Mislim na to da svi dijelimo mišljenje da je Sane bio sigurnija investicija i bolji proizvod kad je izlazio. Ne moram ni pitati ko je ostvareniji kao igrač.
A koliko bi dao za Sanea?
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Mislim na to da svi dijelimo mišljenje da je Sane bio sigurnija investicija i bolji proizvod kad je izlazio. Ne moram ni pitati ko je ostvareniji kao igrač.
Za onog prije povrede 120 mada sam siguran da ne bi bio tako skup nego blize stotinjak miliona + bonusi neki da je dosao kad je trebao. Za ovog sad, ne znam, bice sigurno drugacija cijena sad i na ljeto. Ko zna kakav ce biti poslije povrede...
Zaha 80mil Palace traži, Ziyech je već druga priča što se tiče koštanja, tu je stvar odluke i procjene. Igrački mi je Sane malo bolji, no mislim da neće ići preko 100mil zbog zadnje godine ugovora.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑30 jan 2020, 19:42Chiesa je jedini iz tog trojca s kojim bi možda vrijedilo probati. Više sam ciljao Zahu ili Ziyecha. Po meni bolje, a vjerovatno i jeftinije opcije.dirkules je napisao/la: ↑30 jan 2020, 19:28Koje su bolje opcije a da su ispod 100mil? Lemar? Carasco? Chiesa?S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑30 jan 2020, 19:16Ma Havertz se ne smije propustiti. Ona kategorija koju moraš dovesti kad imaš priliku. Po meni jedino Sancho još može s njim u tu kategoriju svjetskih klasa iz lige koje bi nas znatno poboljšale. S druge strane, zna se moj stav o Saneu. Ne bih ga doveo ni da je jedini na tržištu. Pogotovo sad sa ovom situacijom. Vjerujem da ima boljih opcija i biti će velika greška ako se preplati(a ne može se dovesti za male novce čak ni sada).
Ili debelo precijenjujes Havertza ili podcijenjujes Sanea. Koliko se sjecam bio si totalno protiv transfera Sanea pa ce biti da je ovo drugo
To jest, on je negdje tu s njima, mada je pitanje kako bi se snasao u Bayernu i sta sve ne. Gnabry u formi mi je najbolji igrac od te trojke al je i on losiji od Sanea.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 7 gostiju.