FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Meni havertz isti ozil samo malo viši. Nisam nešto oduševljen ali logicno da je top ako se već toliki novac vrti za njega
Mislim da klub itekako ima plan i zelje sto se tice transfera..
Prvo sjajan tekst effenberg
Jasno je da se traze odredjene karakteristike kod igraca i da je fo put kojim se ide
SANE.
po meni apsolutno najbolje ako ne i jedino lravo rjesenje za wing poziciju
Njemac izuzetno brz djajan tehnicar relativno mlad i apsolutno velika zvijezda realno sve sti treba bayernu u ovom trenutku.
ZAYEH klasicna desetka dovoljno je vidjeti da ni james ni coutinho nisu uspjeli samim tim nasno da ne trzimo taj profil igraca
Bilo ko drugi na krilu zaista nevidim bolju opciju na trzistu od sanea mnogi su razocarani i nezele cekati ali morate gledati siru sliku... Bayern ponovo zeli njemacki core u ekipi njemce za nosioce igre uz par stranaca koji ce biti tu kao lewa dawies alaba itd ako pogledate tu su zule nouer kimich ganabry.... I tu dolazimo do potrebe za veznjakom p mohucnosti nwko ko je njemac i ima potencijal lostati svijetska zvijezda i nositi bayern HAVERZ
Sjajan mladi igrac ali jako skup a jos nije sigurno da bi se dobro uklopio u zelje kluba.. Ako zamislimo formaciju za sljedecu sezonu sa recimo flickom nouer hernandez zule alaba i desni bek?
Veza tri igraca goretzka kimich i recimo neko ofanzivniji imas u ekipi mullera ili dolazi haverz i trio napad lewa sane ganabry
Rekao bih trazi se neko karakteristika tvog nicka effenberg vodja, lider i ujedno igrac koji bi bio mlad i potencijal i zalog za buducnost...
Problem je sto bi sane i haverz kostali zajedno bayern samo za prelaske oko 215-230 mil a jos tu fake desni bek pa backup napadac... I na sve to nerjeseno oitanje trenera stavlja veliki znak pitanja kako ce novi trener ako bude reagovati na dva ivraca od 200 mil i hoceli ih iskoristiti na pravi nacin posebno haverza koji ima 19 god
Prvo sjajan tekst effenberg
Jasno je da se traze odredjene karakteristike kod igraca i da je fo put kojim se ide
SANE.
po meni apsolutno najbolje ako ne i jedino lravo rjesenje za wing poziciju
Njemac izuzetno brz djajan tehnicar relativno mlad i apsolutno velika zvijezda realno sve sti treba bayernu u ovom trenutku.
ZAYEH klasicna desetka dovoljno je vidjeti da ni james ni coutinho nisu uspjeli samim tim nasno da ne trzimo taj profil igraca
Bilo ko drugi na krilu zaista nevidim bolju opciju na trzistu od sanea mnogi su razocarani i nezele cekati ali morate gledati siru sliku... Bayern ponovo zeli njemacki core u ekipi njemce za nosioce igre uz par stranaca koji ce biti tu kao lewa dawies alaba itd ako pogledate tu su zule nouer kimich ganabry.... I tu dolazimo do potrebe za veznjakom p mohucnosti nwko ko je njemac i ima potencijal lostati svijetska zvijezda i nositi bayern HAVERZ
Sjajan mladi igrac ali jako skup a jos nije sigurno da bi se dobro uklopio u zelje kluba.. Ako zamislimo formaciju za sljedecu sezonu sa recimo flickom nouer hernandez zule alaba i desni bek?
Veza tri igraca goretzka kimich i recimo neko ofanzivniji imas u ekipi mullera ili dolazi haverz i trio napad lewa sane ganabry
Rekao bih trazi se neko karakteristika tvog nicka effenberg vodja, lider i ujedno igrac koji bi bio mlad i potencijal i zalog za buducnost...
Problem je sto bi sane i haverz kostali zajedno bayern samo za prelaske oko 215-230 mil a jos tu fake desni bek pa backup napadac... I na sve to nerjeseno oitanje trenera stavlja veliki znak pitanja kako ce novi trener ako bude reagovati na dva ivraca od 200 mil i hoceli ih iskoristiti na pravi nacin posebno haverza koji ima 19 god
Da li to Flick od nas pravi šampione?
Thiago

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Bayern@heart
- Kontakt:
Thiago ako ovako nastavi zaslužuje novi ugovor
. Sjajan je od početka drugog dijela sezone
Edit
Kurcobolja Mullera kod kornera na kraju poluvremena koštala naš je jeftinog gola na drugoj strani

Edit
Kurcobolja Mullera kod kornera na kraju poluvremena koštala naš je jeftinog gola na drugoj strani

-
- Kontakt:
Koliko je propao Boateng. Szalai ga okreće 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Treba Alcantara da se pokaze i u bitnim tekmama,lako je Mainzu fuljti kroz noge

VOLIM BAYERN
- Omerbavarac
- Kontakt:
Fantastičnih uvodnih 25 minuta a onda gas do pola pa i manje za sigurnu pobjedu i prvo mjesto na tabeli, koje ce se imati priliku jos vise ovjeriti sljedeci vikend kada nam dolazi RBL.
Prije toga ce ekipa imati ispit u kupu i to u srijedu protiv Hoffe.
Flick ocito ima dobru viziju a ovaj start u drugom dijelu sezone je zaista fascinantan te uz BvB trenutno djelujemo najsigurnije i najdominantnije.
Thiago je sve bolji i bolji.
Primljeni gol je greska Mullera, ne znam cemu onakva zurba kod kornera za nas.
Prije toga ce ekipa imati ispit u kupu i to u srijedu protiv Hoffe.
Flick ocito ima dobru viziju a ovaj start u drugom dijelu sezone je zaista fascinantan te uz BvB trenutno djelujemo najsigurnije i najdominantnije.
Thiago je sve bolji i bolji.

Primljeni gol je greska Mullera, ne znam cemu onakva zurba kod kornera za nas.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Gdje smo bili poslije 14. kola - gdje smo sada, poslije 20. kola

Iskreno, volio bih da se ovo desilo dva kola prije kraja BL-a, ali je još uvijek tijesno i to mi je drago vidjeti
Nema opuštanja, jer nam treba dobra ratna sprema za LP

Iskreno, volio bih da se ovo desilo dva kola prije kraja BL-a, ali je još uvijek tijesno i to mi je drago vidjeti

Nema opuštanja, jer nam treba dobra ratna sprema za LP
Sent from my Philips Smart TV.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ekipa na vrhu! Gdje i treba biti.
Bice do kraja zanimljivo za P1, bar bi trebalo. Osim ako se Bayern ne odvoji a konzerva i zuti ne budu mijenjali P2 i P3 izmedju sebe.
Bice do kraja zanimljivo za P1, bar bi trebalo. Osim ako se Bayern ne odvoji a konzerva i zuti ne budu mijenjali P2 i P3 izmedju sebe.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Mislim da je kod Sanea sve propalo zbog povrede, tu je faktički sve bilo jako blizu realizacije. E sada jedino pitanje, možda da smo se manje kockali i bili još ranije konkretni, onda bi možda ranije došao kod nas i ne bi bilo povrede. Sve je to sada šta bi bilo, kada bi bilo? Bilo je određene nedorečenosti prošlo ljeto, pa se onda kadar sklapao, popunjavao na brzinu na kraju s Coutinhom i Perišićem. U kadru vidi se da ima širine, evo Flick je to dobro posložio, ali za daleke domete nam se neke stvari moraju poklopiti, neki se igrači ne smiju povrijediti. Znači stanje je moglo biti još bolje i moglo se sve još bolje isplanirati.Stefan Effenberg je napisao/la: ↑31 jan 2020, 00:06
Zašto to govorim? Ako smo se odlučili za Sanea da je to taj igrač, znači onda ideš po njega u ljeto 2019. bez razmišljanja. Znači taj paket uz Sanea ( plaća, odšteta, menađer itd.. ) je izuzetno skup. Brutalno skup. Ali, ako si odlučio kupiti tog igrača, onda ti razlika u novcu između 100, koje si bio spreman dati, i 130 milijuna eura ne smije predstavljati problem. Shvaćam ja njemački pogled da se pažljivo izračuna svaki euro prije kupovine ali poanta je da taj igrač mora doći i za 130 milijuna ako ga već želiš i 100% si siguran da je to ono što nama treba.
A tu govorimo strategiji kluba. Na temelju transfera u ljeto 2019. godine, ja ne vidim jasnu strategiju šta klub želi.
A na ljeto se čini da su velike šanse da Havertz i Sane dolaze i to bi bio super posao. Nekako dosta toga ukazuje na to. Ako bi kod Sanea i došlo do tih nekih novih brljanja, turbulencija, onda stvarno to više ne bi imalo smisla.
A i jučer jedna sigurna partija, samo sam se bio nameračio da će biti još više golova, pa drugo poluvrijeme mi malo bi i dosadno. Ali to što se povukla ručna i što se držala kontrola utakmice sve je to odlika velikih ekipa.
Interesantna su i ta kretanja igrača i to što igramo s dvojicom igrača trenutno, koji nisu prava krila i onda oni opet te uloge na specifičan način pokriju.Pa Muller bude dosta na krilu, a onda često se nađe u sredini i sve nekako super funkcioniše. Dobra su ta kretanja i rotacije igrača na terenu, izmjene pozicija.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Šta svi svršavate na tog Havertza, u jednom trenutku pomisli da je Andrea Iniesta, čovjek odigrao možda 2 ozbiljne utakmice i odjednom igrač svjetske klase.
joj hamo vidi mu glave
Niko Kovac vs Hansi Flick after 10 Bundesliga Matches:
Kovac:
10 Matches
18 Points
Goals Scored: 25
Goals Conceded: 16
Flick:
10 Matches
24 Points
Goals Scored: 33
Goals Conceded: 7
Sada se i Nijemci pitaju da li su cijelo vrijeme hvalili pogrešnog čovjeka na klupi Njemačke, jer odlaskom Flicka za pozicije asistenta reprezentacije u 2014. godini, Nijemci imaju problem sa kvalitetnim fudbalom, mladi igrači izgledaju izgubljeno i većinom se jače tekme dobijaju na suhi kvalitet igrača poput Kroosa ili Gnbarya ili Sanea.
Sa Flickom nismo maksimalno i jedino orijentirani da igramo "wide space" na krila, pa da se kasnije ubacuje na Lewu, u ovom sistemu možemo vidjet da više igrača ima šansu da postigne gol. Nismo više FC Lewandowski, a Lewa i dalje igra bitnu ulogu.
Kovac:
10 Matches
18 Points
Flick:
10 Matches
24 Points
Sada se i Nijemci pitaju da li su cijelo vrijeme hvalili pogrešnog čovjeka na klupi Njemačke, jer odlaskom Flicka za pozicije asistenta reprezentacije u 2014. godini, Nijemci imaju problem sa kvalitetnim fudbalom, mladi igrači izgledaju izgubljeno i većinom se jače tekme dobijaju na suhi kvalitet igrača poput Kroosa ili Gnbarya ili Sanea.
Sa Flickom nismo maksimalno i jedino orijentirani da igramo "wide space" na krila, pa da se kasnije ubacuje na Lewu, u ovom sistemu možemo vidjet da više igrača ima šansu da postigne gol. Nismo više FC Lewandowski, a Lewa i dalje igra bitnu ulogu.
RB Leipzig's spokeperson Guido Schäfer said that Dayot Upamecano wont renew his contract and will leave in summer and will go to a "big club." [Sky90]
Baš se pitam koji bi to "big club" mogao biti
Baš se pitam koji bi to "big club" mogao biti

- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa neka to budemo mi.

Ako vec nismo iskoristili opciju Werner, onda neka bude Upamecano.

PS: ekipa je postigla novi rekord, najbrze postignutih 57 golova u prvih 20 kola u historiji.

Za sve je zasluzan Kolac.

Posudbe kroz historiju.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 02 feb 2020, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Upamecano, Hakimi, Havertz i Sane bi bio prijelazni rok iz snova, uz vjerovatni odlazak Boe i Javija.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Baš tako, često si upravu na ovom forumu. Većina trenera koja su trenirala Bayern nisu mogla pronaći dobru taktiku kada su nam povrijeđena krila bila. Po mom mišljenju Flick je to pronašao, dobitna kombinacija, samo što su onda talentovani igrači klupirani Gnabry, Toliso, Coutinho.coelho41 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 19:45Niko Kovac vs Hansi Flick after 10 Bundesliga Matches:
Kovac:
10 Matches
18 Points
Flick:
10 Matches
24 Points
Hakimi koliko god bio dobar ofanzivno toliko je loš u defanzivi, žargosnki rečeno roša u odbrani.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.