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
bosanskazvijer
Jel treba i dokaz?bombaysaphire je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:05Shevcete pa zar se nisi kladio protiv Nadala ?
Kakva win-win?
Na onom 1100 cistih, na Thiemu 400 cistih + Rafa ispada, pa eto vidi...
Daleko od win-win.
Pa da do Nadala je, to sto Dominik trci stize udara, to nema veze i to je do Nadala
I do njega je, al nije samo do njega j3bo ga ti. Treba nekad dat kredita i protivnikubosanskazvijer je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:03Kratak rezime meca:
Nije kaze do Nadala?!![]()
Jok do mog oca je...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.