Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Zagrijale se stare kosti. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Da je bio ovako agresivan od početka, sad bi već bili u svlačionici.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa nije Thiem siguran u sebe, Rafa igra jedan od lošijih mečeva na ovom AO, a Thiem opet ne može da ga slomi jer nije siguran u svoju igru koliko god blesavo zvučalo, imao je sreće da je Rafa griješio ko lud tie breakove, jer da nije, davno bi ovo bilo gotovo
-
bosanskazvijer
Kaze Bodi dobar je Thiem...
Dobar jasta je, Rafa u njegovim godinama imao 13 GS, on ima krompirusu u "Bosni" sa pavlakom + Colu Zero sugar .

Dobar jasta je, Rafa u njegovim godinama imao 13 GS, on ima krompirusu u "Bosni" sa pavlakom + Colu Zero sugar .
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 29 jan 2020, 12:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Ovi ce igrat haman 5 sati
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Ma Domi je budalica. Msm mozda i dobije ovo na kraju, al u trecem setu je trebo dat sve sto ima i zavrsit mec. Tad bi imo sanse i za dalje. Ovako sad ko god da ovo dobije tesko da ce imat snage za nastavak turnira.Pogotovo zato sto ce ic na svjezeg Zverega i vjv Nolu ako ga Federer ne razvuce malo bar.
-
bosanskazvijer
Da si malo realniji, trebao si prvo napisati, da je Rafa bio pravi kad je imao break viska u oba seta, sad bi Domi checkirao kartu za Bec uz poraz od
3-0...
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 29 jan 2020, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam, servis ga je odlično služio u prva dva seta, imao je mnogo laganih poena. Rafa je u trećem krenuo dosta agresivnije, nije se Thiem mnogo pitao.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Nail for Real
- Kontakt:
Potcjenjujete spremnost Rafe da salje banane na pola terena...ne bi me iznenadilo da ga oduva Thiem u cetvrtom.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Previše se oslanja na udarce i ove winnere, ako to ne ide nema plan B, ograničen kao i većina next gen tenisera, teniski IQ je debelo ispod Nadalovog
Pa realan sam ja. Ti ako mislis da Nadal u ovim godinama sad moze drzat nivo kroz citave meceve kao sto je radio u prethodnim godinama onda ces se neugodno iznenadit isto kao mi Fedovci sa Federerom.bosanskazvijer je napisao/la: ↑29 jan 2020, 12:51Da si malo realniji, trebao si prvo napisati, da je Rafa bio pravi kad je imao break viska u oba seta, sad bi Domi checkirao kartu za Bec uz poraz od
3-0...![]()
S godinama osim sto fizicki oslabis i koncentracija ode u kuratz pa je tako Nadal vjerovatno u tim trenutcima lezao na nekoj plazi na Mallorci
a nije vala ni plaho inteligentan ovaj Thiem ...Mada nikako ne mogu da shvatim Rafu,kada udje previse defanzivno u mec,ceka servis 5 metara iza,vraca loptice na pola terena,i tek kad vrag odnese salu postane agresivniji,i ta agresivna igra mu donese set.Pa igraj cijeli mec tako covjece..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
bosanskazvijer
Qrvetina teska, kakva glupaca...
Ma dobro, osvaja Thiem poene na prvi servis al ga ne ubacuje nesto specijalno ni u jednom setu. Sve je to oko 50%.Kazem mozda je trebao odmah na pocetku seta poslije tie breaka navalit na Nadala, al izgleda da je tb psihicki vise ujebo Thiema nego Nadala
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Thiem igra ubjedljivo najljepsi tenis na touru. Milina ga za gledati 
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Šta bi onda bilo da ga je izgubio.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
bosanskazvijer
U kojim godinama?!darker10 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 12:55Pa realan sam ja. Ti ako mislis da Nadal u ovim godinama sad moze drzat nivo kroz citave meceve kao sto je radio u prethodnim godinama onda ces se neugodno iznenadit isto kao mi Fedovci sa Federerom.bosanskazvijer je napisao/la: ↑29 jan 2020, 12:51Da si malo realniji, trebao si prvo napisati, da je Rafa bio pravi kad je imao break viska u oba seta, sad bi Domi checkirao kartu za Bec uz poraz od
3-0...![]()
S godinama osim sto fizicki oslabis i koncentracija ode u kuratz pa je tako Nadal vjerovatno u tim trenutcima lezao na nekoj plazi na Mallorci![]()
Izgleda si ti moj Darkercicu prespavao proslu godinu, slab je nivo Rafa drzao cijelu 2019 godinu.
Doduse, u pravu si za Federera.
Pa gdje sam prespavao. Evo zar ga zamal Medo nije okrenuo na USO? Na WTF igra pola meca katastrofa pa okrene Medu sa 1-5 i tako dosta meceva prosle godine.
A uostalom Thiem malko Nadalu radi ono sto on godinama radi narodu. Natjera ga da udari udarac vise pa kakav god. Nije cudo sto nekad pogrijesi.
A uostalom Thiem malko Nadalu radi ono sto on godinama radi narodu. Natjera ga da udari udarac vise pa kakav god. Nije cudo sto nekad pogrijesi.
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 29 jan 2020, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
ma kad vidim ovo da vrati na pola terena lopticu...i mene iznervira dokle je doslo 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.