Nadam se da ce naci angazman u KazahstanNastrojeni je napisao/la: ↑01 feb 2020, 11:49Ne znam za njih, ali za sisoju znam sigurno.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nadam se da ce naci angazman u KazahstanNastrojeni je napisao/la: ↑01 feb 2020, 11:49Ne znam za njih, ali za sisoju znam sigurno.
Koliko ja znam Zaka je odbio i Tuzlu i koneMachak je napisao/la: ↑01 feb 2020, 11:51Ja iskreno kazem ne treba se cuditi tome sto igraci idu gdje je vise novca, ne krivim Kemu sto nije produzio ima decko mogucnost izbora i hoce vise. Također Zakaric ako ode konama ili u Tuzlu, vise para i ko te pita za ljubav neka slicna sranja, koga briga sta je bilo prije ovo je novo doba.
Valjda je ista agencija preko koje je dosao Sven zastupa i Zakarica i sad se pokusava i on dovesti.Plavamamba je napisao/la: ↑01 feb 2020, 11:54Koliko ja znam Zaka je odbio i Tuzlu i koneMachak je napisao/la: ↑01 feb 2020, 11:51Ja iskreno kazem ne treba se cuditi tome sto igraci idu gdje je vise novca, ne krivim Kemu sto nije produzio ima decko mogucnost izbora i hoce vise. Također Zakaric ako ode konama ili u Tuzlu, vise para i ko te pita za ljubav neka slicna sranja, koga briga sta je bilo prije ovo je novo doba.
Ja mislim da je to gotova stvar između Zakarića i petara, ne vjerujem da će on kod njih.KANA je napisao/la: ↑01 feb 2020, 12:02Valjda je ista agencija preko koje je dosao Sven zastupa i Zakarica i sad se pokusava i on dovesti.Plavamamba je napisao/la: ↑01 feb 2020, 11:54Koliko ja znam Zaka je odbio i Tuzlu i koneMachak je napisao/la: ↑01 feb 2020, 11:51Ja iskreno kazem ne treba se cuditi tome sto igraci idu gdje je vise novca, ne krivim Kemu sto nije produzio ima decko mogucnost izbora i hoce vise. Također Zakaric ako ode konama ili u Tuzlu, vise para i ko te pita za ljubav neka slicna sranja, koga briga sta je bilo prije ovo je novo doba.
De dečko prestani ih više ovde spominjati,prestani pisati nebuloze,šta ti je čovječe?KANA je napisao/la: ↑01 feb 2020, 12:02Valjda je ista agencija preko koje je dosao Sven zastupa i Zakarica i sad se pokusava i on dovesti.Plavamamba je napisao/la: ↑01 feb 2020, 11:54Koliko ja znam Zaka je odbio i Tuzlu i koneMachak je napisao/la: ↑01 feb 2020, 11:51Ja iskreno kazem ne treba se cuditi tome sto igraci idu gdje je vise novca, ne krivim Kemu sto nije produzio ima decko mogucnost izbora i hoce vise. Također Zakaric ako ode konama ili u Tuzlu, vise para i ko te pita za ljubav neka slicna sranja, koga briga sta je bilo prije ovo je novo doba.
Sta ti imas protiv mene ?sta ti svakom nesto govoris .Ako ti se ne svidja sta pisem zaobidji me .Cuj deckoUBIPITAR je napisao/la: ↑01 feb 2020, 12:09De dečko prestani ih više ovde spominjati,prestani pisati nebuloze,šta ti je čovječe?
Kakve agencije p.materine,onom babo menađer,ovom Kvrgić.
Vidiš bruda koliko kupiš sa njihove teme sve što napišu pa i pogrešno prenosiš kao što je taj pogrešno napisao info, Sušiću je manadžer otac koji ga zastupa a Zakariću Velibor Kvrgić, eto sad reci jeli ja imam nešto protiv tebeKANA je napisao/la: ↑01 feb 2020, 12:02Valjda je ista agencija preko koje je dosao Sven zastupa i Zakarica i sad se pokusava i on dovesti.Plavamamba je napisao/la: ↑01 feb 2020, 11:54Koliko ja znam Zaka je odbio i Tuzlu i koneMachak je napisao/la: ↑01 feb 2020, 11:51Ja iskreno kazem ne treba se cuditi tome sto igraci idu gdje je vise novca, ne krivim Kemu sto nije produzio ima decko mogucnost izbora i hoce vise. Također Zakaric ako ode konama ili u Tuzlu, vise para i ko te pita za ljubav neka slicna sranja, koga briga sta je bilo prije ovo je novo doba.
Nikad kod njih na temu nisam usao niti me zanimaju ,necu vise pisati eto da Vam ne smetam ovo je moj zadnji post .Sve sto sam napisao bilo je tacno ,niti jednom nisam nesto furao nego sve sto uspijem saznati direktno napisem bez ikakvog furanja .Pozdrav plavoj normalnoj braci.Radmilo87 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 12:16Vidiš bruda koliko kupiš sa njihove teme sve što napišu pa i pogrešno prenosiš kao što je taj pogrešno napisao info, Sušiću je manedžer otac koji ga zastupa a Zakariću Velibor Kvrgić, eto sad reci jeli ja imam nešto protiv tebe![]()
opusti se ba. ne osvrci se na gluposti. Ja se nadam tituli, pa makar nam konkurencija bili Barsa, Real, Liverpool i Bayern. a ne ove umjetne tvorevine.KANA je napisao/la: ↑01 feb 2020, 12:19Nikad kod njih na temu nisam usao niti me zanimaju ,necu vise pisati eto da Vam ne smetam ovo je moj zadnji post .Sve sto sam napisao bilo je tacno ,niti jednom nisam nesto furao nego sve sto uspijem saznati direktno napisem bez ikakvog furanja .Pozdrav plavoj normalnoj braci.
Malo gledam statistiku i izvučem da smo iz 4 domaće utakmice koje smo kiksali smo imali sveukupno 63 udaraca od čega 31 u okvir gola, A ZABILI SAMO 1 GO.