FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nekoliko postova vec pisem da ljudi ovdje kace nevjerovatne gluposti...
E cuj Jeleskovic ima ugovor sa nama i u njemu je garant klauzula da mu odobravamo da priprema i prosjake i olimpčik...
Ovakve stvari prevazilaze one nebuloze da eto Stanojevic nece da potpise jer su ovi nasi izgatali da nece biti kao sto je bio i ne može povecanje od 500 eura za platu...
Ne znam zasto se ovakve stvari plasiraju jer ne donose nista dobro ...
E cuj Jeleskovic ima ugovor sa nama i u njemu je garant klauzula da mu odobravamo da priprema i prosjake i olimpčik...
Ovakve stvari prevazilaze one nebuloze da eto Stanojevic nece da potpise jer su ovi nasi izgatali da nece biti kao sto je bio i ne može povecanje od 500 eura za platu...
Ne znam zasto se ovakve stvari plasiraju jer ne donose nista dobro ...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Prvo,Jeleskovic niti pravi plan za treniranje konama niti je ikad na treninzima..
Drugo,Olimpiku pravi plan i program ali nije nikad na treningu kod njih..
Trece,i prije je Jela bio na trenninzima kad moze,a ne moze samo kad su ispiti na fakultetu..
Sve i da pravi plan za treniranje konama(sto je netacno) kakva je svrha?To isto da ja ne znam voziti bicikl,meni dodje vrhunski biciklista,da 5 punih listova kako voziti,ali ja ne znam primjeniti,a kad je on tu dok ja hocu da naucim voziti bicikl,on ce meni pomoci i naucit cu puno brze..Primjer je banalan ali shvatate svrhu..
Gdje ste sad misevi?Kad vam se kaze da je Jela dolazi u Tursku za dan,dva odmah vas nema..
@Kamuflazn dotakao dno..
Neko je napisao post:boze sacuvaj s kim ja dijelim tribinu pa da ti odgovorim..Dijelis ti sa normalnom rajom tribinu,jer 95% njih hebe trenera i igrace na forumu usred tekme
Trece,i prije je Jela bio na trenninzima kad moze,a ne moze samo kad su ispiti na fakultetu..
Sve i da pravi plan za treniranje konama(sto je netacno) kakva je svrha?To isto da ja ne znam voziti bicikl,meni dodje vrhunski biciklista,da 5 punih listova kako voziti,ali ja ne znam primjeniti,a kad je on tu dok ja hocu da naucim voziti bicikl,on ce meni pomoci i naucit cu puno brze..Primjer je banalan ali shvatate svrhu..
Gdje ste sad misevi?Kad vam se kaze da je Jela dolazi u Tursku za dan,dva odmah vas nema..
@Kamuflazn dotakao dno..
Neko je napisao post:boze sacuvaj s kim ja dijelim tribinu pa da ti odgovorim..Dijelis ti sa normalnom rajom tribinu,jer 95% njih hebe trenera i igrace na forumu usred tekme
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Prijatelju u BiH moras bit spreman na sve nemoguce..RajaBa1983 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 19:03ja sam cuo da je ilijasu napravio plan priprema
jela svakom pravi plan priprema dobar covjek hoce pomoci svakom
![]()
![]()
![]()
Naplatio je Olimpiku znaci da ima prostora za rad van kluba, bilo bi bolje da je dobio takve pare od nas i te programe uradio za Akademiju (po meni) al ovo za Olimpik je bilo i drugarski a ne samo za pare (nisam siguran ni da je uzeo neke pare, prica se ovde).. Za selju ne znam ko spomenu al me prepade, svaka mu cast..

Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 30 jan 2020, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Ma nema govora uostalom kone imaju 2 kondiciona koja je Amaw doveo....ti su njima bolji i od Jele 
Ko je pametan zna i zasto

Ko je pametan zna i zasto

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- RajaBa1983
- Kontakt:
imali kakvi pojacanjaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jan 2020, 19:10Prvo,Jeleskovic niti pravi plan za treniranje konama niti je ikad na treninzima..
@Kamuflazn dotakao dno..
ne bjezi odma sa teme

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
ImaRajaBa1983 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 19:14imali kakvi pojacanjaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jan 2020, 19:10Prvo,Jeleskovic niti pravi plan za treniranje konama niti je ikad na treninzima..
@Kamuflazn dotakao dno..
ne bjezi odma sa teme![]()
![]()

Dobro je i ovo sto se desilo da vidimo koliko FKS ima dusmana oko sebe.
Dobro je da se ovo desilo sa vidimo kakve osobe su dovele FKS do stecaja i da te osobe opet zele uci u klub i isto uraditi..
Dobro je da se ovo desilo sa vidimo kakve osobe su dovele FKS do stecaja i da te osobe opet zele uci u klub i isto uraditi..
-
- Kontakt:
Ponovit cu još jednom zao mi je sto se desilo s Husrefom al nikad necu biti protiv FKS a kamo li radovati se neuspjehu. Ovdje znam dosta koji su uzivali u porazima da kazu da su u pravu kako Husref nije dobar. Što se mene tice ide maksimalna podrska na utakmicama i Vinku i igracima. Isto tako uprava mi se ne svidja.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:

Naučni pravac: legendizam i kasni husrefizam
Postoji nacin da se i zakon o sportu zaobidje, a to se radi na osnovu pozajmica kojim se osiguras. Imamo sada osnovu za takvo nesto, nekretnine u vidu kampa, zgrade i sl., pa i ako zapne da nema od cega vratiti, lako se to rijesi sudskim putem, postoji nesto sto se zove prijedlog za izvrsenje na osnovu cega se pokretna i nepokretna imovina izvrsenika prodaju dok se trazitelj izvrsenja ne namiri, a nasa imovina je vrijedna vise nego sto je Nam ulozio.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ja sam zbog toga sto nisam siguran i napisao u zagradi ono sto sam napisao. Obzirom da me citirao nick koji se nalazi na ignore listi, ovo pisem radi ostalih jer vidim da se povela rasprava. Nadam se da ce fizicka sprema nadomjestiti nesto slabiji igracki kadar, ako i samo ako hotel napuste ovi za koje se tvrde da hoce.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- SedrenikHz
- Kontakt:
+13 bi bilo u odnosu na koneSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑30 jan 2020, 19:20Što ti babukica konama ne uze 6 bodova pa da imamo +7 i da se sad ne sikiramo?emir79 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 18:51Neka dobro pripremi kone da nas dobro ishande za titulu. Ako je ovo istina ja mu ne bih bas oprostio. Klub treba postaviti ultimatum. NE KONKURENCIJI!skoroalen je napisao/la: ↑30 jan 2020, 17:58@Napapirji ima dobrih stručnjaka sigurno, al Jela je najbolji. Pored vrhunskog obrazovanja, čovjek očito posjeduje neki sistem kojeg je razvio specijalno za ove naše pašnjake. Meni nije slučajno da sve njegove ekipe uzimaju trofeje bez po' muke. Kao takvog ga treba pridobit po svaku cijenu.
Što kaže onaj skeč, bolje tortu dijelit sa svima nego gov.na sam jest. Nemam ništa protiv što radi i u reprezentaciji i Olimpicu ako će i s nama radit uz to. E jedino ovo sa Željom malo koči (ako već i radi s njima), al bolje i ovako nego da ga skroz pokupe.![]()
Da mi je rod rođeni to mu ne bi dopustio.
Reprezentacija je OK, ali ovo je vec zayebancija. Pa nije jedini kondicioni na svijetu, toliko ste ga nahajpali.

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja još nikad nisam dobio odgovor na sljedeće pitanje - da li bi isto tako postupili i stajali u zaštiti da je u koži Musemića bio Varešanović, Nalić, Bošnjaković, Marinović itd. Naravno, uzeti u obzir osam komada u dvije tekme od gradskog rivala, lošu i bezidejnu igru, lošu pripremu igrača i silni broj povreda, te haos u svlačionici.
Ja eto nešto onako mislim da bi ga samo nakon onog petaka od Želje objesili pred Katedralom.
Eto to mi odgovorite, samo nemojte reći 'pa je on uzeo duplu može šta hoće'.. Naučite razliku između sadašnjosti i prošlosti. I Guardiola je uzeo milju trofeja u prošlosti, pa ako ne ide u sadašnjosti, ide dalje svojim putem.
Ja eto nešto onako mislim da bi ga samo nakon onog petaka od Želje objesili pred Katedralom.
Eto to mi odgovorite, samo nemojte reći 'pa je on uzeo duplu može šta hoće'.. Naučite razliku između sadašnjosti i prošlosti. I Guardiola je uzeo milju trofeja u prošlosti, pa ako ne ide u sadašnjosti, ide dalje svojim putem.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Momak, ako mislite da bi poletarac, bio u rangu sa doktorom nauka(a nije to zvanje stekao na brzaka), ja Vam se divim.Pitar6785 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 18:05Svaka cast Jeleskovicu, covjek ima doktorat otim stvarima i ima rezultate. Bez obzira u kakvim je klubovima radio..
Pitanje je koliko su rezultati iz pl bh konkurentni naprem rezultata kondicioni trenera prema ligama slovenije norveske, 2 lige njemacke iz drugog djela tabele itd.
Misljenja sam da se moze nac kondicioni trener (koji tek zavrsi master) u nekoj skoli koja je medu prvih 30 najbolji skola u svijetu za te stvari na par godina 2-3 godine da radi za neki 40k € godisnje.. Sto je mozda malo vise nego dajemo Jeleskovicu al ovaj bi bar bio u rangu sa znanjem Jeleskovica (mozda i bolji)i ima bi ga Full time sa ekipom a ne part time kao sad..
Diskusija nema smiisla.
Dovedimo Raseljaša za Direktora.

A kako mozes postaviti takvo pitanje i ne dovesti ga u vezu sa duplom krunom? Ne ide jedno bez drugoga. Evo odgovorit cu ja u skladu s time - Musemica bi isto tako vjesali da prije toga nije osvojio duplu krunu. Je li odgovor na mjestu?
Kad vec spominjes Guardiolu, ne bih rekao da je adekvatan primjer jer je iz svakog kluba otisao sam, a pri tome je svaki klub izrazio zelju da ostane. On odlazi kada vidi da ne moze doprinijeti daljem napretku ili osjeti potrebu za promjenom. Mislim da ti to svakako znas jer ako sam dobro upratio, simpatises Barcelonu, tako da vjerovatno pazljivije pratis i Guardiolu (i sam simpatisem Barcelonu jos od vremena kada su se borili za Ligu prvaka, cak mi je najdrazi igrac svjetskog fudbala Patrick Kluivert).
Kad vec spominjes Guardiolu, ne bih rekao da je adekvatan primjer jer je iz svakog kluba otisao sam, a pri tome je svaki klub izrazio zelju da ostane. On odlazi kada vidi da ne moze doprinijeti daljem napretku ili osjeti potrebu za promjenom. Mislim da ti to svakako znas jer ako sam dobro upratio, simpatises Barcelonu, tako da vjerovatno pazljivije pratis i Guardiolu (i sam simpatisem Barcelonu jos od vremena kada su se borili za Ligu prvaka, cak mi je najdrazi igrac svjetskog fudbala Patrick Kluivert).
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
-
- Kontakt:
Ovo sto si na kraju napisao je ok. Novi trener i Sarajevo mora da ide dalje hvala na svemu Husrefu. Sto se tice frke oko njeg pa ocito da dosta navijaca FKS ima poštovanje prema njemu ipak dugo je bio na klupi, ima najvise nastupa, najvise trofeja, kao igrac oosvajao, brat njegov isto legenda kluba tako da se ne moze porediti s nalicem, bošnjakovicem i slicni da su bili na klupi. Al proci ce i ovo samo da uzmemo titulu i sve ce biti ok.AlfredNobel je napisao/la: ↑30 jan 2020, 20:02Ja još nikad nisam dobio odgovor na sljedeće pitanje - da li bi isto tako postupili i stajali u zaštiti da je u koži Musemića bio Varešanović, Nalić, Bošnjaković, Marinović itd. Naravno, uzeti u obzir osam komada u dvije tekme od gradskog rivala, lošu i bezidejnu igru, lošu pripremu igrača i silni broj povreda, te haos u svlačionici.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Napapijri nisi shvatio sta te je covjek pitao..
Ima on veze sa duplom,ali to mu nije opravdanje da primi 8 golova i 2 tekme,nego da ih opet pokusa popisati kao na grbavici u aprilu prosle godine..Zadnje dvije tekme nas zeljo hebao...I to ne zato sto su bolji igracki,nego su bolje motivisani bili..
Ima on veze sa duplom,ali to mu nije opravdanje da primi 8 golova i 2 tekme,nego da ih opet pokusa popisati kao na grbavici u aprilu prosle godine..Zadnje dvije tekme nas zeljo hebao...I to ne zato sto su bolji igracki,nego su bolje motivisani bili..
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Činjenica je da bi oni samim tim imali 6 manje, nego sam fulio jer nisam mogao toliko precijeniti magaSedrenikHz je napisao/la: ↑30 jan 2020, 19:57+13 bi bilo u odnosu na koneSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑30 jan 2020, 19:20Što ti babukica konama ne uze 6 bodova pa da imamo +7 i da se sad ne sikiramo?emir79 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 18:51Neka dobro pripremi kone da nas dobro ishande za titulu. Ako je ovo istina ja mu ne bih bas oprostio. Klub treba postaviti ultimatum. NE KONKURENCIJI!
Da mi je rod rođeni to mu ne bi dopustio.
Reprezentacija je OK, ali ovo je vec zayebancija. Pa nije jedini kondicioni na svijetu, toliko ste ga nahajpali.![]()

Shvatio sam, zato sam rekao da ne mozes to izuzeti. Hipoteticki, evo recimo da nije uzeo duplu krunu, ja bih volio da mu vidim ledja, ali svakako ga ne bih nazivao pogrdnim nazivima kao sto to ovdje rade odredjeni. Znaci, ne uzimamo u obzir duplu krunu, uzimamo poraze i losu atmosferu - Husref OUT.
Mene ovdje napadaju da branim lik i djelo Musemica, a ja sam vise puta istakao (ali kada zele da te napadaju ne obracaju paznju na ono sto im ne godi), da sam protiv otkaza U POGRESNO VRIJEME. Ozbiljan klub bi sacekao jos jedno kolo, sjeo i dogovorio sta i kako dalje. Siguran sam da bi i Musemic bio razumniji i ne bi se medijski eksponirao. Ili sto bi mozda bilo bolje, sjeli bi svi za stol pa nasli zajednicki jezik, Musemicu skratili isti, a igracima objasnili neke stvari. Ovo sto sam napisao je neki dobar scenarij (koliko moze biti), ali kada ti u upravi sjede ljudi koji nisu nikada bili u kontaktu sa sportom, tesko je ocekivati takav scenarij.
Jos jedna stvar, moji motivi (licni) tjeranja uprave sezu daleko ranije i kao takve sam ih vise puta navodio, a posljednji na toj listi je bio ovaj ranije navedeni koji se tice trenera. Eto, poslije toga je dosao i ovaj katastrofalni transfer rok kao jos jedan u nizu razloga/motiva.
Mene ovdje napadaju da branim lik i djelo Musemica, a ja sam vise puta istakao (ali kada zele da te napadaju ne obracaju paznju na ono sto im ne godi), da sam protiv otkaza U POGRESNO VRIJEME. Ozbiljan klub bi sacekao jos jedno kolo, sjeo i dogovorio sta i kako dalje. Siguran sam da bi i Musemic bio razumniji i ne bi se medijski eksponirao. Ili sto bi mozda bilo bolje, sjeli bi svi za stol pa nasli zajednicki jezik, Musemicu skratili isti, a igracima objasnili neke stvari. Ovo sto sam napisao je neki dobar scenarij (koliko moze biti), ali kada ti u upravi sjede ljudi koji nisu nikada bili u kontaktu sa sportom, tesko je ocekivati takav scenarij.
Jos jedna stvar, moji motivi (licni) tjeranja uprave sezu daleko ranije i kao takve sam ih vise puta navodio, a posljednji na toj listi je bio ovaj ranije navedeni koji se tice trenera. Eto, poslije toga je dosao i ovaj katastrofalni transfer rok kao jos jedan u nizu razloga/motiva.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
On ti je na praksi kod advokata nekog. Jedino što ga je naučio je da stavi na ignor onog ko ga rasturi u raspraviZip je napisao/la: ↑30 jan 2020, 20:10SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑30 jan 2020, 19:35E ko sebi daje za pravo da komentariše druge forumaše, hej živote Sinanova dženazoNapapijri je napisao/la: ↑30 jan 2020, 17:41Zasto se pecate na Zipa i Nobela? Ti momci/ljudi nisu vec dugo napisali konstruktivan post. Za razliku od njih, recimo Pantelija, Denchi ili alacious pisu u domenu rasprave, pa nekad izleti i neka ruzna rijec ili uvreda, ali svakome se desava u afektu. Pustite i ovu prvu dvojicu da pisu sta zele, forum je otvoren za sve, sad sto neko pise cisto da bi vrijedjao druge je stvar za admina/moderatora, a vas mogu povuci za sobom jer se pecate i onda odgovarate istom mjerom.
Da se vratim na temu, ranije je navedeno da ce Jeleskovic raditi sa nama, Olimpicom i Zeljeznicarom (za ove zadnje nisam siguran). Da se ja pitam, ne bih to dopustio i smatram da je potreban neko ko ce se u potpunosti posvetiti, a ne raditi po principu ugovora o djelu. Postoji mnogo kvalitetnih strucnjaka koji su u par deka sa istim (kao i mnogi klubovi u ligi), a sigurno je da bi radili sa punim radnim vremenom.
Zna li neko, po mogucnosti pouzdano, da li je zaista igracki kadar zakljucen ili postoji mogucnost dolaska nekih igraca i ako postoji, kolika je ista?
Pa jel ti vidiš kakve gluposti i laži pišeš?! Jelešković Želji pravi plan priprema
Bolan, neki dan sam ti prešutio komentar u fazonu "Nam može uložiti i eventualni ulog sudskim putem može vratiti prodajom imovine kluba, nekretnina, kampa". Bolan ne bio brukaš nas time što ti ovo najveći neandertalci foruma ovaj komentar citiraju po prepucavanjima.
Osvijesti se bolan, ne možeš na sviju ostaviti utisak da si pametan. Nadam se da trollaš, jer u suprotnom si smarač epskih razmjera.
Razgovaras sa pravnikom, pa pripazi malo ipak on bolje zna pravne stvari od nas![]()

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
On tu istu tekmu ne bi ni vodio tako da potpuno nebitno..
Ne treba ga nazivati pogrdnim imena ali otkaz je ZASLUZIO..
Ne treba ga nazivati pogrdnim imena ali otkaz je ZASLUZIO..
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.