FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KANA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KANA » 01 feb 2020, 11:53

Nastrojeni je napisao/la:
01 feb 2020, 11:49
KANA je napisao/la:
01 feb 2020, 11:48
Nastrojeni je napisao/la:
01 feb 2020, 11:47
Azmir mu je ponudio duplo više nego mi
Pa i Borac
Ne znam za njih, ali za sisoju znam sigurno.
Nadam se da ce naci angazman u Kazahstan :rol: ma **** treba biti realan nije dobro Pitari i Svinjski imaju bas jaku ekipu cak mi nije jasno sto vise dovode :crazy: ,mi smo ostali bez Krpica,Sipovica,Hajdarevica,Osmankovica i Sinana u najboljem slucaju smo tu negdje ne znam nike mi jasno da necemo imati napadaca za Kup da nemamo desno krilo ali eto ima jos vremena mozda neki uleti igrac

Plavamamba
Kontakt:

Post Postao/la Plavamamba » 01 feb 2020, 11:54

Machak je napisao/la:
01 feb 2020, 11:51
Ja iskreno kazem ne treba se cuditi tome sto igraci idu gdje je vise novca, ne krivim Kemu sto nije produzio ima decko mogucnost izbora i hoce vise. Također Zakaric ako ode konama ili u Tuzlu, vise para i ko te pita za ljubav neka slicna sranja, koga briga sta je bilo prije ovo je novo doba.
Koliko ja znam Zaka je odbio i Tuzlu i kone

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 01 feb 2020, 11:54

Tačno nema gore sorte od navijača :rol:

Opušteno ljudi, pojedinci kao da namjerno i na silu žele unijeti neki nemir, čuj dolazak igraca kod kona nama postaje zabrinjavajuce, i ako im dodje tek tada ce napraviti neki balans sa nama i Štilićem, priča bezveze, da je što više dobrih i kvalitetnih igraca u ligi pa gdje god i kod koga god došli, mi imamo svoj put i zacrtanu putanju i ja se ništa ne brinem po tom pitanju, a pojedince bih zamolio da tu priču ostave po strani ili negdje drugo o tome da razglabaju, jer do jučer su kukali na sav glasa a danas je obratno samo ne znam zašto i zbog čega, i ohanite tema je Željo
MIHAJLOVIĆ !

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 01 feb 2020, 11:55

Bitno je da smo mi popravili onaj segment igre gdje smo bili losi. Odbrana nam je postala stabilna. Vidilo se protiv Rudesa da su nam stoperi pouzdani, i generalno kolektivno se bolje branimo.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 01 feb 2020, 11:56

Šta sve čovjek neće pročitati ovde,kakva vrsta ublehaša i bezmudaša.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 01 feb 2020, 11:57

Rokoko87 je napisao/la:
01 feb 2020, 10:40
Morate shvatiti da nama nisu problem ni komšije, ni Zrinjski niti bilo koja ekipa u vrhu bez obzira na rostere, nama su, prvenstveno, problem ove manje utakmice i samo iz tog razloga nismo završili polusezonu prvi na tabeli.

Mi nemamo tako velik problem sa igrom koliko imamo problema sa samopouzdanjem. Gubitak skoro osvojenih titula je ostavio posljedice i to se osjeti, prvenstveno na navijačima. Prisutan je strah od novih neuspjeha što to se jako dobro vidjelo u više navrata, kao recimo protiv Veleža. Umjesto punog stadiona i gromoglasne podrške, iščekivanje onog najgoreg, pozorišna atmosfera i na kraju nervoza. Isto se primjeti na igračima koje u ključnim trenutcima savlada taj negativni osjećaj da će se nešto loše desiti. Posebno ona grupa igrača koja je igrala kada smo gubili titule i imala onaj niz poraza. Ne kritikujem, konstatujem, i to jeste bio problem.

Pobjednički mentalitet. Samopouzdanje. Vjera u klub, u navijače, u ono što radimo, u uspjeh. Sve je stvar stava, pristupa, želje da uspiješ. Koliko god bilo teško, koliko god puta pokleknuli, svi zajedno moramo shvatiti da odustajanje nije opcija i da ćemo biti bolji samo ako damo sve od sebe, kako bi ispunili zadane ciljeve.

Ono što mi navijači sigurno možemo i moramo, to je puna Grbavica. To treba da bude naš cilj, nebitno ko je protivnik. Dođimo zbog Želje, to je ono neophodno, važan, krucijalni preduslov za bilo kakav uspjeh. Treba da uživamo na našoj ljepotici, treba da kreiramo nezapamćenu atmosferu iz utakmice u utakmicu, šampionsku, dostojnu velikana kao što je Željo i da pjesma grmi od početka do kraja, bez obzira na rezultat. To će nas učiniti većim, jačim, boljim. Kada kao navijači uspijemo da se dignemo na jedan novi level, kada naučimo da koristimo sve naše kapacitete, kada osjetimo koliku moć posjedujemo, ništa više neće biti kao prije. Uopšte nije pitanje možemo li, samo je pitanje kada.

“I’M GONNA SHOW YOU HOW GREAT I AM”

Imamo čast i privilegiju da sa klubom koji volimo proslavimo stoti rođendan. Nikada više nećemo imati takvu priliku. Istorija je u našim rukama.

Mi smo Željini Željo je naš!

Neka naša pjesma odjekuje
I nosi plave sve do pobjede

Biće Željo opet Šampion!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 01 feb 2020, 12:02

Plavamamba je napisao/la:
01 feb 2020, 11:54
Machak je napisao/la:
Ja iskreno kazem ne treba se cuditi tome sto igraci idu gdje je vise novca, ne krivim Kemu sto nije produzio ima decko mogucnost izbora i hoce vise. Također Zakaric ako ode konama ili u Tuzlu, vise para i ko te pita za ljubav neka slicna sranja, koga briga sta je bilo prije ovo je novo doba.
Valjda je ista agencija preko koje je dosao Sven zastupa i Zakarica i sad se pokusava i on dovesti.

Plavamamba
Kontakt:

Post Postao/la Plavamamba » 01 feb 2020, 12:05

KANA je napisao/la:
01 feb 2020, 12:02
Machak je napisao/la:
Valjda je ista agencija preko koje je dosao Sven zastupa i Zakarica i sad se pokusava i on dovesti.
Ja mislim da je to gotova stvar između Zakarića i petara, ne vjerujem da će on kod njih.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 01 feb 2020, 12:09

KANA je napisao/la:
Machak je napisao/la:
De dečko prestani ih više ovde spominjati,prestani pisati nebuloze,šta ti je čovječe?
Kakve agencije p.materine,onom babo menađer,ovom Kvrgić.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 01 feb 2020, 12:12

UBIPITAR je napisao/la:
01 feb 2020, 12:09
KANA je napisao/la:

De dečko prestani ih više ovde spominjati,prestani pisati nebuloze,šta ti je čovječe?
Kakve agencije p.materine,onom babo menađer,ovom Kvrgić.
Sta ti imas protiv mene ?sta ti svakom nesto govoris .Ako ti se ne svidja sta pisem zaobidji me .Cuj decko :rol: ja ih uopste ne spominjem cak sam i mohikanca molio da ih ne spominje pisaj ih

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 01 feb 2020, 12:16

KANA je napisao/la:
Machak je napisao/la:
Vidiš bruda koliko kupiš sa njihove teme sve što napišu pa i pogrešno prenosiš kao što je taj pogrešno napisao info, Sušiću je manadžer otac koji ga zastupa a Zakariću Velibor Kvrgić, eto sad reci jeli ja imam nešto protiv tebe :D
MIHAJLOVIĆ !

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 01 feb 2020, 12:19

Radmilo87 je napisao/la:
01 feb 2020, 12:16
KANA je napisao/la:

Vidiš bruda koliko kupiš sa njihove teme sve što napišu pa i pogrešno prenosiš kao što je taj pogrešno napisao info, Sušiću je manedžer otac koji ga zastupa a Zakariću Velibor Kvrgić, eto sad reci jeli ja imam nešto protiv tebe :D
Nikad kod njih na temu nisam usao niti me zanimaju ,necu vise pisati eto da Vam ne smetam ovo je moj zadnji post .Sve sto sam napisao bilo je tacno ,niti jednom nisam nesto furao nego sve sto uspijem saznati direktno napisem bez ikakvog furanja .Pozdrav plavoj normalnoj braci.

iguita

Post Postao/la iguita » 01 feb 2020, 12:19

Nek petari dovode koga god.Trica im je najmanje opet od nas na proljeće.Lijek za kompleks i strah ne postoji .Kako god bit ce
opet po picki.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 01 feb 2020, 12:28

KANA je napisao/la:
01 feb 2020, 12:19
Radmilo87 je napisao/la:
01 feb 2020, 12:16
KANA je napisao/la:

Vidiš bruda koliko kupiš sa njihove teme sve što napišu pa i pogrešno prenosiš kao što je taj pogrešno napisao info, Sušiću je manedžer otac koji ga zastupa a Zakariću Velibor Kvrgić, eto sad reci jeli ja imam nešto protiv tebe :D
Nikad kod njih na temu nisam usao niti me zanimaju ,necu vise pisati eto da Vam ne smetam ovo je moj zadnji post .Sve sto sam napisao bilo je tacno ,niti jednom nisam nesto furao nego sve sto uspijem saznati direktno napisem bez ikakvog furanja .Pozdrav plavoj normalnoj braci.
opusti se ba. ne osvrci se na gluposti. Ja se nadam tituli, pa makar nam konkurencija bili Barsa, Real, Liverpool i Bayern. a ne ove umjetne tvorevine.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 01 feb 2020, 12:30

urednik je napisao/la:
01 feb 2020, 11:43
Tino Sven - Štila za sirotinju :)
Ukratko objasnjeno :bih:
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 01 feb 2020, 12:38

Previše si osjetljiv @KANA, diskutujemo, razglabamo, opusti se
MIHAJLOVIĆ !

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 01 feb 2020, 12:47

slika

slika

slika

slika

slika

:kafa:

Biće Željo opet Šampion!

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 01 feb 2020, 12:52

mohikanac12 je napisao/la:
01 feb 2020, 12:47
slika

slika

slika

slika

slika

:kafa:
Kad krece nova avatar akcija? :bih:
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 01 feb 2020, 13:04

Mi trebamo gledati sebe,pokušavati popraviti stvari,uloziti dodatne napore da se popravi tamo gdje škripi a za one sa kobilje glave svakog Manijaka treba da zaboli ona stvar.Poznavajuci Tininog babu a donekle i Tinu evo tvrdim vam da je 60% da ce im odmoci a 40% da ce im pomoci.Ogromna je vjerovatnoca da ce im on biti taj koji ce ih pogurati u provaliju,zivi bili pa vidjeli.Naši moraju iskopati Jedno brzo krilo kako znaju i umiju i dovesti ga kao i dobrog centarfora i vjerujte da cemo biti najozbiljniji konkurent za titulu.Moja zelja a i zelja dosta druge raje je golman koji je bolji i od Vece i od Erica ali vidim da u klubu puno ne razmišljaju o tome.Ne trebamo unositi negativu,gledati na stvari pozitivnije i pokušati pritiskati upravu da iznadje sredstva bar za ovu dvojicu igraca koji su nam sad stvarno neophodni ako hocemo da se borimo za najveci plasman na dva fronta.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 feb 2020, 13:41

Tino je odličan igrač za našu ligu ali realno nemam šta kukat za njim jer imamo Štilića plus ono što sam neki dan pisao da imamo baš veliki broj kreativaca u ekipi, odnosno haman svi vezni su nam takvog tipa. Nama nije problem kreacija igre tako da ne treba plakat za Tinom.

Nama je problem bila ta odbrana i ja se nadam da smo riješili taj problem s ovim novim igračima. Doduše nisam očekivao ovako radikalno ( :mrgreen: ) da će otići 3 štopera iz prve polusezone, a doći 4 nova ali bože moj takve okolnosti. :)

Svakako je problem bila i ta realizacija bez obzira što smo dali najviše golova u ligi tako da se nadam i tom novom krilu koji bi nam pomoglo u tom aspektu. Da odbrana nije primala 3 od Širokog, 2 od Tuzle, 2 od Slobode, a bili smo efikasni u tim utakmicama, možda ne bismo pričali o efikasnošću jer bi imali dobru bodovnu zalihu. :mrgreen:

S druge strane naletim na onu statistiku koju sam izvukao i opalim sebi kontru :mrgreen: :
Malo gledam statistiku i izvučem da smo iz 4 domaće utakmice koje smo kiksali smo imali sveukupno 63 udaraca od čega 31 u okvir gola, A ZABILI SAMO 1 GO.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bojamora i 20 gostiju.