Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Moglo se pokucati na vrata ali nikad uci, a i to bi bilo krvoprolice samo takvo na obe strane.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
130 hiljada je ključna stvar. A da ne pričam o terenu i konfiguracija, pa udarcima u leđa od strane V korpusa VRSK.
Jeste ali su imali bolje naoružanje, više ljudi, bolju konfiguraciji terena. Misliš da je isto ratovati po Slavoniji i po Bosni, gdje se možeš svaka tri metra ukopat?
Zato kažem da bi morao II korpus napasti Koridor i sjeći im vezu sa Srbijom, logičniji su bili manji gradovi tipa Doboj i Prijedor uz podršku HV.
Ti najbolje znaš da bi to bila klaonica. A Doboj su trebali pregazit.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zato i kažem da imamo političare kao što nemamo. Mlako, blago, skoro pa nikakve reakcije nema. Strašnije je to nego ovo što se dešava u RS-u. Bukvalno sve probosanske strane su trebale da se sastanu, nema tu volim SDA, mrzim SDA, mrzim SDP, volim SDP... nisu sad bitni oni sad je u pitanju država i tu moraju svi biti jedinstveni. Mi, nažalost, nismo, idu tu opet stranačke borbe.Denchi je napisao/la: ↑17 feb 2020, 18:19pa jel misliš da ovo ne godi svakoj nacionalnoj stranci da složi ovčice u torove???Unofficialpage je napisao/la: ↑17 feb 2020, 18:07Da smo normalni, kao što nismo, da imamo političare, kao što nemamo, ovo bilo ili ne predizborna priča morali bi reagovati jače i jednom za sva vremena završiti ovu i zaustaviti ove priče oko blokiranja. Ovo su ozbiljne priče i ne bi smjelo da se pređe tek tako. Ali, nema od ovog ništa, Dodik neće dobiti šta tražu, sudije neće otići, svi će ovo zaboraviti za 2-3 mjeseca i on će stvoriti novu krizu i to je to.
ja baš što li šute![]()
![]()
![]()
![]()
Ja nisam siguran da je ovo predizborna priča, lik je puk'o skroz i po meni će on ići do kraja a koliko vidim ni ove ostale stranke nisu baš protiv toga. Pokušavaju malo da smire, nemaju hrabrosti da kažu ono što govori Dodik.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
ma avioni, strah i paranoja ih pojeli....njihova sopstvena propaganda radila protiv njih
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Moguce.
Ali, znaš li kako su srbi "osvojili" BL još '92 ? kako je BL tiho i šapatom pala ? kako to da u njoj nije ostalo ni bošnjačkog ni hrvatskog uha (a bilo ih je pola grada po onom popisu iz 1991), gdje ispari 120 ljudi tek tako

I najvažnije pitanje: gdje je bila tad MZ, da zaprijeti kao što je zaprijetila ARBIH kad se ova približila BL '95 ? e to je pitanje.
jbg jako nezgodna pitanja, a nidje odgovora

ma nek se to sranje završilo
btw. nije mi jasno kako neko može blatiti Ameriku, a direktno su bili na našoj strani i bombardirali položaje VRS-a. Mogli su biti nijemi promatrači, njihovo potpuno pravo.
Let's talk about SIX baby!
imali su zračnu podršku, to je prelomnica bila koliko god trubili o brojkama pješadije....3 aviona da su vatromet bacali po BL ispraznili bi je...i dan danas ovi kontaju da je amerika učestvovala u Oluji i da su ih oni gađali...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Eto vidiš

Nullius in verba
Od koga ? Od Dodika ? Teško.
Neki članovi SNSD-a su na na stotine hektara poljoprivrednog zemljište prepisali na sebe", kazao je Stanić optuživši vladajući SNSD-a da i po ovom pitanju štiti kriminal.
Banja Luka je već bila pala, te nebuloze o nekoj vojsci koja bi branila grad okaciti macku o rep

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Dodem s posla, a ovdje se uveliko puca. Uputi me netko, na cijoj strani su moji
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Slobo je bio spreman tad i staro i mlado poslati, krvoproliće nezapamćeno bi bilo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA